Crypto Portfolio Review – Ontdek de Crypto Parels van 2021!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Home » Reviews » Crypto Portfolio Review – Ontdek de Crypto Parels van 2021!

Crypto Portfolio 2021, het overzicht met hierin 10 Crypto parels die de potentie hebben om x100 te gaan! Dit overzicht met potentiële crypto munten, is tot stand gekomen na nauwkeurig onderzoek. Er is meer dan 100 uur aan research aan vooraf gegaan. Je ontvangt ieder jaar een nieuwe versie van het Portofolio.

Om kennis te maken met Derek Westra & Patrick Suiker, geven zij een gratis Bitcoin training. Tijdens deze gratis training onthullen zij een absolute geheime crypto parel! Zeker de moeite waard dus om de training eens te volgen. Bovendien ontvang je daarnaast nog een aantal gratis e-books.

Het is de mannen al een aantal keer gelukt om munten te identificeren, die gigantisch in waarde zijn gestegen. Daarnaast ontvang je elk kwartaal een nieuwe update van het portfolio, met hierin de tussenstand van de genoemde parels.

De Crypto parels die zij bijvoorbeeld tipte in mei 2017 tot januari 2018 waren :

 • NEO: startte op $1 en steeg naar $200! (x200 gegaan)
 • Nano: startte op $ 0,015 en steeg naar $37! (x2466 gegaan)
 • Verge: startte op 0,00008 en steeg naar $0,30! (x3750 gegaan)

In deze Crypto Portfolio review, gaan wij onze uitgebreide Crypto Portfolio ervaringen met je delen.

Patrick Suiker en Derek Westra

Ontdek de geheime crypto parels!

Ontdek de crypto parels die de potentie hebben om x100 te gaan!

Ontdek de geheime crypto parel tijdens de gratis online Bitcoin training>>>


Wie zijn Patrick Suiker & Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra

Wie zijn Patrick Suiker & Derek Westra, de mannen achter Het Crypto Portfolio? De mannen achter Het Crypto Portfolio hebben inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring binnen de Crypto wereld. Zo hebben zij verschillende positieve ervaringen opgedaan, maar ook negatieve.

De heren hebben een ware autoriteit opgebouwd op het gebied van de digitale munten. Ze zijn onder andere bekend van hun website AllesOverCrypto, waarop erg veel informatie terug te vinden is over de digitale valuta.

Omdat er erg veel interesse is in de markt en dit de aankomende jaren alleen maar zal groeien, besloten zij de Crypto Masterclass op te zetten. Daarbij hebben zij ook Het Crypto Portfolio geschreven. In beide producten zijn alle ervaringen vanaf hun start in 2013 verwerkt, zodat steeds meer mensen kunnen leren.

Wij volgen de mannen van AllesOverCrypto al een tijdje en hebben ook de Crypto Masterclass gevolgd. Mocht je interesse hebben in deze markt, dan is dit absoluut een aanrader! Je leert namelijk alles van A tot Z over Cryptocurrencies. Bovendien heb je een bruisende Community achter de hand, waarin je al je vragen kunt stellen.

Opzoek naar meer informatie over team AllesOverCrypto? Bekijk hier onze Patrick Suiker review.


Waar bestaat de Crypto Portfolio 2021 uit?

Crypto Portfolio 2021

Het Crypto Portfolio biedt jou een overzicht van de echte parels, die volgens de echte experts de potentie hebben om x100 in waarde te stijgen. Je hebt de mogelijkheid om vroegtijdig te investeren in de munten, die op de markt komen. Denk bijvoorbeeld aan de Bitcoin.

Als jij in 2011 was ingestapt en je had een aantal munten in jouw bezit, dan kan het maar eens zo zijn dat je nu niet meer hoeft te werken. Het gaat hierbij wel om de lange termijn visie.

Als je echt wilt kijken op de lange termijn, dan moet je het een aantal jaar geven. Ook moet je het nauwlettend in de gaten houden, wat voor invloed dit heeft op jouw investeringen.

De munten die zich in het Portfolio bevinden, hebben potentie om veel geld te verdienen als je deze munten bezit. Bovendien zijn deze munten niet zomaar in het Portfolio opgenomen. Zoals eerder gemeld is er de nodige research aan vooraf gegaan.

Uiteraard is er niemand die voorspellingen kan doen over de groei of daling van de crypto markt. Maar één ding is zeker. Deze markt wordt steeds populairder, waardoor er steeds meer mensen zijn die hier geïnteresseerd in zijn. Het Crypto Portfolio kost eenmalig €97,00. Daarbij ontvang je levenslang updates. Aangezien er ieder jaar een nieuwe wordt uitgebracht, loop je altijd een stapje voor.

Verder ontvang je naast het overzicht met Crypto Parels, aankoop instructies per munt. Door middel van deze instructies, weet je exact waar en hoe jij deze munten kunt kopen. Tot slot ontvang je 3 bonus video’s, met hierin extra informatie over het kopen van cryptomunten.


Wat is het doel van het Crypto Portfolio?

Het doel van Het Crypto Portfolio en ook de Crypto Masterclass, is vooral het delen van de Crypto passie met andere mensen. Beide heren tonen een duidelijke disclaimer, over het feit dat zij geen financieel advies geven.

Crypto investeringen blijven persoonsgebonden. Niemand is verplicht om over te gaan tot het investeren in Crypto munten. Alle informatie die je terug kunt vinden en lezen in Het Crypto Portfolio & De Crypto Masterclass, is puur informatief. Het is je eigen keuze om er wel of geen gebruik van te maken.

Beide mannen hebben enorm veel kennis opgebouwd, toen zij in 2013 de crypto markt leerden kennen. Binnen elke markt zijn er altijd risico’s aanwezig. Het advies is ten aller tijden, dat welke methode je kiest of dit nu beleggen is of crypto ‘s, investeer alleen het geld dat je kwijt kunt raken!

Het uiteindelijke doel van Het Crypto Portfolio is: hun ideeën en inzichten, met zicht op de toekomst, met jou te delen. Welke munten hebben de potentie om flink te gaan groeien en beschikken hierdoor over de mogelijkheid om geld mee te kunnen verdienen? Als starter kun je prima uit de voeten met deze Crypto Portfolio. Er worden namelijk duidelijke instructies meegeleverd, over het aankopen van Crypto’s.


Voor wie is het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto geschikt?

Het portfolio is geschikt voor beginners en voor wat meer gevorderden. In dit overzicht vind je de geheime parels terug, waarvan Patrick Suiker & Derek Westra denken dat deze de potentie hebben om flink te groeien.

Als starter heb je de mogelijkheid om voor kleine bedragen te investeren in digitale munten. Aangezien deze munten in het begin vrijwel altijd erg goedkoop zijn, is dit een prima optie. Op deze manier kun je op een speelse manier de interactie opzoeken met de huidige markt, zonder dat je veel geld hoeft te investeren.

Wanneer jij al enige tijd actief bent binnen deze branche, dan kan het zijn dat jij deze parels nog niet kon. Als jouw focus bijvoorbeeld alleen maar op de Bitcoin lag en niet op ALTcoins, dan is het portfolio alsnog geschikt voor jou.

Naast dat je de 10 namen van de geheime crypto parels ontvangt, lees je ook duidelijke argumenten waarom zij van mening zijn dat deze munt potentieel kan gaan groeien. Ook ontvang je duidelijke aankoop instructies. Dit wordt duidelijk weergegeven in diverse afbeeldingen.

Het is wel aan te raden om jou eigen research te doen naar de munt, zodat je een duidelijk beeld hebt van het doel en waar hij voor staat. Je moet een goed gevoel hebben bij een munt en daadwerkelijk geloven in deze potentie van de munt. Door middel van het Portfolio, hebben de mannen van AllesOverCrypto enorm veel research werk voor jou uit handen genomen. Dit scheelt je een hoop tijd.


Welke Crypto Parels hebben zij al eerder ontdekt?

Wij hebben al eerder in onze Crypto Portfolio review beschreven dat de mannen het al eerder gelukt is, om een aantal Parels te ontdekken. In de afbeelding hieronder zie je de aankoopwaarde en de toename in waarde.

In het Crypto Portfolio ga je je dus richten op soort gelijke munten, zoals de namen hieronder. Ieder jaar bevat het portfolio namen van potentiële kanshebbers, die een enorme groei hebben doorgemaakt. Zoals je kunt zien zijn de crypto parels hieronder, die al eerder werden ontdekt, enorm in waarde gestegen.

Crypto parels

Wat is de inhoud van het Crypto Portfolio?

Het Portfolio bestaat uit 4 delen namelijk:

 • Het onderzoek
 • De 10 Crypto Parels
 • Aankoopinstructies
 • 3 bonus video’s

Hieronder gaan wij wat dieper in op de inhoud van het e-book.

Inhoud e-boek

In dit hoofdstuk wordt er beschreven, dat er wereldwijd steeds meer cryptomiljonairs ontstaan. Patrick Suiker & Derek Westra zien de kans reëel om een financieel onafhankelijk leven te kunnen leiden, door middel van het investeren in crypto. Mits je jezelf natuurlijk goed in bedwang weet te houden. Er zijn namelijk genoeg voorbeelden te noemen, waaruit blijkt dat deze munten voor sommige mensen helemaal niet gunstig heeft uitgepakt.

Verder lees je hoe de research, naar uiteindelijk 10 potentiële kandidaten, in zijn werk is gegaan. Zo wordt er onder andere vertelt hoe het overzicht met hierin de parels continu werd gereduceerd en uiteindelijk 10 munten heeft opgeleverd. Verder wordt er nogmaals een duidelijke disclaimer getoond, dat het hierbij niet om financieel advies gaat.

Onderzoekscriteria

Inmiddels ben je aangekomen bij het stukje onderzoekscritieria. Wat is er allemaal gepasseerd, voordat dit overzicht tot stand is gekomen. Dit is namelijk niet zomaar een overzicht, wat even gemakkelijk in elkaar is gezet. Er komen diverse partijen aan bod, waarbij advies is ingewonnen, voordat het Portfolio uiteindelijk is opgezet.

Wij zijn enorm onder de indruk van de fases die Patrick Suiker & Derek Westra hebben doorlopen, om uiteindelijk dit Portfolio te kunnen opzetten. Er is duidelijk zichtbaar dat beide mannen goed weten hoe de markt in elkaar steekt. Er is door meerdere partijen enorm veel onderzoek aan vooraf gegaan en er zijn meerdere afhankelijkheden.

Ons Portfolio

Zoals zij vertellen is er na meer dan 100 uur aan research, een Portfolio ontstaan met 10 potentiële Crypto Parels. Je kunt per munt lezen wat de criteria is en waardoor deze munt een exponentiële groei kan doormaken.

Het advies wat wordt gegeven: wanneer je beschikt over veel tijd, dan zou je ervoor kunnen kiezen om alle 10 potentiële Parels aan te schaffen. Er komt namelijk wel een stukje time management bij kijken, als je de munt in jouw bezit hebt.

Beschik jij niet over heel veel tijd? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om in de munten te investeren, waarin je het meeste gelooft. Hierbij hebben we ook direct de belangrijkste criteria benoemd voor het investeren in digitale munten. Je moet zelf geloven in de munt, anders heeft het totaal geen meerwaarde om hierin te gaan investeren. Bovendien is de kans groter dat je paniek aankopen of verkopen gaat realiseren.

Verder presenteren zij de Crypto Parels van 2021 binnen dit hoofdstuk. Bij elke munt staan de volgende gegevens aangegeven:

 • Samenvatting
 • Voordelen
 • Nadelen
 • Verschillen

Aankoopinstructies

Per exchange wordt aangegeven hoe je hier een account kunt aanmaken en hoe je de digitale munten kunt kopen. Er zijn hierbij duidelijke instructies aanwezig in de vorm van screenshots. Je kunt het direct van de afbeeldingen aflezen.

Slotwoord

Tot slot vind je aan het einde van het e-book het slotwoord. Hierin bedanken Patrick & Derek jou voor de aanschaf van het portfolio. Verder beschrijven zij nogmaals dat ze geen financieel adviseurs zijn en dat dit hun mening is, gebaseerd op erg veel onderzoek. Tevens hopen zij dat je flink wat verdiensten kunt halen uit de munten, die zij hebben opgenomen in het portfolio.


Wat zijn de Crypto Portfolio ervaringen van anderen?

Wij zijn opzoek gegaan naar Crypto Portfolio ervaringen. Aangezien dit product pas in 2021 is gelanceerd, zijn er op dit moment nog niet heel veel ervaringen terug te vinden.

Aangezien AllesOverCrypto al een tijdje bestaat, zijn wij nog verder op onderzoek gegaan. Wat hebben andere mensen hier over te zeggen. Zijn zij net zo positief over de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra en het Crypto Portfolio als wij? Je ziet het hieronder:

Crypto Portfolio ervaringen
allesocvercrypto ervaring
Allesovercrypto ervaringen

Wat kost het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio kost €97, daarentegen ontvang je levenslang updates van het Portfolio. Daarnaast hebben Patrick Suiker & Derek Westra nog een beginnerscursus, namelijk de Crypto Masterclass. Deze cursus kost €997. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan eens onze Crypto Masterclass review.

Het hoofdproduct de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra, kost €997,00. Het Crypto Portfolio kost daarentegen €97,00 euro. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot het nieuwe Portfolio. Elk jaar een nieuw portfolio, met hierin nieuwe parels.

Wij vinden dit een goede prijs voor dit product. Zeker als starter binnen deze markt is dit voor veel mensen een betaalbaar bedrag. Het blijft natuurlijk altijd je eigen keuze, maar het advies is en blijft: investeer alleen geld dat je bereidt bent te verliezen. Er is namelijk altijd een kans aanwezig dat de markt instort en jij je geld verliest.

Bovendien hanteren zij een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je binnen 14 dagen toch denken dat digitale munten niets voor jou is, dan heb je de mogelijkheid om kosteloos te retourneren.


Crypto Portfolio review eindconclusie

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Crypto Portfolio review. Onze Crypto Portfolio ervaringen zijn uiterst positief. Wij zijn sowieso erg onder de indruk van de mannen achter AllesOverCrypto. Je kunt aan alles zien dat Derek Westra en Patrick Suiker erg veel kennis hebben op het gebied van crypto.

Het Crypto Portfolio ziet er erg verzorgd uit en je ziet dat er veel tijd in is gestoken. Bovendien zijn het niet zomaar wat muntjes die worden genoemd, er is duidelijk te zien dat hier onderzoek naar is gedaan.

Daarnaast biedt dit product mensen de kans, die geen honderden euro’s willen investeren in crypto cursussen, om kennis op te doen van de cryptomarkt. Daarnaast ontvang je nog een aantal leuke en nuttige bonussen, bij aankoop van het Crypto Portfolio.

Belangrijk om in gedachte te houden, is dat er altijd risico’s aan zitten verbonden. Er is helaas geen snel geld verdienen methode en zeker geen methode zonder risico’s. Elke methode heeft zijn eigen risico’s of valkuilen. Investeer alleen geld dat je kunt verliezen.

Het is geen probleem als je geen ervaring hebt binnen de markt. Er zijn duidelijke instructies aanwezig. Je kunt alle instructies op je gemak doorlezen, per munt is er een instructie aanwezig over hoe je deze kunt aankopen.

Ontdek de geheime crypto parels die de potentie hebben om x100 te gaan>>>


Het Crypto Portfolio kopen

Mocht je interesse hebben om het Crypto Portfolio te kopen, via onderstaande knop ga je direct naar de actiepagina. Ontdek de munten die de potentie hebben om x100 te gaan!

Patrick Suiker en Derek Westra

Ontdek de geheime crypto parels!

Bekijk de munten die de potentie hebben om x100 te gaan!

Ontdek de geheime crypto parel tijdens de gratis online Bitcoin training>>>


Wil jij meer leren over Cryptocurrencies?

Verder zijn er nog een aantal producten, waar je baat bij zou kunnen hebben als je geïnteresseerd bent in crypto. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van deze crypto cursussen:


Veelgestelde vragen

Wij hebben een paar veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Ontvang je ook gratis cryptomunten bij het Crypto Portfolio?

Nee. Als je het Crypto Portfolio koopt, dan betaal je voor honderden uren aan onderzoek. Patrick Suiker en Derek Westra, van AllesOverCrypto, hebben enorm veel research gedaan en geven jou een portfolio van de 10 potentiële crypto parels. De cryptomunten kan je daarna zelf kopen.

Waar kan je het Crypto Portfolio kopen?

Zodra je het Crypto Portfolio hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met daarin de bestanden. Ga direct naar de actiepagina!

Wat kost het Crypto Portfolio?

Je betaalt eenmalig 97 euro en krijgt levenslang toegang tot de nieuwste parel updates.

Crypto Portfolio

97 euro
5

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Gebaseerd op enorm veel research
 • Bevat erg veel waarde, bovendien wordt het ook het onderzoekscriteria gedeeld
 • Opgezet door 2 crypto liefhebbers en tevens experts
 • Naar onze mening is de prijs voor Het Crypto Portfolio een prima instap mogelijkheid binnen de crypto markt.

Minpunten

 • Wij hebben geen nadelen kunnen ontdekken

Plaats een reactie