X10 Met Crypto review – Harm van Wijk & Jan Robert Schutte

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Home » Reviews » X10 Met Crypto review – Harm van Wijk & Jan Robert Schutte

X10 Met Crypto, het online programma waarin het doel gesteld is om jouw crypto x10 te laten gaan. X10 Met Crypto is inclusief live coaching met als streven een vertienvoudiging van jouw crypto investeringen, binnen een jaar. Deze cursus is tot stand gekomen na een samenwerking tussen Harm van Wijk van Beleggen.com & Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy.

Binnen het programma wordt met jou gedeeld wat je moet doen en waarom je hetgeen moet doen. Je kunt de acties die worden uitgevoerd 1 op 1 over kopiëren, zodat jij ook succesresultaten zal behalen.

Je ontvangt namelijk om de paar dagen een trading alert, met hierin het bedrag dat zij uitgeven aan Crypto. Uiteraard kun jij zelf bepalen welk bedrag jij inlegt. Bovendien zie je ook welke crypto munten zij aankopen. Tevens ontvang je een alert per mail, als zij ervoor kiezen om een munt deels te gaan verkopen. Op deze manier pak je dus je winsten.

Dit wordt allemaal haarfijn uitgelegd. Hier komt namelijk de ervaring en expertise van beide mannen om de hoek kijken. Er is nauwkeurig bekeken en uitgezocht, wanneer er welke stappen uitgevoerd gaan worden. De cursus heeft niet voor niets als doel, om na één jaar een vertienvoudiging van jouw crypto investeringen op te leveren.

Aangezien wij het volledige programma hebben gevolgd, zijn wij in de mogelijkheid om onze X10 met crypto ervaringen met jou te delen in onze x10 met crypto review. Wil jij graag meer te weten komen over het X10 met crypto programma? Dan ben je hier op de juiste plek!

x10 met crypto

Starten met beleggen in cryptomunten?

Ontvang live koop en verkoop signalen en ga aan de slag met jouw crypto portfolio!


Wie zijn de oprichters van het X10 Met Crypto programma?

De X10 Met Crypto challenge is opgericht door 2 personen namelijk, Harm van Wijk & Jan Robert Schutte. Deze mannen hebben hun kennis gebundeld van crypto & beleggen. Wij zullen ze hieronder in het kort voorstellen.

Harm van Wijk

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en beleggingsexpert van Beleggen.com. Harm is de afgelopen 32 jaar continue bezig geweest met het ondersteunen en helpen van particulieren bij het beleggen in aandelen en opties.

Je zou Harm onder andere kunnen herkennen van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen”. Ook is hij onder andere te gast geweest bij verschillende tv programma’s als: RTL Business Class & Eenvandaag. Verder is hij ook nog jarenlang adviseur geweest bij diverse banken in Nederland.

Aan de hand hiervan kwamen duizenden mensen naar hem toe, die graag advies wilden over beleggen in aandelen en opties. Inmiddels begeleidt Harm van Wijk al een aantal jaren particuliere beleggers, om hun eigen financiële toekomst te creëren.


Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte staat bekend als Crypto Trader & ICO consultant bij mijn.beleggen.com. Hij helpt beleggers om optimaal rendement te behalen met hun Crypto Trading. Bovendien is er een nieuwe techniek en ontwikkeling toegevoegd, namelijk het automatisch traden met bots.

Naast het feit dat Jan Robert Crypto Trader is, is hij vaak te zien op diverse Crypto Trading Seminars. Ook is hij spreker/moderator op diverse Crypto Currency Trading events. Verder is hij de oprichter van de OptieAcademy die is opgericht in 2011. Daarnaast is hij ook de co founder van de CryptoAcademy. Deze is in 2017 opgericht.

Jan Robert is er al in geslaagd om duizenden beleggers te coachen en helpen binnen de aandelen en optie markt, op de Amsterdamse Optiebeurs.

Verder is Jan Robert verantwoordelijk voor de JR Video Market Updates en de Crypto trade van de week op mijn.beleggen.com. Dit vormt de basis van de 3 crypto portfolio’s, die besproken worden binnen deze x10 met crypto challenge namelijk:

 • Crypto Swing Trading Portfolio
 • Dollar Cost Averaging
 • HODL

Wat is de X10 Met Crypto challenge?

De cursus X10 Met Crypto is in samenwerking met beleggen.com & de Cryptoacademy ontstaan. Harm van wijk beleggingsexpert heeft zijn kennis gebundeld met crypto expert Jan Robert Schutte. Samen hebben zij besloten om het X10 Met Crypto programma op te zetten.
Het doel is om na 1 jaar een vertienvoudiging van jouw crypto investeringen te behalen.

Buiten het feit dat je toegang ontvangt tot 2 verschillende cursussen, ontvang je erg veel waardevolle tools. Zo krijg je namelijk toegang tot de telegram app, waarin je in contact komt met diverse crypto fanaten. Mensen die net als jij aan dit programma zijn gestart. Bovendien worden binnen deze telegram app ook continu koop & verkoop signalen aangekondigd.

Zo heb je bijvoorbeeld de Cryptoacademy Swing Trading Signals, Swing Trading Portfolio group & de Cryptoacademy HODL Portfolio group.

Wat ontvang je bij de X10 Met Crypto Challenge?

 • Onderzoeksrapporten met concrete posities die zij zelf innemen.
 • Een 6 weekse online beginnerscursus: Geld verdienen met Bitcoin.
 • Wekelijkse Live Q&A sessies van één van de experts.
 • Trading updates + eventuele kansen die er liggen van een ervaren crypto expert.
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders.
 • 2 jaar VIP toegang tot het platform Mijn.beleggen.com.
 • 12 maanden toegang tot de 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking).
 • Toegang tot de Telegram group chats: Live Crypto Trading.
 • Toegang tot de Crypto Academy membersite inclusief cursusmateriaal.

Waar bestaat het X10 Met Crypto programma uit?

De X10 Met Crypto Challenge, bestaat uit 2 verschillende cursussen namelijk:

 • Geld verdienen met Bitcoin vanuit het platform Beleggen.com
 • De CryptoAcademy cursus vanuit de CryptoAcademy

In deze cursussen kun je erg veel interessante informatie terug vinden, zodat je je vooraf goed kunt inlezen. Ook als je net start binnen de cryptocurrency, is dit goed te volgen. Je krijgt duidelijke en praktische informatie. Als je eenmaal klaar bent om te starten, dan kun je jezelf gaan aanmelden bij de Telegram apps. Hierin worden exact de koop en verkoop signalen van de crypto’s gemeld.

Door middel van een bijgeleverde excel sheet, kun je precies bijhouden welke crypto munten je bezit en hoeveel je er hiervan in je bezit hebt. Ook kun je hierin vermelden wat het aankoop bedrag van de crypto munten en het eventuele verkoop bedrag van deze munten zijn. Je bouwt je eigen crypto portfolio op.

Bovendien kun je zelf bepalen tot hoever je mee gaat met het investeren in de crypto munten. Het kan namelijk zomaar zijn dat je het bedrag dat zij uitgeven voor een cryptomunt, voor jou veel te hoog is. Iedereen beslist voor zichzelf wat zijn of haar grens is, niks is verplicht.

Hieronder gaan wij jullie vertellen wat je van beiden cursussen kunt verwachten. Wij beginnen met de cursus Geld verdienen met Bitcoin, van Beleggen.com en vervolgens gaan we dieper in op de CryptoAcademy Cursus, van de CryptoAcademy.


Cursus 1: Geld verdienen met Bitcoin Cursus van Beleggen.com

De cursus geld verdienen met bitcoin bestaat op dit moment uit 8 modules. Deze modules zijn onder verdeelt in totaal 10 lessen. De cursus start met een duidelijke instructie voor beginners van deze challenge. Er wordt namelijk een bestand meegeleverd, die de exchanges en crypto brokers bevat. Deze worden aanbevolen vanuit de X10 Met Crypto challenge. Zo kun je direct aan de slag gaan met het aanmaken van diverse accounts en het kopen cryptocurrencies.

Verder is er een handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum toegevoegd. Hierin kun je erg veel informatie terug lezen over diverse cryptomunten. Bovendien is er ook veel achtergrond informatie terug te lezen, over het investeren in crypto’s.

Zeker als beginner in de crypto wereld, raden wij het aan om deze handleiding goed door te lezen. Er wordt erg veel nuttige en waardevolle informatie gedeeld, die je kunt toepassen.

x10 met crypto challenge cursus overzicht

Module 1: Handelen in Bitcoins

Als je start aan de X10 Met Crypto challenge, dan raden wij het aan om jezelf goed in te lezen in de cryptocurrencies. Het is in elk geval handig om te begrijpen welke acties er uitgevoerd moeten worden en waarom.

De eerste module bevat twee hele nuttige bestanden, namelijk:

Hierin wordt erg duidelijk uitgelegd, welke crypto exchanges en brokers er gebruikt worden tijdens deze challenge. Bovendien zijn er instructies aanwezig voor het aanmaken van gebruikersaccounts op deze platformen.

De handleiding over het geld verdienen met Bitcoin en Ethereum, biedt erg veel basis en achtergrond informatie. Niet zo zeer alleen over de Bitcoin & Ethereum, maar er komen ook andere altcoins aan bod. Verder komt er erg veel interessante informatie aan bod. Denk bijvoorbeeld aan Bitcoin & de belastingdienst of forks. Verder zit er bij deze module een video, waarin je de beste manier om te handelen gaat leren.
Hier deelt Harm erg veel waardevolle informatie, met daarin de mogelijkheden in het handelen van Bitcoin.

Wij vonden dit persoonlijk een hele interessante video training. Wij waren zelf nog niet op de hoogte van alle mogelijkheden.

Module 1 bestaat uit de volgende lessen:

 • Welkom
 • Live training Handelen met Bitcoin

Module 2: Altcoins

Deze module bestaat uit een video over Altcoins (alternatieve munten). Je ontdekt onder andere welke Altcoins er allemaal zijn en welke munten volgens Harm & Jan Robert potentie hebben en waarom.

Verder leer je om geld te verdienen aan Bitcoins & Altcoins, zonder dat je hier veel technische kennis voor nodig hebt. Ook wordt er gekeken welke munten erg veel zijn gestegen en wat hiervan de reden is. Ze bekijken of deze groei schadelijk kan zijn voor de bestaande munten en of bijvoorbeeld Bitcoin & Ethereum, van de nieuwe munten kunnen leren.

Er wordt vertelt waar je op moet letten, wanneer je besluit te investeren in cryptomunten. Het is erg belangrijk om de voordelen en nadelen goed tegen elkaar af te wegen.

Wat wij goed vinden aan deze video, is dat er diep op de onderwerpen wordt ingegaan. Er wordt een goede uitleg gegeven. Ook wordt de top 5 crypto munten besproken, met de voordelen en nadelen van deze munten.

Live training altcoins X10

Module 3: De basis van Bitcoin

In deze module staat de basis van de Bitcoin centraal. Binnen deze training leer je de complete achtergrond over de Bitcoin. Verder heeft Harm, in samenwerking met 4 collega’s, een boek geschreven namelijk: De meest gestelde vragen over de Bitcoin. In dit crypto boek komen alle meest gestelde vragen aan bod, met betrekking tot de Bitcoin.

Je komt onder andere het volgende te weten:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is de Blockchain
 • Waar koop je Bitcoins aan?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Was is SegWit?
 • Wat is PoW, PoS en Pol?
 • Wat is lighting network?

Zeker als beginner in de crypto wereld, heb je erg veel aan deze informatie. Wij hebben al verschillende crypto cursussen gevolgd, maar toch blijft er continu nieuwe informatie ontstaan. Dit boek hebben wij ook volledig gelezen en veel van geleerd.


Module 4: Platforms en wallets

In deze module leer je meer over de verschillende platforms en wallets. Voordat je Bitcoins ontvangt, moet je beschikken over een Bitcoin wallet. Zonder deze wallet kan je namelijk geen betalingen verzenden of ontvangen.

Per situatie is het afhankelijk welke wallet voor jou geschikt is. Wil jij bijvoorbeeld via je telefoon bij jouw wallet kunnen, dan is een online wallet geschikt. Wanneer het om grotere bedragen gaat die jij bezit in crypto’s, dan is het veiliger om een hardware wallet aan te schaffen.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om een combinatie van een mobiele wallet en een hardware wallet te gebruiken. Wanneer jij graag jouw saldo wilt checken, kun je kiezen voor de mobiele wallet. Wanneer het gaat om grotere bedragen, dan zou je hiervoor de hardware wallet kunnen inzetten.

Als je gebruik gaat maken van wallets, dan werk je met de zo geheten Private keys en jouw bitcoin address. Het is van groot belang dat je deze beide gegevens goed bewaard en dit op een veilige manier opslaat. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit te bewaren in een encrypted file of password database. Het gaat hierbij namelijk om de toegangsgegevens van jouw waardevolle cryptocurrencies.

De volgende onderwerpen aan bod:

 • Hardware wallets
 • Software wallets
 • Papieren wallets
 • Online wallets
 • Platforms
 • Exchanges
Online training wallets en platforms bitcoin

Module 5: Techniek

In deze module komt de Bitcoin techniek aanbod. Harm start met een stukje uitleg en diepgang over de daling van de Bitcoin in de afgelopen jaren. Welke invloed dit heeft gehad en wat dit betekent voor de crypto markt?

In de afgelopen jaren is de crypto al enige keren met meer dan 30% gedaald. De Bitcoin is al die keren ook weer hersteld. Er zullen continu stijgingen en dalingen blijven optreden.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

 • Het Nederlandse betalingsverkeer
 • Een Bitcoin transactie
 • Controle van transacties
 • Het Bitcoin netwerk
 • Quantum computing
 • Hashing

Module 6: Wetgeving en regulatie

In deze module bekijk je de opname Online training Bitcoin wetgeving en regulering. Er wordt in deze video uitgebreid gesproken over cryptocurrencies en de belastingdienst. Moet je het wel of niet aangeven bij de belastingdienst, als je cryptomunten bezit?

Ook leer je waar dit precies onder valt. Harm legt uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat, aan de hand van informatie van de belastingdienst.

Daarnaast is het zelfs mogelijk om als trotse cryptobezitter, een procedure in jouw testament op te laten nemen. Dit houdt in dat wanneer jij komt te overlijden, de toegang tot jouw crypto wallets overgedragen kunnen worden aan jouw naasten.

De onderwerpen die in deze module aanbod komen zijn:

 • Cryptocurrencies en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Wetsontwikkelingen in de wereld
 • Innovaties door overheden

Module 7: Vragen en antwoorden

In deze video geeft Harm antwoordt op de vragen over cryptocurrency, die onder andere worden gesteld op het forum. Er wordt uitgebreid uitleg over de Bitcoin gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de achtergrond en de toekomst Bitcoin en wat de ontwikkelingen zijn.

Er komen diverse vragen aan bod die door verschillende mensen zijn gesteld. Voor ons persoonlijk kwam er erg veel nieuwe informatie naar boven, waar we zeker iets van op hebben gestoken.

Module 8: Crypto rapporten

In deze laatste module van de training geld verdienen met Bitcoin, ontdek je de 4 manieren om te kunnen profiteren van de Bitcoin. Deze online training heb je in de eerste les, als het goed is ook al voorbij zien komen.

Je hebt de mogelijkheid om een Bitcoin Mining Handleiding aan te vragen. Bovendien heeft Harm, in samenwerking met anderen, het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin” ontwikkeld.

Dit boek kun je gratis aanvragen. Je betaalt alleen de verzendkosten. In het boek ontdek je enorm veel informatie met betrekking tot de Bitcoin. Wij hebben ook het boek aangevraagd en wij vinden dit zeker een aanrader.

crypto rapporten x10

Cursus 2: CryptoAcademy Cursus van de CryptoAcademy

De X10 Met Crypto cursus van de Cryptoacademy, bestaat op dit moment uit totaal 6 modules. Binnen deze modules zijn er verschillende lessen terug te vinden. De ene module is uitgebreider, dan de ander module en bevat dan ook meerdere lessen.

Crypto Academy X10

Module 1: How To’s

De training start met informatie over staking in Binance, dit is een handige manier om een passief inkomen te verdienen. Jan Robert legt stap voor stap uit hoe staking binnen Binance werkt. Verder krijg je uitleg over het HODL portfolio, die gebruikt wordt binnen deX10 Met Crypto challenge. Je krijgt exact te zien welke crypto munten zij in bezit hebben en voor hoeveel er wordt gekocht en verkocht.

Je kunt dit 1 op 1 overnemen. Als je de bedragen te hoog vindt, dan kun je ervoor kiezen om een eigen inzet samen te stellen. Jouw portfolio gaat er dan anders uit zien, maar dit is geen enkel probleem.

Bovendien legt Jan Robert uit wat het DCA portfolio inhoudt (Dollar Cost Averaging). Dit is een methode, die zij vanuit de X10 Met Crypto challenge aanhouden, waarbij er iedere week 7 coins worden gekocht. De coins worden voor langere tijd vast gehouden. Als de prijs stijgt dan worden er minder coins gekocht en wanneer de prijs zakt, dan kopen zij meer coins in. Hierbij geldt een vaste inzet per coin.

Tot slot wordt er een coinmerce introductie gegeven, waarin je leert om een coinmerce account aan te maken. Onder de video’s vindt je verschillende links, waarmee je korting kunt krijgen. Wanneer je via deze link een account aanmaakt, dan ontvang je altijd iets extra. Denk bijvoorbeeld aan €1000,- vrij handelen zonder transactiekosten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • How to Stake on Binance
 • Explanation HODL Strategy
 • Uitleg DCA Portfolio en Coinmerce
 • How to Trade on Coinmerce
 • e-Books

Module 2: Crypto Trading on Deribit

Deze module staat volledig in het teken over het online platform Deribit. Zo vind je onder andere een duidelijke instructie voor het aanmaken van een Deribit account.

Verder volgt er een duidelijke en praktische uitleg over BTC futures binnen Deribit. Je ontdekt waar je deze functie kunt vinden op het Deribit platform. Ook krijg je uitleg over het aanmaken van orders en de Charts functionaliteit van Deribit.

Verder legt Jan Robert uit wat options zijn en hoe dit in zijn werk gaat. Er wordt als voorbeeld de Bitcoin genomen. Er zijn verschillende values in het options overzicht aanwezig. Je leert welke velden wel en niet belangrijk zijn en er wordt duidelijk uitgelegd wat al deze getallen betekenen. Ook is er een instructie bijgevoegd voor het installeren van de Deribit App. Hierin zie je exact welke stappen je moet uitvoeren voor de installatie.

Tot slot is er een webinar bijgevoegd over Deribit en Litebit. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • How to create an account
 • How to Trade Bitcoin (BTC) Futures
 • Bitcoin (BTC) Charts on Deribit
 • How to trade BTC Options
 • Launch Etereum Options & Futures
 • How to install Deribit Trading App
 • Webinar: Starten met Deribit en Litebit

Module 3: English Trading Webinars

Deze module bestaat uit 1 les, namelijk een webinar over Day Trading for the Ambitious Crypto Trader. In deze webinar van bijna 1,5 uur, ligt de focus op de crypto market en system based signalen op de M2W-TSSystem.

 • Crypto Trading w/ M2W – TSSystem

Module 4: Dutch Trading Webinars

In deze module vind je 3 opgenomen webinars, die je in deze module kunt terug kijken. Voor de beginners onder ons is de eerste webinar een hele interessante, die je zeker moet volgen. Hier wordt namelijk de focus gelegd op het in en uitstappen bij het investeren in aandelen of crypto’s. Dit is de belangrijkste informatie waar je over moet beschikken, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Je kunt niet zomaar wat aanrommelen zonder enige voorkennis. Het doel is om bij iedere inzet, zoveel mogelijk winst eruit te halen. Specifiek voor dit element heeft de gast spreker Aloys Matthijsen iets ontwikkeld. Hij heeft namelijk een trading system ontwikkeld, zodat je precies weet wanneer het juiste moment is aangebroken.

Verder wordt er ingegaan op een sideways trend, downtrend, uptrend en de trading range. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Day Trading Webinar voor de Ambitieuze Beginner
 • Bitcoin (BTC) Trading on Deribit m.b.v M2W-TSSystem dinsdag 2 februari 2021
 • Crypto Trading m.b.v de Trading Navigator Methode vrijdag 5 februari 2021

Module 5: Crypto Wednesday Webinars

In deze module worden de nieuwe Crypto Wednesday webinars toegevoegd. Je ontvangt namelijk per e-mail uitnodigingen om deel te nemen aan de live webinars.

Binnen de webinars worden de verschillende portefeuilles besproken. Bovendien heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan Jan Robert. Hij behandelt deze dan live. Wij hebben zelf meerdere malen deelgenomen aan deze sessies en wij zijn hier erg over te spreken.
Jan Robert neemt uitgebreid de tijd om iedereen zijn of haar vragen te beantwoorden.

Er wordt geen informatie achtergehouden. Verder deelt hij regelmatig zijn scherm en toont de inhoud van zijn portefeuilles.

 • Crypto Wednesday 3 februari 2021

Module 6: X10 Met Crypto

In deze module vind je de opnames van de Mastermind meetings terug. Binnen deze meetings ligt de focus op de vragen van de cursisten. De vragen die naar voren komen zijn:

 • Wat wil je nog leren?
 • Waar loop je tegenaan of zit je mee?
 • Waar kan nog meer aandacht geschonken worden?

Jan Robert zorgt ervoor dat deze meetings erg persoonlijk worden gemaakt. De cursisten komen zelf ook aan het woord. Wat wij erg prettig hieraan vinden is dat het niet alleen 1 richtingsverkeer is, maar dat de focus ligt op de deelnemers.

Het doel is om uiteindelijk een x10 te behalen van het vermogen. Er wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Verder legt Jan Robert uit waar je de behandelde onderwerpen kunt terug vinden en de opnames kunt terug kijken. Dit is een verwijzing naar het Beleggen.com platform met de cursus: Geld verdienen met Bitcoin.

 • Kick-off X10 Crypto Elite Traders Mastermind Meeting 24 februari 2021
 • X10 Crypto Elite Traders Mastermind meeting 3 maart 2021
X10 module 6

Welke gratis bonussen ontvang je bij de X10 Met Crypto Challenge?

Als je besluit om de X10 Met Crypto cursus te kopen, dan ontvang je een aantal gratis bonussen. Wij hebben deze bonussen voor jou op een rijtje gezet, zodat je weet wat je hiervan kunt verwachten. Deze bonussen hebben stuk voor stuk een toegevoegde waarde.

Je ontvangt de volgende bonussen:

Bonus 1: E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin

In dit boek staan alle vragen met betrekking tot de Bitcoin. Wanneer je jezelf wilt verdiepen in de Bitcoin, dan is dit boek zeker een aanrader. Je ontvangt hem gratis in pdf formaat bij de X10 Met Crypto challenge. Ook kun je ervoor kiezen om het fysieke boek aan te vragen. Je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten. Ga naar de bestelpagina en vraag het boek: De meest gestelde vragen over de Bitcoin gratis aan.

Bonus 2: Toegang tot het waardevolle Beleggen.com Forum

Je ontvangt toegang tot het grootste beleggen in aandelen en opties forum van Nederland. Het forum heeft enorm veel toegevoegde waarde. Zo zijn hier diverse beleggingsexperts te vinden. Dit alleen al heeft een flinke toegevoegde waarde, omdat je de mogelijkheid hebt om meer te leren van deze mensen. Je kunt al jouw vragen stellen, inspiratie opdoen, successen vieren en leren van elkaar.

Bonus 3: E-Book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s

In dit gratis e-book vind je verschillende tips & tricks terug over het investeren in ICO’s. Je ontdekt wat je beter niet kunt doen en waar je op moet letten bij de aanschaf van ICO’s.

Bonus 4: E-book: In 7 etappes van start tot finish

In dit e-book vind je de basis informatie terug over de Bitcoin en andere crypto valuta’s. Ook wordt er aandacht geschonken aan bijvoorbeeld de Blockchain en ICO’s.

Bonussen van dex10 met crypto challenge

Gratis training van Harm van Wijk volgen?

Als je een beter beeld wilt krijgen van deze cursus, raden wij zeker aan om de Gratis webinar van Harm van Wijk te volgen. Aan de hand van deze gratis training, ontdek jij meer over de persoon achter deze cursus en de inhoud hiervan. Bovendien kun jij een weloverwogen beslissing maken om tot een aankoop over te gaan.


Voor wie is het X10 Met Crypto programma geschikt?

De X10 Met Crypto Challenge is in onze ogen meer geschikt voor mensen die al enige affiniteit met crypto hebben. Het is voor de startende crypto investeerders tevens niet geheel onmogelijk om deel te nemen. De ene persoon pakt dingen sneller op dan de ander.

Bovendien zou je ervoor kunnen kiezen om jezelf de basis kennis eerst aan te leren voor je echt van start gaat. Er is tevens genoeg informatie aanwezig binnen de cursus om je de kennis bij te brengen. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt.

Ervaren traders hebben ook zeker profijt van deze challenge, omdat het programma wordt afgestemd op de deelnemers. Wanneer er mensen zijn die meer uitleg willen of toevoegingen aan de challenge, dan wordt dit uitgebreid vertelt.

Wanneer je meer ervaring hebt kun je profijt hebben van de kennis en de methodes, die je kunt hergebruiken. Je doet namelijk exact hetzelfde als het traden met bijvoorbeeld aandelen. Het kunnen lezen en begrijpen van de signalen software, is een bijkomend voordeel voor jezelf.

Verder wordt er exact uitgelegd en aangegeven wanneer de juiste momenten zijn om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. De keuze ligt bij jezelf voor welke portefeuille je gaat of eventueel meerdere portefeuilles. Bovendien blijf je ten alle tijden zelf bepalen hoeveel geld je wilt investeren.

Het X10 Met Crypto programma is geschikt voor iedereen die X10 wilt gaan met crypto’s.


Wat vinden wij goed aan het X10 Met Crypto programma?

Wij zijn lid van de X10 Met Crypto en er zijn ons al een aantal positieve punten opgevallen.

Onze pluspunten sommen wij graag even voor je op:

✅ In de x10 met crypto challenge krijg je enorm veel waardevolle informatie van de beleggingsexperts Harm van Wijk & Jan Robert Schutte. Wat wij erg fijn vinden aan deze challenge, is dat je letterlijk aan de hand wordt mee genomen. Je krijgt namelijk elke keer een seintje wanneer er wordt aangeraden om te kopen en te verkopen.

✅ Elke week zijn er live zoom sessies. Je hebt hierbij de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Wanneer er geen vragen worden gesteld, dan wordt er informatie gegeven over bijvoorbeeld de huidige koers. Het is vaak een interactieve sessie.

✅ Je kunt Stap voor stap mee doen om jou eigen crypto portfolio op te bouwen. Er wordt met iedereen rekening gehouden, jong & oud, ervaren & onervaren.

✅ De cursussen en challenge zijn opgezet door 2 beleggingsexperts. Beiden mannen hebben al jaren lange ervaring in de beleggingswereld en weten precies hoe ze moeten handelen in crypto’s.


Wat vinden wij minder goed aan het x10 met Crypto programma?

Wij komen ook regelmatig punten tegen, die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de x10 Met Crypto Challenge, hebben wij geen grote minpunten ontdekt. Wel zijn er een paar puntjes die wellicht voor jouw een minpunt zouden kunnen zijn of waar je op moet letten.

Denk bijvoorbeeld aan:

❌ Er wordt fors ingezet tijdens het investeren in crypto munten, dit is voor de plezier of hobby crypto trader mogelijk een probleem. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen om andere bedragen aan te houden. Jij bent de eigenaar van jouw portemonnee.

❌ De prijs kan voor sommige mensen een struikelblok zijn. Wij vinden het wel de moeite waard, want je kunt dit ook zien als een investering in jezelf. Bovendien kun je je kennis enorm vergroten.

❌ Het is geen snel geld verdienen methode, maar jouw crypto kan wel X10 gaan. Reken voor jezelf dus goed uit wat je in kunt zetten en wees voorbereid om niet alleen stijgingen, maar ook dalingen. Gelukkig kun je op tijd uitstappen, door de verkoopsignalen.


Wat zijn de kosten van de X10 Met Crypto Challenge?

De prijs van de X10 Met Crypto challenge bedraagt €1997,-. Speciaal voor jou als trouwe lezer is er nu een tijdelijke kortingsactie actief, waarbij je maar liefst €1000 korting ontvangt. De cursus kost dan €997,-.
Bezoek de actiepagina van De X10 Met Crypto Challenge en ontvang €1000 Korting!

De X10 Met Crypto kopen?

Wil jij de X10 Met Crypto kopen of twijfel jij nog? Je hebt in elk geval de mogelijkheid om de gratis training te volgen.
Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en kijken of dit programma bij jou past. Als jij aan de slag wilt gaan met investeren in crypto valuta, dan vinden wij dit zeker een geschikte cursus om mee te starten.


X10 Met Crypto ervaringen

Wij zijn even op zoek gegaan naar X10 Met Crypto ervaringen van anderen. Onze ervaring met deze challenge en Jan Robert Schutte & Harm van Wijk, zijn namelijk erg positief. Wij zijn benieuwd of andere mensen op het internet hetzelfde vertellen.

Om de X10 Met Crypto ervaringen van anderen te checken, hebben wij gezocht op X10 Met Crypto review. Wat wij over het algemeen lezen, zijn zeer positieve reacties over het X10 Met Crypto Programma en Harm van Wijk. Harm van Wijk scoort op Trustpilot een 4,0 uit 5. Dit is natuurlijk een mooi cijfer. Hieronder enkele ervaringen met Harm van Wijk.

X10 met Crypto ervaringen

Eindoordeel van onze x10 Met Crypto Review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van onze X10 met crypto review. Wij zijn positief te spreken over het X10 met crypto programma van Jan Robert Schutte & Harm van Wijk. Hopelijk hebben we jou een duidelijk en compleet beeld gegeven over deze cursus, aan de hand van onze uitgebreide X10 Met Crypto Review. Wij gaan er vanuit dat je voldoende informatie hebt kunnen lezen om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Het is een duidelijke en complete cursus, met als positieve toevoeging de live wekelijkse coaching. Je krijgt alle informatie aangereikt, waarin je zou kunnen investeren. Uiteindelijk blijft het natuurlijk je een eigen keuze om hierin mee te gaan of bijvoorbeeld minder coins te kopen.

Als jij meer kennis wilt krijgen over zowel de Bitcoin als andere crypto valuta, dan is deze challenge een goed start punt. Zoals wij in onze X10 Met Crypto review al eerder hebben verteld, ontvang je er een 6 weekse online beginnerscursus bij. Op deze manier kun jij jouw kennis verbreden.

Er zijn genoeg mogelijkheden om te groeien in jouw crypto avontuur. In de live calls kun je al jouw vragen stellen aan de crypto expert Jan Robert Schutte. Als jij graag meer informatie over een bepaald onderwerp wilt zien, dan kan hiervoor gezorgd worden.

Het is een complete cursus, die meer geschikt is voor mensen die al enige kennis van cryptocurrencies hebben. Voor de starters binnen de cryptowereld is het iets lastiger om deel te nemen. Het is uiteraard niet onmogelijk, de één pakt dingen sneller op dan de ander. Als je enorm veel interesse hebt in de cryptowereld en bereid bent om in jezelf te investeren, is dit absoluut mogelijk.

x10 met crypto

Jouw crypto vermogen x10 binnen een jaar?

Bekijk het X10 met crypto programma van de beleggingsexperts Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.


Veelgestelde vragen

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen over de X10 Met Crypto Challenge op een rijtje gezet

Wat kost het X10 Met Crypto programma?

De prijs van de X10 Met Crypto challenge bedraagt €1997,-. Als je de X10 Met Crypto actiepagina bezoekt, dan ontvang je 1000 euro korting!

Ontvang je gratis bonussen bij het X10 Met Crypto programma?

Jazeker! je ontvangt de volgende gratis bonussen:
-Het e-book veel gestelde vragen over de Bitcoin
-Toegang tot het Beleggen.com forum
-Het e-book: 10 tips voor aanschaf van ICO’s
-Het e-book: in 7 etappes van start naar finish

De x10 Met Crypto Challenge

€997,-
4.75

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.0/5

Pluspunten

 • Je ontvangt duidelijke instructies over het kopen en verkopen van crypto munten
 • Elke week live zoom sessies inbegrepen, met mogelijkheid tot vragen stellen
 • Crypto basis cursus aanwezig, waardoor je als starter ook mee kunt doen
 • De challenge is opgezet door 2 beleggingsexperts, beide mannen hebben enorm veel kennis

Minpunten

 • Het kan er nogal fors aan toe gaan met de bedragen die worden geïnvesteerd in cryptocurrencies
 • De prijs van de challenge kan voor sommige mensen een struikelblok zijn

Plaats een reactie