Crypto Mastery review [AllesOverCrypto] en onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Home » Reviews » Crypto Mastery review [AllesOverCrypto] en onze ervaringen

De Crypto Mastery is één van de nieuwste producten van het team van AllesOverCrypto. Tegenwoordig wordt de crypto wereld steeds bekender en vooral populairder. Dit komt vooral omdat dit een wereld is waarin volop mogelijkheden liggen om online geld te verdienen. De cryptomarkt biedt op dit moment van alle financiële markten, misschien wel de meeste en beste mogelijkheden om een passief inkomen op te bouwen via het internet. Geld verdienen met crypto, klikt dat niet leuk?

Er zijn binnen de wereld van crypto tal van mogelijkheden om een passief inkomen te genereren. Zo heb je onder andere het razend populaire day traden en het aanhouden van cryptomunten voor de lange termijn oftewel HODL (Hold on for dear life). Daarnaast zijn er nog een aantal manieren om geld te verdienen met crypto. Denk aan yield farming of aan het staken van jouw cryptocurrencies. Je ontvangt dan rente voor het opslaan van jouw cryptomunten. Naast deze manieren zijn er nog verschillende mogelijkheden om een passief inkomen op te bouwen met cryptomunten.

Nadelen van crypto

Maar hier zitten natuurlijk ook altijd nadelen aan verbonden. Als jij net start binnen de cryptowereld en geen idee hebt wat al deze ingewikkelde termen betekenen, is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Bovendien moet je jezelf blijven verdiepen in de nieuwe trends en updates. Hier moet je wel de tijd voor hebben en tijd voor willen vrij maken. Ook vergt het een stukje zelf training. Deze manieren zijn dus echt niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet voor startende crypto investeerders.

Dit is nu precies waar het team van AllesOverCrypto op in heeft gespeeld. Er worden namelijk te veel kansen onbenut gelaten en veel mensen halen niet het maximale uit hun crypto investeringen. De Crypto Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra, maakt het mogelijk om een passief inkomen op te bouwen met crypto. Er worden namelijk live signalen gegeven over de laatste crypto trends en mogelijkheden om geld bij te verdienen. Zowel geschikt voor beginners, als gevorderden.

crypto mastery

Ontdek de unieke kansen in de cryptowereld!

Zoveel mensen laten onbenutte kansen liggen binnen de cryptomarkt. Wil jij de unieke kansen ontdekken?


Wat is de Crypto Mastery van AllesOverCrypto?

De Crypto Mastery is de nieuwe dienst van het team van AllesOverCrypto. Zij zijn ook wel bekend van de meest populaire crypto beginnerscursus van de Benelux, namelijk de Crypto Masterclass. De dienst wordt aangeboden doormiddel van een maandelijks abonnement via een discord server. Voor degene die nog geen idee hebben wat discord precies is, leggen wij het even kort uit. Het is een community app, die zowel voor de laptop als mobiele telefoon beschikbaar is.

Tegenwoordig zijn er onder andere veel crypto diensten, die beschikken over een eigen discord. In deze discord groepen wordt vaak “geheime” informatie gedeeld met de community leden. Denk hierbij aan crypto koop en verkoop signalen of meldingen van crypto pre-sale projecten. De community leden nemen een abonnement af bij de desbetreffende dienst en krijgen hiervoor in ruil toegang tot de afgeschermde discord community.

Zo heeft het team van AllesOverCrypto hun nieuwe dienst, de Crypto Mastery, gelanceerd op discord. Binnen deze discord community ontvangen de leden live signalen van nieuwe crypto trends en de manieren, die je moet weten om geld bij te verdienen met crypto.

Waar je normaal gesproken in de ingewikkelde stof moet duiken om de materie tot je te nemen, neemt de Crypto Mastery jou het zoekwerk uit handen. Aangezien het team van AllesOverCrypto een enorme expertise hebben op het gebied van crypto, kan jij op deze manier alles uit jouw crypto investeringen halen. Je leert dan ook hoe jij een passief inkomen kunt opbouwen met jouw crypto vermogen. Je ontdekt nieuwe kansen in de cryptowereld, die van te voren goed zijn onderzocht door team van AllesoverCrypto.

Ik heb geen idee wat al deze termen inhouden wat nu?

Hier heeft het team van AllesOverCrypto goed op ingespeeld. Zij hebben er namelijk rekening mee gehouden dat er niet alleen gevorderden mensen gebruik willen maken van de Crypto Mastery. Er zijn namelijk ook genoeg startende crypto investeerders, die zich willen verdiepen in alle nieuwe kansen die er in de cryptomarkt liggen.

Zo zijn er tal van video’s en handleidingen of gidsen geplaatst binnen de betaalde discord omgeving. Op deze manier is het zelfs voor beginners mogelijk om aan de slag te gaan met de manieren om een passief inkomen op te bouwen met crypto. Als je besluit te starten met de Crypto Mastery van AllesOverCrypto, is het absoluut aan te raden om te starten met het kijken van de video’s. Zo zorg je er namelijk voor dat je begrijpt wat er zich afspeelt, waardoor het makkelijker wordt om dit daadwerkelijk uit te voeren.


Waarom zou je kunnen kiezen voor de Crypto Mastery?

Tegenwoordig liggen er enorm veel kansen in de wereld van de cryptocurrencies. Veel mensen benutten deze kansen niet of sterker nog ze hebben geen enkel benul dat deze kansen er liggen. Zo zijn er onder andere veel interessante DeFi projecten of mogelijkheden om NFTs te kopen of gratis te ontvangen, die mogelijk veel geld waard zijn. We kunnen nog wel even doorgaan, maar natuurlijk zitten aan deze manieren vaak ook risico’s verbonden.

Het kan namelijk ook zijn dat je in een scam trapt en je investering kwijt raakt of je tokens verliest. Of jij komt een project tegen op het internet en jouw research doet vermoeden dat het de investering waard is. Echter blijkt dit een nutteloos project met geen enkele toegevoegde waarde. Dit is een punt waar de Crypto Mastery op inspeelt.

De mannen van Crypto Mastery onderzoeken de projecten uitgebreid, waardoor de rotte appels er snel tussen uit worden gevist. Alleen al het gedeelte van de research is enorm veel geld waard, omdat dit er juist voor zorgt dat jij niet onnodig fouten gaat maken.

Er zijn nu al 3 grote voordelen van de Crypto Mastery te benoemen en dat zijn:

 1. Het scheelt jou onwijs veel tijd aan onnodige research
 2. Het team van AllesOverCrypto heeft zoveel ervaring dat zij mogelijk meer kansen ontdekken dan jijzelf zult vinden
 3. De Crypto Mastery discord is onderscheidend ten opzichte van andere crypto discord communities

Waar bestaat de Crypto Mastery uit?

Zoals wij eerder al verteld hebben, zal het binnen de Crypto Mastery vooral draaien om live signalen. Dan moet je vooral denken in live signalen voor nieuwe hypes zoals NFTs, yield farming en bijvoorbeeld DeFi. Van alle mogelijkheden en vooral nieuwe kansen die er liggen in de cryptomarkt, worden er live signalen gegeven. Alle mogelijkheden om slim geld te verdienen met jouw crypto munten worden gedeeld.

Wat is het verschil tussen de Crypto Mastery en de Crypto trading signals?

Het grootste verschil tussen de 2 signalen groepen is dat er binnen de crypto trading signals groep, live koop en verkoop signalen worden gegeven voor een cryptomunt. Tijdens de Crypto Mastery worden er signalen gegeven over de tal van gave mogelijkheden, die er liggen binnen de cryptomarkt.

Dit betekent wel dat de stof die behandeld wordt zoals wij eerder al aangaven, wel ingewikkeld zal zijn. Maar hier zijn uiteraard de video’s en de documentatie voor, om jou wegwijs te maken in de mogelijkheden. Bovendien worden er ook livestream sessies georganiseerd waarin je ook uitleg ontvangt over de mogelijkheden in de markt.


Inkijkje in de Crypto Mastery omgeving van AllesOverCrypto

Zelf zijn wij ook lid van de Crypto Mastery van AllesOverCrypto. Wij kunnen je daarom een uniek inkijkje geven in de discord omgeving. Uiteraard kunnen wij niet alles prijs geven, maar zoals je van ons gewend bent beschrijven we de onderdelen zo uitgebreid mogelijk.

crypto mastery discord

#1 Signalen

Martijn Houttuin is de man die alle onderzoeken doet naar de nieuwe kansen die er liggen op de cryptomarkt. Martijn is inmiddels een bekende naam binnen het team van AllesOverCrypto. Hij heeft namelijk ook een aantal lessen voor de Crypto Masterclass cursus verzorgd.

De signalen worden doorgegeven via de discord app. Deze kun je zowel installeren op je mobiele telefoon, als laptop. Je kunt er voor kiezen om deze signalen 24 uur per dag te ontvangen. Daarnaast ontvang je niet alleen nieuwe signalen, maar word je ook op de hoogte gehouden van de lopende signalen. Dit betekent automatisch dat het hier dus niet alleen gaat om instap momenten, maar ook uitstap momenten. Dit is erg belangrijk. Er is niets mooiers dan rendement maken, maar het is nog fijner als je het op het juiste moment uitbetaald.

Bezit jij al cryptomunten? Dan is het helemaal goed om eens naar de mogelijkheden te kijken. Er zijn namelijk altijd manieren om extra crypto bij te verdienen en een passief crypto inkomen op te bouwen. Heb jij nog geen crypto munten in je bezit en ben je opzoek naar een Nederlands gebruiksvriendelijk platform? Bekijk dan eens Nederlandse grootste cryptoplatform Bitvavo. Wij raden dit zeker aan.

Het is een mooie kans om alle opties te benutten die er zijn. Wanneer er nieuwe trends komen of mogelijkheden om geld bij te verdienen met crypto, dan ontvang je een crypto signal van Martijn Houttuin. Daarnaast ontvang je een uitgebreide uitleg over hoe je dit kunt aanpakken. Dit gaat bijvoorbeeld via aan opgenomen video’s of een livestream.


#2 Educatieve video’s

Binnen de Crypto Mastery discord omgeving vind je ook diverse videolessen. Dit is ideaal voor zowel starters, als gevorderden crypto investeerders. Hierin wordt namelijk de materie duidelijk en praktisch uitgelegd, waarop de signalen zijn gebaseerd.

Er wordt onder andere uitleg gegeven over:

 • NFTs
 • Yield Farming
 • DeFi

Deze uitleg is heel diepgaand, zodat het voor iedereen duidelijk is waar het nu eigenlijk over gaat. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat niet iedereen weet wat een NFT is of wat Yield Farming inhoud. Zelf waren wij hier namelijk ook niet van op de hoogte. Aan de hand van deze videolessen, hebben wij onze kennis hierover flink verbeterd. Daarnaast wordt er duidelijk en praktisch uitgelegd hoe je de signalen het beste kan opvolgen.


#3 Livestreams

Als Martijn Houttuin weer een mogelijkheid heeft ontdekt waar kansen liggen, geeft hij uitgebreide uitleg in een livestream. Hierin vertelt hij alle praktische informatie, die je moet weten om aan de slag te gaan met de crypto trends. De livestreams zijn een handige en praktische manier om te zorgen dat iedereen over de juiste instructies beschikt. Bovendien heeft iedereen tijdens de livestream de mogelijkheid om vragen te stellen aan Martijn.

Deze livestreams zijn alleen voor de Crypto Mastery leden te volgen. Dit is met opzet gedaan om de content en informatie exclusief te houden voor de community leden.


#4 Community

Verder is er nog een enorm waardevol onderdeel van dit Crypto Mastery product, namelijk het community gedeelte. Hier heb je de mogelijkheid om met mede community leden te sparren en ervaringen te delen. De groep bestaat uit gelijkgestemde mensen die net als jij alles willen weten, om optimaal rendement te behalen uit hun crypto bezittingen.

Dit gedeelte is in onze ogen alleen al extreem waardevol. Je hebt namelijk de mogelijkheid om van mede crypto kenners te leren. Ook kun je een cryptomunt laten beoordelen door Martijn Houttuin. Hij maakt op basis van zijn onderzoek een fundamentele analyse van jouw aangevraagde cryptomunt.


Kosten

De Crypto Mastery wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Daarnaast zijn de abonnementen op ieder moment opzegbaar.Er zijn twee abonnementsvormen waaruit gekozen kan worden:

 • Maandabonnement: €27 per maand (maandelijks opzegbaar)
 • Jaarabonnement: €300 per jaar (jaarlijks opzegbaar)

Intussen zijn wij al lid van verschillende crypto discord communities. Uit onze ervaring is het maandbedrag van €27 een nette en redelijke prijs. Zeker wanneer je het vergelijkt met de mogelijkheden die worden geboden door het team van AllesOverCrypto.


Onze Crypto Mastery ervaringen

Inmiddels zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van onze Crypto Mastery review. Zoals wij eerder hebben verteld, zijn wij inmiddels lid van meerdere crypto discord communities. Als wij de Crypto Mastery discord van AllesOverCrypto naast de andere communities leggen, dan onderscheiden zij zich absoluut ten opzichte van de rest.

De mogelijkheden die binnen de Crypto Mastery groep worden gegeven, zijn wij in geen enkele discord tegen gekomen. Er wordt binnen deze groep echt de focus gelegd op het opbouwen van een passief inkomen met cryptomunten. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de kansen die er zijn binnen de cryptomarkt.

Doormiddel van deze crypto community biedt AllesOverCrypto mensen de mogelijkheid om alle kansen te benutten met hun cryptomunten. Vaak investeren mensen in cryptomunten en laten het hierna simpelweg staan voor de toekomst. Om te zien wat de toekomst met zich mee brengt. Er zijn tal van mogelijkheden om met je huidige crypto investeringen, een passief inkomensbron op te bouwen.

Nadat wij onszelf hebben aangemeld voor de Crypto Mastery, zijn onze ogen geopend. Ook wij wisten niet van deze onbenutte kansen. Aan de hand van deze discord hebben wij ons in deze mogelijkheden verdiept en uiteindelijk ook weten toe te passen. Wij raden de Crypto Mastery zeker aan.


Ben jij toch meer opzoek naar een crypto cursus?

Als jij toch liever aan de slag wilt met een crypto cursus, dan adviseren wij jou om eens naar de Crypto Masterclass te kijken. Deze cursus staat erom bekend dat hij enorm uitgebreid is en ideaal geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De cursus start met de crypto basis principes en zoekt steeds verder de diepgang op. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot de grootste crypto community van de BeNeLux.

Wil jij meer weten over de Crypto Masterclass? Lees dan eens onze Crypto Masterclass review, waarin wij je alles vertellen over deze crypto cursus. Je kunt ook onze Crypto Masterclass review video hieronder bekijken.


Wil jij starten met crypto maar heb je geen idee waar je moet starten?

De cryptowereld wordt steeds populairder, maar ook steeds interessanter. Wil jij meer leren over crypto? Neem dan eens een kijkje bij de gratis training van AllesOverCrypto. In deze gratis training van meer dan een uur, krijg jij alle basis principes van crypto te horen. Ook ga je zelf jouw eerste €1 aan Bitcoin kopen! Stap voor Stap nemen zij jou mee.

Bovendien wordt er tijdens deze gratis training een echte crypto parel onthuld! Dit is een cryptomunt die de potentie heeft om x100 te gaan.

Patrick Suiker en Derek Westra

Starten met crypto maar geen idee waar je moet beginnen?

Bekijk dan eens de gratis online crypto training!


Alle crypto producten van AllesOverCrypto

AllesOverCrypto heeft meerdere producten op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Crypto Portfolio: In het Crypto Portfolio vind je 10 potentiële crypto parels, die de potentie hebben om x100 in waarde te gaan. Ieder jaar wordt het crypto portfolio geüpdatet met nieuwe cryptomunten. Ook ontvang je elke 3 maanden een update met hierin de resultaten van dat moment.
 • De Crypto Masterclass: De meest uitgebreide crypto cursus van Nederland en België. Uiterst geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden. De Crypto Masterclass bevat enorm veel waardevolle content. Ook ontvang je toegang tot de enorme crypto community.
 • Crypto Trading Signals: Het trading abonnement van AllesOverCrypto, waarin je koop en verkoop signalen ontvangt voor cryptomunten.

Veelgestelde vragen

Wat is de Crypto Mastery?

Crypto Mastery een enorm uitgebreide crypto platform. Hierin blijf je op de hoogte van alle trends en unieke kansen. Door middel van Crypto Mastery kun je een passief inkomen opbouwen. Geld verdienen met crypto door het volgen van crypto signalen.

Wat kun je verwachten van de Crypto Mastery?

Je ontvangt 7 dagen per week trend-signalen, via een discord app. Ook zijn er wekelijkse live streams, waarin je al je vragen kunt stellen en kan leren van anderen. Verder zijn er video’s toegevoegd, waar je veel van kan leren.

Wat kost de Crypto Mastery?

Voor 27 euro per maand kun je de Crypto Mastery kopen. Dit is elke maand opzegbaar. Ook kun je per jaar betalen. Dan betaal je in 1 keer 300 euro. Dit is jaarlijks opzegbaar.

Wat is het verschil tussen de Crypto Mastery en Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een cursus waarbij je enorm veel informatie leert, die je levenslang kunt toepassen. Het Crypto Mastery abonnement is meer gericht op tijdelijke signalen, op basis van de huidige trends.

Wat is het verschil tussen de Crypto Mastery en Crypto Signals?

Het Crypto Mastery abonnement is meer gericht op tijdelijke signalen, op basis van de huidige trends. Crypto signals bestaat uit tradingsignalen van tradingexperts. Hierbij ga je vooral technische analyses leren.

Crypto Mastery

27 euro per maand of 300 euro per jaar.
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • 7 Dagen per week trend signalen via de Discord chat app.
 • Wekelijkse livestreams
 • Ondersteunende educatie video's
 • Unieke kansen van crypto benutten, door middel van echte crypto experts

Minpunten

 • Meer geschikt voor de gevorderden, maar beginners kunnen ook aan de slag door het volgen van de educatieve video's

Plaats een reactie