AllesOverCrypto review: Patrick Suiker & Derek Westra – Onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Home » Reviews » AllesOverCrypto review: Patrick Suiker & Derek Westra – Onze ervaringen

AllesOverCrypto heb je vast wel eens van gehoord. Crypto experts Patrick Suiker, Derek Westra & Robin Westra zijn de oprichters van dit bekendste en grootste crypto platform. Zij hebben namelijk een van de populairste en beste crypto cursussen van Nederland op de markt gezet. Wij hebben het dan over de Crypto Masterclass.

Daarnaast hebben zij ook het Crypto Portfolio 2021 ontworpen, waarin diverse crypto parels aan bod komen. In het Crypto Portfolio worden de 10 beste crypto munten met de meeste potente besproken. Deze crypto parels hebben namelijk een potentie om x100 te gaan. Daarnaast ontvang je regelmatig gratis updates.

In onze AllesOverCrypto review gaan wij dieper in op deze zeer populaire crypto website. Zo leer je onder andere wie de oprichters van AllesOverCrypto zijn, wat het Cryto Portfolio inhoudt en we zullen dieper ingaan op de populairste crypto cursus van Nederland en België, de Crypto Masterclass.

Daarnaast hebben wij de AllesOverCrypto ervaringen bij elkaar gezocht. Verder beschrijven wij ook onze eigen ervaringen met deze producten en het team. Ben jij benieuwd naar onze AllesOverCrypto review?

Lees gerust verder.


Wie zijn AllesOverCrypto?

AllesOverCrypto heeft meer dan 10.000 bezoekers per maand, dus de kans is groot dat je deze website weleens bent tegen gekomen. AllesOverCrypto is een bedrijf dat is opgericht door 3 crypto fanaten, namelijk Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Gezamenlijk willen zijn hun passie delen met de rest van Nederland en België.

De mannen zijn ervan overtuigt dat crypto de toekomst is. Blockchain en cryptocurrency vormen volgens hun namelijk een deel van de toekomst. Daarom vinden ze het ook belangrijk om Nederland en België hierover te informeren.

Ooit begonnen zij met een klein crypto platform. Inmiddels is dit uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België. Wanneer je opzoek bent naar actuele crypto nieuws en andere gerelateerde crypto informatie en producten, dan kun je bij AllesOverCrypto terecht.

Daarnaast hebben zij een community opgericht, waarin verschillende crypto experts voor jouw klaar staan om hun passie over crypto te delen. Zij willen jou graag meenemen in jouw crypto avontuur.


Wie zijn de oprichters van AllesOverCrypto?

Wij hebben net al beschreven dat er 3 crypto fanaten achter deze populaire crypto website zitten. Wij zijn op onderzoek gegaan en willen jou vertellen wie hier achter zitten. Zowel Patrick, Derek en Robin zijn echte crypto experts. Laten wij even beginnen bij Patrick.

Patrick Suiker

Patrick Suiker

Patrick is een geboren internet ondernemer. Vanaf z’n 4e handelt hij al in allemaal dingen. Een aantal jaren later heeft hij een master Entrepreneurship afgerond. Hierin heeft hij leren denken én handelen als ondernemer. Denk aan het creëren van kansen, vinden, ontwikkelen en evalueren van diverse mogelijkheden.

Dankzij Litecoin is hij in 2013 verliefd geworden op cryptocurrency’s. Bij elke droom die hij waar wilde maken, kwam crypto aan bod. Zijn doel met AllesOverCrypto is om zijn liefde, kennis en passie over te brengen op de rest van Nederland en België. Hij hoopt dat Nederland voorop zal lopen in deze revolutie.

Derek Westra

Derek Westra AllesOverCrypto.

Derek is gefascineerd over de psychologie achter onze economie. Hij heeft een master in gedragseconomie & speltheorie behaald. Daarbij kwam hij in 2013 in aanraking met cryptocurrency’s. Hij voelde meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan worden.

Sindsdien is hij volledig aan de slag gegaan met crypto’s en blockchain. Hij zegt dan ook zelf: “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.” Zijn doel is om zijn kennis, die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, te delen met anderen. Dit is allemaal verwerkt in de Crypto Masterclass cursus.

Robin Westra

Robin Westra

De technische genie van AllesOverCrypto is Robin Westra. Hij heeft zijn bachelor Computer Science behaald. Ook is Robin enorm perfectionistisch en zorgt hij voor de snelheid ven de website. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor crypto’s.

Hij begrijpt namelijk gemakkelijk hoe de blockchain achter verschillende crypto munten werken. Zo kan hij bijvoorbeeld gemakkelijk een onderscheiding maken tussen de revolutionaire crypto munten en de “shitcoins”.

Tot slot schuilt er nog een heel ervaren team achter AllesOverCrypto. Denk bijvoorbeeld aan een Algemeen Directeur (CEO), Trader & Technisch Analist, Community Manager & Docent, Teamlead Community care, meerdere Community Managers, Teamlead content, schrijvers, teamlead marketing, marketeer en tot slot verschillende Masterclass Coaches.


AllesOverCrypto producten

AllesOverCrypto is bekend met 2 populaire producten. De Crypto Masterclass en het Crypto portfolio. Wij hebben al eerder over deze producten een uitgebreide review geschreven. In deze AllesOverCrypto review, zullen wij deze nogmaals bespreken. Hieronder kun je de uitgebreide reviews over de producten van AllesOverCrypto lezen.

Wij hebben de Crypto Masterclass volledig gevolgd en daarnaast hebben wij het portfolio volledig gelezen. Ook zijn wij ingestapt in crypto na het volgen van de gratis Crypto Masterclass webinar. Daarnaast hebben wij door het Crypto Portfolio een aantal crypto parels aangeschaft.

Wil jij ook de gratis webinar volgen om te kijken of de Crypto Masterclass cursus voor jou geschikt is?


Crypto Masterclass cursus van AllesOverCrypto

Wij hebben het al een aantal keer beschreven in onze review. De Crypto Masterclass is de populairste crypto cursus van Nederland en België. Daarnaast hebben zij een enorm grote community opgebouwd. Hier komen we later op terug. Eerst gaan wij beschrijven waar de Crypto Masterclass uit bestaat en wat je kunt verwachten.

De Crypto Masterclass cursus bestaat momenteel uit 14 modules met in totaal 180 lessen. Deze modules en lessen worden regelmatig voorzien van nieuwe updates. De hoofdonderwerpen blijven over het algemeen gelijk. De Crypto Masterclass cursus is onderverdeeld in 2 delen. De indeling is als volgt:

Welkom bij de Crypto Masterclass (11 lessen)

Deze module bestaat uit 11 lessen. Zo ontmoet je onder andere jouw docenten, ontvang je toegang tot alle waardevolle e-boeken en The Zone. Elke les wordt afgesloten met een test. Hierdoor weet je zeker dat je alles hebt begrepen van wat er is besproken.

Welkom bij deel 1 – Beginnen met crypto

Deel 1 bestaat uit 8 modules.

 1. Het geld van de toekomst – Inleiding (15 lessen)
 2. Je eerste cryptocurrency (11 lessen)
 3. Maak een killer start! (8 lessen)
 4. Je onbreekbare kluis (11 lessen)
 5. Je winsten cashen! (7 lessen)
 6. De allereerste investeerder zijn (13 lessen)
 7. Een Passief Crypto-inkomen (11 lessen)
 8. De Crypto-trends de baas (8 lessen)

Welkom bij deel 2 – Geld verdienen met Crypto Trading!

Deel 2 bestaat uit 4 modules.

 1. The Winning Mindset (23 lessen)
 2. Vrijheid dankzij Crypto Trading (23 lessen)
 3. De beste Crypto Trading Tools en indicatoren (15 lessen)
 4. Wordt Crypto Trading Master (20 lessen)

Eindexamen!

Na bijna elke les kun je een test maken, zodat kunt ontdekken of je de leerstof goed tot je hebt genomen. Zodra je de gehele cursus hebt afgerond, dan kun je een eindexamen afleggen. Hierin worden 60 vragen gesteld. Als je er 48 goed hebt beantwoord, dan ben je geslaagd.

Je hebt dan laten zien dat je de nodige kennis over blockchain en cryptocurrency’s op zak hebt. Er is een sterke fundering aangelegd, zodat jij ervoor kunt zorgen om meer succes te behalen in deze cryptowereld. Bovendien ontvang je The Winners Trophy. Iedereen binnen de Community The Zone zal zien dat jij geslaagd bent voor de Crypto Masterclass.

Mocht je zakken voor dit eindexamen, dan kun je de test altijd opnieuw maken. Zorg er dus voor dat je de Crypto Masterclass met volle focus volgt, zodat je de leerstof gemakkelijk kunt toepassen in de praktijk.

Wil je meer lezen over de inhoud van de Crypto Masterclass cursus? Lees dan onze zeer uitgebreide Crypto Masterclass review!


Crypto VIP Community The Zone AllesOverCrypto

Als je de Crypto Masterclass wilt kopen, dan ontvang je daarnaast toegang tot de exclusieve community: The Zone. Dit is een soort forum. Wanneer jij echt succesvol wilt worden binnen de cryptowereld, dan is het essentieel om jezelf te omringen met gelijkgestemden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die ook alles willen leren over cryptocurrency’s met daarbij als doel: geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrency’s.

Binnen deze community kun je onder andere berichten plaatsen, successen delen en leren van anderen. Bovendien vind je binnen The Zone verschillende crypto experts, die actief aanwezig zijn. Aangezien er heel veel leden en crypto experts binnen de community The Zone aanwezig zijn, zullen jouw vragen over blockchain en andere crypto gerelateerde vragen snel beantwoord zijn.

Wij vinden dit een mooi initiatief. Het zorgt er namelijk voor dat je meer bezig bent met cryptocurrencies, het geld van de toekomst. Door actief deel te nemen binnen deze crypto community, zal je merken dat je up to date blijft van alle crypto valuta. Bovendien is de kans groot dat je meer succes zult hebben binnen de crypto wereld.


Crypto Portfolio van AllesOverCrypto

Als jij opzoek bent naar een munt die x100 kan gaan, dan is het Crypto Portfolio geschikt voor jou. Regelmatig komen er nieuwe updates van dit crypto portfolio, waarin nieuwe munten worden beschreven die een potentie hebben om x100 te gaan. Dit zijn vaak crypto munten, die klein zijn en nog niet bij iedereen bekend is.

Crypto Portfolio 2021

Voordelen:

 • Nu deze munten nog zo goedkoop zijn, kun je hierin investeren. In de toekomst zullen deze x100 gaan.
 • Deze potentiële crypto munten zijn door echte crypto experts gevonden.
 • Zonder enige kennis of ervaringen, kun je profiteren van deze crypto parels.
 • Het Crypto Portfolio wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates. Deze updates zijn helemaal gratis, nadat je het Crypto Portfolio eenmalig hebt aangeschaft.

Bewezen resultaten van het Crypto Portfolio

 • Neo is x200 gegaan. Van $1 naar $200.
 • Nano is x2466 gegaan. Van $0,015 naar $37.
 • Verge is x 3750 gegaan. Van $0,00008 naar $0,30.

De mannen van AllesOverCrypto hebben uren onderzoek naar deze crypto munten gedaan. Aangezien de markt continu veranderd, geven ze regelmatig een update. Als jij meer wilt weten over het Crypto Portfolio, dan raden wij aan om onze Crypto Portfolio review te lezen.

Wil jij direct investeren in je eigen toekomst en daarbij tijd besparen om crypto’s te onderzoeken? Dan kun je het Crypto Portfolio kopen.


Gratis online Bitcoin training van AllesOverCrypto

Twijfel jij om te investeren in een product van AllesOverCrypto? Dan is de GRATIS online Bitcoin training een goede uitvinding, om te kijken of deze cursus voor jou geschikt is. Wat ga je allemaal leren in deze gratis training?

 • Je eerste crypto kopen. Dit kan bijvoorbeeld op Bitvavo of Binance.
 • Hoe je zoveel mogelijk kan profiteren in 2021
 • Begrijpen hoe Bitcoin en crypto werken
 • Je ontdekt de sleeping giant (deze heeft een potentie om x100 te gaan)
 • Snappen hoe je de besten crypto kan vinden

Daarnaast ontvang je 3 GRATIS waardevolle e-boeken over cryptocurrency’s.

 • De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
 • 10 Interessante redenen om te leren over crypto
 • Een verassing!

Op de website van AllesOverCrypto.nl, kun je een aantal ervaringen lezen over deze GRATIS online Bitcoin training. Deze mensen zijn enorm tevreden en hebben veel geleerd in zo’n korte tijd. Wij kunnen dit zeker beamen! Het is laagdrempelig, zodat iedereen het kan begrijpen.

Onze TIP: eerst leren, dan pas investeren! Volg de GRATIS Bitcoin training van AllesOverCrypto.


Gratis bonussen van de Crypto Masterclass

Als je de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto wilt kopen, dan krijg je er een aantal gratis waardevolle bonussen bij. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Stuk voor stuk zijn deze bonussen een toevoeging aan het hoofdproduct.

Crypto Portfolio

Zoals wij eerder hebben beschreven kun je het Crypto Portfolio los van de Crypto Masterclass kopen. Als je de Crypto Masterclass cursus koopt, dan krijg je dit waardevolle document er GRATIS bij. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot de nieuwste updates. Ontdek jouw crypto parels en laat deze x100 gaan. De allerbeste cryptomunten worden in dit portfolio, na een grondig onderzoek, met jou gedeeld.

De Bitcoinbijbel

Dit waardevolle e-boek bestaat uit 132 bladzijdes. Door middel van de eenvoudige uitleg, leer je waarom Crypto & Blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen in de toekomst. Je hoeft zelf niet meer op het internet te zoeken. Alles is hier namelijk in beschreven.

Het Ultieme Investeringshandboek

De kans is groot dat jij een beginner bent, binnen de crypto wereld. Je vraagt je misschien af waar je het beste cryptocurrencies kunt kopen en wanneer je het moet kopen en verkopen. Bovendien zijn er duizenden crypto munten op de markt. In welke crypto munten kun je het beste investeren? In dit e-boek ga je dit soort vragen te weten komen. Daarnaast krijg je diverse handige tools aangereikt, waarmee je je plan kunt opzetten. Vervolgens kun je je investeringen laten groeien.

(GRATIS) E-boek Pakket

Patrick Suiker en Derek Westra hebben de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan. De beste tips hebben zij voor jou op een rijtje gezet. Ook kun je een begrippenlijst vinden, met daarin 101 cryptocurrency begrippen. Het boekenpakket bestaat uit meerdere e-boeken, namelijk:

 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 • 12 Waardevolle crypto tips voor beginners
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

VIP Community – The Zone

Wanneer jij succesvol wilt worden met cryptocurrency’s, dan is het belangrijk om jezelf te omringen met gelijkgestemden. Binnen deze VIP Community is iedereen hard aan het leren om een echte crypto expert te worden. Alleen mensen die de Crypto Masterclass hebben gekocht, krijgen toegang tot de VIP Facebook groep The Zone. “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”.

De Million Dollar Template

Een logboek bijhouden is essentieel om succesvol te worden, om te traden in de cryptowereld. Zo kun je precies zien wanneer je extra risico kunt nemen en wanneer je gaat traden. De Million Dollar Template rekent voor jou uit hoeveel geld je in mag leggen per trade en dus hoeveel risico jij mag nemen. Wanneer jij dit met discipline uitvoert, dan is de kans groot om succesvol te worden.

Crypto belastinggids

Crypto en de belastingdienst is een een veel besproken en onduidelijk onderwerp. Wist je namelijk dat je jouw cryptowaarde moet opgeven bij de belastingdienst? Hoe je dit moet opgeven, wordt uitgebreid in dit e-boek beschreven. Je krijgt dus antwoord op veelgestelde vragen omtrent Bitcoin & belasting.

Voortdurende nieuwe lessen en e-boeken

De mannen van AllesOverCrypto willen het beste van het beste met jullie delen. Hun doel is om de Crypto Masterclass als beste van Europa te maken, misschien zelfs hele wereld. De Crypto Masterclass cursus is dus nog lang niet af en wordt continu geüpdatet. Zo wordt de cursus, beter, groter en ook duurder. Investeer dus nu en profiteer van alle bonussen.


Wat zijn de kosten van de AllesOverCrypto producten?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in de producten van AllesOverCrypto, dan is het ook fijn om te weten hoeveel je hiervoor moet betalen.

De Crypto Masterclass cursus is behoorlijk prijzig en wordt ook steeds duurder. Daarbij komt ook steeds meer informatie en blijf je continu voorzien van nieuwe updates. Wij vinden het dus logisch dat deze prijs omhoog geschroefd wordt, maar dat even terzijde.

De Crypto Masterclass cursus kost €1997,-. Patrick Suiker, Derek Westra & Robin Westra hebben een speciale kortingsactie in het leven geroepen. Als je de Gratis Bitcoin Training volgt, dan hebben 10 deelnemers de kans om een behoorlijke korting van €1000,- te ontvangen op de Crypto Masterclass. De kosten voor deze crypto cursus bedragen dan nog €997,-.

Daarbij ontvang je toegang tot alle waardevolle bonussen. Dit is inclusief het Crypto Portfolio, waarin 10 munten worden besproken die potentie hebben om x100 te gaan. Wij raden het dus zeker aan om de GRATIS Bitcoin Training te volgen.

Vind je de Crypto Masterclass cursus duur en wil je toch een product van AllesOverCrypto kopen? Dan kun je ook kiezen voor het Crypto Portfolio. Deze is een heel stuk goedkoper en ook zeer waardevol. Je betaalt tijdelijk €97,- en ontvangt toegang tot 10 crypto parels. Daarnaast is er meerdere keren per jaar een nieuwe update. Als je het Crypto Portfolio koopt, dan ontvang je dus ook gratis de nieuwste updates. Wil jij jouw crypto portfolio uitbouwen? Er zijn bewezen resultaten dat munten x100 of meer zijn gegaan. Grijp jouw kans.

Niet tevreden? Geld terug

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product aanschaft, waarbij je er later achter komt dat dit toch niet bij jou past. Op alle producten van AllesOverCrypto zit een garantie van 14 dagen. Dit betekent dat als het product niet bevalt, je binnen 14 dagen je volledige aankoop bedrag terug krijgt. Het is zeker de moeite waar om de producten “gratis” uit te proberen.


AllesOverCrypto ervaringen

Wanneer je een product wilt aanschaffen, wil je graag weten of je niet in de maling wordt genomen. Is AllesOverCrypto betrouwbaar? Dit is een vraag wat je veel op het internet tegenkomt. Wij kunnen jou vertellen dat het bedrijf en het team van AllesOverCrypto betrouwbaar is. Onze ervaringen met de producten zijn uiterst positief.

Het is een goed en betrouwbaar bedrijf waar je als beginner, alles kunt leren om te handelen in cryptocurrency’s. Op het platform van Trustpilot scoort AllesOverCrypto uitstekend. Er zijn meer dan 600 reviews geschreven en scoren een 4,8 uit 5. Dit is echt heel hoog.

Wat ons ook is opgevallen, is dat er een ontevreden review bij stond. Het team heeft het hier niet bij gelaten en heeft telefonisch contact gehad met deze klant. AllesOverCrypto wil iedereen behouden voor de fouten die zij ooit in hun leven hebben gemaakt. Zij staan dus ook voor iedereen klaar om misverstanden weg te nemen. Dit vinden wij heel goed om te lezen.

Hieronder nog wat ervaringen van het team AllesOverCrypto, maar doe ook vooral je eigen onderzoek.

AllesOVerCrypto ervaringen

Conclusie AllesOverCrypto review

In onze AlleOverCrypto review, ben je meer te weten gekomen over dit bedrijf. Wij hebben onder andere vertelt over Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Dit zijn de mannen achter dit bedrijf. De Crypto Masterclass cursus en het Crypto Portfolio zijn goede producten om in te investeren. Zoals eerder gezegd, zijn wij uiterst positief over alle producten en het team.

Stap voor stap wordt je meegenomen in de crypto wereld. Zo leer je onder andere de basis over Bitcoin en Altcoins en het traden in crypto’s. De Crypto Masterclass cursus is gemaakt voor beginners, maar ook voor gevorderden kun je enorm veel kennis op doen. Je hebt hiervoor absoluut geen technische kennis nodig. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Wij kunnen wel stellen dan AllesOverCrypto de populairste website is als het gaat om Blockchain technologie en cryptocurrency’s. Je bent nog niet te laat om in te stappen in Bitcoin en andere cryptocurrency’s. Sterker nog, het is de beste tijd om te investeren in crypto’s. Wil jij geld verdienen met cryptocurrency’s? Elke crypto expert zal zeggen: “Eerst leren, dan investeren”.

Wij hopen dat wij jou een duidelijk beeld hebben kunnen geven, door middel van onze AllesOverCrypto review. Neem gerust nog een kijkje op onze website en wij wensen jou veel plezier met jouw crypto avontuur!

aim4epic

Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Wacht niet langer en volg direct de GRATIS training!


Veelgestelde vragen

Wie hebben AllesOverCrypto opgericht?

3 enthousiaste, fanatieke inmiddels crypto experts hebben AllesOverCrypto opgericht. We hebben het over Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. In onze AllesOverCrypto review hebben we meer beschreven over deze mannen.

Wat kosten de producten van AllesOverCrypto?

De Crypto Masterclass cursus kost 997 euro (als je de GRATIS webinar volgt). Anders kost deze 1997 euro.
Het Crypto Portfolio kost 97 euro.
Bovendien zit hier een garantie termijn van 14 dagen op. Als je niet tevreden bent, dan kun je je geld terug vragen.

Plaats een reactie