Crypto Masterclass Review 2022 | AllesOverCrypto + Korting!

Gemiddelde leestijd: 24 minuten

Home » Reviews » Crypto Masterclass Review 2022 | AllesOverCrypto + Korting!

De cryptocurrency beginnerscursus Crypto Masterclass, is de populairste crypto cursus van Nederland en België. De cursus is ontwikkeld door Patrick Suiker en Derek Westra van team AllesOverCrypto. Door het van het volgen van de AllesOverCrypto Masterclass, ga jij leren geld verdienen met handelen in cryptomunten.

In deze Crypto Masterclass review gaan wij onze uitgebreide Crypto Masterclass ervaringen met jou delen. Wij kunnen je alvast verklappen dat de crypto cursus van team AllesOverCrypto, enorm uitgebreid is. Zelf zijn wij erg onder de indruk van de cursus.

Ken je team AllesOverCrypto nog niet? Bekijk dan eens hun gratis Bitcoin training. Vanuit de gratis training van Patrick Suiker en Derek Westra, besloten wij de volledige Crypto Masterclass cursus te kopen.


Is AllesOverCrypto betrouwbaar?

Je vraagt je misschien af of AllesOverCrypto betrouwbaar is. Wij zullen jou onze ervaringen vertellen. Het bedrijf AllesOverCrypto is opgericht in 2017 door Patrick Suiker en Derek Westra. Zij zijn netjes ingeschreven in het register van de kamer van koophandel, zoals je hieronder kunt zien.

NaamAllesOverCrypto B.V.
AdresHerengracht 449a in Amsterdam
KvK nummer:83284222
BTW nummer:NL858375096B01

In de tussentijd hebben zij al verschillende crypto producten op de markt gebracht. Zelf hebben wij al meerdere producten van Patrick Suiker en Derek Westra gekocht. Onze AllesOverCrypto ervaringen zijn uiterst positief. Je kunt namelijk duidelijk zien dat beide mannen erg veel crypto kennis hebben.

Disclaimer: Wij zijn geen financieel adviseurs. Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee, zo ook het beleggen in cryptomunten. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je start met beleggen, dit is jouw eigen verantwoordelijkheid. In deze Crypto Masterclass review, vind je enkel en alleen onze eigen ervaringen met deze crypto cursus. De informatie die je hierin leest is daarom enkel informatief bedoeld, wij doen absoluut geen financieel advies.


Wie zijn de oprichters van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra

In de inleiding hebben wij al stiekem verklapt dat de heren Patrick Suiker en Derek Westra de oprichters zijn van de beginnerscursus Crypto Masterclass. Dit zijn de mannen achter team AllesOverCrypto.

Op deze website zien wij ook de naam Robin Westra en Jurgen Claassens terug. Wil je meer informatie lezen over het team en de producten van team AllesOverCrypto? Bekijk dan eens deze AllesOverCrypto review.

Patrick Suiker is een geboren ondernemer. Vroeger heeft hij een Entrepreneurship afgerond. Dankzij Litecoin, wat vrijwel hetzelfde werkt als Bitcoin, is Patrick verliefd geworden op crypto. Deze liefde wil Patrick graag ook overbrengen op de rest van Nederland met AllesOverCrypto.

Het doel van Patrick Suiker is dan ook dat Nederland gaat voorlopen in deze revolutie d.m.v. deze website. Kortom Patrick Suiker is universitair afgestudeerd, bedrijfskundige en Trendwatcher.

Derek Westra is gek op de psychologie achter onze economie. Bovendien heeft hij een master gedragseconomie & speltheorie (Behavioral Game Theory) afgerond en mede hierdoor is hij in aanraking gekomen met Crypto. “De wereld van Crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom”. Kortom Derek Westra is universitair afgestudeerd, gedragseconoom en professioneel Crypto Trader.

Verder komen wij op de website van AllesOverCrypto ook de naam Robin Westra en Jurgen Claassens tegen. Robin is de technische persoon achter de website. Jurgen is dagelijks bezig met recente nieuwsberichten uit de cryptowereld. Toen Patrick Suiker en Derek Westra begonnen aan de Crypto Masterclass, wilden ze proberen de beste crypto cursus van Nederland en België te maken. Dit is inmiddels gelukt.


Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is de beste crypto cursus van Nederland en België. Je start met het leren van de crypto basis en gaat daarbij steeds verder de diepte in. De ontwikkeling van de cryptomarkt gaat momenteel ook razendsnel. Wat erg positief is dat deze masterclass ook continu wordt voorzien van nieuwe informatie.

De Alles Over Crypto cursus bevindt zich op een online platform, waar je tevens de Crypto community “The Zone” terugvindt. In de leeromgeving bevinden zich buiten het forum ook diverse gratis e-books die je kunt downloaden als pdf en erg veel informatieve video’s. Je hebt de mogelijkheid om de cursus op jouw eigen tempo te volgen, de voortgang wordt namelijk netjes bijgehouden. Tevens kan je de video’s zo vaak mogelijk herhalen als dat jij zelf zou willen.

De Crypto Masterclass is niet een volledige video training, maar bestaat ook uit leesgedeeltes. Dit is vooral het geval bij termen, die bijvoorbeeld extra uitleg nodig hebben. Voordat je van start gaat met leren, kun je jouw basis crypto kennis testen, door middel van een korte quiz. Deze kleine quizjes vindt je gedurende de gehele cursus terug.

Wij vinden dit ook een erg effectieve en fijne toevoeging. Op deze manier kun je namelijk altijd controleren of je de stof goed hebt opgepakt. Patrick Suiker & Derek Westra hebben de kennis, die zij in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd, volledig prijs gegeven binnen de cursus. Bovendien delen zij ook de fouten die ze hebben gemaakt in het verleden, zodat jij deze kunt voorkomen. Mocht je meer willen weten over de Crypto Masterclass, bekijk dan eens de Crypto Masterclass informatiepagina.


De Crypto Masterclass waar voor je geld?

Door middel van het volgen van de Crypto Masterclass, is onze interesse in de crypto markt enorm gestegen. Wij hebben op basis van deze cryptocurrency beginnerscursus besloten om een aantal crypto munten te kopen, waaronder stukjes Bitcoin. Op dit moment kopen wij elke maand voor een vast bedrag aan Bitcoin, zodat onze crypto portefeuille steeds verder uitgroeit.

Het mooie van crypto is dat je het zo duur kan maken als dat jezelf wilt. Je kunt namelijk al diverse ALTcoins kopen voor minder dan 1 of 5 euro, die potentie hebben voor de toekomst.

Daarnaast ontvang je het Crypto Portfolio 2022 met hierin 10 crypto parels, die op dit moment de meeste potentie hebben. Het portfolio wordt ieder jaar vernieuwd aan de hand van meer dan 100 uur aan research. Bovendien hebben de mannen van AllesOverCrypto al een aantal keren munten getipt met potentie, die meer dan 100x zijn gegaan.


Crypto Masterclass review video

Bekijk hieronder onze uitgebreide Crypto Masterclass review video, waarin wij de cryptocurrency beginnerscursus van AllesOverCrypto uitgebreid beoordelen.


Inhoud van de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is enorm uitgebreid. Op het moment van schrijven is de cursus al uitgebreid naar 15 modules en 202 lessen! Continu wordt de cursus voorzien van nieuwe updates, aangezien er continu nieuwe ontwikkelingen zijn op de cryptomarkt. Het ene moment denk je alles te weten, terwijl het de volgende dag weer compleet anders kan zijn.

Tijdens de Crypto Masterclass ga je onder andere leren om geld verdienen met handelen in cryptomunten. Je start met een introductie in het digitale goud, namelijk Bitcoin en de ontwikkeling van geld. De crypto cursus heeft een ook goede opbouw. Je start namelijk met de basis van crypto en je gaat steeds verder de diepte in.

Ook ga je met kleine bedragen jouw eerste cryptocurrency kopen. Er wordt namelijk geadviseerd om eerst te leren en hierna pas te investeren. Daarnaast is het een kunst op zich om te profiteren van een dalende markt. Ook hier wordt de focus opgelegd tijdens deze cryptocurrency beginnerscursus.

Hieronder gaan we jou uitgebreid laten zien wat je onder andere gaat leren met de Crypto Masterclass.

crypto masterclass cursus

Deel 1 – Beginnen met Crypto!

In het eerste deel ga je vooral aan de slag met de basisprincipes van Crypto. Zo ga je bijvoorbeeld ontdekken om diverse strategieën toe te passen, zodat je de mogelijkheid hebt om geld te verdienen met cryptomunten.

Een erg belangrijk onderwerp dat ook uitgebreid aanbod komt in deze cursus, is het beveiligen van jouw Cryptocurrencies. Je zou namelijk niet de eerste zijn die zijn kostbare bezittingen verloren ziet gaan.

De modules van deel 1 – Beginnen met crypto bestaat uit:

 • Het geld van de toekomst
 • Je eerste cryptocurrency
 • Maak een killer start!
 • Je onbreekbare kluis
 • Je winst cashen!
 • De allereerste investeerder zijn
 • Een passief crypto-inkomen
 • De crypto-trends de baas

Welkom bij de Crypto Masterclass!

Dit is het eerste hoofdstuk van de Crypto Masterclass. Hierin stellen de docenten Patrick Suiker en Derek Westra zich onder andere voor. Ook beschrijven ze wat je binnen de Crypto Masterclass Cursus allemaal kunt verwachten.

Daarnaast wordt er een disclaimer getoond, waarin duidelijk staat vermeld dat de heren in geen enkel opzicht financieel adviseurs zijn. Ze zijn gewoon super enthousiast en hebben ook enorm veel ervaring en kennis binnen de Cryptocurreny wereld. Tot slot krijg je toegang tot alle e-boeken. Je kunt deze boeken over crypto’s downloaden door middel van een pdf, zodat je deze op elk apparaat kunt lezen.

Welkom bij de Crypto Masterclass

Welkom bij de Crypto Masterclass bestaat uit totaal 11 lessen. Het bevat de volgende hoofdstukken:

 • Welkom bij de Crypto Masterclass!
 • Test je kennis – Welkom bij de Crypto Masterclass!
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Adem succes
 • Test je kennis! – Adem succes
 • Zo haal je het meest uit de Crypto Masterclass – Word een leermachine!
 • Test je kennis! – Word een leermachine!
 • Ontmoet jouw docenten!
 • Disclaimer
 • Over de Crypto Masterclass
 • Jouw e-boeken en toegang tot de grote community The Zone!
 • Veelgestelde vragen

Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

In de eerste module van de Crypto Masterclass, ga je voor het eerst de mooie wereld van crypto ontdekken. Vanuit theorie leer je je basiskennis ook vergroten. Aansluitend kun je je kennis ook testen door het maken van tussentijdse toetsen.

Wat wij hier positief aan vinden is dat je namelijk meteen weet of je de leerstof goed begrepen hebt. Bovendien geldt er een slagingspercentage van 70%, met uitzondering van de toets over Crypto beveiligen (100%) en het allesomvattende eindexamen (80%).

Ook vind je onder andere een handige crypto begrippenlijst, de geschiedenis van de Cryptocurrencies en nog meer waardevolle informatie over de Cryptomunten. Deze module vinden wij echt een toegevoegde waarde, omdat er enorm veel waardevolle informatie wordt gedeeld, waarin je veel van kan leren.

Crypto Begrippenlijst

Module 1 bestaat totaal uit 15 lessen:

 • Welkom bij de inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 – De absolute kern -geld
 • Test je kennis! – Geld
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin
 • Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockhain
 • Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts
 • De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! – Cryptocurrency’s
 • We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen
 • Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste Cryptocurrency

In de tweede module van de Crypto Masterclass gaat het allemaal echt beginnen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je je eigen Crypto munt moet kopen. Je kunt al vanaf 1 euro je eerste Crypto munt bezitten.Ook ga je leren over verschillende handelsplatformen en welke unieke karakteristieken deze verschillende handelsplatformen hebben. Wat wij ook positief vinden aan deze module is dat alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Verder vind je in deze module ook het Crypto Portfolio 2022 van de Crypto Masterclass. Hierin staan onder andere de 10 beste Crypto munten beschreven, waarvan Patrick en Derek denken dat deze een perspectief voor de toekomst hebben. Ze noemen het dan ook de Crypto Parels. Wat wij hier ook mooi aan vinden, is dat ze dit elk jaar opnieuw updaten.

Tot slot hebben wij voor jou een speciale kortingslink: Als je via deze link een Bitvavo account aanmaakt, dan hoef je over de eerste €1000,- geen handelskosten te betalen.

Een level hoger met Binance

Module 2 van de Crypto Masterclass bestaat uit 11 lessen. Het bevat de volgende hoofdstukken:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint!
 • Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • Belangrijk: lees dit eerst voor 20% korting bij Binance!
 • Een level hoger met Binance
 • Crypto bemachtigen on de laagste regionen
 • Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Test je kennis! – Je eerste cryptocurrency
 • Laat anderen weten wat jij hebt geleerd
 • E-boek: De Bitcoinbijbel
 • Crypto Portfolio 2021

Hieronder kun je ook live de Crypto koers berekenen van verschillende Crypto munten.


Module 3: Maak een killer start!

In de derde module van de Crypto Masterclass, ga je onder andere verder met leren over de verschillende Cryptocurrency’s. Het is enorm belangrijk dat je eerst gaat leren, voordat je daadwerkelijk gaat investeren. Niemand wil toch graag beginnersfouten maken?

In deze module vinden wij het superfijn dat wij ook echt kunnen leren van Patrick Suiker en Derek Westra. Zij tonen namelijk hun beginnersfouten. Met deze kennis op zak, is de kans ook minder groot dat jij dezelfde beginnersfouten gaat maken. Binnen de Crypto wereld gebeuren namelijk enorm veel dingen, waar je mogelijk niet op voorbereid bent.

Wij vinden het daarom enorm belangrijk om in onszelf te investeren, zodat wij de juiste keuzes kunnen maken. Mogelijk zal deze module ervoor zorgen dat jij meer winst gaat maken, dan mensen die de Crypto Masterclass niet kopen. Wij adviseren om de Crypto Masterclass te kopen, zodat eventuele beginnersfouten je bespaard kunnen blijven.

Je grootste vijand ben jij

Module 3 van de Crypto Masterclass bestaat uit 8 waardevolle lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killer start
 • Je grootste vijand ben jij
 • Ontmasker iedere oplichter
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt
 • Test je kennis – Hoe herken je een goede cryptomunt
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis

In de vierde module van de Crypto Masterclass, ga je aan de slag met het beveiligen van je cryptomunten. Waarom moet je je Cryptomunten beveiligen? Als het goed is zorgen op dit moment de banken zorgvuldig voor het beveiligen van jouw geld.

Wanneer je met Cryptocurrency’s aan de slag gaat, dan moet jij er zelf voor zorgen dat jou Crypto munten veilig zijn en dat niemand hieraan kan komen. Door middel van Blockchain zal je de volledige controle krijgen over jouw geld.

Wat wij onder andere positief aan deze module vinden is dat er verschillende mogelijkheden worden aangereikt, voor het beveiligen van jouw Crypto munten. Zo leer je bijvoorbeeld alles over een Software Wallet, Hardware Wallet en Paper Wallet.

Je onbreekbare kluis Crypto Wallets

Module 4 van de Crypto Masterclass bestaat uit de volgende 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Test je kennis – Wallet
 • Bewaar alles veilig met software wallets
 • Test je kennis! – Software Wallet
 • De beste beveiliging – hardware wallets
 • Test je kennis – Hardware Wallet
 • Je papieren portemonnee – paper wallets
 • Test je kennis – Paper Wallet
 • Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5: Je Winsten cashen!

In de vijfde module van de Crypto Masterclass, leer jij onder andere hoe jij je winsten kunt uitbetalen. Er is namelijk een grote kans dat jij een winst hebt geboekt, na het volgen van de Crypto Masterclass. Wij kunnen dit natuurlijk niet garanderen, want er blijven risico’s aan het investeren van Crypto’s vast zitten. Mocht jij winst genereren, dan leer je in deze module hoe jij je Crypto’s kunt omzetten naar euro’s.

Wat wij positief vinden aan deze module is dat er ook verschillende manieren worden aangereikt voor het uitbetalen van jouw winsten. Bovendien leer je hoelang het duurt, voordat dit op jouw rekening staat en jij dus kan gaan genieten van je welverdiende winst.

Winsten uitbetalen via Bitvavo

Module 5 van de Crypto Masterclass bestaat uit 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Je winsten cashen!
 • Je winst cashen via Bitvavo!
 • Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen
 • E-boek: De Crypto belastinggids
 • Schrijf een review

Module 6: De allereerste investeerder zijn

In de zesde module van de Crypto Masterclass, leer jij alles over ICO’s, oftewel Initial Coin Offerings. Wat is een ICO? Kan je meedoen aan de ICO? Wat is het verschil tussen ICO en STO? En wat is bijvoorbeeld het verschil tussen Utility tokens en Security tokens?

Eigenlijk komt het er op neer dat je leert investeren in bedrijven, die een nieuwe Crypto munt op de markt brengen. Deze module was voor ons vrij nieuw. Wij hebben onze kennis ook zeker verbreed.

De allereerste investeerder zijn

Module 6 van de Crypto Masterclass bestaat uit 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6 – De allereerste investeerder zijn
 • Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO,STO of IEO?
 • Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • Zo profiteer je als eerst van DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief Crypto-inkomen

Aan deze module wordt op dit moment nog gewerkt. De mannen van AllesOverCrypto vernieuwen namelijk regelmatig hun training. Zodra deze module online staat, zullen wij beschrijven waar deze module over gaat en wat je kunt verwachten.

passief inkomen dankzij staken

Module 7 bestaat uit de volgende 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis – Gratis crypto met airdrops
 • Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

In de achtste module van de Crypto Masterclass, leer jij onder andere hoe jij de Crypto-trends de baas kunt zijn. Dit is een compleet nieuwe module binnen de Crypto Masterclass. Binnen de Crypto markt gebeurt er van alles, daarom is het superbelangrijk om de trends in de gaten te houden. Uniswap is bijvoorbeeld een van de trends, die ineens enorm populair is geworden.

Wat wij ook echt heel positief vinden aan de Crypto Masterclass is dat ze hun trainingen regelmatig vernieuwen. Wanneer jij gaat investeren in Crypto munten, dan is het wel fijn om dit in de juiste Crypto munt te doen en hiervoor de juiste kennis te hebben. Patrick Suiker en Derek Westra nemen jou namelijk continu mee naar de vernieuwingen en trends binnen de Crypto wereld. Zo ga je onder andere leren hoe een Metamask en Uniswap werkt.

hoe werkt metamask

Module 8 van de Crypto Masterclass bestaat uit 8 lessen:

 • Welkom bij Module 8 – De Crypto-Trends
 • Hoe werkt Metamask?
 • Test je kennis – Metamask
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2
 • Schrijf een review

Deel 2 – Geld verdienen met Crypto Trading!

Inmiddels zijn we aangekomen bij het tweede deel van de Crypto Masterclass. In dit gedeelte van de crypto cursus ga je onder andere leren hoe je geld kunt verdienen met Cryptocurrencies. Het zijn zeer uitgebreide modules waarbij je bijvoorbeeld leert om je emoties onder bedwang te houden. Het is namelijk niet de bedoeling dat deze emoties alle kanten opschieten en jij jouw complete vermogen investeert in Crypto’s.

Je zult ervaren dat Crypto trading in het begin nogal lastig kan zijn, als je dit eenmaal onder de knie hebt zou je hier zeker een passief inkomen mee kunnen verdienen. De modules van deel 2 – Geld verdienen met Crypto Trading bestaan uit:

 • The Winning Mindset
 • Vrijheid dankzij crypto trading
 • De beste tools & indicatoren
 • Word Crypto Trading Master

Module 1: The Winning Mindset

Dit is vrijwel de meest belangrijke module van de gehele cursus maar waarom is dat zo? Alle successen en business verhalen draaien namelijk om mindset. Je moet mindset eigenlijk zien als een rode lijn die door iedere online onderneming of business loopt. Mindset staat vaak ook centraal in het succes van iemand zijn bedrijf.

Het is namelijk dat je zelf nog zoveel strategieën of succes methodes kunt aanleren, maar als jij jouw emoties niet onder controle kunt houden gaat dit nooit een succes worden.

De Crypto wereld staat bekend als een ware rollercoaster. Het ene moment staat de koers onwijs hoog en het volgende moment zakt het in als een kaartenhuis. Binnen deze module wordt onder andere de diepgang gezocht in het feit hoe de emoties in de crypto wereld kunnen zijn. En hoe je ook jouw eigen emoties in bedwang kunt houden.

De droom

Module 1 bestaat uit 23 lessen :

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • Je droom
 • Test je kennis – Je droom
 • De Gemiddelde Crypto Trader
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • Jouw Angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • De Duurste Fouten
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • Je Emoties Overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • De Tegenstander
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Test je kennis! – Emotionele Skills
 • Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • Jij Bent Belangrijk
 • Test je kennis – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review

Module 2: Vrijheid dankzij Crypto Trading:

In deze module is de focus vooral aanwezig op het traden met Crypto munten. Dit is namelijk uitgegroeid tot een methode waarbij miljarden euro’s worden verdiend. De Blockchain techniek, waar de Bitcoin op draait staat, hierbij centraal. Door middel van Blockchain heeft straks iedereen de mogelijkheid om vrij te handelen in geld en producten.

Als jij jezelf een succesvolle methode kunt aanleren in Crypto Traden of het investeren in Crypto’s, kan het zomaar zijn dat jij een passief inkomen gaat verdienen op het internet. Dit is een uitermate interressant vooruitzicht toch?

Crypto trading versus investeren

Module 2 bestaat uit de volgende 23 lessen:

 • Welkom bij “Vrijheid dankzij Crypto Trading”
 • Investeren versus crypto trading
 • Test je kennis! – Investeren v.s. Trading
 • De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – Tradingview
 • De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-Loss
 • Bescherm je trades net risicomanagement
 • Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • Trade mee met een professional

Module 3: De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

In de afgelopen lessen heb je al een inkijkje gehad in de tool: Tradingview. Tradingview is een softwareoplossing, waaruit je onder andere grafieken en analyses kunt aflezen.

Als jij erin slaagt om analyses te lezen en onder andere candlesticks te herkennen, dan heb je al een enorme basis gelegd. Dan is het tijd om nog een stapje hoger te gaan namelijk het verdiepen in Trading indicatoren. Wat zijn Trading indicatoren?

Binnen de derde module ga jij ook aan de slag met het herkennen en ontdekken van diverse Trading indicatoren. Bovendien is het erg belangrijk om de voor en nadelen van de indicatoren goed in het achterhoofd te houden.

Profiteer van de trend met de moving average

Module 3 bestaat uit de volgende 15 lessen:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis – RSI
 • De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Icimoku Cloud
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliot Waves

Module 4: Word Crypto trading Master

Inmiddels heb je de basiskennis al achter de rug en krijg je steeds meer kennis van crypto valuta. Om een goed beeld te krijgen van de crypto trading markt, is het ook erg belangrijk dat je goed weet hoe de markt in elkaar zit. Zoals in iedere markt zijn er diverse grote spelers aanwezig, waarbij je erg veel waardevolle informatie kunt ophalen. Welke invloed hebben deze grote spelers onder andere op de crypto munten?

Binnen deze module worden er diverse belangrijke vragen beantwoord. Je hebt namelijk de mogelijkheid om hier erg veel van te leren. Als jij begrijpt hoe de Crypto trading markt in elkaar zit en je begrijpt de behandelde stof, dan kun je jezelf een echte Crypto Trader noemen.

Bitcoin is King

Module 4 bestaat uit de volgende 20 lessen:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • The road to milions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Fututes, Shorten en Leverage
 • Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading
 • Schrijf een review

Module 5: Profiteren van een dalende markt

We hebben het al een paar keer in onze Crypto Masterclass review verteld, maar de Crypto Masterclass wordt continu voorzien van de laatste vernieuwingen. Deze module is ook recentelijk toegevoegd aan de cursus. Door middel van deze vernieuwingen zorgen Patrick Suiker & Derek Westra ervoor, dat je altijd beschikt over de juiste informatie. Vandaag kan het namelijk zo zijn dat er iets nieuws wordt geïntroduceerd en morgen kan dit alweer verouderd zijn.

Deze module zal uiteindelijk ook video’s gaan bevatten om de stof nog duidelijker uit te leggen. Wij vinden het zelf ook erg prettig dat de Crypto Masterclass zo goed onderhouden wordt. Op deze manier blijf je namelijk altijd up to date met de laatste trends.

Letten op koop en verkoop signalen

Module 5 bestaat uit de volgende 23 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Profiteren van een dalende markt
 • Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis – Je mindset switchen
 • Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Test je kennis! – Shorten op exchanges
 • Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij DeFi paltformen
 • Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Eindexamen!

Inmiddels zijn we aangekomen bij de laatste module van de Crypto Masterclass, namelijk het eindexamen. Heb jij goed opgelet en alle leerstof juist begrepen? Of is het belangrijk als jij toch nog iets meer leert over een bepaalt onderwerp?

Het eindexamen bestaat totaal uit 60 quizvragen. Alles wat je hebt geleerd van de Crypto Masterclass wordt getoetst aan de hand van meerkeuze vragen. Je bent geslaagd als je minimaal 48 vragen juist hebt beantwoord. Slaag jij voor de Crypto Masterclass? Als je het eindexamen van de Crypto Masterclass succesvol afrond, ontvang je een officieel Crypto Masterclass certificaat.


Wat is de Huidige Bitcoin Koers?


Crypto Portfolio 2o21

Het Crypto Portfolio bevat de beste crypto parels van 2021, waarvan Patrick en Derek overtuigd zijn dat zij de meeste potentie hebben. De munten die opgenomen zijn in het Crypto Portfolio 2021 worden ook wel de Crypto Parels genoemd.

Crypto Portfolio 2021

Crypto Portfolio 2021 waar voor je geld?

Deze crypto munten zijn nog door erg weinig investeerders ontdekt en hebben met het oog op de toekomst enorme potentie. Als jij vroeg bent aangehaakt bij het investeren van deze crypto parels, dan heb je de mogelijkheid om hier erg veel geld mee te verdienen. Bedenk jezelf maar eens wat er gebeurd zou zijn als jij vanaf het begin was ingestapt bij de Bitcoin en meerdere munten in jouw bezit had gehad. Juist dan hoefde je nu niet meer te werken.

Crypto Parels die eerder al in vorige versies van de Crypto Portfolio hebben gestaan, zijn inmiddels al 100x in waarde gestegen. Goede voorbeelden hiervan zijn de Antshares en Raiblocks.

Het Crypto Portfolio bevat in totaal 10 verschillende crypto munten. Tevens worden er instructies meegeleverd, waar en hoe je deze crypto valuta kunt kopen. Dit overzicht is niet zomaar even samengesteld. Er is namelijk meer dan 100 uur aan research gedaan naar de verschillende crypto munten. Bovendien hebben Patrick Suiker & Derek Westra inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring binnen de crypto markt.

Goed om te benoemen is dat het altijd een goed idee is om jouw eigen research te doen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je investeert in crypto munten, waar jij volledig achter staat. Elke Cryptocurrency heeft zijn eigen White paper, waarin je gedetailleerd kunt lezen wat het doel van deze munt is en wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer weten over het Crypto Portfolio 2021? Bekijk dan de actiepagina van het Crypto Portfolio 2022. Wil je meer informatie lezen over de crypto parels, lees dan onze Crypto Portfolio ervaringen in de Crypto portfolio review. Hierin vind je meer informatie over het geld verdienen met crypto. Daarnaast ontdek je de beste crypto parels van 2021.


Welke Gratis bonussen ontvang je bij de Crypto Masterclass?

Er zijn diverse producten die je gratis ontvangt bij de Crypto Masterclass. Welke gratis bonussen dit zijn, gaan wij jou hieronder vertellen.

Crypto Masterclass bonussen
 • De populairste crypto cursus van Nederland en België
 • Toegang tot de Crypto Community “The Zone”
 • Het Crypto Portfolio 2021
 • Crypto Belastinggids
 • Crypto Investment Pooling
 • Precies weten wanneer, waarin en hoeveel je moet investeren (e-book)
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (e-book)
 • 12 Waardevolle Crypto Tips voor beginners! (e-book)
 • Altcoin Magazine (e-book)
 • Bitcoin en Cryptocurrency Begrippenlijst
 • Crypto Trading Sheets
 • De Scam Checklist
 • De Bitcoinbijbel

Voor wie is de Crypto Masterclass cursus geschikt?

Als jij de Crypto Masterclass wilt kopen, dan moet je goed nagaan of deze Crypto cursus geschikt is voor jou. Het is namelijk niet geschikt voor iedereen. Als jij bijvoorbeeld weinig hebt met geld, dan kun je beter niet beginnen aan de beginnerscursus Crypto Masterclass.

Wil jij meer weten over de geavanceerde cursus en over de technische kant van blockchain? Dan kun je beter op zoek gaan naar een blockchain cursus. Wanneer is de Crypto Masterclass wel geschikt voor jou? Als jij jezelf herkent in minimaal 4 van deze 6 onderstaande punten:

 • Je weet niet waar je moet beginnen met investeren
 • Jij hebt geen verstand van zaken en wilt meer weten over cryptomunten en blockchain
 • Je kan het extra geld goed gebruiken, je wilt investeren in iets wat extra geld kan opleveren.
 • Een goede uitleg die iedereen kan dit begrijpen
 • Je bent nieuwsgierig, is Bitcoin te vertrouwen?
 • Bang om geld te verliezen, je wilt wel beleggen.

Conclusie: Als je minimaal 4 van deze 6 punten met ja kunt beantwoorden, dan is de Crypto Masterclass mogelijk geschikt voor jou. Je moet ook leergierig zijn en de leerstof daadwerkelijk tot je nemen en implementeren. Als jij de juiste mindset hebt, leergierig bent en de juiste inzet toont, dan kun je een echte crypto-expert worden.


Crypto Masterclass voordelen

Nadat wij de Crypto Masterclass video’s hebben gevolgd, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Toen wij aan deze cursus begonnen, wisten wij nog vrij weinig over Cryptomunten. Wij hebben zelf nog nooit in Crypto geïnvesteerd, omdat dit (tot nu toe) nog niet bij ons past. Inmiddels verdienen wij ook geld met crypto’s. Onze pluspunten sommen wij graag even op:

 • Ten eerste krijg je in de Crypto Masterclass enorm veel informatie d.m.v. tekst, e-boeken en video’s over de Cryptocurrency. Dit is echt heel veel, maar het is informatie met veel waarde.
 • Veel gratis bonus Crypto boeken. Dit zijn praktische waardevolle boeken waar enorm veel informatie in te vinden is over de verschillende Cryptomunten, Crypto koersen en alle benodigde informatie met betrekking tot de Cryptowereld.
 • Als beginner met Cryptocurrency kun je de Crypto Masterclass kopen. Alles wordt namelijk duidelijk stap voor stap uitgelegd. Je hoeft hier van tevoren dus geen kennis van te hebben. De Crypto Masterclass is voor jong en oud.
 • Er wordt geregeld tussendoor je kennis getest. Op deze manier weet je of je nog meer moet leren of dat je echt snapt waar het hoofdstuk over gaat. Je hebt een score van 70% nodig om de cursus te kunnen vervolgen.
 • Als je de Crypto Masterclass cursus hebt gekocht, dan kun je zelf bepalen wanneer je hiermee gaat starten.Ook heb je de mogelijkheid om de video’s pauzeren, terugspoelen, voor uitspoelen of nogmaals bekijken. Het is je eigen leerproces.
 • Ondanks de relatief hoge prijs die je moet betalen, vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding goed. Het is naar ons weten de meest uitgebreide cursus over de Cryptocurrency’s. We lezen ook overal dat het de populairste Crypto cursus van 2020 in Nederland en België is.
Populairste Cryptocursus van 2020

Crypto Masterclass nadelen

Wij komen ook regelmatig punten tegen die minder goed zijn aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. Wij sommen ook graag de punten op die wij minder goed vinden aan de Crypto Masterclass:

 • De Crypto Masterclass bestaat uit enorm veel waardevolle informatie. Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ze hebben overigens wel een goede indeling gemaakt.
 • Als je het beeld had om een volledige videotraining te kunnen volgen, dan moeten wij je helaas teleurstellen. Uiteraard staan er wel veel video’s in de Crypto Masterclass, maar je vindt ook enorm veel tekst om te lezen en te leren. Alles wordt wel duidelijk en stap voor stap goed uitgelegd in de video’s. Je moet enorm leergierig zijn.
 • Wil jij snel rijk worden met Cryptocurrency? Dan moeten wij je helaas teleurstellen. Het is geen Get-Rich-Quick methode.

Crypto Masterclass kosten

Wil je de Crypto Masterclass kopen, dan is het ook handig om te weten wat je moet betalen. De kosten voor de Crypto Masterclass cursus bedragen normaal gesproken €1997,-. Nu hebben Patrick Suiker en Derek Westra een tijdelijke kortingspagina gemaakt.

Als je de gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto volgt, krijgen 10 deelnemers de mogelijkheid om maar liefst een korting van 1000 euro te ontvangen op de Crypto Masterclass! De kosten voor deze crypto cursus bedragen dan €997,-. Hoe je tegenover deze investering staat is per persoon verschillend. Je krijgt in elk geval heel veel waarde voor dit bedrag.


Gratis Bitcoin training + €1000 euro korting!

Je kunt een flinke korting bemachtigen op de Crypto Masterclass cursus. Door het volgen van de gratis Bitcoin training, krijg je een volledig gratis training van maar liefst 1,5 uur met enorm veel waardevolle informatie. Maar dit is niet het enige, je hebt namelijk de mogelijkheid om de Crypto Masterclass aan te schaffen voor €997. Dit bekenent dat je €1000 extra korting ontvangt! De gratis crypto cursus kan je op ieder moment van de dag volgen.


14 dagen niet goed geld terug garantie

Ben jij niet tevreden zijn met je aankoop, dan hanteren de mannen van AllesOverCrypto een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je binnen 14 dagen het gevoel hebben dat deze crypto cursus niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan ontvang je jouw investering binnen 14 dagen volledig terug.


Crypto Masterclass ervaringen van cursisten

Naast onze eigen Crypto Masterclass ervaringen, zijn wij ook erg benieuwd naar de Crypto Masterclass reviews van andere studenten. Wij hebben hieronder een aantal reviews voor je op een rijtje gezet.

cursus crypto masterclass ervaringen

Gratis Bitcoin training van Patrick Suiker en Derek Westra al gevolgd?


Alternatieve Crypto cursussen

Uiteraard zijn er nog meer crypto cursussen te vinden, die in dezelfde categorie vallen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het X10 met Crypto Programma: Binnen dit programma is het doel om jouw crypto investeringen x10 te laten gaan binnen een jaar. Dit programma is opgezet door beleggingsexpert Harm van Wijk en Crypto Trader Expert Jan Robert Schutte. Wil je meer lezen over het X10 met Crypto programma? Neem dan eens een kijkje bij deze x10 met crypto review.
 • Bitcoin Basics & Crypto’s cursus van Madelon Vos: In deze crypto beginnerscursus, leer je alle basis principes van de crypto wereld. Wil je meer informatie lezen over de beginnerscursus van Madelon Vos? Neem dan eens een kijkje bij onze Bitcoin Basics & Crypto’s review.
 • Cursus Handelen in Crypto’s van Madelon Vos: In deze vervolg cursus van Madelon Vos, leer jij om Technische analyse toe te passen. Madelon leert jou haar indicatoren te gebruiken. Wil jij meer informatie lezen over de cursus Technische Analyse van Madelon Vos? Bekijk dan eens onze Cursus Handelen in Crypto’s Review van Madelon Vos.
 • Cryptocommunity cursus: In deze crypto beginners cursus start je met de crypto basis. Je leert hoe de Bitcoin is ontstaan en waarom crypto is ontwikkelt. Wil je meer informatie lezen over de Cryptocommunity? Bekijk dan eens de Cryptocommunity review.
 • Crypto Portfolio. Met de Crypto Portfolio krijg je toegang tot de vernieuwde Crypto portfolio. Wat zijn de beste Cryptocurrencies van 2021? De 10 Cryptomunten met de meeste potentie worden in dit portfolio gepresenteerd. Deze krijg je gratis wanneer je de Crypto Masterclass aanschaft, maar je kunt er dus ook voor kiezen om dit apart aan te kopen. Wil je meer lezen over het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto? Bekijk dan eens onze Crypto Portfolio 2021 review.

Eindconclusie Crypto Masterclass review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Crypto Masterclass Review. Hopelijk hebben we je een duidelijk beeld kunnen geven van onze Crypto Masterclass ervaringen.

De Cryptocurrency beginnerscursus de Crypto Masterclass is voor ons dé cursus op het gebied van Crypto valuta, waarin je alles kunt leren van de basis tot het handelen in Cryptomunten. De cursus is enorm uitgebreid en voorzien van speelse elementen, waardoor je de focus blijft behouden.

Er zijn namelijk quiz elementen opgenomen in de modules, waarmee je tussendoor jouw kennis kunt testen. Heb je de informatie goed tot je genomen of zijn er toch nog punten waar je je kennis moet bijschaven?

Wat wij erg goed vinden aan deze crypto cursus is dat hij zowel instapbaar is gemaakt voor beginners als gevorderden. Je begint stap voor stap met de basis en je gaat geleidelijk steeds verder de diepte in.

Patrick suiker & Derek Westra beschikken over jaren lange ervaring binnen de crypto markt, waardoor zij erg veel waardevolle informatie kunnen delen. Het hebben van een goede mentor is binnen de crypto markt van groot belang, je kunt hier namelijk niet zomaar wat gaan aanrommelen. Tevens kunnen ze jou behoeden voor de fouten die zij zelf wel gemaakt hebben.

Je ontvangt erg veel waarde voor je geld en als je aan de slag gaat met de methodes die hierin aanbod komen zou het mogelijk kunnen zijn om de investering zo terugverdient te hebben.


Veelgestelde vragen

Inmiddels is de cryptocurrency beginnerscursus de Crypto Masterclass al een tijdje op de Nederlandse markt. Je kunt steeds meer online vinden over de cryptocurrency cursus voor beginners. Toch zijn er nog een aantal vragen die mogelijk in je hoofd rond cirkelen. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor je verzameld en hier een antwoord op gegeven.

Wie zijn de oprichters van de Crypto Masterclass?

In onze Crypto Masterclass review heb je kunnen lezen dat Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra de oprichters van het platform AllesOverCrypto zijn. Vanaf 2015 zijn ze succesvol in het investeren in Crypto. Ze zijn transparant en wij hebben goed mailcontact gehad met Patrick en Derek over de Crypto Masterclass.

Kun je direct starten met geld verdienen bij de Crypto Masterclass?

De mannen van de Crypto Masterclass geven geen garantie, dat je met Cryptocurrency gegarandeerd geld kunt verdienen.
In de footer van de allesovercrypto website vermelden ze dit ook door middel van een disclaimer. Ze zijn geen professionele financieel adviseurs. Hun tip is dan ook: Investeer alleen het geld dat je bereidt bent om te verliezen. De verantwoordelijkheid ligt bij jezelf!

Kan je de Crypto Masterclass op eigen tempo volgen?

Zoals wij al eerder in onze Crypto Masterclass review hebben beschreven, kun je deze cursus geheel op eigen tempo volgen. De cursus bestaat uit verschillende hoofdstukken en zodra je het hoofdstuk of de module klaar hebt, dan wordt deze afgevinkt. Zo weet je precies waar je bent gebleven als je de volgende keer verder wilt gaan.

Waar kan ik de Crypto Masterclass kopen?

Wil jij de Crypto Masterclass kopen? Bekijk hier alle informatie. Succes met jouw crypto avontuur!