Ervaringen

Toppers!

Daphne & Denise zijn echt toppers! Met fijne communicatie hielden ze me up to date met veranderingen of aanpassingen omtrent de content en waren ze makkelijk te bereiken als ik een keer een vraag had! Wat voor mij de samenwerking zo top maakte was daarom ook het goede contact die ik met de dames kon leggen!

Ga zo door Daphne en Denise!

Sem Karlas Masters of property
Sem Karlas
Great Property Experience
18 maart 2021

Fantastische review, mooie diepgang en heldere uitleg

Beste Daphne en Denise,

Hierbij willen wij graag als E-com Academy zijnde, jullie bedanken voor de review die jullie hebben achtergelaten. Deze review was zeer uitgebreid en professioneel. In de review worden er duidelijke onderbouwingen gegeven waar men echt iets aan heeft. Jullie zijn zeker een aanrader voor andere partijen, die ook een onafhankelijke review nodig hebben.

Met vriendelijke groet,

E-com Academy

Ismail en Kevin
E-com Academy
25 februari 2021

Zeer grondige review

Ik heb de review bekeken die Daphne en Denise hebben geschreven en ben zeer onder de indruk van hoe uitgebreid deze review is. Daphne en Denise hebben veel tijd gestoken in het analyseren en hun ervaringen helder opgeschreven. Daphne en Denise weten duidelijk de voor- en nadelen te benoemen zodat je zeker wordt geholpen bij je beslissing. Dank je wel Daphne en Denise!

Harm van Wijk
Harm van Wijk
Beleggen.com
14 januari 2021

De juiste mindset!

Daphne & Denise hebben mijn e-book “Word de beste versie van jezelf” aangeschaft, omdat ze oprecht benieuwd waren naar de inhoud van het e-book. Dit maakt ddreviews.nl dan ook uniek omdat ze eerst persoonlijk contact willen met de eigenaar van het product. Vervolgens maken ze er een uitgebreide review van met een mooie persoonlijke touch.

Jerik van Nuenen
Jerik van Nuenen
Puur Mindset Academy
13 januari 2021

Daphne & Denise leggen de lat hoog!

Daphne & Denise van DDreviews.nl hebben mijn cursus aangeschaft en hier een uitzonderlijk uitgebreide review over geschreven. Ze schaffen de producten éérst zelf aan, doorlopen ze en creëren unieke content om hun persoonlijke ervaringen te delen. Kortom: ze leggen de lat hoog!

Paco Vermeulen
Paco Vermeulen
Affiliate Marketing In 10 Dagen
13 januari 2021

Betrouwbare Reviews

Als eigenaar van SEO Hulp heb ik een deel van de SEO training gegeven aan Daphne en Denise van DDreviews.nl. Dit zodat DDreviews hierover een inhoudelijk goede review kon schrijven. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de reviews betrouwbaar zijn en dat je hier als lezer ook echt iets aan hebt.

Een goede zaak want van het begrip ‘betrouwbare review’ wordt maar al te vaak misbruik gemaakt. Bij DDreviews weet je zeker dat ze zich echt in het product hebben verdiept, het getest hebben en op die manier een onafhankelijke en betrouwbare review kunnen schrijven. Ga zo door!

rob ijszenga
Rob IJszenga
SEO Hulp | SEO Marketing & Training
11 januari 2021

Unieke kijk op producten!

Daphne en Denise geven een eerlijke en unieke kijk op de producten die ze behandelen. Ze geven een eigen stukje unieke ervaring aan de review mee, en vertellen je alles wat je moet weten. Doordat ze een stapje verder gaan dan de meeste andere reviewsites, zijn de reviews een stuk duidelijker én completer.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard
Internet Succes Gids
11 januari 2021