Jelline Brands Review – Wie is deze succesvolle onderneemster?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Home » Reviews » Jelline Brands Review – Wie is deze succesvolle onderneemster?

Jelline Brands is een naam die je steeds vaker voorbij ziet komen op social media en het internet. Maar wie is Jelline Brands nu eigenlijk? Misschien ben jij opzoek naar meer informatie over Jelline Brands of haar cursussen. Wij gaan je alles vertellen over deze succesvolle zakenvrouw en haar succes strategieën die zij heeft samengevoegd in haar cursussen.

In deze Jelline Brands review gaan wij jou alles vertellen over haar succesvolle cursussen; de Cash Cow Academy en de Money Mastermind. Bovendien hebben wij deze cursussen zelf gekocht, waardoor wij onze uitgebreide Cash Cow Academy ervaringen en Money Mastermind ervaringen met je kunnen delen.


Inhoudsopgave


Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge onderneemster, die in 2019 is gestart met ondernemen. Op dat moment volgde zij nog een studie rechten. In 2019 is zij haar eenmanszaak Brandsverkopen gestart. Brandsverkopen hielp op dat moment ondernemers om zichtbaarder en succesvol te worden op het internet. Vanaf 2020 is Jelline Brands zich gaan storten op een nieuw online verdienmodel namelijk: YouTube Cash Cow channels.

Jelline Brands

Hiermee boekte zij binnen geringe tijd enorme resultaten, waardoor zij besloot om zich hier volledig op te focussen. Zo stopte zij met haar studie rechten en veranderde de functie van Brandsverkopen. Van het ondersteunen van ondernemers en het maken van websites, besloot zij haar eigen Cash Cow Academy op te richten. Deze online cursus richt zich op geld verdienen met YouTube doormiddel van YouTube Cash Cow Channels.

De cursus groeide al snel uit tot een enorm succes. Inmiddels heeft Jelline namelijk al meer dan 2000+ studenten mogen verwelkomen in haar cursus, maar hier bleef het niet bij. Sinds kort heeft ze namelijk de Money Mastermind cursus opgericht. Deze cursus onderscheid zich enorm, omdat de cursus gebaseerd is op verschillende online verdienmodellen. De gedachte hierachter is om steeds meer beginnende online ondernemers in aanraking te laten komen met verschillende online verdienmodellen.


Welke cursussen heeft Jelline Brands op de markt gebracht?

Op dit moment heeft Jelline Brands 2 cursussen op de markt gebracht namelijk:

 • Haar populaire Cash Cow Academy Cursus
 • De Money Mastermind cursus

Wij verwachten dat er in de toekomst nog vele nieuwe cursussen van Jelline Brands op de markt zullen komen.


Wat is de Cash Cow Academy van Jelline Brands?

Cash Cow Academy van Jelline Brands

De Cash Cow Academy cursus, is een cursus die zich richt op het geld verdienen met YouTube doormiddel van YouTube Cash Cow Channels. Maar wat zijn Cash Cow Channels nu eigenlijk? YouTube Cash Cow Channels, zijn kanalen die bestaan uit video’s waarop geen gezicht te zien is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Meditiatie kanalen
 • Top 10 kanalen
 • Quote kanalen

Je kunt er niet alleen voor kiezen om zelf video’s te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een team samen te stellen. Dit team zal voor jou alle werkzaamheden uit handen nemen. Hier zitten uiteraard wel kosten aan verbonden. Als je hiervoor een budget beschikbaar hebt, is dit absoluut de moeite waard. Dit kost gemiddeld tussen de $40 en 55 dollar per video. Deze kosten kan je na verloop van tijd terug verdienen als er 1 of meerdere video’s van jouw kanaal viral gaan.

Als er eenmaal een video op YouTube staat, kan hij jaren later nog steeds worden bekeken en kan jij er dus nog steeds geld mee verdienen. Om succesvol te worden met YouTube Cash Cow Channels moet je wel beschikken over het volgende:

 • Doorzettingsvermogen
 • Geloof in jezelf en het kanaal
 • Blijven analyseren en verbeteren
 • Er toe bereid zijn om voldoende tijd en energie in het kanaal te steken
 • Het liefst een budget reserveren om het kanaal op te bouwen

Als jij er voor de volle 100% voor gaat en een duidelijk plan hebt voor jezelf, is het voor jou ook mogelijk om geld te verdienen met YouTube Cash Cow Channels. Eigenlijk geldt dit voor alle online verdienmodellen, succes komt niet aanwaaien het begint bij jouw inzet en doorzettingsvermogen.


Waar bestaat de Cash Cow Academy van Jelline Brands uit?

Op dit moment bestaat de hoofdcursus van de Cash Cow Academy al uit 20 modules en totaal 94 lessen. Recentelijk zijn hier hele waardevolle extra lessen aan toegevoegd. Bovendien worden de live groepscoaching sessies opgenomen. Deze worden continu bijgevoegd binnen de cursus. Je kunt deze op een later moment altijd nog terug kijken.

De inhoud van de Cash Cow Academy cursus

cash cow academy Jelline Brands
cash cow academy Jelline Brands

Naast de hoofd cursus zijn er nog allerlei losse cursussen toegevoegd binnen de leeromgeving. Zo is er bijvoorbeeld een aparte cursus over het maken van content voor gevorderden, waarin erg veel waardevolle tips worden gegeven over het optimaliseren van jouw content. Daarnaast is er ook een financiële module, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij jezelf kunt aanmelden bij Google Adsense. Tevens is er ook een instructie aanwezig voor het invullen van de verplichte formulieren binnen Google Adsense.

Cash Cow Academy cursus overzicht

Onze persoonlijke Cash Cow Academy ervaringen

Zelf zijn wij van start gegaan met de Cash Cow Academy in december 2021. Op dat moment besloten wij om direct een kanaal te starten en de video’s te laten maken door een extern team. Wij hadden hier budget voor gereserveerd en we geloofden in het idee erachter.

Na een paar maanden kritisch analyseren van de video’s, vonden wij de kwaliteit van de video’s niet sterk genoeg. Daarnaast begonnen wij twijfels te krijgen over de niche. Deze leek niet meer zo geschikt en we besloten het kanaal tijdelijk te stoppen.

In juni 2022 zijn wij van start gegaan met ons huidige kanaal en begin augustus 2022 is het ons gelukt om monetized te worden. Dit kanaal zijn wij gestart in een compleet andere niche met toch ook redelijk wat concurrentie, maar we made it! Wil je meer lezen over de Cash Cow Academy van Jelline Brands? Lees dan gerust onze Cash Cow Academy review.

YouTube Cash Cow Channel Jelline Brands resultaten
1000 subscribers behaald

Wat is het grote verschil waardoor we nu wel succesvol zijn geworden?

 1. We hebben een niche gekozen die bij ons past
 2. Een niche met meer potentie
 3. Meer focus op kwaliteit i.p.v. kwantiteit
 4. Een team samengesteld, die de juiste expertise heeft binnen deze niche
 5. Beter onderzoek gedaan naar de juiste topics en thumbnails
 6. Feedback durven vragen over je kanaal om hier vervolgens sterker door te worden
 7. We hebben niet opgegeven, omdat we in het concept bleven geloven

Deze punten lijken heel vanzelfsprekend, maar dit kan echt het verschil maken tussen succes en geen succes. Wij kenden zelf ook een weg met weerstand en obstakels, maar we geloofden in het verdienmodel en gaven niet op. Dit is al een enorm belangrijke factor, er geven namelijk al veel mensen op na slechts een enkele video te hebben geplaatst.

Geld verdienen met YouTube Cash Cow Channels, is geen snel geld verdienen methode maar dit geldt voor alle verdienmodellen. Het is belangrijk dat je doorzet en bereidt bent om tijd te investeren. Als het je lukt om een succesvol kanaal op te bouwen, kan je door met het volgende kanaal en kan je hetzelfde trucje weer herhalen. Op deze manier bouw je een passief online inkomen op.


Cash Cow Academy van Jelline Brands

Wat zijn de kosten van de Cash Cow Academy?

Wil jij de Cash Cow Academy kopen? Dan moet je rekening houden met de volgende kosten:

 • Eenmalig: €1197,00
 • 3 maandtermijnen: €447,00
 • 6 maandtermijnen: €297,00

Wat is de Money Mastermind cursus van Jelline Brands?

money mastermind van Jelline Brands

De Money Mastermind cursus bestaat uit meerdere online verdienmodellen. Het idee achter deze cursus is om meer mensen in aanraking te laten komen met online verdienmodellen. Veel mensen weten namelijk niet eens dat er geld via het internet verdient kan worden. Het mooie aan deze cursus is dat het bestaat uit allerlei verschillende blueprints.

Je kunt je bijvoorbeeld inlezen in Affiliate Marketing, door een aantal proeflesjes te volgen. Maar je zou ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld geld verdienen met Tiktok of Instagram. Je kunt je rustig oriënteren in de verschillende mogelijkjeden, zonder dat je direct een dure cursus aanschaft. Je kunt op deze manier een duidelijk beeld krijgen van de cursus, voordat je direct overgaat tot aankoop hiervan.

Jelline Brands heeft met de Money Mastermind cursus, wederom een uitzonderlijk product op de markt gebracht. Een vergelijkbare cursus met deze mogelijkheden bestaat er op dit moment niet.

Op dit moment is de cursus pas een aantal weken op de markt, maar intussen zijn er al bijna 300 actieve studenten actief binnen de exclusieve Money Mastermind discord community. Dit toont ook aan dat Jelline Brands een degelijk product op de markt heeft gebracht en er vertrouwen is in het product. Wil je meer lezen over de Money Mastermind? Bekijk dan eens onze uitgebreide Money Mastermind Review.


Waar bestaat de Money Mastermind uit?

De Money Mastermind cursus bestaat op dit moment al uit 10 blueprints van verschillende soorten online verdienmodellen. Daarnaast zijn er ook andere soorten blueprints te vinden binnen de online omgeving van de Money Mastermind:

 • Mindset
 • Freelancing
 • Het opbouwen van een online webshop

In de aankomende weken worden er regelmatig nieuwe verdienmodellen toegevoegd. Zo wordt er binnenkort bijvoorbeeld een blueprint toegevoegd over vastgoed.

Tevens ontvang je toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord omgeving! Binnen de Money Mastermind Discord community heb je de mogelijkheid om te connecten met gelijkgestemden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en deel te nemen aan live coachings.

Money Mastermind cursus overzicht
Money Mastermind cursus overzicht 2

Wat zijn de kosten van de Money Mastermind cursus?

money mastermind

Ben jij van plan om de Money Mastermind te kopen? Als je van plan bent om te investeren in deze cursus en community, moet je rekening houden met de volgende kosten:

 • Per maand: €97,00
 • Kwartaal abonnement: €247,00
 • Jaar abonnement: €797,00

Eindconclusie Jelline Brands review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Jelline Brands review. Wij hopen dat je een duidelijk beeld hebt gekregen en dat wij onze Jelline Brands ervaringen zo goed mogelijk hebben gedeeld. Jelline Brands is een onderneemster in hart en nieren en ziet overal mogelijkheden in. Zo heeft ze zowel met de Cash Cow Academy en de Money Mastermind een gat in de markt weten te vinden.

Wij zijn ervan overtuigd dat er in de toekomst nog meer succesvolle producten of cursussen volgen van Jelline Brands. Jelline Brands is een naam die je voorlopig nog heel vaak tegen gaat komen op het internet en terecht!

Plaats een reactie