Money Mastermind Review van Jelline Brands – Onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Home » Reviews » Money Mastermind Review van Jelline Brands – Onze ervaringen

Jelline Brands heeft recentelijk een nieuw product op de markt gebracht, namelijk de Money Mastermind. Op dit moment bestaat deze cursus uit maar liefst 15 online verdienmodellen. De Money Mastermind heeft als doel om steeds meer mensen gemakkelijker in aanraking te laten komen met online geld verdienen. Doormiddel van deze cursus heeft iedereen de gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende verdienmodellen.

Niet elk verdienmodel is namelijk voor iedereen geschikt. De cursus bevat verschillende blueprints, die bestaan uit een aantal lessen. Op deze manier kan je een duidelijk beeld krijgen van de verdienmodellen. Zo voorkom je ook dat je in één keer een dure cursus gaat kopen, zonder dat je weet of dit online verdienmodel wel echt bij je past.

Zo komen onder andere aan bod: geld verdienen met TikTok, Affiliate Marketing en geld verdienen met YouTube door het opzetten van een Cashcow channel. Daarnaast wordt de cursus regelmatig voorzien van nieuwe updates en online verdienmodellen.

In deze Money Mastermind review, gaan wij onze uitgebreide ervaringen met je delen. Zodat je een duidelijk beeld kunt krijgen van dit nieuwe product van Jelline Brands.


Inhoudsopgave


Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands

Jelline Brands is een naam die steeds vaker voorbij zien komen op social media. Dit is niet voor niks! Jelline heeft het namelijk op jonge leeftijd al gepresteerd om voor zichzelf financiële vrijheid te behalen. Zo is ze onder andere bekend van haar populaire Cash Cow Academy cursus. Als je hier meer over wilt lezen neem dan gerust een kijkje in onze Cash Cow Academy review en profiteer van €200 korting!

Dit is een YouTube cursus, waarin je leert om geld te verdienen via YouTube. Deze cursus heeft intussen al meer dan 2000 studenten. Jelline heeft zich volledig gestort op het online ondernemen. Zo houdt ze zich naast haar YouTube cash cow channels ook bezig met affiliate marketing en geld verdienen via TikTok.

Jelline ziet overal kansen in, de Money Mastermind is daar een goed voorbeeld van. Er was namelijk nog geen product op de markt, waarin je de mogelijk krijgt om op een laagdrempelige manier kennis te maken met allerlei online verdienmodellen. Ze heeft wederom weer een gat in de markt gevonden en dit zal ongetwijfeld ook niet de laatste cursus zijn, die zij op de markt gaat brengen.


Wat is de Money Mastermind?

De Money Mastermind is een cursus waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met verschillende online verdienmodellen. Er zijn verschillende blueprints aanwezig van diverse verdienmodellen. Deze blueprints bestaan uit een aantal lessen, zodat je een duidelijk beeld krijgt of dit verdienmodel wellicht bij jou past. Je hebt dus de mogelijkheid om verschillende verdienmodellen uit te testen.

money mastermind

Als je voor jezelf het geschikte verdienmodel hebt gekozen, kan je ervoor kiezen om de volledige cursus van deze ondernemer te kopen. Je bepaalt uiteraard zelf of je hiervoor kiest of niet. Wij vinden het een ideaal product voor mensen die net nieuw zijn in de wereld van het online geld verdienen. Je hebt de mogelijkheid om een aantal proef lessen te volgen en hierna een wel overwogen beslissing te nemen.

Dit is in onze ogen echt een groot plus punt. Normaal gesproken heb je deze mogelijkheid niet als je op het punt staat om een cursus te kopen. Daarnaast word je direct lid van een Discord community, waarin je de mogelijkheid hebt om te connecten met gelijkgestemden.


Wat ontvang je bij de Money Mastermind?

Wellicht denk jij erover na om de Money Mastermind cursus te kopen. Het is dan wel fijn om te weten wat je van deze cursus kunt verwachten. Wij gaan je zo uitgebreid mogelijk vertellen, wat je kunt verwachten van deze nieuwe cursus. De Money Mastermind cursus bestaat momenteel uit 22 modules.

De cursus wordt continu voorzien van nieuwe verdienmodellen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om jezelf kennis te laten maken met diverse mogelijkheden. In het begin is het belangrijk om je te focussen op 1 verdienmodel, mocht je dit eenmaal stabiel hebben opgebouwd kan je ervoor kiezen om daarnaast een ander model op te pakken.

Als je ervoor hebt gekozen om de Money Mastermind te kopen, ontvang je direct na aankoop een mail met hierin je inloggegevens. Je maakt hier een persoonlijk account aan en ontvangt toegang tot de digitale leeromgeving van de Money Mastermind. Tevens ontvang je direct toegang tot de Money Mastermind discord omgeving, waarin je veel gelijkgestemden kunt vinden.

Daarnaast worden er maandelijkse groepscoaching sessies gegeven. Intussen worden deze al vaker gegeven dan 1 keer in de maand, dit is zeer positief. Mocht je onverhoopt een keer niet aanwezig kunnen zijn bij een sessie, geen probleem. Deze worden namelijk ook opgenomen, zodat je de sessie later kunt terug kijken.


Inhoud Money Mastermind Cursus

De Money Mastermind cursus is een compleet pakket met verschillende soorten verdienmodellen. Naast deze verdienmodellen zijn er ook blueprints aanwezig voor bijvoorbeeld Mindset of het opzetten van een succesvol bedrijf of merk.

Op dit moment bestaat de Money Mastermind uit:

 • Welkom bij de Money Mastermind
 • Groepscoachings
 • Mindset blueprint
 • Geld in overvloed blueprint
 • Maximaal manifesteren blueprint
 • Ondernemen blueprint
 • Succesvol bedrijf blueprint
 • Merk opzetten blueprint
 • TikTok
 • Instagram
 • Dropshipping
 • Amazon
 • Bol.com
 • Pinterest
 • Crypto
 • NFT
 • Freelancing
 • Social media manager
 • Online producten
 • Webshop bouwen

Tevens ontvang je toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord omgeving!

Money Mastermind cursus overzicht
Money Mastermind cursus overzicht 2

De verdienmodellen waar wij persoonlijk mee aan de slag zijn gegaan

Affiliate Marketing Blueprint van Jacko Meijaard

Wij zijn zo’n twee jaar geleden gestart met online ondernemen. Het verdienmodel waar wij mee van start zijn gegaan is Affiliate Marketing van Jacko Meijaard. Dit is een laagdrempelige Affiliate Marketing cursus, waar je slechts een paar tientjes voor betaald. Tijdens deze cursus leer je om affiliate marketing toe te passen op jouw website of blog.

Bovendien worden er diverse tips gegeven voor het schrijven van blogs of het uitbesteden hiervan.Het is een volledige video cursus, die recentelijk vernieuwd is. De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is namelijk begin augustus gelanceerd.

affiliate marketing blueprint

De Affiliate Marketing Blueprint van Jacko Meijaard bestaat totaal uit 8 lessen:

 • Affiliate Marketing Introductie
 • Wat is Affiliate Marketing?
 • Voordelen Affiliate Marketing
 • Hoe start je met Affiliate Marketing?
 • Affiliate Marketing met websites
 • Affiliate Marketing met Instagram
 • Affiliate Marketing met TikTok
 • Afsluiting

Een aantal van onze persoonlijke resultaten met Affiliate Marketing:

Zoals je ziet zijn er met dit online verdienmodel aardige bedragen te verdienen. Het hangt er uiteraard wel vanaf hoeveel tijd en energie je bereid bent om erin te steken. Daarnaast ligt het er ook aan welke cursus of product je promoot, de commissies zijn namelijk niet bij ieder product hoog. Bij Affiliate Marketing is het enorm belangrijk om consitent te werk te gaan. Ieder bouwsteentje is deel van jouw succes route.

Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Cash Cow Blueprint van Jelline Brands

Jelline Brands is de eigenaresse en oprichtster van de Money Mastermind cursus. Hiernaast is zij de eigenaresse van de Nederlandse populaire cursus de Cash Cow Academy. In deze YouTube cursus, leer je om geld te verdienen doormiddel van YouTube. Dit zijn niet zomaar YouTube kanalen, het gaat hier namelijk om de zogehete YouTube Cash Cow kanalen, dit zijn kanalen waar geen gezicht achter zit. Dit is voor veel mensen een ideale manier van online geld verdienen. Lees gerust meer over deze populaire YouTube cursus in onze Cash Cow Academy review.

Tijdens deze blueprint, ga jij leren om stap voor stap een succesvol YouTube Cash Cow channel op te starten. Jelline heeft al haar werkende strategieën in deze cursus gebundeld. YouTube wordt dagelijks wereldwijd door miljarden bezoekers bekeken. Dit is dan ook een ideale manier om jezelf in de kijker te spelen bij het grote publiek.

De Cash Cow blueprint bestaat momenteel uit 30 lessen, natuurlijk ontvang je niet de volledige Cash Cow Academy cursus maar met deze lessen kan je al een heel eind komen. Bovendien zou je er altijd nog voor kunnen kiezen om de volledige Cash Cow Academy cursus te kopen, mocht je besloten hebben om voor dit online verdienmodel te kiezen.

cashcow blueprint jelline brands

De Cash Cow Blueprint bestaat momenteel uit 12 modules:

 • Introductie
 • Persoonlijke voorbereiding
 • Algemene voorbereiding
 • Nichemarkt kiezen
 • YouTube-kanaal opzetten
 • Belangrijkste factoren voor een succesvol YouTube-kanaal
 • YouTube automatisatie
 • Zelf content maken
 • YouTube-video’s posten
 • Geld verdienen met YouTube
 • Auteursrechtschendingen
 • Verder kijken?

Onze persoonlijke resultaten met de Cash Cow Academy:

Geld verdienen met YouTube? Het is zeker mogelijk maar het vereist absoluut 100% focus en inzet. Je bouwt namelijk niet zomaar een succesvol YouTube kanaal op. Er zijn verschillende elementen waar je rekening mee moet houden om uiteindelijk een virale video te krijgen. Bovendien is het zeker aan te raden om hiervoor een start budget te reserveren. Als je ervoor kiest om alles direct uit te besteden, ga je namelijk direct kosten maken voor de gemaakte video’s.

Het gemiddelde Cash Cow kanaal heeft zo’n 30 video’s voordat het enige beweging laat zien. Natuurlijk zijn er uitzonderingen daar gelaten, maar het is goed om dit in gedachte te houden voor jezelf.

Begin juni zijn wij van start gegaan met een nieuw YouTube Cash Cow Channel. (Dit kanaal houden wij graag privé). Wij hebben vanaf begin juni bijna iedere dag een video geüpload. Er was in het begin nog weinig tot geen tractie op deze video’s, de video’s werden bijna niet vertoond door YouTube en kregen ook amper views. Na 25 video’s te hebben geüpload gebeurde er eigenlijk nog niet heel veel, op dat moment besloten wij een coachingcall in te plannen, om te bespreken wat de toekomst van dit kanaal zou gaan worden.

statistieken juli cash cow
statistieken augstus cash cow

Tijdens de coachingscall hebben we besloten om van strategie te veranderen en een ander soort topics te verzinnen voor de video’s. Vanaf het moment van de coachingscall duurde het ongeveer 2 weken voordat de eerste video viral ging. Het eerste doel van 4000 kijkuren was vrij snel gehaald. Nu moesten er alleen nog 1000 subscribers worden behaald om ons te kunnen aanmelden voor het YouTube Partner Programma.

Dit moment volgde snel na de tweede video die viral ging:

viral video statistieken
viral video analytics

Zoals je ziet hebben we vanuit 1 viral video maar liefst 756 subscribers ontvangen. Deze video heeft het kanaal het laatste zetje gegeven om ons uiteindelijk te kunnen aanmelden voor het YouTube Partner Programma.

1000 subscribers behaald
toegelaten YouTube partnerprogramma

Na 2 dagen ontvingen wij de mail vanuit YouTube dat we waren goedgekeurd voor het YouTube Partner Programma. Dit is het moment waar we vanaf het begin naar uit hebben gekeken, want vanaf nu gaan we eindelijk geld verdienen met YouTube!


Welke bonussen ontvang je bij de Money Mastermind?

Jelline Brands heeft met haar Money Mastermind cursus echt weer een gat in de markt gevonden. Er was namelijk nog geen online cursus die zo’n breedt assortiment aan online verdienmodellen behandeld. Op deze manier bied je mensen echt de mogelijkheid om zich op hun gemak te oriënteren in de mogelijkheden van het online geld verdienen.

Bij de Money Mastermind worden ook nog een tweetal bonussen meegeleverd. Namelijk de (maandelijkse groepscoaching sessies). Intussen wordt er zelfs al overgeschakeld naar bijna wekelijkse coaching sessies. Daarnaast ontvang je toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord community.

Groepscoaching sessies van de meest succesvolle online ondernemers

Er worden maandelijkse groepscoaching sessies georganiseerd vanuit de Money Mastermind. Intussen worden deze sessies al bijna wekelijks georganiseerd, iedere keer komt er een andere ervaren online ondernemer praten over een verdienmodel. Van wie kan je het nu beter leren dan van de expert zelf? Zij hebben namelijk een cursus ontwikkeld binnen dit verdienmodel en kunnen je hier alles van A tot Z over vertellen.

Bovendien kan je al jouw vragen stellen tijdens deze live coaching sessies. Wat ook erg prettig is dat de sessies worden opgenomen, dus komt het een keer niet uit kan dit altijd terug bekeken worden.

money mastermind groeps coaching sessies

Coaching sessie update:

Money Mastermind update

Toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord community

Wat wij zelf een goede toevoeging vinden aan de Money Mastermind, is de exclusieve discord community voor members. Dit is vooral voor beginnelingen een enorme toevoeging, zodat ze toch op een manier ideeën kunnen uitwisselen. Bovendien heb je op deze manier ook een extra mogelijkheid achter de hand om vragen te stellen.

Money Mastermind discord

Voor wie is de Money Mastermind geschikt?

De Money Mastermind is geschikt voor iedereen die interesse heeft in online geld verdienen. Het is een ideale mogelijkheid om voor startende online ondernemers een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden. Je kunt jezelf uitgebreid oriënteren en tegelijkertijd sparren met gelijkgestemden.

Bovendien zou je er zelfs voor kunnen kiezen om te starten met een online verdienmodel op basis van deze blueprints. Mocht je er later achterkomen dat je toch meer informatie nodig hebt, zou je altijd nog kunnen besluiten om een volledige cursus aan te schaffen van dit verdienmodel.

Het is een uitgelegen mogelijkheid om erachter te komen of een verdienmodel volledig bij jou past. Misschien passen er wel meer dan 1 verdienmodellen bij je en kan je dit wellicht combineren. Deze cursus is absoluut een uitkomst, omdat je vaak van te voren geen inzicht hebt in een cursus. Het kan dus voorvallen dat je een cursus aanschaft en hier later “spijt”van krijgt, omdat het toch niet geheel is wat je ervan verwachte.


Money Mastermind voordelen

Wij hebben de voordelen van de Money Mastermind cursus voor je op een rijtje gezet. Intussen hebben wijzelf al de nodige ervaring met het online ondernemen en zijn wij verschillende online verdienmodellen gaan toepassen. De grootste voordelen van de Money Mastermind vinden wij:

 • Je hebt de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende online verdienmodellen
 • Toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord community waarin je kunt sparren met gelijkgestemden
 • De mogelijkheid jezelf goed te oriënteren voordat je direct een “dure” cursus aanschaft
 • De cursus wordt continu voorzien van nieuwe blueprints en updates
 • Intussen worden er al bijna wekelijks groeps coaching sessies georganiseerd

Money Mastermind nadelen

Wij hebben geen directe nadelen kunnen vinden aan de Money Mastermind cursus. Wij hebben twee puntjes voor je op een rijtje gezet:

 • Als je verwacht dat je een volledige cursus over een verdienmodel kunt vinden in deze cursus, moeten we je helaas teleurstellen. Het gaat hierbij echt om blueprints om je op weg te helpen en jezelf kennis te laten maken met deze online verdienmodellen.
 • Je koopt de Money Mastermind cursus niet in 1 keer, maar hier zit een abonnementsvorm aan verbonden. Je kunt ervoor kiezen om een maand, kwartaal of jaar abonnement af te sluiten. Dit is voor de één misschien wel prettig en voor de ander wat minder.

Wat kost de Money Mastermind?

Wil je de Money Mastermind cursus kopen, dan is het fijn om te weten wat de kosten hiervan zijn. Er zijn 3 verschillende betalingsmogelijkheden.

money mastermind
 • Per maand: €97,00
 • Kwartaal abonnement: €247,00
 • Jaar abonnement: €797,00

Money Mastermind ervaringen van cursisten

Naast onze persoonlijke Money Mastermind ervaringen, delen wij ook graag de Money Mastermind ervaringen van studenten. Intussen heeft de Money Mastermind Discord community al bijna 200 leden. Dit is vrij knap voor een product dat pas enkele weken op de markt is. De community is levendig en naast de startende ondernemers vind je er ook online ondernemers die intussen al enkele jaren actief zijn.

De Money Mastermind cursus is pas enkele weken op de markt vandaar dat hier op dit moment nog vrij weinig ervaringen over te vinden zijn. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar Jelline Brands ervaringen en Cash Cow Academy reviews. Deze berichten laten zien dat Jelline Brands een degelijk product op de markt heeft gebracht.

Money Mastermind ervaringen

Alternatieve social media cursussen

Naast de Money Mastermind cursus zijn er tegenwoordig tal van social media cursussen op de markt te vinden. Een tweetal populaire cursussen zijn:

 • Cash Cow Academy van Jelline Brands: In deze cursus, leer je geld verdienen met YouTube doormiddel van YouTube cashcow channels. Dit zijn YouTube kanalen waarop je niet je eigen gezicht laat zien. Stap voor stap leer je hoe je een eigen YouTube Cash Cow channel kunt opbouwen. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk views en subscribers krijgt, zodat je jezelf kunt aanmelden voor het YouTube Partner Programma. Op deze manier kan je geld verdienen met YouTube. Wil je hier meer over weten? Lees dan gerust onze Cash Cow Academy review. Daarnaast kan je profiteren van 200 euro korting met kortingscode: DDreviews200.
 • De Viral Academy van Sophia Meijer: In deze cursus leer je geld verdienen met TikTok. Dit social media platform is nog vrij nieuw in vergelijking met Instagram. Hier liggen op dit moment dus nog volop kansen. Wil je hier meer over lezen, bekijk dan gerust onze Viral Academy review. Met kortingscode: KORTING200 ontvang je tevens 200 euro korting op deze TikTok cursus.

Eindconclusie Money Mastermind review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Money Mastermind Review. Hopelijk hebben we je een duidelijk beeld kunnen geven van onze Money Mastermind ervaringen.

Het is een ideale mogelijkheid om voor beginnende online ondernemers kennis te maken met de verschillende verdienmodellen. Op deze manier kan je een duidelijk beeld krijgen van wat je gaat leren en daarnaast krijg je direct een kleine indruk van de volledige cursus.

Bovendien krijg je als bonus toegang tot een levendige discord community, waarin je mogelijkheid hebt om te praten met gelijkgestemden en te netwerken. Het is van essentieel belang om je jezelf te omringen met gelijkgestemden, voor het opzetten van een succesvolle online onderneming.


Money Mastermind FAQ (veelgestelde vragen)

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen over de Money Mastermind voor je op een rijtje gezet:

Ik wil me graag aanmelden, wanneer krijg ik toegang?

Nadat je de betaling hebt voldaan, ontvang je direct toegang tot de online cursus omgeving van de Money Mastermind. Bovendien kan je je ook direct aanmelden voor de discord community.

Word ik 100% succesvol?

Nee deze garantie is er niet, alles valt en staat met jou eigen inzet en toewijding. Als je jezelf hier voor de volle 100% voor inzet is de kans groter op succes.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wanneer je jouw lidmaatschap wilt opzeggen, is het belangrijk om dit minimaal 7 dagen voor de incasso datum te doen. Je mailt dan jouw naam , achternaam, e-mailadres en discord naam met de opzegging naar info@moneymastermindgroep.nl

Money Mastermind

€97,00
4.75

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.0/5

Pluspunten

 • Kennis maken met verschillende verdienmodellen
 • Toegang tot de exclusieve Money Mastermind discord community met gelijkgestemden
 • De mogelijkheid jezelf goed te oriënteren voordat je direct een dure cursus aanschafr
 • De cursus wordt continu voorzien van nieuwe updates en verdienmodellen
 • Maandelijkse groeps coaching sessies

Minpunten

 • Als je de verwachting hebt dat je toegang krijgt tot volledige cursussen moeten we je helaas teleurstellen
 • Je koopt de Money Mastermind niet in 1 keer, het gaat hier om een product met een abonnementsvorm.

Plaats een reactie