Cash Cow Academy cursus (Jelline Brands) review + onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Home » Reviews » Cash Cow Academy cursus (Jelline Brands) review + onze ervaringen

Cash Cow Academy

Is de Cash Cow Academy cursus van Jelline Brands dé manier om online geld te verdienen met Youtube? De kans is groot dat jij op deze pagina terecht bent gekomen, omdat jij je eigen winstgevende YouTube kanaal wilt starten. Mogelijk wil jij ook meer weten over de Cash Cow Academy van Jelline Brands. Wij kunnen jou vertellen dat je hier op de juiste pagina zit!

Wij hebben het namelijk allemaal voor jou uitgezocht. Aangezien wij de Cash Cow Academy cursus zelf hebben gevolgd, delen wij graag onze ervaringen met jou. Ook gaan wij in onze Cash Cow Academy review uitgebreid in op wat je kunt verwachten van deze online cursus.

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen en een passief inkomen te genereren. Denk bijvoorbeeld aan het verdienmodel Dropshipping en Affiliate Marketing. Ook kun je geld verdienen met YouTube. Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Sterker nog, je moet beschikken over de nodige kennis.

Binnen de Cash Cow Academy cursus leer jij onder andere hoe je het beste geld kunt verdienen, met een Cash Cow Channel op YouTube. Het is dé plek waar je dromen werkelijkheid kunnen worden, waar je leert om overal ter wereld geld te kunnen verdienen en je leert om financiële vrijheid te kunnen behalen.

Je gaat namelijk leren hoe je een YouTube kanaal kunt beheren en laten groeien, zodat je een passief inkomen kan creëren zonder dat je je gezicht laat zien.

Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van deze cursus? Lees snel onze Cash Cow Academy review.


Wat is een YouTube Cash Cow Channel?

Laten we beginnen bij het begin. Wat is een Cash Cow Channel? Cash Cow betekent letterlijk in het Nederlands Geld Koe. Maar wat betekent Cash Cow? Met Cash Cow zet je je eigen winstgevende YouTube kanaal op. Als je meer dan 4000 kijkuren hebt en 1000+ abonnees, dan kan je deelnemen aan het YouTube Partnerprogramma.

Als je je hebt ingeschreven voor het YouTube Partnerprogramma, dan ga je akkoord met het tonen van advertenties tijdens jouw video’s. Door middel van deze advertenties, kun jij geld verdienen. Hoe meer mensen jouw YouTube video’s bekijken, hoe meer geld je kunt verdienen. Er zijn zelfs bekende YouTubers, die hiermee een financieel onafhankelijk inkomen hebben behaald.

Iedereen kan geld verdienen met YouTube, dus jij ook. Binnen de Cash Cow Academy van Jelline Brands ga je stap voor stap leren hoe je jouw eigen winstgevende en succesvolle YouTube kanaal kunt opzetten.


Wie is Jelline Brands

Jelline Brands

Jelline Brands is een succesvolle en jonge internet ondernemer, die geboren is in 2000 te Urk. Begin 2020 is zij gestart met het opzetten van YouTube Cash Cow Channels, naast haar studie. Dit is uitzonderlijk goed verlopen, zelfs zo goed dat zij zelfs haar studie heeft stop gezet.

Zij wilde zich namelijk volledig focussen op haar YouTube kanalen. Door middel van deze succesvolle business, genereert Jelline inmiddels een online inkomen. Je kunt namelijk enorm veel geld verdienen met YouTube.

Wat wij van te voren niet wisten is dat je zelfs geld kunt verdienen met YouTube, zonder dat je zelf een video hoeft op te nemen. Jelline heeft enorm veel kennis opgedaan en heeft daarbij geheime technieken ontdekt. Deze geheime technieken hebben haar gebracht naar een winstgevend verdienmodel in korte tijd.

Iedereen kan tenslotte geld verdienen met YouTube. Daarom heeft ze de Cash Cow Academy opgezet. Hierin ga je leren om een YouTube Cash Cow Channel aan te maken, zonder dat je je eigen gezicht hoeft te laten zien. Daarnaast heb je ook geen technische vaardigheden nodig.

Haar bewezen geheime technieken kun je vinden in de waardevolle Cash Cow Academy cursus.


Wat is de Cash Cow Academy cursus?

De Cash Cow Academy is een complete online video cursus, waarin je stap voor stap leert om je eigen YouTube Cash Cow Channel op te zetten, laat groeien en inkomsten mee kunt genereren. Dit alles zonder ooit zelf een video op te nemen. Jouw gezicht hoeft dus niet op de camera.

Als jij extra geld wilt verdienen of zelf financieel onafhankelijkheid wilt creëren, dan kan dit een goede optie voor jou zijn. Je gaat namelijk leren hoe je je eigen winstgevende YouTube kanaal maakt, hoe je hiermee kunt opschalen en hoe je geld kan verdienen met YouTube.

Jelline legt alles stap voor stap en duidelijk uit. Bovendien geeft ze enorm veel tips en voorbeelden, waardoor alles nog duidelijker wordt. Binnen de Cash Cow Academy krijg je toegang tot de persoonlijke blauwdruk van Jelline brands. Denk bijvoorbeeld aan diverse geheime technieken en stap voor stap video materiaal over hoe je geld kunt verdienen met YouTube

Daarnaast kun je deelnemen aan de Discord van de Cash Cow Academy. Hierin blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en kun je leren van andere gelijkgestemden. Ook krijg je levenslang toegang tot de Cash Cow Academy, wekelijkse groepscoachings en nog meer vele extra’s.


Cash Cow Academy video review

Bekijk hieronder onze Cash Cow Acasmy video review.


Waar bestaat de Cash Cow Academy cursus uit?

De Cash Cow Academy cursus bestaat uit totaal 14 modules en 55 lessen. Dit wordt gedurende het jaar steeds verder uitgebreid met nieuwe updates, content en groepscoachingssessies. Daarnaast ontvang je exclusieve waardevolle bonussen. Wij zullen uitgebreid bespreken wat je kunt verwachten van deze cursus over YouTube Cash Cow Channels.

Cash Cow Academy Cursus

Module 1: Introductie

Bij de eerste video wordt je direct meegenomen. Wij voelden de spanning van het introductie filmpje en wisten meteen dat wij hiermee aan de slag wilden gaan. Je leert onder andere waarom je moet beginnen met YouTube, waarom YouTube beter is dan elk ander platform.

Ook leer je wat een Cash Cow Channel is en wat de voordelen van dit unieke verdien model is. Het is ons opgevallen dat er meer voordelen aan zitten, dan dat we van te voren konden bedenken. Stap voor stap ga je leren hoe je je eigen YouTube kanaal gaat opzetten. Daarnaast worden er diverse voorbeelden van Cash Cow Channels gegeven.

Wat wij handig vinden aan deze module, is dat er 2 keuzes worden gegeven om te beginnen. Zo kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan, maar je kunt dit werk ook laten uitbesteden. Verder leer je hoe je geld kunt verdienen met YouTube. Stap voor stap wordt je door het hele proces meegenomen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 Cash Cow Academy introductie
 • 1.2 YouTube Cash Cow Channels introductie
 • 1.3 Word lid van de exclusieve Discord

Module 2: Winstgevende nichemarkten

Deze module gaat vooral over winstgevende nichemarkten. Een niche is eigenlijk een onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan sport, reizen, interessante feiten, muziek, voedsel etc. Wat is nu eigenlijk de ideale nichemarkt voor jou?

Het is belangrijk dat je kiest voor een niche, die dicht bij jou staat. Waar ben jij in geïnteresseerd? Wat vind jij leuk om je dagelijks mee bezig te houden? Als jij voor een niche kiest waar je weinig over weet en niet in geïnteresseerd bent, dan zal je snel je motivatie verliezen. Jelline Brands legt dit allemaal haarfijn uit in deze module. Bovendien geeft ze handige tips, die je kunt gebruiken.

Verder legt zij uit waar je allemaal rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het soort publiek en de toegankelijkheid van de video’s. Bovendien kun je geen video’s gebruiken die een auteursrecht hebben.

Stap voor stap leer je wat een specifieke nichemarkt is en waarom je moet kiezen voor een specifieke nichemarkt. Wij vinden het heel fijn om te zien dat er diverse voorbeelden worden getoond. Via deze manier kun je zelf kijken welke niche het beste bij jou past. Het is belangrijk dat je je eigen doelgroep leert kennen.

Tot slot leer je de geheime best betaalde nichemarkt. Jelline vertelt wat je gemiddeld kunt verdienen met het aantal views van een video. Dit heeft allemaal te maken met Cost Per Mile (CPM). Er zijn hierbij een aantal factoren belangrijk, die van invloed kunnen zijn. Deze factoren komen allemaal aan bod binnen deze module.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 2.1 30 Best betaalde nichemarkten
 • 2.2 Kies de ideale nichemarkt voor jou
 • 2.3 Specifieke nichemarkt kiezen
 • 2.5 Geheime best betaalde nichemarkten
 • 2.5 Ken je doelgroep

Module 3: YouTube-kanaal opzetten

Binnen deze module ga je leren hoe je je eigen YouTube kanaal kunt opzetten. Jelline Brands doorloopt met jou de 8 stappen, die belangrijk zijn om te beginnen. Je kunt als het ware over haar schouder mee kijken. Ze laat alles stap voor stap zien. Daarnaast geeft ze een aantal voorbeelden, die jou een helder beeld geven.

Deze module bestaat uit 1 video van ongeveer 13 minuten. De stappen die uitgebreid aan bod komen zijn:

 1. YouTube-kanaal maken
 2. Instellingen goed zetten
 3. Naam bedenken
 4. Logo maken
 5. Banner maken
 6. Over ons schrijven
 7. Overige instellingen

Module 4: Basisprincipes voor het maken van content

Wanneer je je eigen YouTube Cash Cow Channel wilt opzetten, dan zijn er een aantal basisprincipes nodig voor het maken van content. In deze module wordt hier aandacht aan geschonken. Zo worden er in de eerste les een aantal basisbenodigdheden met jou gedeeld, die handig zijn om te gebruiken.

Verder wordt er aandacht geschonken aan de verschillende onderwerpen voor YouTube-video’s. Hoe je dit het beste kunt leren, legt Jelline duidelijk uit en geeft verschillende stappen die je moet doorlopen. Ook leer je hoe je YouTube video’s kunt maken en hoe je eigen Thumbnails maakt.

Binnen deze module komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • 4.1 Basisbenodigdheden
 • 4.2 Onderwerpen voor YouTube-video’s
 • 4.3 YouTube video’s maken
 • 4.4 Thumbnails maken
 • 4.5 Kwaliteit of kwantiteit

Module 5: YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

In deze module ga je YouTube- video’s optimaliseren en publiceren. Er worden enorm veel video’s geüpload op deze 1 na grootste zoekmachine ter wereld. Je gaat onder andere aan de slag met YouTube SEO optimalisatie. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je zoekwoorden kunt vinden.

Daarnaast geeft Jolline hele goede tips om jouw video te publiceren. Denk bijvoorbeeld aan het tijdstip van publicatie. Ook ga je leren hoe je de interactie moet aangaan met jouw kijkers. Er komen best nog wel wat dingen bij kijken, als je hoog wilt ranken.

Tot slot ga je aan de slag met gevorderde zoekmachine optimalisatie. Zo leer je onder andere wat SEO is en waarom het belangrijk is. Daarnaast krijg je een aantal voorbeelden te zien, qua hoe je dit het beste kunt opzoeken.

Wat wij goed vinden aan deze module is dat je enorm veel handige tips en tricks krijgt aangereikt. Doordat je hiermee aan de slag gaat, zal de kans groot zijn dat je meet succes zult hebben.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 5.1 YouTube-video’s optimaliseren en publiceren
 • 5.2 Meteen hoog eindigen in de zoekresultaten
 • 5.3 Gevorderde zoekmachine optimalisatie

Module 6: YouTube automatisatie

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je taken uit te laten besteden. Hier staan uiteraard wel kosten tegenover. Wanneer jij zelf creatief genoeg bent, kun je een heel eind komen. Binnen deze module leer je waarom het handig is om YouTube zo automatiserend mogelijk te maken en hoe je je werk kunt uitbesteden om een zo passief mogelijk project op te bouwen.

Stap voor stap legt Jelline uit hoe jouw YouTube Cash Cow Channel geautomatiseerd kan worden. Daarnaast geeft zij diverse tips.

Verder kun je binnen deze module een aantal bijlagen vinden, die handig zijn om te gebruiken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 6.1 Alles zelf doen of uitbesteden?
 • 6.2 Tekstschrijver inhuren en instructies geven
 • 6.3 Stemacteur inhuren en instructies geven
 • 6.4 Video editor inhuren en instructies geven
 • 6.5 Thumbnail specialist inhuren en instructies geven
 • 6.6 Compleet team inhuren en instructie geven
 • 6.7 Team systematiseren en organiseren

Module 7: Toelating tot het YouTube-partnerprogramma

Als je geld wilt verdienen met YouTube, dan moet je je aanmelden bij het partnerprogramma. Helaas krijg je niet zomaar toegang. Je moet namelijk aan een aantal voorwaarde voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal abonnees wat je moet hebben en het aantal kijkuren van je video’s.

Verder ga je alles leren over het adverteren met YouTube, door middel van Google Adsense. Daarnaast kun je samen werken met een MCN netwerk. Het heeft enorm veel voordelen om samen te werken met een netwerk. Hoe dit allemaal werkt, ga je leren in deze module.

Als jij snel geld wilt verdienen, dan kun je ook een bestaand YouTube kanaal kopen. Echter zitten hier wel een aantal nadelen aan vast. Deze nadelen worden uitgebreid besproken. Bovendien wordt er uitgebreid vertelt waar je op moet letten als je een YouTube kanaal koopt.

Verder leer je over advertentiestrategie, samenwerken met merken en bedrijven en tot slot hoe je Affiliate Marketing en Dropshipping kunt inzetten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 7.1 Toelating tot het YouTube partnerprogramma
 • 7.2 YouTube kanaal koppelen aan Google Adsense
 • 7.3 Samenwerken met een netwerk
 • 7.4 YouTube-kanaal kopen
 • 7.5 Advertentiestrategie
 • 7.6 Samenwerken met merken en bedrijven
 • 7.7 Affiliate Marketing
 • 7.8 Dropshipping

Module 8: De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen

Binnen deze module ga je de vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen ontdekken. De verschillende factoren komen uitgebreid aan bod. Er worden diverse tips en voorbeelden gegeven. Wij vinden het erg fijn dat er ter ondersteuning, duidelijke voorbeelden worden gegeven. Op deze manier begrijp je beter wat er bedoelt wordt. m,

Wil jij weten welke onderwerpen aan bod komen? Dan verwijzen wij jouw graag door naar de complete Cash Cow Academy cursus.


Module 9: De magische formule voor een virale YouTube video

Als je bij module 9 bent aangekomen, dan ga je de magische formule voor een virale YouTube video ontdekken. Deze worden in 4 verschillende stappen uitgelegd. Als beginner is het enorm belangrijk om hoog in de zoekresultaten te komen. Hoe je dit kunt creëren vertelt Jelline jou in deze module.

Daarnaast geef ze weer een aantal tips en voorbeelden, die voor meer succes kunnen zorgen.
De 4 geheime stappen worden stap voor stap uitgelegd binnen de cursus.


Module 10: De geheimen om snel te groeien

Ben jij benieuwd naar de geheimen om snel te groeien met jouw Cash Cow Channel? Binnen deze module komen de verschillende geheimen uitgebreid ter sprake. Wanneer je deze geheimen toepast, zul je merken dat je sneller gaat groeien.

Wederom maakt Jelline binnen deze module gebruik van diverse voorbeelden en handige tips.
Deze module bestaat uit 5 lessen, waarin je de geheimen leert om sneller te groeien.


Module 11: Gegevens analyseren

Binnen deze module ga je leren hoe je gegevens kunt analyseren. Welke conclusie kun je trekken uit je gegevens? Er worden een aantal handige tips gedeeld, die je kunt gebruiken.

Deze module bestaat uit 2 lessen.


Module 12: Opschalen

Als je eenmaal je eigen YouTube Cash Cow Channel hebt en deze begint een klein beetje te lopen, dan wordt het tijd om op te schalen. Hierbij moet je denken aan het opzetten van een nieuwe Cash Cow Channel in een andere of zelfde niche. Het kan voorkomen dat het ene kanaal sneller aanslaat, dan het andere kanaal. Je kunt verschillende niche markten vergelijken en testen.

Verder leer je hoe je nichemarkten kunt kiezen bij meerdere YouTube kanalen en waarom je moet kiezen voor speciale nichemarkten. Wat wij fijn vinden van dit hoofdstuk is dat er weer diverse voorbeelden, tips en voordelen worden besproken. Er worden duidelijke handvatten gegeven aangeboden waarmee jij van start kunt gaan.

Deze module bestaat uit 2 lessen, waarin je leert op te schalen.


Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Wanneer je een eigen Cash Cow Channel opstart, zul je mogelijk tegen een aantal problemen oplopen. Binnen deze module worden de grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost. Zo leer je bijvoorbeeld over de toelating tot het YouTube partnerprogramma. Dit gaat helaas niet vanzelf. Sterker nog…je moet aan een aantal eisen voldoen als je zelf aan de slag gaat met je eigen video’s.

Ook wil je het schenden van de auteursrecht voorkomen. Er komen verschillende creative commons aan bod. Ook wordt er ingegaan op beperkte advertenties. Wat behoort tot advertentievriendelijke content en hoe kun je aan alle richtlijnen voldoen?

Tot slot heb je de mogelijkheid om een lijst te lezen vol met woorden, die de kosten per mijl verlagen. Deze lijst staat op alfabetische volgorde. Het is belangrijk dat je deze woorden vermijd binnen jouw video’s.

Er komen 4 lessen aan bod binnen deze module.


Module 14: Langetermijnvisie

In de laatste module wordt duidelijk gemaakt dat een YouTube kanaal bestemd is voor de lange termijn. Als je morgen een video plaatst, dan zal je niet direct veel kijkers trekken (afhankelijk van een aantal factoren uiteraard). Hoeveel video’s is het gemiddelde, wanneer een video aanslaat?

Net als bij veel andere business modellen, is consistentie de sleutel. Het is belangrijk dat je elke dag bezig bent met jouw business. Je zult merken dat je sneller gaat groeien, zeker na het zien van deze laatste video.


Cash Cow Academy Discord

In de Cash Cow Academy cursus module 1, kun je je aanmelden voor de exclusieve Discord. Een Discord is een app die ingezet wordt door verschillende ondernemers. Hierin kun je tekst, video’s en audio delen. Eigenlijk is het een soort chatplatform. Er zijn gratis platforms en betaalde platforms. De betaalde Discord kun je vaak bij online cursussen vinden, zoals de Cash Cow Academy cursus.

Binnen de Cash Cow Academy Discord vind je verschillende kanalen, die jou naar een hoger niveau kunnen tillen. Zo kun je meer met gelijkgestemden communiceren. Er zijn verschillende kanalen aangemaakt, zodat het overzichtelijk blijft.

Wij vinden dat deze Discord een toegevoegde waarde heeft. Er wordt veel kennis gedeeld en je blijft op de hoogte van de nieuwste trends en updates. Jelline Brands is zelf ook heel actief binnen de Discord.

Hieronder een screenshot vanuit de Cash Cow Academy Discord. Zoals je ziet zijn er veel verschillende kanalen.

Cash Cow Academy Discord (1)

Welke gratis bonussen ontvang je bij deze Cash Cow Academy cursus?

Naast de complete Cash Cow Academy cursus, ontvang je ook een aantal bonussen. Deze zullen wij in het kort met jou bespreken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.


Cash Cow Academy voor gevorderden

Deze bonus bestaat uit 3 modules en 5 lessen. Deze sluit perfect aan op de hoofdmodule. Daarnaast leer je extra inzichten van een andere bekende YouTuber, namelijk Wanner. Het begint met een introductie en verder leer je YouTube video’s optimaliseren & publiceren en uiteindelijk geld verdienen met YouTube.

Deze module bestaat totaal uit meer dan 45 uur aan video materiaal. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 Wanner introductie (module 1)
 • 2.1 YouTube video’s vooraf optimaliseren en publiceren (module 2)
 • 2.2 Videobeschrijving perfectioneren (module 2)
 • 3.1 Persoonlijke ervaring met netwerken (module 3)
 • 3.2 Gekocht kanaal overzetten (module 3)

Content maken voor gevorderden

Deze bonusmodule bestaat uit 5 waardevolle lessen. Je gaat namelijk leren hoe je content nóg beter kunt maken en beheren. Deze module staat geheel in het teken voor de gevorderden YouTube Cash Cow ondernemers. Binnen deze module vind je video’s van bekende YouTuber Noah Morris.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Tekstschrijven voor gevorderden
 • Voice-over voor gevorderden
 • YouTube video’s maken voor gevorderden
 • Thumbnails maken voor gevorderden
 • Team systematiseren en organiseren voor gevorderden.

Thumbnails maken voor gevorderden

Deze bonus bestaat uit 2 modules, met in totaal 4 lessen. Het staat dit keer volledig in het teken van Thumbnails. Zo leer je onder andere wat thumbnails zijn en hoe je deze nog beter kan maken. Aan de hand van diverse voorbeelden ga je meer leren en daarnaast wordt er dieper op de materie ingegaan. Deze module is speciaal gemaakt voor gevorderden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 Introductie thumbnails maken voor gevorderden (module 1)
 • 2.1 Voorbeeld 1 (controversieel) (module 2)
 • 2.2 Voorbeeld 2 (Film en serie) (module 2)
 • 2.3 Voorbeeld 3 (Financiën) Module 2)

YouTube kanaal promoten en laten groeien

Deze module gaat over het promoten en laten groeien van jouw YouTube kanaal. Daarbij komen verschillende community functies aan bod. Ook leer je hoe je social media kunt gebruiken om je kanaal te promoten en laten groeien. Binnen deze module vind je 4 modules met in totaal 6 lessen, verzorgd door Wanner.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

 • 1.1 YouTube kanaal laten groeien en promoten met communityposts (module 1)
 • 2.1 YouTube kanaal laten groeien en promoten met stories (module 2)
 • 3.1 TikTok introductie (module 3)
 • 3.2 TikTok virale strategie (module 3)
 • 3.3 Virale strategie persoonlijk merk TikTok (module 3)
 • 4.1 YouTube kanaal laten groeien en promoten met Instagram (module 4)

Bonus strategieën

In deze bonus, ga je extra bonus strategieën leren, die in het verleden ook mooie resultaten hebben opgeleverd. Ook deze video is opgenomen door iemand uit het Cash Cow Academy netwerk. Daarnaast leer je stap voor stap om het algoritme te stimuleren.

Je vind in deze module een video over: Strategie om zelf het algoritme te stimuleren.


Casestudie

In deze module ga je leren hoe ze een compleet nieuw YouTube kanaal van 0 euro naar 10.000 euro per maand hebben opgeschaald in slechts 3 maanden tijd. Er komen 4 zeer interessante lessen aan bod. De video’s worden verzorgd door Minou. Zij heeft zelf inmiddels ook een succesvol YouTube Cash Cow Channel.

Wat wij leuk en interessant vinden is dat er stap voor stap wordt uitgelegd, hoe zij succesvol is geworden. Daarbij geeft ze veel handige tips en voorbeelden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 Casestudie introductie
 • 1.2 Beginnen met YouTube Cash Cow Channels
 • 1.3 Geheime strategie
 • 1.4 van €0 naar €10.000 per maand in 3 maanden

De sleutel tot succes

Binnen deze module ga je de sleutel tot succes ontdekken. Daarbij staat doelen stellen centraal. Er worden 3 lessen getoond over zelfontwikkeling. Door middel van het stellen van duidelijke doelen, zal je sneller succes bereiken. Iedereen heeft z’n eigen succes doelen.

Verder leer je onder ander hoe je je verlangen omzet in succes. Er worden daarbij een aantal stappen besproken. Hoe kun je jezelf ontwikkelen en hoe ontwikkel je doorzettingsvermogen? Het is belangrijk dat je let op de lange termijn visie. Bovendien is falen een illusie. Je leert ook hoe je kunt leren en groeien van je fouten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 De sleutel tot succes
 • 1.2 Lange termijnvisie
 • 1.3 Falen is een illusie

Groepscoachings

Deze bonus bestaat uit video’s van opgenomen coachingssessies. Zo vind je 4 modules met in totaal 7 lessen. Iedere week vind er een sessie plaats van Noah Morris of andere gastsprekers. Je kunt hierin bijvoorbeeld al je vragen stellen en er wordt dieper ingegaan op de content.

Deze sessies worden continu bijgewerkt en geplaatst in deze module. Mocht je er dus onverhoopt een keer niet bij kunnen zijn, dan kan je het altijd terug kijken via deze bonus module.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • 1.1 Groepscoachings introductie (module 1)
 • 2.1 Schema groepscoaching mei 2021 (module 2)
 • 3.1 28 april 2021 (module 3)
 • 3.2 5 mei 2021 (module 3)
 • 3.3 12 mei 2021 (module 3)
 • 3.4 19 mei 2021 (module 3)
 • 4.1 17 mei 2021 (module 4)

Module Financiën

De laatste bonus die je er gratis bij krijgt, staat volledig in het teken van financiën. Zo ga je onder andere ontdekken wat het financiële aspect is van YouTube. Daarnaast zie je een voorbeeld van een belastingformulier van AdSense.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • 1.1 Financiën met Finance Ray (module 1)
 • 2.1 Belastingformulier AdSense (module 2)

Voor wie is de Cash Cow Academy cursus geschikt?

Eigenlijk kunnen wij zeggen dat de Cash Cow Academy voor iedereen geschikt is. Iedereen kan namelijk geld verdienen met YouTube en iedereen kan z’n eigen Cash Cow Channel opzetten. Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet:

 • Wanneer jij geld wilt verdienen met YouTube en steeds verder wilt opschalen, zodat je een passief inkomen kan generen.
 • Als jij een laptop/computer en een werkende internet verbinding hebt, dan kun jij beginnen om je eigen YouTube Cash Cow Channel te maken.
 • Wanneer jij wilt werken waar en wanneer je maar wilt.
 • Als jij beschikt over zelf discipline en doorzettingsvermogen. Ook is het handig als je creatief bent. Dit hoeft overigens niet, want je kunt het ook allemaal uitbesteden.
 • Wanneer jij eenmalig tijd of geld kunt investeren in één video, om vervolgens jarenlang geld te blijven verdienen.

Nogmaals kan iedereen geld verdienen met een YouTube Cash Cow Channel, als je er ook echt voor wilt gaan. Het is bij verschillende mensen zelfs al gelukt om binnen 3 maanden van 0 naar 10.000 euro te gaan. Dit kan jij dus ook realiseren.


Wat zijn de voordelen van een Cash Cow Channel?

De voordelen van dit unieke verdienmodel zetten wij graag voor je op een rijtje:

 • Geen boekhouder nodig, omdat je geen omzet belasting hoeft te betalen.
 • Je hoeft jezelf niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
 • Er is geen klantenservice nodig.
 • Je kunt een passief inkomen creëren, zolang de video online staat. Dag en nacht kijken mensen over de hele wereld namelijk op YouTube.
 • Gemakkelijk mee te beginnen of je kunt het goedkoop uitbesteden.
 • Overal ter wereld kun je hieraan werken en geld verdienen, waar en waneer je maar wilt.
 • Hoge winstmarges
 • Je hebt geen ervaring nodig, dit kun je namelijk allemaal leren in de Cash Cow Academy cursus.
 • Momenteel is er nog weinig concurrentie. Dit kan in de toekomst natuurlijk veranderen, maar als jouw Cash Cow Channel eenmaal goed loopt, dan hoe je je hier geen zorgen om te maken.
 • Geen startkapitaal nodig, tenzij je wilt uitbesteden.

Wij adviseren jou wel om de leerstof compleet eigen te maken en regelmatig de video’s te blijven bekijken.


Wat vinden wij goed aan de Cash Cow Academy cursus?

✅ De cursus is eenvoudig en transparant opgezet. Je hebt hiervoor namelijk geen ervaring en technische kennis voor nodig. Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. Fijne stem om naar te luisteren.

✅ Je kunt de video’s meerdere keren bekijken, zodat je volledig de stof beheerst en succesvol kunt worden. Waar en wanneer jij maar wilt, kun je verder opschalen en jouw business tot succes brengen.

✅ Toegang tot de Cash Cow Academy Facebook community, waarbij je terecht kunt met al jouw vragen. Ook kun je leren van anderen en elkaar naar een hoger level tillen.

✅ Gegarandeerd een minimale investering met maximaal resultaat.

✅ Toegang tot de Cash Cow Academy Discord. Ook hierbij kun je terecht met al jouw vragen en leren van anderen. Bovendien is het gezellig om met gelijkgestemden succes te delen en te praten over Cash Cow Channels. Dit is bovendien heel leerzaam.

✅ Er worden in de Cash Cow Academy cursus diverse voorbeelden en handige tips gedeeld, die je zelf kunt toepassen.

✅ Geen ervaring of technische vaardigheden nodig. Wel is het handig als je beschikt over een goede doorzettingsvermogen en creativiteit.

✅ Je gaat ook leren hoe je geld kunt verdienen met YouTube, zonder daarbij je eigen gezicht te laten zien. Ook hoef je de video’s niet zelf te maken, maar dit kan je leren. Verder leer je nog vele voordelen van een YouTube Cash Cow Channel.


Wat vinden wij minder goed aan de Cash Cow Academy cursus?

Naast de voordelen, zitten er ook vaak nadelen aan een product. In het geval van de Cash Cow Academy cursus zijn wij geen grote nadelen tegen gekomen. Wel zijn er punten waar je rekening mee moet houden.

❌. Je moet er hard voor werken. Het gaat helaas niet allemaal vanzelf. Bovendien moet je beschikken over de juiste mindset, discipline, doorzettingsvermogen en geduld. Als je dit goed op orde hebt, is de kans groot op succes.

❌ Het kost ook veel tijd om de video’s te bewerken en alles uit te zoeken. Als je eenmaal de feeling hebt, dan zul je hier steeds sneller en succesvoller in worden.


Wat zijn de kosten van de Cash Cow Academy cursus?

Wil jij de Cash Cow Academy cursus kopen? Dan hoef je naar onze mening niet heel diep in je buidel te tasten. Het is een investering in jezelf en bovendien zijn wij ervan overtuigd dat je deze investering binnen een paar maanden zal terugverdienen.

Je kunt kiezen voor 3 opties om te betalen, namelijk:

 • Eenmalig €997,-
 • 3 maandtermijnen van €397,- (totaal €1191)
 • 6 maandtermijnen van €247,- (totaal €1482)

Cash Cow Academy cursus ervaringen

Wij zijn even op zoek gegaan naar de Cash Cow Academy ervaringen van anderen. Het is ons opgevallen binnen de cursus dat er al diverse ervaringen van anderen worden gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan bonus onderdelen van anderen, die ook zijn gestart met hun eigen YouTube Cash Cow Channel. Zij zijn inmiddels succesvolle ondernemers.

Ook zijn wij op trustpilot een aantal ervaringen tegen gekomen, die wij met jou willen delen.

Cash Cow Academy Ervaringen cursus

Zoals je kunt lezen zijn de ervaringen over de Cash Cow Academy cursus zeer positief.


Eindoordeel van onze Cash Cow Academy cursus review

Een van de beste manieren om passief online geld te verdienen is door middel van YouTube. Dit komt omdat het internet nooit slaapt en mensen vaak video’s willen zien. Bovendien wordt YouTube steeds populairder in de hele wereld.

Wij vinden het super gaaf dat je meteen wordt meegenomen in de eerste module. Je voelt daadwerkelijk de spanning opkomen en wilt hier direct mee aan de slag. Stap voor stap wordt je meegenomen in dit gehele proces.

De Cash Cow Academy cursus is de enige online cursus in Nederland over YouTube Cash Cow Channels. Er worden meer dan 80 leerzame en zeer duidelijke video’s gedeeld. Bovendien is er wekelijkse groepscoaching en ontvang je toegang tot de exclusieve YouTube Premium community.

Daarnaast ontvang je ook nog eens zeer waardevolle en exclusieve bonussen. Wij zijn ervan overtuigt dat dit een super goed verdienmodel is, waarin je ontdekt om een eigen YouTube Cash Cow Channel op te zetten. Daarom raden wij de Cash Cow Academy van Jelline Brands zeker aan.


Veelgestelde vragen over de Cash Cow Academy cursus

Hoe kan je geld verdienen met YouTube?

YouTube heeft een eigen partnerprogramma. Als je aan alle eisen voldoet, dan kun je namelijk geld verdienen door advertenties bij jouw video’s te plaatsen. Gemiddeld levert 1000 views ongeveer tussen de 2 en 10 euro op.

Hoeveel geld heb je nodig om te starten?

Wij raden aan om eenmalig te investeren in de cursus van de Cash Cow Academy. Vervolgens is het afhankelijk van een aantal factoren hoeveel geld je nodig hebt. Als jij zelf aan de slag wilt, dan kost dit vrijwel niets. Hooguit een online programma voor video bewerking. Dit kan al vanaf 10 euro per maand. Als je dit allemaal wilt uitbesteden, dan ben je ongeveer tussen de $15 tot $50 per video kwijt.

Wat kost de Cash Cow Academy?

Er zijn 3 opties om de Cash Cow Academy te kopen, namelijk:
– Eenmalig €997,-
– 3 maandtermijnen van €397,- (totaal €1191)
– 6 maandtermijnen van €247,- (totaal €1482)

Waar kan je de Cash Cow Academy kopen?

Via deze speciale link, kun je jezelf aanmelden voor de Cash Cow Academy. Wil jij geld verdienen met YouTube? Grijp dan je kans en start direct met leren.

Cash Cow Academy Cursus

Vanaf 997 euro
4.9

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Geen technische kennis of ervaring nodig. Je kunt alles leren binnen de cursus. Daarnaast ontvang je ook toegang tot de community.
 • Waar en wanneer je wilt, kun je de cursus volgen
 • Diverse voorbeelden, handige tips
 • Gegarandeerd een minimale investering met maximaal resultaat.

Minpunten

 • Je moet er hard voor werken en beschikken over de juiste mindset, discipline en doorzettingsvermogen
 • Het kost veel tijd en je moet denken op de lange termijn

Plaats een reactie