Madelon Vos Cursussen Review (2021) Cryptocursussen met Korting!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Home » Reviews » Madelon Vos Cursussen Review (2021) Cryptocursussen met Korting!

Madelon Vos, ook bekend als Miss Bitcoin, is enorm ervaren binnen de cryptowereld. In deze review gaan het hebben over Madelon en haar Crypto cursussen. Sinds januari 2021 heeft zij, naast de cursussen, ook een eigen Community opgezet. Namelijk: De MoneyTalks Community. Binnen deze actieve community vind je veel informatie terug over Crypto, aandelen en goud en zilver.

Zelf zijn wij actief aan de slag gegaan met de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s en de cursus Handelen in Crypto’s.
Ook zijn wij lid geworden van haar MoneyTalks Community.

Ben je aan het twijfelen om te starten met één van Madelon haar cursussen en wil je graag weten wat jou staat te wachten?
Dan ben je hier op het juiste adres. In deze review over Madelon Vos, gaan wij jou uitgebreid meenemen in onze ervaringen met haar cursussen en de bruisende Moneytalks Community.

Bovendien mogen wij op deze pagina een exclusieve 10% korting aanbieden, op zowel de cursussen als de Community.
Voordat we inhoudelijk op de producten in gaan, is het goed om te weten wie Madelon Vos nu eigenlijk is.

Laten we beginnen!

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos

Inmiddels mogen we Madelon Vos wel een echte imago noemen binnen de cryptomarkt.
Waar je vaak mannen voorbij ziet komen in de cryptomarkt, heeft Madelon zich inmiddels overduidelijk weten te profileren.

Haar naam komt steeds vaker voorbij op social media en in de media blijft zij niet onopgemerkt.
Madelon is in 2013 in aanraking gekomen met Bitcoin en dit heeft ze compleet eigen weten te maken.

Verder is zij regelmatig te gast geweest bij tv en radiozenders zoals: RTLZ, De Telegraaf, BNR nieuwsradio. Ook is zij op social media in de afgelopen maanden een ware hype geworden.
Op YouTube waar zij een eigen kanaal heeft over investeren in Crypto, macro-economie, Bitcoin & technische analyse, heeft ze inmiddels meer dan 50k trouwe volgers!
Haar Instagram volgers zijn in de afgelopen maanden meer dan verdrievoudigd. Hierop heeft ze inmiddels al meer dan 33.000 volgers.

Wij zijn haar gaan volgen vanaf november 2020. Haar crypto cursussen waren destijds net gelanceerd.
Wat ons direct opviel is dat zij enorm actief is op social media, op zowel YouTube als Instagram.

Zij plaats geregeld waardevolle informatie, waar mensen echt iets mee kunnen.
Er zijn namelijk genoeg YouTube video’s te vinden, waar mensen informatie delen, dat vaak terug te refereren is aan het internet.

Madelon duikt zelf echt in de technische analyse van de Bitcoin en andere Altcoins.
In haar video’s laat zij zien wat de koersverwachting is van Bitcoin en welke trends er zichtbaar zijn.
Wat ons direct opvalt is dat Madelon echt praat vanuit haar passie, ze heeft plezier in wat ze doet en wil dit graag met anderen delen.

Bovendien zie je duidelijk dat ze weet waar zij over praat. Daarnaast is zij namelijk docent Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Cursussen van Madelon Vos en haar MoneyTalks Community

Madelon Vos groeit werkelijk als een speer met haar crypto cursussen aanbod en haar relatief nieuwe community.
De cursussen van Madelon vos bestaan inmiddels uit:
Bitcoin Basics & Crypto’s (crypto basis) , Cursus Handelen in Crypto’s(technische analyse) en de Moneytalks Community.

Bovendien heeft zij een all-in one pakket gelanceerd, namelijk de Crypto en Trading Academy, met daarin het gehele aanbod aan crypto producten.

producten aanbod Madelon Vos

De cursussen van Madelon Vos zijn zowel geschikt voor beginners, als gevorderden Crypto traders.
Hieronder geven wij jou een inkijkje in de Crypto Cursussen en de MoneyTalks Community.

Bitcoin Basics & Crypto’s Cursus

Bitcoin Basics & Crypto's cursus

De eerste cursus van Madelon Vos is de Bitcoin Basics & Crypto’s cursus. Binnen deze starters cursus ontdek je de basis principes van de Cryptowereld. De starterscursus is voor iedereen aan te raden die geïnteresseerd is in de wereld van de cryptovaluta.

Aan de hand van deze cursus leer je als starter de basis van Crypto. Zo leer je onder andere de basis begrippen te begrijpen, voordat je direct start met investeren in Crypto valuta.
Een duidelijk advies van elke crypto expert: Eerst pas leren dan investeren.

Wat kun je verwachten van de Bitcoin Basics & Crypto’s Cursus?

Hieronder geven we je een beknopte samenvatting over de inhoud van de Bitcoin Basics & Crypto’s cursus.
Wil jij meer informatie over de Bitcoin Basics & Crypto’s Cursus?
Lees dan gerust onze Bitcoin Basics & Crypto’s Review. Hierin nemen we jou uitgebreid mee door de gehele cursus. Zo kun je via deze manier een duidelijk beeld krijgen over deze cursus.

Module 1: Introductie

De cursus start met een uitgebreide introductie van Madelon Vos. Wat direct opvalt is dat zij een ware duizendpoot is.
Haar kennisgebied ligt niet specifiek in 1 richting. Zij heeft namelijk een breed scala aan kennis, over verschillende onderwerpen opgebouwd in haar leven.

Verder leer je in deze module de basiskennis over de Bitcoin, wat Bitcoin nu eigenlijk is en hoe je deze kunt gebruiken.
Wat wij erg goed vinden aan deze cursus van Madelon, is dat er echt rekening wordt gehouden met het kennisniveau van de kijker.
De ene persoon die start aan deze cursus zal namelijk over meer kennis beschikken, dan de ander. Zij legt het op een makkelijke manier uit, zodat ze ervoor zorgt dat de training voor iedereen te volgen is. Wij vinden dit heel positief.

Module 2: Bitcoin en Cryptocurrencies

Deze module gaat vooral in op het leren investeren in Crypto. Zo leer je onder andere Crypto Traden en Crypto te kopen op een exchange. De Crypto Exchange die hierbij aanbod komt is Bitvavo. Bitvavo is de grootste en goedkoopste Exchange van Nederland.

Zelf maken wij al een tijdje gebruik van Bitvavo. Voor de startende Crypto Trader is dit zeker een aanrader.
Zij hanteren een kleinschalig aanbod van Cryptocurrencies. Ongeveer 50 verschillende crypto valuta kun je tegenkomen op Bitvavo. Tevens is het gebruiksgemak van Bitvavo een absoluut pluspunt! Lees meer over Bitvavo in onze Bitvavo Review.

Verder ontdek je hoe je Cryptocurrencies kunt kopen bij een Crypto Broker. In dit geval laat Madelon zien hoe je bij BitmyMoney Bitcoin kunt kopen. Ook ontvang je informatie over het verkopen en versturen van Bitcoins.
Tot slot komt er een erg belangrijk onderwerp aanbod, namelijk de veiligheid van jouw Cryptocurrencies.

Hierin legt Madelon uit dat je jouw Crypto valuta veilig kunt opslaan in een Crypto wallet.
Dit is te vergelijken met jouw portemonnee, die je zo goed mogelijk moet beschermen tegen buitenstaanders.
Er zijn verschillende soorten Crypto wallets zoals: Hardware Wallets, Software Wallets & Paper Wallets. Madelon geeft in deze les advies over welke wallet je het beste kunt gebruiken, voor het veilig opslaan van jouw Cryptocurrencies.

Module 3: Blockchain

In deze module ga je aan de slag met de achterliggende techniek van Crypto, namelijk de Blockchain.
Je leert de werking van Blockchain en hoe transacties in zijn werk gaan over de Blockchain.
Dit is een interessante module.

Module 4: Mining

Aansluitend op de module van de Blockchain vind je de volgende module, namelijk mining. Je ontvangt uitgebreide informatie over Crypto mining. Wat is Crypto mining nu precies? Waarvoor wordt het gebruikt?
Wederom een interessante module.

Module 5: Geld verdienen met Bitcoin en Cryptocurrencies

Geldverdienen met Bitcoin en cryptocurrencies is de volgende module. Dit is natuurlijk de hoofdreden voor veel mensen, waarom zij starten met het investeren in Crypto’s. Als je dit op de juiste manier doet, kun je jouw geld voor je laten werken.
Zoals we allemaal weten heeft het geld op de spaarrekening laten staan tegenwoordige geen enkele toegevoegde waarde meer.

Module 6: Investeren en afsluiting

Het onderwerp dat in deze module aanbod komt is het investeren en de afsluiting. Het is enorm belangrijk om te onthouden dat je jouw eigen emoties goed onder bedwang houdt. Er komen namelijk de nodige emoties en risico’s kijken, bij het investeren in Crypto’s.

Het is niet alleen maar rozen geur en maneschijn. Een advies dat vaak wordt gegeven is: investeer alleen met het geld dat je kunt missen. Er bestaat net als bij andere online geld verdienen methodes, altijd een risico dat je jouw ingelegd geld kwijt kunt raken.

Conclusie + Kortingscode

De Bitcoin Basics & Crypto’s Cursus is in onze ogen de geschikte Crypto beginnerscursus, om de basis principes van de Cryptomarkt te ontdekken. Met deze cursus leg je een prima fundament waarop je verder kunt bouwen en jouw crypto kennis kunt uitbouwen.

De prijs van de Crypto Basics & Crypto’s cursus is €124,95. Bovendien ontvang je hierbij een 1 maand gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Als bonus mogen wij jou als trouwe lezer 10% extra korting aanbieden met de kortingscode: DDREVIEWS.NL.


Cursus Bitcoin Basics & Crypto’s Video Review

Om een nog duidelijker beeld te krijgen van de Bitcoin Basics & Crypto’s Cursus van Madelon Vos, kun je de video review hieronder bekijken. Hierin komen alle belangrijke elementen van de cursus aanbod.

Cursus Handelen in Crypto’s

De tweede cursus van Madelon Vos, is de Cursus Handelen in Crypto’s,. Hierin krijg je uitleg over de Technische Analyse van A tot Z.
Zo ontdek je onder andere waar je moet beginnen bij het Crypto Traden. De Technische Analyse is eigenlijk de basis, van het succesvol kunnen Crypto traden. Er valt namelijk erg veel informatie van te voren af te lezen vanuit de grafieken.
Madelon deelt diverse tips waarmee je ervoor kunt zorgen dat jij 24/7 up to date bent binnen de Cryptomarkt.

Wat kun je verwachten van de Cursus Handelen in Crypto’s?

Cursus handelen in crypto's

Hieronder geven we je een beknopte samenvatting over de inhoud van de Cursus Handelen in Crypto’s. Wil jij meer informatie over de Cursus Handelen in Crypto’s?
Lees dan gerust onze Cursus Handelen in Crypto’s Review. Hierin nemen we jou uitgebreid mee door de gehele cursus. Via deze manier kun je een duidelijk beeld krijgen van de cursus.

Module 1: Introductie

In deze les neemt Madelon Vos jou mee in de technische analyses. Zo wordt er aan het begin van de training aangeraden om een account aan te maken bij Tradingview. Dit is de nummer 1 software op het gebied van technische analyses.
Er zijn tal van mogelijkheden en tools, die je kunt gebruiken binnen dit software pakket.

Module 2: Grafiek

In deze les ga je ontdekken welke soorten grafieken er allemaal zijn. Madelon vertelt van welke toolsets je het meest gebruik zult gaan maken, als Crypto trader. Niet iedere persoon werkt namelijk met dezelfde toolset. Zo zijn er diverse soorten candles waar je mee aan de slag kunt gaan. Zelf gebruikt zij vooral de Japanase Candlesticks, hierover zal je dan ook uitgebreid over leren.
Verder krijg je diverse tools aangereikt, waardoor je kunt zorgen dat jouw kennis steeds verder wordt uitgebreid.

Module 3: Koersbewegingen

Zoals je al aan de titel kunt aflezen, ga je in deze les aan de slag met het ontdekken van de verschillende koersbewegingen en crypto trends. Als het je lukt om deze informatie af te lezen vanuit de grafieken, kun je gaan inspelen op de cryptomarkt.
Zo ga je leren om op de juiste momenten crypto te kopen en crypto te verkopen.
Verder geeft Madelon Vos erg veel tips weg, die je in de praktijk zeker kunt gaan gebruiken.

Tot slot komt het onderwerp Long vs. Short nog aanbod. Madelon vertelt duidelijk wat de voor en nadelen zijn van beide methodes. Zo wordt dit voor starters duidelijk afgeraden, omdat er grote risico’s aanzitten verbonden.

Module 4: Tools

In deze les begin je met het echte werk! Er komen namelijk diverse methodes aanbod, waar je erg veel van kunt leren.
Zo komen onder andere Fibonacci & Bollinger Bands aanbod.

Ook vertelt Madelon Vos uitgebreid welke technieken zij gebruikt, op het gebied van Technische Analyses.
Technische Analyses staan vaak bekend om ingewikkelde materie, dat is het natuurlijk ook. Maar Madelon vertelt dit op een wijze, waardoor het voor iedereen valt te leren en begrijpen.

Zelf hadden wij al meerdere malen geprobeerd om Technische Analyses te begrijpen, helaas tevergeefs.
Vervolgens zijn wij eens rustig gaan zitten voor de Cursus Handelen in Crypto’s van Madelon Vos. Hierin wordt stap voor stap alles uitgelegd. Dit is een erg groot pluspunt van deze cursus. Er is aan ieder niveau gedacht. Op deze manier is de cursus zowel instapbaar voor starters binnen de cryptomarkt en de gevorderden crypto traders.

Module 5: De toolset van Madelon Vos

In deze module vertelt Madelon nog één keer wat haar belangrijkste punten zijn, bij het gebruik van haar toolset.
Verder komen er verschillende indicatoren aanbod. Je kunt een paar indicatoren tegelijkertijd gebruiken, maar niet teveel.
Dit zorgt er namelijk voor dat je tegenstrijdige resultaten kunt krijgen. Het is daarom erg belangrijk dat je toolset op elkaar aansluit.

Conclusie + Kortingscode

Deze cursus was voor ons een echte eye opener. Madelon legt alles zo duidelijk uit dat het voor iedereen valt te begrijpen.
Wij hebben aan de hand van deze cursus geleerd om grafieken en Crypto Trends te lezen.

De cursus Handelen in Crypto’s kost €249,95. Tevens ontvang je hierbij een maand gratis toegang tot de MoneyTalks Community.
Tevens mogen wij je nog 10% extra korting aanbieden met de kortingscode: DDREVIEWS.NL.

Cursus Handelen in Crypto’s Video Review

Om een nog duidelijker beeld te krijgen van de cursus Handelen in Crypto’s van Madelon Vos, kun je de video review hieronder bekijken. Hierin komen alle belangrijke elementen van de cursus aanbod.

MoneyTalks Community

MoneyTalks Community Madelon Vos

De MoneyTalks Community is een relatief nieuwe Crypto & Aandelen Community van Madelon Vos. De Community is op 21 januari 2021 Live gegaan. Vanaf dat moment is het ledenaantal flink toegenomen. Kort geleden verwelkomden Madelon zelfs al haar 1000e MoneyTalks Community lid!

Binnen deze Community wordt enorm veel informatie gedeeld op het gebied van Crypto. Niet alleen van crypto kun je informatie vinden, maar ook over vastgoed, aandelen, goud en zilver.
Je kunt de community het beste zien als een chat en forum. Je kunt namelijk interactief deelnemen aan gesprekken, die leden onderling met elkaar voeren. Tevens deelt Madelon hier regelmatig Technische Analyses over bijvoorbeeld de Bitcoin en andere Altcoins.

Verder worden er regelmatig live sessies verzorgd, waarin Madelon met een spreker presenteert en onder andere vragen beantwoord van de deelnemers. Madelon is zelf erg actief binnen de MoneyTalks community. Wil je meer informatie lezen over de Community van Madelon Vos? Bekijk eens onze MoneyTalks Community Review.

Conclusie + Kortingscode

Wij vinden de MoneyTalks Community een platform, vol met actuele Crypto informatie, waar je veel van kan leren.
Er is namelijk niets zo wisselvallig als de Cryptomarkt. Het ene moment denk je alles te weten en het volgende moment zijn er alweer verschillende nieuwe updates. Het is dan erg fijn dat er mensen zijn, die deze laatste nieuwtjes met je delen.
Op deze manier zorg je er met elkaar voor dat jouw Crypto kennis up to date blijft.

De prijs van de MoneyTalks Community is €29,95 per maand. Als je besluit om een jaar abonnement af te sluiten, dan kost het €24,95 per maand. Ook kun je nog kiezen voor een half jaar, dan kost het €27,95 per maand.
Als je de MoneyTalks Community wilt uit proberen, kan je via onderstaande knop 7 dagen toegang ontvangen voor maar €1,-.

MoneyTalks Community Video Review

Om een nog duidelijker beeld te krijgen van de MoneyTalks Community, kun je de video review hieronder bekijken.
Hierin komen alle belangrijke elementen van de Community aanbod.

Crypto en Trading Academy

crypto en trading academy

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij het meest recente product van Madelon Vos, namelijk de Crypto en Trading Academy.
Voor degene die zich volledig wil storten op Crypto, is dit het perfecte all-in-one pakket.

Binnen dit pakket vind je namelijk alle producten terug:

  • Bitcoin Basics & Crypto’s
  • Cursus Handelen in Crypto’s
  • 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community

Als je kiest voor dit pakket, beschik je over het complete plaatje.

Bitcoin Basics & Crypto’s: €124,95
Cursus Handelen in Crypto’s: €249,95
60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community: €49,90

Wat zijn de totale kosten van deze producten bij elkaar?

Totale waarde van deze producten: €424,80

Je kunt de Crypto en Trading Academy pakket kopen voor €374,90.
Als trouwe lezer mogen wij je nog eens 10% extra korting aanbieden met de kortingscode: DDREVIEWS.NL.

Voor wie zijn de Crypto cursussen van Madelon Vos geschikt?

De beginnerscursus Bitcoin Basics & Crypto’s is vooral bedoelt voor de beginners binnen de cryptomarkt.
Hierin leer je echt de basis van Bitcoin en andere crypto valuta.
Voor mensen die reeds kennis hebben van Bitcoin en Crypto, is deze cursus geen toegevoegde waarde.

Madelon Vos haar tweede cursus: Handelen in Crypto’s is geschikt voor beginners, maar ook zeker voor de meer gevorderden Crypto Traders. Hierin wordt diepgang gegeven over het lezen van grafieken en het ontdekken van Crypto trends en patronen.
Iedereen die geïnteresseerd is in geld verdienen met Cryptocurrencies, zou hier baat bij kunnen hebben.

Als je starter bent op het gebied van Crypto, raden wij je sterk aan om aan de slag te gaan met het totaalpakket: de Crypto en Trading Academy. Op deze manier zorg je ervoor dat je over de juiste crypto basis beschikt en je doet direct de juiste kennis op met de Technische Analyses. Zo zorg je ervoor dat je alle tips en tricks leert om een goede cryptohandelaar te worden.

De cursussen zijn niet bedoelt voor mensen, die denken snel geld te gaan verdienen met Crypto.
Dit is namelijk niet waar de cryptomarkt omdraait. Sterker nog er is geen enkele manier van snel veel geld verdienen.

De MoneyTalks Community is in onze ogen enorm waardevol voor de mensen, die willen starten als Crypto Trader.
Aan de hand van de Community blijf je op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.
Ook kun je het laatste nieuws en de Technische Analyses in de gaten houden, om te zien hoe de cryptomarkt ervoor staat.
Verder is er een mogelijkheid om in contact te komen met een groep vol gelijkgestemden.

Reviews Madelon Vos

Als je opzoek bent naar een cursus, is het natuurlijk altijd fijn om te weten wat andere mensen hiervan vinden.
Wij hebben er een aantal reviews uitgepakt om deze jou te laten zien.

Madelon Vos Reviews
Madelon Vos ervaringen

Goed om te benoemen is dat wij geen negatieve beoordelingen of reviews hebben kunnen ontdekken.
Zelf zijn wij ook erg te spreken over Madelon Vos en haar cryptocursussen. Wij hebben erg veel kennis op gedaan aan de hand van haar Crypto producten.

Gratis Crypto Cursussen Madelon Vos

Goed om te vertellen is dat Madelon Vos een tweetal gratis crypto cursussen aanbied.
Op deze manier heb je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Madelon en haar Crypto cursussen.
Het gaat hierbij om 2 cursussen met een duur van ongeveer 1,5 uur.
De gratis versies zijn een inkijkje in de betaalde variant van de cursussen: Bitcoin Basics & Crypto’s & Handelen in Crypto’s.

Op deze manier heb je de mogelijkheid om een preview te ontvangen van de cursussen, om te zien of deze aansluiten bij jouw wens.
Verder heb je de mogelijkheid om op deze pagina de MoneyTalks Community voor 7 dagen uit te proberen voor €1,-.

Gratis producten Madelon Vos

Tot slot biedt Madelon Vos een gratis e-book aan over het beschermen van uw vermogen.
Download het gratis e-book van Madelon Vos.

Onze Conclusie over deze Madelon Vos Review

Als jij wilt starten binnen de cryptomarkt, dan kunnen wij jou vertellen dat de crypto producten van Madelon Vos de geschikte kandidaat zijn. Madelon heeft enorm veel kennis in huis en geeft erg duidelijke uitleg.

Wij kunnen de cursussen van Madelon Vos aan iedereen aanraden, die wilt starten met crypto traden of meer wilt weten over Crypto.
Je start met een solide basis en gaat vervolgens de diepte in door middel van de Technische Analyses.

Zelf hebben wij erg veel geleerd van de cursus Handelen in Crypto’s. Wij waren namelijk leken op het gebied van grafieken lezen en cryptotrends ontdekken. Naar aanleiding van Madelon haar cursus, zijn wij hier zelf mee aan de slag gegaan. Dit heeft voor ons al een aantal keer voordelen opgeleverd. Je hebt nu eenmaal een goede basis nodig, om succesvol te kunnen worden binnen de cryptowereld.

Doe je voordeel met onze tips en wij wensen jou veel plezier tijdens jouw Crypto reis!

Madelon Vos

Crypto Cursussen – Madelon Vos


Ben jij opzoek naar een geschikte Crypto beginnerscursus?


DDreviews

Plaats een reactie