The Huddle review [IMU] Probeer de software 14 dagen gratis!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Home » Reviews » The Huddle review [IMU] Probeer de software 14 dagen gratis!

Is The Huddle community & e-learning software van de IMU, de beste community software? De kans is groot dat jij op deze pagina terecht bent gekomen, omdat je meer informatie wilt over The Huddle community & e-learning software van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Dit zijn de eigenaren van de Internet Marketing Unie (IMU).

Tegenwoordig is ook de Huddle app beschikbaar, waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten, jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe dingen kunt leren. Daarnaast kun je je passie delen met anderen.

Ben jij benieuwd naar The Huddle ervaringen? Kan jij jouw business hiermee echt verder laten groeien? Wil jij leren hoe je een eigen e-learning platform kunt opbouwen? In onze The Huddle review gaan wij jou al onze The Huddle ervaringen met je delen, zodat je weet wat je kan verwachten van deze software.

Internet Marketing Unie Huddle software

De beste community software op de markt?

Jouw online business in een handomdraai!

Probeer The Huddle 14 dagen gratis>>


Wat is The Huddle?

Huddle is een all-in-one software voor het verkopen van digitale programma’s, lidmaatschappen en online community’s. Door het gebruik van Huddle kun je structurele en wederkerende inkomsten opbouwen. Door middel van een eigen e-learning omgeving en community forum, kun jij een financiële vrijheid opbouwen.

De community software is gemakkelijk in gebruik. Door verschillende levels in te stellen, kun je jouw ledensite optimaal beveiligen en kun je zelf bepalen wie er toegang ontvangen tot de trainingen of het forum.

Daarnaast kun je via het forum gemakkelijk, persoonlijk en snel contacten leggen met andere community leden. Dit zorgt voor een verbinding tussen gelijkgestemde mensen. In de boards, die je zelf kunt aanmaken, kun je eigen topics toevoegen. Op deze manier kan iedereen vragen stellen over een bepaald onderwerp, waardoor anderen hier weer op kunnen reageren om jouw vragen te beantwoorden.

Bovendien leer je van elkaar. Dit zorgt ervoor dat je jouw business steeds verder kunt opschalen. De resultaten zullen op lange termijn zeker zichtbaar zijn door het gebruik van The Huddle Community software en het daar bijbehorende The Huddle Forum.

huddle community e-learning software

Wie zijn de eigenaren van de online community software?

tonny-loorbach-martijn-van-tongeren-imu-

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn de eigenaren van The Huddle. De kans is groot dat je deze namen weleens voorbij hebt horen komen. Zij zijn namelijk ook de eigenaren van de Internet Marketing Unie (IMU). In onze Internet Marketing Unie review, kun je meer lezen over het bedrijf. Zij hebben namelijk het grootste online marketing platform van Nederland.

Tonny en Martijn bieden verschillende producten aan om jouw online business te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan: conversiegerichte optimalisatie, cursussen en trainingen over SEO, marketing, community building en nog veel meer. Zij hebben enorm veel producten op de markt gebracht, die jou kunnen helpen bij jouw online business.

Wij hebben een aantal reviews geschreven over bekende producten die zij aanbieden:

Het doel van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren is om ondernemers te helpen groeien via het internet.

Probeer The Huddle Community software van de IMU gratis uit>>


Waarom is Huddle de beste community software?

De kans is groot dat jij wilt opschalen met jouw bedrijf, vandaar dat je op zoek bent naar een online community en e-learning software. Met The Huddle kun je een passief inkomen opbouwen. In een handomdraai zet jij je eigen e-learning academy en community forum op. Stap voor stap word je begeleid. Dit scheelt een hoop kostbare tijd.

Je ontvangt de volgende dingen:

 • E-learning: Toegang tot je ledensite voor al je online cursussen of trainingen
 • Membership: Structurele en wederkerende inkomsten genereren door leden
 • Community: Voor meer magie in je business, kun je gelijkgestemden verbinden
 • Gratis onbeperkte hoeveelheid leden toevoegen
 • Toegang tot de applicatie

Ben jij geïnteresseerd geworden in de beste online community software The Huddle? Probeer het 14 dagen gratis uit en bekijk hoe jij The Huddle kan inzetten voor jouw online business.


Hoe kun je Huddle inzetten?

The Huddle kan je op verschillende manieren inzetten. Hieronder zullen wij in het kort een paar voorbeelden van deze online community software bespreken, waarmee jij jouw online business in een handomdraai kunt opzetten.

 1. Het is de ideale online business

Je kunt zelf digitale producten plaatsen, waardoor je een ideale coachings-en trainingsprogramma kunt creëren. Denk bijvoorbeeld aan audiobooks, e-books en online videocursussen. Het is heel makkelijk om dit up-to-date te houden. De voordelen hiervan zijn:

 • Geen inkoop
 • Geen voorraadkosten
 • Ook geen dure distributiekosten
 • Geen logistiek
 • Alles gaat digitaal
 • Hoge marges op je verkoopprijs


2. Magie in je marketing

Het belangrijkste van een succesvol lidmaatschap is het vasthouden. Het gaat hier vooral om de waarde van de klant, het behouden van de klant en de flexibiliteit. Zorg dat jij een bruisende online community creëert met community building. Hier zitten veel voordelen aan. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Blije klanten met je product of dienst.
 • Grotere betrokkenheid van klanten bij je bedrijf.
 • Hogere retentie (vasthouden) van loyale klanten.
 • Klanten worden fan van jou en gaan over je praten.
 • Actief je merk promoten en ambassadeurs worden.

3. Vrijheid als ondernemer

Financiële vrijheid, dat klinkt goed toch? Dit is mogelijk met het online programma en het bijbehorende community forum van The Huddle. Kijk bijvoorbeeld naar Jacko Meijaard van de Internet succesgids. Zijn forum is ook opgezet aan de hand van deze populaire community software.

Jacko Meijaard is een succesvolle ondernemer, die financieel onafhankelijk is geworden doormiddel van het internet. Misschien vind je het interessant om onze review te lezen over zijn razend populaire training “Affiliate Marketing Revolutie 4.0“.

Training Huddle

Voor wie is The Huddle community software geschikt?

The Huddle community software is geschikt voor ondernemers die naast hun website(s), een eigen online e-learning platform willen creëren en een eigen online community willen opzetten.

The Huddle kun je niet alleen openbaar gebruiken, maar je kunt ook gedeeltes afschermen voor bijvoorbeeld betaalde leden. Hoe je dit allemaal indeelt, kun je zelf beslissen. Als je besluit om alles openbaar te zetten, behalve de betaalde trainingen of cursussen, dan heeft dit een positieve werking op de indexering van Google.


Voordelen van The Huddle software

Zoals wij al eerder hebben beschreven, is The Huddle een all-in-one software pakket. Het kan namelijk gebruiken als een online community met daarin een forum en je kunt het gebruiken als een digitale leeromgeving. Hier zitten een aantal voordelen aan. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. De voordelen van de online community software zijn:

 • Er is een eigen ledensite voor al jouw programma’s om online te leren.
 • Je kunt structurele en wederkerende inkomsten genereren d.m.v. membership.
 • Om je business te verbinden met gelijkgestemden kun je je eigen community opzetten.
 • Je kunt het 14 dagen gratis uitproberen.
 •  Gemakkelijk in gebruik voor mobiele gebruikers op smartphones en tablets, dankzij de mobiele The Huddle app voor zowel beheerders als klanten

Nadelen van The Huddle software

Wij zijn ook opzoek gegaan naar de nadelen van The Huddle. Intussen hebben wij al heel veel online cursussen gevolgd die op The Huddle software zijn gebouwd. Hierdoor hebben wij al redelijk wat The Huddle ervaringen als gebruiker. Wij willen een paar nadelen bespreken, die wij zijn tegen gekomen.

 • The Huddle is alleen te koop als abonnementsvorm. Dit betekent dat je kan kiezen voor een maand of jaar abonnement.
  Bekijk hier wat de prijs van The Huddle is.
 • Beperkte designs beschikbaar binnen het administrator gedeelte

Gratis The Huddle e-books downloaden

Op de website kun je ook een aantal gratis e-books van The Huddle downloaden in pdf formaat. Hier staat hele waardevolle informatie in, die jouw wellicht verder kan helpen. Je kunt de e-books hieronder gratis downloaden.

#1 Online Memberships

de ideale online business starten

#2 Community Building

fans maken van je klanten

Wil jij toch liever meer weten over de de functies van The Huddle software? Bekijk hieronder de E-learning en Community functies.


Huddle community forum

Binnen The Huddle heb je de mogelijkheid om een community of forum aan te maken, dit hebben we al een paar keer door laten schemeren in onze The Huddle review. Maar hoe ziet dit er nou eigenlijk uit? Ten eerste verschilt het natuurlijk per community. Iedereen kan zijn eigen topics en boards aanmaken. Een voorbeeld hieronder is het Community board van de Internetsuccesgids van Jacko Meijaard.

community board

Wat is een Huddle board?

Zoals je hierboven kan zien, heb je de mogelijkheid om meerdere boards aan te maken. Boards zijn eigenlijk de topics van de berichten die je hierin wilt plaatsen. Dit is een effectieve manier. Wanneer je dit succesvol toepast is het veel praktischer om berichten terug te zoeken. Je kunt er dus voor kiezen om verschillende boards aan te maken, waar leden of cursisten toegang tot krijgen als zij eventueel een product of dienst van jouw aankopen.

Ook heb je de mogelijkheid om gedeeltes af te schermen van google. Dit is een praktische oplossing als jij cursisten een specifiek bedrag laat betalen voor speciale content. Zo kun je er dus ook zeker van zijn dat dit niet gratis openbaar wordt gedeeld op het internet. Dit gedeelte wordt dan ook niet geïndexeerd door Google.

Als jij je forum wilt gebruiken i.v.m SEO waarde & score en nieuwe bezoekers & klanten wilt aantrekken, dan heb je de mogelijkheid om deze openbaar te zetten en te laten indexeren door Google. Hieronder zie je de demo omgeving van The Huddle Community software. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden die er zijn met deze community building en e-learning software.

community imu

 

Probeer de gratis Huddle trial>>>


Voordelen Huddle community forum

Wij hebben de voordelen van The Huddle benoemt, maar wat zijn dan de voordelen van het online community forum? Ook deze zullen wij graag met jou delen:

 • Online support mogelijkheid, je biedt klanten de kans vragen te stellen
 • Meer betrokkenheid tijdens een cursus
  • Vragen stellen tijdens het volgen van de cursus of voortgang delen
  • Mensen kunnen eventueel hun mening uiten of waardevolle toevoegingen posten
 • Goed voor de SEO ranking + indexering van Google
 • Betere klantenbinding
 • Dit zorgt voor meer eenheid. De mensen zoeken elkaar op en helpen elkaar

Wat is Huddle e-learning?

Huddle e-learning is een geschikt platform voor als jij een digitaal product wilt uitbrengen of als je deze al uitgebracht hebt. Denk bijvoorbeeld aan een online training of cursus. Je kunt alles instellen vanuit het leden gedeelte.

Je hebt verschillende opties tot jouw beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld gedeeltes beschikbaar maken voor “standaard” leden, maar je kunt bijvoorbeeld ook een VIP member gedeelte inrichten.

Als jij bijvoorbeeld verschillende type trainingen aanbiedt, die ook nog eens verschillende prijzen hebben, dan kunnen deze functies binnen The Huddle enorm handig zijn. Het kan namelijk zijn dat je niet wil dat elke member overal bij kan of dezelfde rechten heeft. De juiste rechten moeten worden toegekend aan de juiste personen.

De opties die je onder andere in jouw e-learning omgeving hebt zijn als volgt:

 • Trainingen: Je hebt de mogelijkheid om trainingen aan te bieden in verschillende types:
  • online cursussen
  • producten of e-books
 • Modules: Je hebt de mogelijkheid om aan iedere training meerdere modules te koppelen
 • Content: Dan heb je nog een optie om binnen de modules, alle lessen op te nemen namelijk de content.

The Huddle app

Tegenwoordig kun je een handige applicatie downloaden op je smartphone of tablet. De Huddle app is geschikt voor beheerders en klanten. Jouw leden kunnen via deze applicatie inloggen in jouw ledensite. Daarnaast kunnen ze ook de programma’s volgen.

De Huddle app kun je gemakkelijk downloaden in de Playstore of Appstore. Er is een bibliotheek aan kennis, leer meer over je favoriete onderwerpen. Daarnaast kun je in verbinding komen met gelijk gestemden. Ook kun je verschillende evenementen organiseren en ontdekken. Door meldingen op je Huddle app aan te zetten, blijf je ten alle tijden op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 • Ontmoet nieuwe mensen en ontdek de software
 • Ontwikkel jezelf en leer nieuwe dingen
 • Deel je passie en start je eigen community en e-learning platform

Probeer de gratis Huddle trial>>>


Kosten Huddle software

Wil jij de beste online community software The Huddle kopen? Dan zijn er 2 opties om The Huddle aan te schaffen, namelijk een abonnement per maand of per jaar:

 • €70,- per maand
 • €695,- per jaar

Daarnaast hanteren ze een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Als jij niet tevreden bent, kun je binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Huddle kopen

The Huddle reviews van andere gebruikers

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, zijn er enorm veel positieve The Huddle reviews te vinden. Wij denken dat dit komt doordat alle producten van de Internet Marketing Unie (IMU), gericht zijn op het bouwen van een ideale online business. Vrijheid is daarbij een van de belangrijkste onderdelen. Aangezien het een enorm groot bedrijf is, denken wij ook dat het werkt.

Hieronder hebben wij een aantal The Huddle ervaringen en Internet Marketing Unie reviews voor je zichtbaar gemaakt.

Huddle ervaringen beste community software

Eindoordeel van onze The Huddle review, de beste community software

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van onze The Huddle software review. Hopelijk hebben wij jou een duidelijk beeld kunnen geven van onze The Huddle ervaringen. Wij zijn zeer te spreken over de mogelijkheden die je hebt met dit software pakket van de IMU. Daarnaast is de Huddle app een mooie toevoeging, voor zowel gebruikers als beheerders.

We hebben al in diverse online cursussen te maken gehad met een community omgeving, die is opgezet door middel van Huddle. Wij kunnen zeggen dat dit zeer praktisch en professioneel is ingericht. Bovendien is het heel gebruikersvriendelijk. Je hoeft geen technisch expert te zijn om jouw eigen online business op te zetten.

Een groot voordeel van Huddle is dat het namelijk kant en klare software is. Binnen een mum van tijd kun je een online community forum opbouwen en opzetten. Met als positief gevolg dat er veel interactie tussen de leden zal plaats vinden. Er zullen waardevolle connecties gaan ontstaan tussen de leden onderling en de mogelijk de product eigenaar.

Als het forum groeit, dan zul je merken dat dit een zeer waardevol bezit van jouw wordt. Je gaat ervaren dat mensen bereid zijn om elkaar te helpen en laten groeien in hetgeen wat jullie gezamenlijk als doel zijn hebben. Onze Huddle ervaringen zijn zeer positief. Wij raden dan ook de beste online community software Huddle aan.

Wil jij in een handomdraai een community forum opzetten inclusief e-learning omgeving? Start vandaag nog jouw 14 dagen gratis trial. Succes met jouw online business, op weg naar een financiële onafhankelijkheid.

Internet Marketing Unie Huddle software

Beste community software en e-learning programma

Wil jij met de Huddle jouw online business laten groeien? Je kunt jouw eigen community en e-learning programma gemakkelijk opzetten. Daarnaast kan je gebruik maken van de Huddle app.

The Huddle 14 dagen gratis uitproberen>>>


Veelgestelde vragen

Voor wie is de Huddle community software geschikt?

Huddle is geschikt voor de online ondernemers, die hun eigen bedrijf verder willen laten groeien. Ook is Huddle geschikt voor mensen die een online community willen opbouwen, zonder toevoeging van trainingen. Ben jij een ondernemer die op zoek is naar meer vrijheid en wil jij een passief inkomen opbouwen? Dan is Huddle ook geschikt voor jou.

Kan ik Huddle gratis testen?

Jazeker! Je kunt Huddle voor 14 dagen gratis uitproberen. Zo weet je precies of het een toevoeging is voor jouw bedrijf. Ontdek direct de mogelijkheden.

Wat zijn de Huddle kosten?

Wil jij Huddle kopen? Dan zijn er 2 betalingsmogelijkheden beschikbaar. Je kunt namelijk per maand betalen of per jaar. Je zit dus wel aan een abonnement vast.
– Per maand: 70 euro
– Per jaar: 695 euro

The Huddle Software

€70 per maand of €695 per jaar
4.75

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.0/5

Pluspunten

 • Erg gebruiksvriendelijk
 • Geen technische kennis vereist
 • Je kunt The Huddle software 14 dagen gratis uitproberen
 • Je bouwt structurele en wederkerende inkomsten op d.m.v memberships

Minpunten

 • De prijs van The Huddle, kan voor sommige mensen een valkuil zijn