PiekerSTOP methode review ontdek de tips tegen piekeren!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Home » Reviews » PiekerSTOP methode review ontdek de tips tegen piekeren!

Is de PiekerSTOP methode dé methode om jouw piekeren te stoppen? De kans is groot dat jij vaak aan het piekeren bent. Inmiddels is dit misschien zelfs wel een gewoonte geworden, doordat jij onbewust bent gaan gebruiken. Tijd om de aangeleerde gewoonte weer af te leren. Wil jij stoppen met piekeren? Dan is de PiekerSTOP methode misschien wel geschikt voor jou.

Piekergedachten zorgen vaak voor chaos gedachten. Hoe kun je piekeren stoppen? Binnen de PiekerSTOP methode worden er diverse tips tegen piekeren gegeven. Denk bijvoorbeeld aan je hoofd leegschrijven.

Wij hebben deze methode volledig gevolgd en delen graag onze ervaringen met jou. Zo vertellen wij onder andere waar de PiekerSTOP methode uit bestaat, hoeveel deze cursus kost en wij delen een aantal tips tegen piekeren. Wil jij stoppen met piekeren en ben jij benieuwd of de PiekerSTOP methode geschikt voor jou is?

Lees gerust onze uitgebreide PiekerSTOP methode review verder.

piekerSTOP methode cursus

Stop met piekeren met depiekerSTOP methode!

Op basis van wetenschappelijk onderzoek, kun jij stoppen met piekeren. Stap voor stap begeleidt Marlies jouw met depiekerSTOP methode. Klik op onderstaande knop en profiteer tijdelijk van 15% korting!


Wat is piekeren?

Wanneer iemand aan het piekeren is, dan zit deze persoon langdurig in een pessimistische denkpatroon. Piekeren kan ontstaan door gedachten uit het verleden of bijvoorbeeld negatieve ervaringen die je hebt mee gemaakt. Het piekeren vanwege zulke oorzaken is moeilijk te stoppen.

Bij langdurig piekeren kan het er zelfs voor zorgen dat je psychische klachten gaat krijgen. Dit kan zich verder ontwikkelen tot een piekerstoornis. Denk bijvoorbeeld aan depressies, minder energie, slecht slapen, onrust in je hoofd en negatieve gedachten. Ook kun je meer stress krijgen door piekeren.

Piekeren kun je niet volledig stoppen. Het is namelijk menselijk. Piekeren kun je niet afleren, maar wel verminderen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen om meer positief te piekeren in plaats van negatief. Plan voor jezelf bijvoorbeeld een piekerkwartiertje in, dan hoef je in elk geval niet continu te piekeren. De piekerSTOP methode cursus, kan jou helpen met deze piekergedachten.


Wie is de eigenaar van de piekerSTOP methode?

Marlies

De eigenaar van de piekerSTOP methode is Marlies. Zij is een behandelaar in haar eigen psychologen praktijk en bij een huisartsenpraktijk. Dagelijks ontdekt zij vele problemen waar andere mensen mee rondlopen. Er zijn enorm veel mensen, die piekeren.

De oorzaak van piekeren kan liggen aan het verleden of aan negatieve dingen die jij in je leven meemaakt. Mogelijk begint het in het begin met veel onrust in je hoofd, slapeloze nachten en vermoeidheid, steeds meer negatieve gedachten, stress en steeds meer piekergedachten. Piekeren kan zelfs uitgroeien tot grotere problemen. Denk bijvoorbeeld aan angststoornissen of depressies.

Marlies weet inmiddels uit ervaring, dat piekeren in het algemeen goed te behandelen is. Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste stappen ontdekt, zodat je dit effectief kunt aanpakken. Door middel van het lezen van vele boeken over piekeren en de gesprekken met mensen in haar praktijk, is zij erachter gekomen hoe piekeren werkt en hoe je er vanaf komt.

Marlies haar doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Met de 1-op-1 gesprekken kan ze veel minder mensen helpen. Daarom heeft ze depiekerSTOP methode ontwikkeld. Iedereen kan online zelf aan de slag om de piekergedachten gedag te zeggen. Je ontvangt concrete handvatten en een stappenplan om het piekeren te verminderen of te stoppen.


Wat is de piekerSTOP methode?

DepiekerSTOP methode is een cursus waarin jij stap voor stap begeleid wordt om je piekeren te verminderen. In 4 weken ga jij aan de slag met deze methode. Heb jij last van piekeren en stress? Binnen deze methode leer je onder andere je piekerklachten aanpakken, zodat je minder stress ervaart. Ook zul je meer rust in je hoofd krijgen, beter slapen, meer energie en minder negatieve gedachten krijgen.

Elke week bestaat uit een ander onderwerp. Deze staan allemaal met elkaar in verbinding. In week 1 ga je leren gedachten observeren. Week 2 staat in het teken van anders denken. Vervolgens ga je in week 3 aan de slag met anders doen. Tot slot ga je in week 4 alles leren over anders leven.

DepiekerSTOP methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Door middel van jarenlange praktijkervaring is de cursus in elkaar gezet. Verder kun je de cursus geheel op eigen tempo volgen, waar en wanneer jij maar wilt. DepiekerSTOP methode is 100% online. Dit betekent dus dat je direct kunt starten na het kopen van depiekerSTOP methode cursus.


PiekerSTOP methode video review

Bekijk hieronder onze PiekerSTOP methode video review.

Ontvang direct 15% korting!


Gratis video training piekerSTOP methode cursus

Voordat je depiekerSTOP methode koopt, kun je een gratis video training volgen over stoppen met piekeren. Door middel van deze tips ga je in een korte tijd ontdekken hoe je minder kunt piekeren. Na aanmelding krijg je de komende dagen video’s opgestuurd, waarmee jezelf aan de slag kunt om het gepieker aan te pakken.

Verder kom je op een speciale kortingspagina terecht, waarmee je direct 15% korting ontvangt. Je betaalt dan €39,95 i.p.v. €47,-.


Waar bestaat depiekerSTOP methodecursus uit?

DepiekerSTOP methode bestaat totaal uit 7 modules, 41 lessen en 12 bijlagen. Stap voor stap nemen wij jou mee in deze cursus over piekeren, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten als je depiekerSTOP methode wilt kopen.

PiekerSTOP methode cursus overzicht

Module 1:

Binnen deze module vind je de welkomstvideo, waarin jij welkom wordt geheten. Daarnaast wordt in het kort vertelt waar deze cursus over gaat. Stap voor stap leer je de informatie en methodes, die helpen om minder te piekeren. Ook worden er direct tips gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de tip dat je beter niet te lang stil kunt blijven staan bij de video’s.

Binnen deze welkomstvideo wordt meteen duidelijk hoe je het piekeren kan stoppen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de cursus moet volgen. Tijd om de aangeleerde gewoonte af te leren.

Deze module bestaat uit 1 video, namelijk:

 • 1.1 Welkom

Module 2: Week 1 – Je gedachten observeren

Het is belangrijk om je piekergedrag elke dag te registreren. Binnen deze module vind je een handige piekerregistratieformulier, die je hierbij kunt gebruiken. Daarbij worden diverse tips gegeven. Verder is het belangrijk om je gedachten te observeren. Het wordt namelijk alleen maar moeilijker als jij van jezelf niet meer mag piekeren. Dit werkt averechts. Stap voor stap worden er voorbeelden gegeven om je gedachten te observeren.

Verder kom je video’s tegen over het piekerkwartier en piekeronderwerpen. Wederom komen er verschillende tips tegen piekeren aan bod. Het is waarschijnlijk iets waar je zelf niet aan hebt gedacht. Wij vinden deze module enorm interessant, omdat je meer bewust wordt van het piekeren. Je mag piekeren, maar het is wel belangrijk dat je dit op de juiste momenten doet.

Tot slot vind je in deze module verschillende documenten die je kunt downloaden als pdf. Dit vinden wij een toegevoegde waarde van de PiekerSTOP methode cursus.

Deze module bestaat uit 7 video’s, namelijk:

 • 2.1 Dag 1: Registreer je piekergedrag
 • 2.2 Dag 2: Observeer je gedachten
 • 2.3 Dag 3: Piekerkwartier
 • 2.4 Dag 4: Piekeronderwerpen
 • 2.5 Dag 5: Je verleden loslaten
 • 2.6 Dag 6: Je toekomstscenario’s
 • 2.7 Dag 7: Oplosbaar en onoplosbaar

Module 3: Week 2 – Anders denken

Wanneer jij vaak moet piekeren, dan zul je merken dat je in een negatieve spiraal blijft hangen. Deze gewoonte is natuurlijk niet fijn. Daarom is het belangrijk dat je anders moet gaan denken. De negatieve gedachten moet je omzetten naar de positieve focus. Binnen deze module ga je anders leren denken.

Daarnaast is het belangrijk om je gedachten meer toe te laten. Er worden diverse tips gegeven, die je kunt gebruiken om anders te denken. Je mag daarbij denkfouten maken. Dat is namelijk menselijk. Maar hoe kun je nu precies je gedachten ombuigen? Door middel van diverse voorbeelden leer je te veranderen van script. Ook ga je leren hoe je deze gedachten kunt loslaten.

Wederom vind je binnen deze module diverse documenten, die je kunt downloaden als pdf. Verder vinden wij de bonusvideo ook heel interessant. Door middel van een fijne en rustige stem, wordt je meegenomen in de oefening. Als je deze oefening volgt, zul je merken dat je direct meer rust in je hoofd zult creëren.

Deze module bestaat uit 7 video’s + een bonus, namelijk:

 • 3.1 Dag 8: Positieve focus
 • 3.2 Dag 9: Laat je gedachten toe
 • 3.3 Dag 10: Denkfouten
 • 3.4 Dag 11: Praat erover
 • 3.5 Dag 12: Je gedachten ombuigen
 • 3.6 Dag 13: Verander van script
 • 3.7 Dag 14: Laat het los
 • 3.8 Bonus: Visualisatie oefening Gedachten met de wolken mee

Module 4: Week 3 – Anders doen

Na week 2 anders denken, is het tijd voor anders doen. Daar gaat deze module namelijk over. Zo leer je onder andere wat het effect van beweging is en krijg je tips om in de relaxtmodus te komen. Verder komt de dramadriehoek van Stephen Karpman ter sprake. Iedereen komt namelijk weleens in zo’n driehoek terecht. Denk bijvoorbeeld aan jezelf zielig vinden of een ander de schuld geven. Wat je hier precies aan kunt doen, wordt duidelijk uitgelegd.

Verder is het belangrijk om uit de dramadriehoek te stappen. Wat hierbij belangrijk is, is dat je dit steeds vaker leert herkennen. Stap voor stap worden er diverse tips en voorbeelden gegeven hoe je uit de dramadriekhoek kunt stappen. Verder is het belangrijk om een besluit te nemen. Wanneer zet jij de eerste stap?

Tot slot wordt er kort ingegaan op het verleden. Het verleden is geweest, maar hier kun je enorm veel informatie uit halen. Dit gaat er namelijk voor zorgen dat je je “fouten” van het verleden, in de toekomst kunt besparen. Met volle focus vooruit!

Deze 3e week heeft ons weer nieuwe inzichten gegeven. Wij zijn namelijk anders gaan denken over bepaalde dingen. Dit heeft een positief effect op ons gehad, wat enorm lekker aanvoelt. Hierdoor zitten wij namelijk nog beter in onze vel.

Deze module bestaat uit 7 video’s, namelijk:

 • 4.1 Dag 15: Het effect van beweging
 • 4.2 Dag 16: In de relaxt modus
 • 4.3 Dag 17: In welke dramahoek zit jij?
 • 4.4 Dag 18: Uit de dramahoek
 • 4.5 Dag 19: Neem een besluit
 • 4.6 Dag 20: Next time
 • 4.7 Dag 21: Met volle focus
Module 4

Module 5: Week 4 – Anders leven

Module 5 staat vooral in het teken van anders leven. Wanneer je namelijk ander denkt en doet, kun je ook anders leven. Compleet stoppen met piekeren, zal helaas niet lukken. Het hoort namelijk bij het leven. Daarom is het belangrijk dat je soms de chaos accepteert. Daarnaast moet je jezelf omringen met positieve mensen. Mensen met negatieve gedachten, kunnen namelijk enorm veel energie veroorzaken.

Verder is het belangrijk om je hoofd leeg te schrijven. Dit lucht namelijk vaak op. Ook is het maken van een plan belangrijk voor meer rust en overzicht. Hoe je dit het beste kunt doen, wordt stap voor stap uitgelegd in de video. Tevens het minimaliseren in jouw leven. Onderzoek toont namelijk aan dat je helemaal niet zoveel spullen nodig hebt. Bovendien zal dit meer rust geven.

Tot slot ga je leren werken aan je ontspanning en zelfcompassie. Deze module staat volledig in het teken van anders leven. Wat wij hier goed aan vinden is dat je meer bewustwording krijgt van de andere dingen in het leven. Wederom hebben wij veel van deze week geleerd.

Deze module bestaat uit 7 video’s, namelijk:

 • 5.1 Dag 22: Accepteer de chaos
 • 5.2 Dag 23: Omring jezelf met positieve mensen
 • 5.3 Dag 24: Schrijf je hoofd leeg
 • 5.4 Dag 25: Plan
 • 5.5 Dag 26: Minimaliseer
 • 5.6 Dag 27: Werk aan je ontspanning
 • 5.7 Dag 28: Werk aan zelfcompassie

Module 6: S-T-O-P | De PiekerSTOP methode

Binnen deze module vind je geschreven teksten over dePiekerSTOP methode. Stap voor stap leer je de stappen om het piekeren te stoppen. Je wordt onder andere meegenomen in hoe jij deze vier stappen kunt toepassen. STOP staat namelijk voor:

 • Signaleren
 • Toelaten
 • Oplossingen bedenken
 • Plan uitvoeren

Uitgebreid ga je de content lezen die bij deze module hoort. De volgende lessen komen aan bod:

 • 6.1 Intro
 • 6.2 S – Signaleren
 • 6.3 T – Toelaten
 • 6.4 O – Oplossingen bedenken
 • 6.5 P – Plan uitvoeren

Module 7: Bonus – Als piekeren weer binnensluipt

Het kan natuurlijk zijn dat piekeren weer de overhand gaat nemen. Wij hebben namelijk geleerd dat piekeren menselijk is. Als dit gebeurt, dan is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal dingen. Binnen deze module vind je geschreven content, die jou een zetje in de juiste richting kan geven.

De volgende lessen komen aan bod:

 • 7.1 Relax!
 • 7.2 Stuur ze gewoon weg

Module 8: Bonus – Ebooks en werkboek

Binnen deze slotmodule kun je het werkboek van depiekerSTOP methode vinden. DitpiekerSTOP methode werkboek kun je downloaden als pdf. Regelmatig wordt deze voorzien van nieuwe updates. Daarom is het belangrijk om af en toe te checken of je de juiste versie nog in je bezit hebt. Het kan ook zo zijn dat jij nog iets mist in het werkboek. Wanneer dit het geval is, dan kun je een e-mail sturen naar info@piekerstop.nl.

Verder kun je ook diverse e-books downloaden als pdf over verschillende onderwerpen, die te maken hebben met piekeren. Wij vinden dat deze e-boeken stuk voor stuk een meerwaarde hebben, naast de huidigepiekerSTOP methode cursus. Hier kun je namelijk nog meer informatie, voorbeelden en tips uit halen. Tot slot vind je nog een handige checklist.

De volgende documenten kun je binnen deze module downloaden:

 • 8.1 Werkboek PiekerSTOP methode
 • 8.2 E-book Nachtelijk gepieker
 • 8.3 E-book Ontspanningsoefeningen
 • 8.4 E-book Quickfixes
 • 8.5 Checklist Ben jij een piekeraar?
werkboek

Welke Gratis bonussen ontvang je bij depiekerSTOP methode cursus?

Vaak zien wij dat je bij een product gratis bonussen ontvangt. In het geval van depiekerSTOP methode ontvang je ook een aantal gratis bonussen, die wij graag met jullie willen delen. Deze bonussen hebben wij ook al deels verwerkt in deze review, daarom zullen wij hier kort op in gaan.

Bonus 1: DepiekerSTOP methode – werkboek

HetpiekerSTOP methode werkboek bestaat uit 15 bladzijdes. Het doel is dat jij minder gaat piekeren. Veel piekeren kan namelijk voor stress en vermoeidheid zorgen. Door middel van dit werkboek ga jij aan de slag met jou pieker gedachten. Er komen verschillende opdrachten aan bod. Met deze verschillende tools, kun jij jouw piekeren verminderen.

Bonus 2: Checklist

Ben jij iemand die bovengemiddeld piekert of pieker jij gemiddeld. Hoeveel pieker jij eigenlijk? Met deze handige checklist kom jij erachter of je een gemiddelde of bovengemiddelde piekeraar bent. Door middel van diverse vragen, die jij met ja of nee moet beantwoorden, kom jij hierachter.

Bonus 3: Ontspanningsoefeningen

Door middel van deze simpele ontspanningsoefeningen, zul jij direct meer rust in je hoofd ervaren. De bonus mp3 die toegevoegd is in module 3, heeft ons een enorm ontspannen gevoel gegeven. Daarnaast kun je andere ontspanningsoefeningen vinden binnen depiekerSTOP methode.

Bonus 4:piekerSTOP – Quickfixes

Wanneer jij het gevoel hebt dat je meer gaat terugvallen in je oude patroon, dat is deze bonus perfect geschikt voor jou. Door middel van deze tips en tricks kun je namelijk je piekergedachten direct stop zetten. Als je deze quickfixes goed in je hoofd hebt zitten, dan zul je ook snel stoppen met piekeren.

Bonus 5: Nachtelijk gepieker

Ben jij iemand die ’s nachts vaak wakker ligt, omdat je veel piekert? Dan is deze bonus geschikt voor jou. Nachtelijk gepieker is een e-book. Dit e-book bestaat uit 11 bladzijdes, waarin je diverse voorbeelden en tips kunt vinden. Ga jij stoppen met ’s nachts piekeren? Ons heeft dit e-book in elk geval meer inzichten gegeven.


Voor wie is depiekerSTOP methode geschikt?

DepiekerSTOP methode is geschikt voor iedereen, die wilt stoppen met piekeren. Piekeren kost enorm veel tijd en energie. Bovendien is het erg vermoeiend. Hoe vaker jij probeert om ergens niet aan te denken, hoe moeilijker het wordt. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of stoppen met roken. Des te vaker jij hierover piekert, des te moeilijker het wordt.

Als jij wilt weten hoe je piekeren kan verminderen, dan is depiekerSTOP methode geschikt voor jou. Door middel van deze relatief simpele stappen, kun jij dit realiseren. Het is alleen wel belangrijk dat jij weet hoe je dit kunt doen.

Heb jij geen zin om een psycholoog in te schakelen? Dan is depiekerSTOP methode ook geschikt voor jou. Door middel van deze methode kun jij namelijk stap voor stap zelf aan de slag. Er worden diverse voorbeelden, oefeningen en tips geven. Als jij eenmaal de juiste tactiek toepast, is de kans groot dat jij kunt stoppen met piekeren.

DepiekerSTOP methode is geschikt voor jou als jij:

 • Minder piekergedachten wilt
 • Meer rust in je hoofd wilt hebben
 • Beter wilt slapen
 • Minder stress wilt hebben
 • Meer energie wilt krijgen
 • Minder negatieve gedachten wilt hebben

Wat vinden wij goed aan depiekerSTOP methode cursus?

Er zijn ons een aantal positieve punten opgevallen aan de piekerSTOP methode cursus, die wij graag met jou willen delen. Door middel van deze online cursus zijn wij minder gaan piekeren. Wij hebben enorm veel dingen geleerd en zijn bewuster geworden van het feit hoe je piekeren kunt verminderen.

Onze pluspunten sommen wij graag even op:

Het is een zeer waardevolle en uitgebreide cursus, waarin je stap voor stap wordt begeleid. De cursus bevat enorm veel informatie. Alles wordt van A tot Z uitgelegd. Het doel is dat je elke dag hiermee aan de slag gaat. Uiteindelijk zul je merken dat je in 4 weken minder gaat piekeren.

De opbouw van de cursus zit goed in elkaar. Eerst ga je aan de slag met jouw piekergedachten en vervolgens leer je anders denken, anders doen en anders leven.

Er worden waardevolle bijlages gedeeld, die je kunt downloaden als pdf. Denk bijvoorbeeld aan het piekerSTOP methode werkboek en de verschillende e-books over het verminderen van piekeren.

Onder de video’s staat vaak nog een korte uitleg over het onderwerp of je kunt er meer informatie en tips over lezen. Dit zorgt ervoor dat alles nog duidelijker is.

De prijs/kwaliteit garantie is dik in orde. Je hebt geen psycholoog nodig. Je kunt het namelijk allemaal zelf leren voor maar 47 euro. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot de cursus en nieuwe updates.


Wat vinden wij minder goed aan depiekerSTOP methode cursus?

Ook delen wij graag de minder goede punten van een product. In het geval van depiekerSTOP methode zijn wij maar weinig punten tegen gekomen. Wij delen hieronder de minder goede punten.

Compleet stoppen met piekeren, zal helaas niet gaan. Piekeren is namelijk menselijk. Het is daarom belangrijk dat je dit weet. Wel kun je met de piekerSTOP methode het piekeren verminderen.

Je moet ervoor openstaan om zelf aan de slag te gaan. Dit vergt dus discipline en doorzettingsvermogen. Uiteindelijk zal het je meer energie, rust en minder stress opleveren. Zeker wanneer je de piekerSTOP methode cursus volgt, kan dit een duw in de juiste richting geven.


Wat zijn de kosten van depiekerSTOP methode cursus?

Wil jij depiekerSTOP methode kopen? Dan hoef je niet heel diep in je buidel te tasten. Je betaalt namelijk eenmalig 47 euro voor depiekerSTOP methode. Wat wij een pre vinden, is dat je na aankoop direct kunt starten. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot de nieuwe updates. Check dus regelmatig of je de juiste versie van het werkboek hebt.

Ben jij niet tevreden over de cursus? Dan kan je binnen 7 dagen je geld terug vragen. Zij bieden namelijk een niet-goed-geld-terug garantie van 7 dagen aan. Wij kunnen natuurlijk niet in jou portemonnee kijken, maar als jij in 4 weken minder wilt piekeren, dan vinden wij de piekerSTOP methode zeker de moeite waard. Je loopt geen enkel risico om de cursus aan te schaffen.

PiekerSTOP methode cursus kopen met korting?

Wanneer jij je aanmeld voor de gratis videosessie, dan kom je op een speciale actiepagina terecht. Voor de snelle beslissers kun je direct 15% korting ontvangen. Je betaalt dan €39,95 i.p.v. €47. Ga direct naar de speciale kortingspagina en ontvang 15% korting!


piekerSTOP methode cursus ervaringen

Wij zijn positief te spreken over depiekerSTOP methode, maar wat zijn de ervaringen van anderen? Wij zijn even op onderzoek uitgegaan. Aangezien dit een relatief nieuwe methode is, zijn wij weinig ervaringen tegen gekomen. Op de website zijn wij een aantal positieve ervaringen tegen gekomen over deze cursus. Hieronder lees je depiekerSTOP methode ervaringen van anderen:

piekerSTOP methode ervaringen


Eindoordeel van onzepiekerSTOP methode review

Inmiddels zijn wij bijna aan het einde van onzepiekerSTOP methode review gekomen. Wij hopen dat wij jou een beter beeld hebben kunnen geven over wat je kunt verwachten van deze cursus over piekeren. Wij zijn in elk geval zeer positief te spreken over de waarde van deze cursus.

Ervaar jij stress en piekeren, continu piekeren en wil jij piekeren afleren of verminderen? Dan leer je in depiekerSTOP methode een aantal tips. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van een piekerkwartiertje. Via deze weg kun je positief piekeren en kost het minder energie gedurende de dag. Bovendien zul je meer rust in je hoofd ervaren, beter slapen, minder piekergedachten krijgen en minder negatieve gedachten krijgen.

Piekeren is menselijk. DepiekerSTOP methode is gebaseerd op basis van jarenlange praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek. Je hoeft geen psycholoog in te schakelen. Met deze cursus kun je namelijk zelf je piekerklachten aanpakken. Door middel van deze online training kun je zelf beslissen wanneer jij de cursus wilt volgen.

Verder vinden wij de gratis bonussen die je erbij krijgt enorm waardevol. Deze sluiten perfect aan op de cursuspiekerSTOP methode. Wil jij jouw piekerklachten aanpakken? Wacht dan niet te lang en stop met piekeren. Wij raden depiekerSTOP methode zeker aan.


PiekerSTOP methode kopen?

Wanneer jij zelf aan de slag wilt gaan met jouw piekerklachten, dan raden wij het aan om depiekerSTOP methode te volgen. Deze cursus bevat een gestructureerd stappenplan voor het opbouwen van jouw piekergedrag. Stap voor stap leer jij van piekeren afkomen of piekeren verminderen. Voor maar 47 euro ontvang je enorm veel waarde. Grijp deze kans en start direct met de training

piekerSTOP methode cursus

Stoppen met piekeren?

Met depiekerSTOP methode leer jij het piekeren in 4 weken verminderen of stoppen. Stap voor stap wordt jij hierin begeleid. Ontvang direct 15% korting na aanmelding van de gratis videosessie.


Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Wat is piekeren?

Piekeren is het langdurig overdenken. Dit zijn vaak pessimistische gedachten. Oorzaken van piekeren kan bijvoorbeeld ontstaan vanwege het verleden of negatieve gedachten, waarin je blijft hangen. Piekeren kan stress en psychische gevolgen veroorzaken. Daarom is het tijd dat je zelf aan de slag gaat. Met depiekerSTOP methode kun je meer rust in je hoofd, minder slaap, meer energie, minder piekergedachten en minder negatieve gedachten creëren.

Wat kost depiekerSTOP methode?

Wil je depiekerSTOP methode cursus kopen? Dan kost dit eenmalig 47 euro. Daarnaast krijg je een aantal gratis bonussen meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan hetpiekerSTOP methode werkboek en e-books over piekeren, die je kunt downloaden als pdf. Bovendien krijg je levenslang toegang tot de vernieuwde updates. Wanneer je niet tevreden bent over dit product, dan kun je binnen 7 dagen je geld terug vragen. Je loopt dus geen enkel risico.

Waar kan ik depiekerSTOP methode kopen?

Je kunt depiekerSTOP methode kopen via deze speciale actiepagina. Als je je aanmeld via de gratis videosessie, dan kun je direct 15% korting ontvangen op de betaalde cursus. Je betaalt dan nog maar €39,95. Kom in actie en stop met piekeren.

PiekerSTOP methode

47 euro
4.9

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Waardevolle en uitgebreide cursus over piekeren
 • Duidelijke opbouw van de cursus. Stap voor stap begeleiding om in 4 weken minder te piekeren
 • Duidelijke uitleg onder de video's + handige voorbeelden en tips over piekeren
 • Prijs/kwaliteit is dik in orde

Minpunten

 • Vergt discipline en doorzettingsvermogen, omdat je elke dag hiermee aan de slag moet gaan. Uiteindelijk zal het je ook meer opleveren.
 • Compleet stoppen met piekeren gaat niet, maar je kunt het wel verminderen. Zorg bijvoorbeeld voor een piekerkwartiertje

Plaats een reactie