Trading Navigator Methode Review 2022 | Harm van Wijk + Korting!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Home » Reviews » Trading Navigator Methode Review 2022 | Harm van Wijk + Korting!

De Trading Navigator Methode van Harm van wijk, is dé online cursus waarbij jij alle ins en outs leert over aandelen en opties. Deze Trading Navigator training bestaat uit een programma van 6 weken succesvol beleggen. Dit programma begeleidt jou stap voor stap.

De training is het vervolg op de cursus en het boek in 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk. Binnen de Trading Navigator Methode wordt er inhoudelijk dieper ingegaan op beleggen. Daarnaast leer je alles over de Trading Navigator Software.

Mogelijk ben je opzoek naar meer informatie over de cursus beleggen en de inhoud hiervan. In deze Trading Navigator Methode review, gaan wij onze Trading Navigator Methode ervaringen met jou delen. Bovendien gaan wij jou uitgebreid vertellen wat je kunt verwachten van de cursus van Harm van Wijk. Bovendien heeft Harm van Wijk een gratis training beleggen, waaraan iedereen kosteloos kan deelnemen.


Inhoudsopgave


Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk beleggen.com

Harm van Wijk is beleggingsexpert en de oprichter van de website beleggen.com. Intussen heeft hij al meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van de aandelen.

Harm heeft in de afgelopen jaren al veel particulieren geholpen met beleggen in aandelen en opties. Je zou hem kunnen herkennen van het boek en de online training “in 10 Stappen Succesvol Beleggen”. Harm is al meerdere malen op televisie en radio geweest. Denk hierbij aan de programma’s als Een vandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1 etc. Daarnaast werkt hij samen met verschillende banken.

Harm van Wijk is goed op de hoogte van de financiële wereld en wil zijn kennis graag overdragen aan zijn cursisten. De Trading Navigator Methode is een softwarepakket die jou erbij kan helpen om succesvol en winstgevend te beleggen. Wil je meer weten over aandelen? Harm van Wijk heeft een gratis aandelen handleiding die je kunt downloaden.


Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is de meest uitgebreide cursus, waarbij jij alles leert over beleggen. De training bevindt zich in een online omgeving, je kunt de training naar eigen tempo volgen. Bovendien krijg je ook nog eens de Trading Navigator Software meegeleverd. Dit kan ervoor zorgen dat jij succesvoller en winstgevender kunt beleggen door middel van automatische koop en verkoop signalen.

Harm van Wijk heeft zelfs uitgesproken dat je na verloop van tijd al 20,6% rendement moet kunnen behalen.
Zelfs ervaren beleggers gaan aan de slag met de methode van Harm, in combinatie met de Trading Navigator Software. De software is namelijk zo ontworpen dat hij inkoop en verkoop signalen kan geven. Zo weet je precies wanneer het juiste moment is aangebroken om te kopen of te verkopen.

De methode die Harm hanteert, ga jij leren binnen het 6 weeks programma. Stap voor stap krijg jij uitleg, zodat jij voldoende kennis in huis hebt om zelf aan de slag te gaan. Je kunt de cursus volledig op jouw eigen tempo volgen. Het zijn namelijk opgenomen video’s, die je ten alle tijden kunt stoppen en starten. Tevens ontvang je elke week een uitnodiging voor live coaching sessies, waar je bij aanwezig kunt zijn.

Beleggen.com community en meer

Naast de waardevolle content van deze cursus en toegevoegde bijlages, ontvang je ook nog eens toegang tot een immens grote community.
Binnen deze community vind je een legio aan beleggingsexperts, waar je altijd bij terecht kunt met jouw vragen.

De Trading Navigator Methode is het uitgebreide vervolg op het boek en de training in 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk.
Mocht je hier meer informatie over willen lezen, neem dan eens een kijkje bij De in 10 Stappen Succesvol Beleggen Review. Een erg goede toevoeging aan deze cursus, is de mogelijkheid om deel te nemen aan de coaching sessies.


Wat kan ik verwachten van de Trading Navigator Methode?

Naast toegang tot de Trading Navigator Methode cursus, ontvang je het volgende:

 • Trading Navigator Methode cursus
 • Trading Navigator software
 • 2 jaar VIP toegang tot de community
 • 2 jaar alerts via Telegram
 • Gratis handleiding geld verdienen met opties
 • Handleiding geld verdienen met aandelen
 • Handleiding speeders, Sprinters en Turbo’s
 • MeXem transactietegoed van 500 euro
 • 2 jaar live coaching
 • Levenslang toegang tot de Trading Navigator Methode training
 • De Trading Navigator Methode 30 dagen gratis uitproberen> niet goed geld terug!

De Trading navigator software

Zoals vermeld ontvang je bij de Trading Navigator Methode, naast de cursus ook de Trading Navigator software. De Trading Navigator software van Harm van Wijk, is zo ontworpen dat hij de juiste momenten aangeeft bij het kopen en verkopen van aandelen en opties.

Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om een stop loss in te stellen. Een stop loss is niets meer dan een stopniveau. Wanneer dit level wordt bereikt, wordt het aandeel geactiveerd voor een marktorder. De order wordt automatisch uitgevoerd bij de eerst volgende koers. Deze functie wordt door veel traders gebruikt om hun huidige positie te beschermen tegen een verdere koersdaling en het verlies te beperken.

De Trading navigator Software kan zo worden ingesteld dat je automatisch aandelen en opties koopt en verkoopt. Bovendien heeft de software de mogelijkheid om signalen te geven wanneer je het beste kunt kopen en verkopen.

In het filmpje hieronder kun je de werking van de Trading Navigator Software bekijken.


Welke twee varianten van de Trading Navigator Software zijn er?

Er zijn twee varianten van de Trading Navigator Software beschikbaar, namelijk de Trading Navigator Methode 1 en de Trading Navigator Methode 2.

 • Trading Navigator Methode 1: beleggen in opties
 • Trading Navigator Methode 2: beleggen in aandelen

Ondanks dat de Trading Navigator Software erg slim is, blijft er altijd een risico aanwezig. Het is belangrijk dat je goed weet wat je doet. Aan de hand van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk, leer jij stap voor stap hoe je kunt starten met beleggen.


Trading Navigator Methode review

Bekijk hieronder onze uitgebreide Trading Navigator Methode review in video formaat.


Inhoud Trading Navigator Methode

De Trading Navigator bestaat uit een programma van 6 weken. Totaal zijn er 33 verschillende lessen aanwezig binnen de training. Deze 6 weken zijn onderverdeeld in diverse onderdelen, waarin erg veel informatie wordt gedeeld. Wij nemen jou uitgebreid mee door de gehele cursus, zodat je weet wat je kunt verwachten.

overzicht cursus trading navigator methode

Week 1: Welkom & Introductie

In de eerste les van De Trading Navigator Methode heet Harm van Wijk jou welkom. Vervolgens krijg je een korte uitleg over wat je kunt verwachten. Wanneer je al enige basiskennis hebt van beleggen of aandelen en opties, dan heb je de mogelijkheid om lessen over te slaan.
Dit wordt netjes aangegeven binnen deze eerste module.

De Trading Navigator Methode is dus geschikt voor beginners en gevorderde beleggers. De gevorderden beleggers kunnen namelijk gebruik maken van de Trading Navigator Methode software. Als jij nog een beginnende belegger bent, dan ga jij hier in de loop van de cursus ook mee aan de slag. Voordat je deelneemt aan de LIVE coaching sessies, is het verstandig om een aantal formulieren voor jezelf in te vullen:

 • Bepaal je doel
 • Bereken je doel
 • Bepaal je beleggingsprofiel

Aan de hand van deze ingevulde formulieren heb je namelijk duidelijk op papier staan wat jouw doelen en verwachtingen zijn. Ook wordt dan duidelijk hoeveel of hoe weinig risico jij wilt nemen tijdens het beleggen. De juiste mindset is enorm belangrijk in de beleggingswereld. Er zijn een aantal lessen & e-books toegevoegd, zodat jij de juiste mindset kunt creëren.

Er zijn ook een aantal gratis boeken en videotrainingen toegevoegd, om ervoor te zorgen dat jij jouw kennis op het gebied van beleggen kunt gaan vergroten. Je kunt je ook aanmelden voor de telegram module. Je ontvangt dan direct de koop en verkoopsignalen. Tot slot kun je uitgebreide installatie handleidingen vinden van de Trading Navigator software en worden er handige tips & tricks gedeeld.

Week 1 trading navigator

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Welkom
 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 3. Trading Navigator
 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 5. Handige Tips & Tricks
 6. Broker onderzoek
 7. Hoe een order te plaatsen
 8. Duurzame energie rapport

Week 2: Verschillende Beleggingsstrategieën

Als je bij de tweede week van deze cursus bent aangekomen, dan ga je meer leren over de verschillende beleggingsstrategieën. Denk bijvoorbeeld aan de beleggingsstrategieën Dogs of the Dow en Dividend Aristrcraten. We kunnen ons zomaar voorstellen dat je nog nooit van deze termen hebt gehoord.

Dit is uiteraard geen probleem. Er is namelijk een introductie over de verschillende beleggingsstrategieën aanwezig, waarbij je alle benodigde informatie ontvangt die je nodig hebt. Wanneer je video’s over de verschillende beleggingsstrategieën gaat bekijken, legt Harm van Wijk gedetailleerd uit, wat er wordt bedoeld met deze “moeilijke” vaktermen.

Elke beleggingsstrategie wordt uitgebreid besproken aan de hand van een video. Door middel van deze informatie video’s, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, zal je als beginnende belegger een duidelijk beeld krijgen.

week 2 trading navigator methode

De 2e week bestaat uit de volgende lessen/Beleggingsstrategieën:

 1. Introductie
 2. Dogs of the Dow
 3. Dividend Aristrcraten
 4. Dividendkoningin Geraldine Weiss
 5. Opties basis
 6. Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trend en Emotie

Als je start met de derde week van de Trading Navigator Methode, dan ga jij ontdekken hoe je kunt inspelen op trends. Uit de ervaring die Harm van Wijk de afgelopen jaren heeft opgedaan, deelt hij verschillende voorbeelden van trends uit de afgelopen jaren. Binnen de wereld van beleggen heb je namelijk vaak te maken met trends of bepaalde periodes, waarin de koersen heel erg stijgen of dalen.

Jij hebt de mogelijkheid om aan de hand van deze kennis dankbaar te kunnen profiteren, door te weten wat het juiste moment is om te starten met beleggen. Er worden in deze video’s diverse voorbeelden gedeeld vanuit het verleden. Hierin laat Harm van Wijk duidelijk zien wat dit voor impact heeft gehad qua stijging en daling van de koersen binnen de beleggingsmarkt. Een toevoeging hierop is dat Harm jou ook laat zien hoeveel winst je hier uiteindelijk mee had kunnen behalen. Zo heb jij een duidelijk en reëel beeld over de effectiviteit van deze methode.

Verder krijg je uitleg over de toepassing van de Trading Navigator Methode, waarin Harm van Wijk jou stap voor stap laat zien hoe dit in zijn werk gaat bij een trend. Bovendien laat hij verschillende voorbeelden zien. Je komt te weten hoe jij deze software nu kunt toepassen en uitlezen.

week 3 trading navigator

Week 3 bestaat uit de volgende 4 lessen:

 1. Trendvolgend beleggen
 2. Gewogen gemiddelde
 3. De praktijk
 4. Robuustheid en emotie

Week 4: Spreads en Statistieken

In deze module start je direct met opties. Er komen verschillende termen aan bod, waar je mogelijk nog niet eerder van hebt gehoord. Denk bijvoorbeeld aan een put optie en een put spread. Wat dit precies inhoud legt Harm van Wijk, aan de hand van diverse voorbeelden, duidelijk uit. Zo komt er onder andere aan bod wat het schrijven van een put optie inhoud en wat de risico’s hiervan zijn.

Verder ga je in deze module ook aan de slag met het leren maken en schrijven van je eigen winst en verliesdiagrammen. Je krijgt hiervoor namelijk een heel handig PDF bestand, waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkboek start met een korte inleiding over het feit waarom je dit werkboek precies nodig hebt. Daarna leer jij hoe jij winst en verlies diagrammen kunt gaan tekenen. Er worden diverse voorbeelden getoond waarmee je leert om de winst en verlies diagram in verschillende situaties te tekenen.

week 4 trading navigator methode

Week 4 bestaat uit de volgende 5 lessen:

 1. Credit Spreads
 2. De Grieken
 3. Statistieken AEX
 4. Call spreads
 5. Werkboek Optiestrategieën

Week 5: Kansen en Monitoren

Inmiddels heb je de een na laatste week van de cursus al bereikt. In week 5 gaat Harm van Wijk dieper in op de materie. Zo komt onder andere de basis van Short Strangles aan bod en hoe je nu op zoek kan gaan naar een Short Strangle. Hoe ziet bijvoorbeeld het verwachte resultaat eruit voor deze Short Strangle en hoe groot is de statistische kans op winst.

Je kunt dit allemaal instellen binnen de Trading Navigator Software. Harm van Wijk legt jou precies uit welke indicator je hiervoor kan gebruiken en hoe je je minimum call en minimum put premie kunt bepalen. Ook krijg je uitleg over statische kansen en wanneer je nu maximale winst kan behalen.

Uiteindelijk heb je een positie ingenomen en dan is het moment aangekomen om dit goed te gaan monitoren. Ook hierbij krijg je de juiste aansturing van Harm, hij legt precies uit hoe dit in zijn werk gaat. Tot slot geeft Harm jou nog een aantal tools cadeau, die je naast de Trading Navigator voor opties kunt gebruiken.

week 5 trading navigator methode

Week 5 bestaat uit de volgende lessen:

 1. Short Strangle de basis
 2. Statistische kansen
 3. Zoeken en handelen
 4. Monitoren en follow up
 5. Tools

Week 6: Handelsplan en Trading journaal

In de laatste week van deze zeer uitgebreide training, ga je aan de slag met handelsplannen en het maken van een trading journaal. De termen die voorbij zullen komen zijn onder andere: money management, trading journaal, uitbesteden, coaching, een buddy en het vier ogen systeem.

Om succesvol te kunnen worden met beleggen moet je namelijk beschikken over een handelsplan en je moet aan money management doen. Succesvol beleggen kan ook wel vergeleken worden met een businessplan, voor een eigen onderneming of ZZP-er. Het is van belang dat je goed weet wat je doet en dat je blijft sturen op je cijfers.

Het is hierbij een goed plan om uit te schrijven wanneer je koopt en wanneer je verkoopt. Wat hierbij ook om de hoek komt kijken, is dat je goed noteert hoeveel vermogen je in welke strategie belegd etc.

week 6 trading navigator

Vervolgens komt het trading journaal om de hoek kijken. Je vult hierin exact het volgende in:

 • Wanneer heb je het aangekocht?
 • Voor hoeveel heb je het aangekocht?
 • Wanneer heb je het verkocht?
 • Voor hoeveel heb je het verkocht?
 • Waarom heb je het gekocht?
 • Waarom heb je het verkocht?
 • Wat voor signalen waren er aanwezig?

Als je dit goed bijhoud, dan kun je precies zien of je winst of verlies hebt gemaakt.

Tot slot heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een driedaagse training. Deze training is speciaal voor de mensen die nog meer willen leren over beleggen en echt aan de slag willen gaan met beleggen. De training wordt gegeven door een aantal beleggingsexperts, waaronder Harm van Wijk.

Week 6 bestaat uit de volgende lessen:

 1. Handelsplan
 2. Trading journaal
 3. Coaching
 4. Uitbesteden
 5. Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Gratis e-boeken en trainingen van Harm van Wijk

7 geheimen van succesvol beleggen

Training succesvol beleggen>>reserveer jouw plek
Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum >>download
E-boek: De ultieme beleggers gids bundel>>download
E-boek: De valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten>>download
E-book: 7 geheimen van succesvol beleggen>>download
E-book: Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert>>download
E-boek: De 10 gewoontjes van succesvolle ondernemers>>download
E-book: Ontdek de kansen voor 2021>>download

Betaalde beleggen trainingen

Het x10 met crypto programma>>bekijk het x10 met crypto programma
De Trading Navigator Methode>>De Trading Navigator Methode kortingspagina

Het in 10 stappen succesvol beleggen boek en pakket

In 10 stappen succesvol beleggen boek en pakket>> Bekijk het in 10 stappen succesvol beleggen pakket

in 10 stappen succesvol beleggen

Trading Navigator Methode gratis bonussen

Wanneer je de besluit om de Trading Navigator Methode te kopen, dan ontvang je een aantal gratis bonussen. Wij hebben deze bonussen voor jou op een rijtje gezet, zodat je weet wat je hiervan kunt verwachten. Deze bonussen over beleggen hebben stuk voor stuk een toegevoegde waarde. Je ontvangt de volgende bonussen:

Bonus 1: Toegang tot de Trading Navigator Community

Ten eerste ontvang je toegang tot de grootste community met betrekking tot beleggen, namelijk het Beleggen.com Forum. Binnen deze community vind je gelijkgestemde mensen, die allemaal de beleggingswereld in willen of al bezig zijn met beleggen. Zo kun je onder andere al je vragen kwijt binnen deze community, inspiratie op doen, successen vieren en leren van elkaar.


Bonus 2: 2 jaar LIVE Coaching (Waarde €4888)

Bij de Trading Navigator Methode ontvang je 2 jaar lang LIVE Coaching van Harm van Wijk. Hij zal jou up-to-date houden binnen de beleggingswereld. Bovendien kun je al je vragen persoonlijk aan hem stellen.


Bonus 3: Handleiding Geld Verdienen met aandelen (€47)

Je ontvang het e-book: Handleiding Geld Verdienen met aandelen gratis bij aanschaf van de Trading Navigator Methode. Hierin staat enorm veel informatie in, waarin je kunt leren hoe je geld kan verdienen met aandelen.


Bonus 4: Handleiding Geld verdienen met Opties (€47)

Je ontvangt het e-book: Handleiding Geld Verdienen met Opties gratis bij aanschaf van de Trading Navigator Cursus. Hierin staat enorm veel informatie in, waarin je kunt leren hoe je geld kan verdienen met opties.


Bonus 5: MeXem Transactietegoed (Waarde €500)

De eerste €500 aan transactiekosten is gratis bij de beste en tevens goedkoopste broker van Nederland MeXem. Op dit platform kun je gratis een rekening openen. Let op dat het handelen bij een broker, geld kost bij iedere transactie.


Bonus 6: 2 Jaar Lang Alerts via Telegram (€1994)

Een erg waardevolle bonus, zijn de alerts via Telegram. Telegram is een soort service vergelijkbaar als Whatsapp. Je hebt de mogelijkheid om hierop diverse koop en verkoop signalen te ontvangen van diverse aandelen op bijvoorbeeld jouw laptop en mobiele telefoon. Zo kun je de perfecte koop en verkoop signalen in kaart brengen.


Bonus 7: 2 Jaar Lang VIP toegang MBC (€696)

Je krijgt 2 jaar lang toegang tot de Maatschappelijke Business Case.


Bonus 8: Trading Navigator software 1 voor aandelen en Trading Navigator 2 software voor opties (Waarde €1997)

Aan de hand van deze software kun jij binnen enkele minuten per week jouw portefeuille succesvol beheren.


Bonus 9: Geld verdienen met Speeders en Sprinters (€47)

Als extra toevoeging heeft Harm van Wijk ervoor gekozen om diepgang te geven over Speeders en Sprinters. Dit is vooral geschikt voor mensen die echt verder willen gaan binnen de aandelenmarkt.


Bonus 10: 1 op 1 coaching (Waarde €200)

Tot slot heb je ook nog toegang tot de 1 op 1 coaching. Hier wordt je geholpen bij het opzetten van het systeem. Je hebt de mogelijkheid om 2 keer een half uur coaching aan te vragen of een keer 1 uur.

trading navigator methode ervaringen

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De Trading Navigator Methode is voor zowel beginnende beleggers als gevorderden beleggers geschikt. Deze videotraining is de uitgebreide opvolger van Ham van Wijk zijn eerste cursus. Er zit meer diepgang in de Trading Navigator Methode cursus. Harm heeft inmiddels 35 jaar aan ervaring binnen de wereld van beleggen, aandelen en opties. Zijn ervaring heeft hij goed toegepast binnen deze cursus. Je kunt zien dat de cursus is opgezet door een ervaren beleggingsexpert, die weet waar hij over praat.

De cursus is zo opgezet dat het voor iedereen te begrijpen is. Alles wordt namelijk stap voor stap toegelicht. Wanneer je nog helemaal geen kennis hebt over beleggen, dan is dit zeker een geschikte cursus om jouw kennis te verbreden. Natuurlijk gaan er termen voorbij komen waar je mogelijk nog nooit van hebt gehoord, maar Harm heeft dit allemaal prima ondervangen.

Bij elke term die hij gebruikt volgt namelijk een duidelijke uitleg. Wat je ook veel ziet gebeuren is dat de gevorderden beleggers ook aan de slag gaan met de methode van Harm van Wijk. De Trading Navigator Software is namelijk uitzonderlijk. Zoals wij eerder hebben vermeld, werken hier erg veel ervaren beleggers mee. Door middel van deze software zou het zelfs zo kunnen zijn, dat je bijna alles volledig kan automatiseren.

Zo ontvang je bijvoorbeeld inkoop & verkoop signalen. De ene persoon vindt het prettig om alles volledig te automatiseren en de andere persoon wil zelf graag alles onder controle hebben. Deze keuzes zijn voor iedereen verschillend, maar er is in elk geval een mogelijkheid om dit te realiseren. Wanneer jij denkt dat je met beleggen snel geld kan verdienen, dan heb je het mis. Het is namelijk een methode voor de langere termijn.


Trading Navigator Methode voordelen

Nadat wij de Trading Navigator Methode volledig hebben gevolgd, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Toen wij aan deze training over beleggen van Harm van Wijk begonnen, hadden wij al een beetje een basiskennis opgebouwd. Wij hebben namelijk ook de eerste cursus van Harm over beleggen, volledig gevolgd. Door middel van deze training, hebben wij onze kennis nog meer kunnen verbreden. Onze pluspunten sommen wij graag even voor je op:

 • In de Trading Navigator Methode cursus krijg je enorm veel informatie van de beleggingsexpert Harm van Wijk. Wat wij erg fijn vinden is dat Harm de training ook echt instapbaar heeft gemaakt voor beginners. Hij leert je van A tot Z hoe jij kunt starten met beleggen.
 • De Trading Navigator Methode cursus is voor zowel beginners, als gevorderden beleggers geschikt. Wanneer je toch nog vragen hebt, dan heb je altijd de Trading Navigator Community achter de hand.
 • De cursus heeft een duidelijke opzet en structuur. Er zijn diverse documenten bijgevoegd, die je kunt gebruiken ter voorbereiding op de lessen.
 • Er worden veel gratis bonussen weggegeven bij de Trading Navigator Methode. Deze bonussen hebben stuk voor stuk een toegevoegde waarde aan de Trading Navigator Methode cursus.
 • De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk staat voor een rendement van 20,6% per jaar.
 • De meegeleverde Trading Navigator Software is erg waardevol
 • Levendige en actieve community, waar je jezelf kunt omringen met gelijkgestemden.
 • BELANGRIJK: Beleggen is niet zonder risico’s!

Trading Navigator Methode nadelen

Wij komen ook regelmatig punten tegen, die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de Trading Navigator Methode hebben wij geen specifieke minpunten gevonden.

Wel zijn er een paar puntjes die wellicht voor jouw een minpunt zouden kunnen zijn of waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De prijs van 997 euro kan voor sommige mensen een struikelblok zijn, dit verschilt natuurlijk per persoon.
 • Beleggen is zeker geen snel geld verdienen methode. Beleggen is namelijk vooral zichtbaar op de langere termijn. Houd altijd in het achterhoofd dat je je inzet kwijt kunt raken. Beleggen brengt dus ook risico’s met zich mee.
 • Naast de investering in de Trading Navigator Methode, heb je startkapitaal nodig om te starten met beleggen. Dit is uiteraard geen minpunt van de cursus, maar wel belangrijk om in gedachte te houden.

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Mogelijk wil je de Trading Navigator Methode kopen, er is een Trading Navigator Methode kortingspagina waar je 50% korting ontvangt. Je betaalt dan in plaats van 1997 euro maar 997 euro. Dit scheelt een hoop geld dat je misschien wel kunt gebruiken voor jouw toekomstige beleggingen.

Voor dit bedrag krijg je levenslang toegang tot de inhoud van deze cursus, de bijbehorende community en de Trading Navigator Software. Bovendien ontvang je ook toegang tot alle waardevolle bonussen.

Er zijn twee verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar:

 • Het volledige bedrag van 997 euro in 1 keer betalen
 • Betalen in 2 termijnen van 597 euro

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Als de Trading Navigator cursus jou toch niet bevalt, dan heb je altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Vaak zien wij gebeuren dat een verkoper een garantie termijn van 14 dagen hanteert. In dit geval heeft Harm van Wijk dit zelfs meer dan verdubbelt. Dit is in onze ogen een positief signaal naar de koper van het product. De verkoper straalt hiermee erg veel vertrouwen in zijn product uit.


De Trading Navigator Methode kopen met korting?

Als je er nog niet helemaal uit bent voor jezelf of twijfelt dan heb je de mogelijkheid om de gratis training van Harm van Wijk te volgen. Hierin deelt Harm al erg veel informatie over succesvol beleggen, daarnaast heb je de mogelijkheid om de Trading Navigator Methode te kopen met korting. Met deze tijdelijke kortingpagina, bespaar je zo’n 50% op de Trading Navigator Methode.


Trading Navigator Methode reviews en ervaringen

Wij zijn altijd erg benieuwd of onze ervaringen overeen komen met recensies van anderen. Wij zijn daarom opzoek gegaan naar Trading Navigator Methode reviews van andere cursisten. Onze eigen ervaringen met Harm van Wijk als persoon en zijn cursussen zijn uiterst positief. Wij zijn dan ook benieuwd of andere mensen op het internet hetzelfde vertellen. Wij zijn een aantal Trading Navigator ervaringen tegen gekomen die wij graag even met jou willen delen.

trading navigator methode ervaringen

Er zijn erg veel Trading Navigator reviews te vinden over zowel Harm van Wijk, als de Trading Navigator Methode. Harm van Wijk is een bekende naam in de beleggingswereld, zoals eerder besproken heeft hij al meerdere eigen producten.


Beleggen.com reviews en ervaringen

Verder zijn er over de website van Harm van Wijk, namelijk Beleggen.com, ook genoeg positieve ervaringen te vinden. Harm heeft in de afgelopen jaren een ongekende reputatie opgebouwd op het gebied van beleggen. Inmiddels heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van aandelen en opties. Hieronder een aantal Beleggen.com recensies die ons zijn opgevallen:

beleggen.com ervaringen

Zijn Beursbulletin en Harm van Wijk betrouwbaar?

Zelf hebben wij al enige ervaringen met Beursbulletin en Harm van Wijk. Zoals je kunt zien zijn ondernemingen netjes geregistreerd bij de kamer van koophandel. Bovendien is Harm van Wijk goed bereikbaar per e-mail en erg mee denkend.

NaamBeursbulletin Alerts B.V.
Andere geregistreerde namen:Beleggen.com
KvK nummer:34244390
E-mailadres:support@beleggen.com

Eindconclusie Trading Navigator Methode Review

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij het einde van deze Trading Navigator Methode review. Hopelijk hebben wij jou een duidelijk beeld kunnen geven over de cursus van Harm van Wijk aan de hand van onze Trading Navigator Methode ervaringen.

Zoals je mogelijk hebt kunnen merken is onze Trading Navigator Methode ervaring erg positief. Wij zijn goed te spreken over de Trading Navigator van Harm van Wijk. Wij hopen dat je voldoende informatie hebt gekregen om een wel overwogen beslissing te kunnen maken.

Het is een duidelijke en complete cursus, waar Harm van Wijk veel aandacht aan heeft geschonken. Deze cursus bevat het complete stappenplan om te gaan leren beleggen in aandelen en opties. Het is een uitgebreid vervolg op de cursus in 10 stappen succesvol beleggen. Bovendien zit in de Trading Navigator Methode meer diepgang. Als jij het idee hebt om je te gaan verdiepen in beleggen, dan kan je erg veel profijt hebben van deze cursus.

Deze methode is zeker een potentiële kandidaat, om jouw geld te laten werken voor jou. Want zeg nu zelf, tegenwoordig heeft het toch helemaal geen meerwaarde meer om je geld op een spaarrekening te laten staan? Sinds een aantal maanden geleden is de spaarrente zelfs teruggezakt naar 0%. Aan de hand van de Trading Navigator van Harm van Wijk, kun jij uitgebreid leren hoe je kunt starten met beleggen.

Daarnaast ontvang je bij de Trading Navigator cursus ook nog eens de waardevolle Trading Navigator software. De Trading Navigator software geeft live koop en verkoopsignalen, ideaal als startende belegger. Verlies echter niet de realiteit uit het oog, aan beleggen zitten altijd risico’s verbonden!


Alternatieve cursussen Beleggen

Naast de Trading Navigator Methode zijn er nog een aantal producten over beleggen op de markt. Hieronder hebben wij er een aantal voor je opgesomd:

 • Happy Investors Community: Deze cursus beleggen van Jorik Vermeulen bestaat maar liefst uit 8 modules. Tevens ontvang je toegang tot de enorm uitgebreide Community. In deze training leer je met name beleggen voor de langere termijn. Jorik biedt een mogelijkheid aan om vrijblijvend kennis te maken met zijn cursus en community. Volg de gratis training beleggen.
 • Crypto Masterclass: Binnen de Crypto Masterclass ga je aan de slag met het beleggen en investeren in cryptomunten. De cursus is opgezet door de twee crypto experts Patrick Suiker & Derek Westra. Je kunt hier hun gratis Bitcoin training volgen.
 • X10 met Crypto: Tijdens het X10 met crypto programma van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte, ga je leren om jouw crypto beleggingen keer 10 te laten gaan. Verder hebben zij een erg handige handleiding gemaakt over zowel Bitcoin als Ethereum en andere cryptomunten. Download de gratis handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.

Reviews over deze alternatieve cursussen kun je terugvinden op onze beleggen review pagina.


Trading Navigator Methode FAQ

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen over de Trading Navigator Methode Cursus op een rijtje gezet:

Wat is de Trading Navigator Software? En wat ontvang je precies?

Het is een compleet software pakket inclusief een 6-weekse online cursus. Ook ontvang je toegang tot een actieve community vol met beleggingsexperts. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot de cursus en gratis waardevolle bonussen.

Voor wie is de Trading Navigator Methode Cursus & Software geschikt?

De software en de cursus zijn geschikt voor de onderstaande doelgroepen:
-Startende beleggers
-Allround beleggers
-Actieve beleggers
-Daytraders

Voor wie is de Trading Navigator Cursus & Software niet geschikt?

De cursus en de software zijn niet geschikt voor mensen die erg negatief zijn ingesteld en de verwachting hebben zonder tijd en energie succesvol te kunnen gaan beleggen. Als jij denkt snel geld te kunnen verdienen met beleggen, dan is deze methode ook niet geschikt voor jou.

Hoe werkt de 100% niet goed is geld terug garantie?

Wanneer je binnen 30 dagen besluit dat de Trading Navigator Methode niet werkt voor jou, dan betaalt Harm van Wijk het gehele bedrag retour. Je kunt hiervoor contact opnemen met support@beleggen.com.

Plaats een reactie