Vastgoed Community Review van Thuiz Hypotheken – Onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Home » Reviews » Vastgoed Community Review van Thuiz Hypotheken – Onze ervaringen

De Vastgoed Community, de absolute nummer 1 vastgoed community van Nederland? Tegenwoordig is vastgoed een erg populaire manier om een passief inkomen op te bouwen. Het platform is een centrale plek waar je alle informatie over het investeren in vastgoed kunt terug vinden.

Bovendien heb je de mogelijkheid om kennis te maken met een enorm breed vastgoed netwerk. Zo vind je onder andere ervaren vastgoed experts terug binnen de community en ook bruikbare contacten. Het is altijd handig om een voorsprong te hebben. Er zijn tenslotte altijd mensen die de informatie hebben waar jij naar opzoek bent. Zij zijn mogelijk al veel vaker in het stadium geweest, waarin jij als beginner nog zoekende bent.

Op deze manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken, je hebt namelijk een hele documenten bibliotheek tot je beschikking. Tevens kun je er verschillende voorbeelddocumenten vinden, die je kunt gebruiken. Naast het enorme netwerk, zijn er mastermind groepen waarbij je jezelf kunt aansluiten. Minimaal één keer per maand worden er masterclasses en mastermind sessies georganiseerd.

Wil jij meer weten over hoe je kunt geld verdienen met vastgoed? Lees onze Vastgoed community review verder.

vastgoed community

Starten met investeren in vastgoed?

Ontdek het uitgebreide en complete vastgoed netwerk van de Vastgoed community!


Wat is de Vastgoed Community?

De Vastgoed Community is een besloten online community en is oorspronkelijk ontstaan vanuit een Facebookgroep. De Vastgoed Mastermind Facebookpagina had meer dan 5000 leden. Al snel werd duidelijk dat dit geen overzichtelijke plek was voor alle waardevolle informatie. Er werd namelijk enorm veel informatie gedeeld tussen de leden. Vanaf dat moment is de Vastgoed Community ontstaan.

Binnen de community heb je onder andere de mogelijkheid om jouw vastgoed netwerk uit te bouwen en je bespaart veel kosten. Er zijn namelijk al tal van mensen die jou voor zijn gegaan binnen bepaalde situaties. Deze mensen hebben een enorme kennis opgebouwd van bepaalde zaken over vastgoed. Dit is voor jou een groot pluspunt. Je leert namelijk het snelst van anderen.


Vastgoed Community video review

Bekijk hieronder onze vastgoed community video review.


Waar bestaat de Vastgoed Community uit?

Hieronder gaan we jou een zo duidelijk mogelijk beeld geven van deze Community. Het is natuurlijk altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten van een product. Mogelijk ben je benieuwd naar alle onderdelen van deze community. Wij hebben alvast de belangrijkste onderdelen voor jou op een rijtje gezet namelijk:

 • Before-market deals
 • Vastgoed & Vermogen Blauwdruk
 • Live masterclass met vastgoed experts
 • Toegang tot het grootste vastgoed forum van Nederland & België
 • Mogelijkheid om jezelf aan te sluiten bij Mastermind groepen
 • Laagdrempelig netwerken met vastgoed experts
 • Aansluiten tijdens de vrijdagmiddag sessies van het vastgoed café

Before Market Deals

Een van de belangrijkse elementen van een succesvolle vastgoed investeerder, is het op tijd toeslaan op de huizenmarkt. Met de Before Market Deals tool van de Vastgoed Community, zorg jij dat je een voorsprong hebt op de andere spelers binnen de markt.

Als je ervoor kiest om jezelf aan te melden voor de Before Market Deals tool van ERA Focus Makelaars, dan krijg je toegang tot nieuwe aangeboden woningen. Dankzij het gebruik van deze tool kun jij al huizen bekijken, vóórdat ze op andere sites zoals funda komen te staan.

Een erg groot voordeel wat deze tool laat zien, is dat je een aanzienlijke voorsprong hebt op andere spelers in de vastgoed markt.

Wat zijn de kosten van de Before Market Deals tool?

Wil jij gebruik maken van de Before Market Deals tool? Hier staat een investering van €423,50 per jaar tegenover. Je hebt ook de mogelijkheid om per kwartaal te betalen. Per kwartaal betaal je €114,95.

Het is goed om te weten is dat de Before Market Tool beperkt toegankelijk is. De Vastgoed Community stelt de tool maar voor een aantal leden beschikbaar.


Vastgoed en Vermogen Blauwdruk

Ben je geïnteresseerd naar hoeveel je kunt bereiken binnen de vastgoed wereld en ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de Vastgoed en Vermogen Blauwdruk van de Vastgoed Community.

De Vastgoed en Vermogen blauwdruk is speciaal op jouw persoonlijke situatie gericht. Denk bijvoorbeeld aan hoe jij vastgoed kunt financieren? De blauwdruk bestaat uit een gesprek met een overwaarde en vastgoed hypotheekadviseur. Tijdens het gesprek wordt er een uitgebreid gespreksverslag gemaakt.

Het gesprek is gebaseerd op de door jou aangeleverde documenten. Denk bijvoorbeeld aan informatie rondom jouw salaris en loondienst, je eigen vermogen en eventuele bestaande vastgoedportefeuille.

De vastgoed en vermogen blauwdruk is een geschikte tool om inzichtelijk te maken wat jij kan bieden op het gebied van vastgoed.


Live masterclass met vastgoed experts

Masterclasses

Wil jij graag leren investeren in vastgoed? Dan is het erg belangrijk om goed te weten wat je moet doen. De beste manier om hier succesvol mee aan de slag te gaan, is door het vak te leren van een echte vastgoed expert. Tijdens jouw lidmaatschap van de vastgoed community, heb je de mogelijkheid om masterclasses van echte experts bij te wonen. Dit is enorm interessant.

Kun je er een keer onverwachts niet bij zijn, dan is dit ook geen probleem. De masterclasses worden namelijk allemaal opgenomen. Zo kun je deze rustig en gemakkelijk terug kijken. Door te leren van anderen, ga je ontdekken wat je beter wel en niet kunt doen. Er zijn al een tal van mensen die het vastgoed avontuur zijn aangegaan. Wanneer start jij?


Vastgoed Community Forum

Het vastgoed Community Forum bestaat totaal uit 24 boards. Elk board heeft een eigen onderwerp waarin je specifieke informatie kunt terug vinden. Wij vinden het een erg uitgebreid forum, waarin je veel informatie kunt vinden. Dit zijn wij bij andere vastgoed producten niet tegen gekomen. Zo heb je bijvoorbeeld de beschikking tot diverse voorbeeld documenten en ook Taxateurs en Notarissen. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, als er genoeg mensen zijn die beschikken over de juiste ervaring?

Op het moment van het schrijven van deze Vastgoed Community review, heeft de community al 2097 leden. De community is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Er is enorm veel informatie tot je beschikking voor zowel beginners, als gevorderden vastgoed investeerders. Verder staan er genoeg mensen voor je klaar binnen het forum om je vragen te beantwoorden.

vastgoed community board

Mastermind Groepen

Op het moment van het schrijven van onze vastgoed community review, zijn er 20 actieve mastermind groepen binnen deze Community. Hieronder zie je een 3-tal groepen, die beschikbaar zijn binnen de community. Er zijn onder andere mastermind groepen te vinden over het investeren in Duitsland, investeren in garageboxen en the next level.

Deze groepen zijn opgezet door mede community leden. Bovendien heb je de mogelijkheid om je hiervoor aan te melden, mocht je interesse hebben. Ook heb je altijd de mogelijkheid om zelf een groep op te starten. Mocht je een idee hebben voor een onderwerp wat jou interesseert en hier is nog geen bestaande groep voor, grijp dan jouw kans.

mastermind groepen

Cursussen & Masterclasses

Onder het menu Cursussen & Masterclasses vind je behoorlijk wat leerstof terug. Dit kun je op je gemak bekijken. Zo vind je bijvoorbeeld diverse masterclasses, die door verschillende mensen zijn gegeven. Van investeren in Shortstay tot aan investeren in de UK. Er is voor iedereen wel iets over te vinden. Bovendien zijn de masterclasses ook erg leerzaam.

Wat in onze ogen erg positief is, is dat je een agenda kunt terug vinden in het masterclasses menu. Hierin wordt precies aangegeven wanneer er weer een masterclass op het programma staat. De masterclasses worden allemaal opgenomen, dus mocht het tijdstip niet uitkomen kun je dit altijd op een ander moment terug kijken.

cursussen en masterclasses

Welke Gratis Bonussen ontvang je bij de Vastgoed Community?

 • Toegang tot het grootste Vastgoed Forum van Nederland & België
 • Laagdrempelig netwerken met vastgoed experts
 • De mogelijkheid om jezelf aan te sluiten bij Mastermind groepen
 • Gratis cursussen en expertsessies die je kunt bekijken
 • Deelnemen aan live Masterclasses van vastgoed experts
 • Toegang tot een enorme bibliotheek aan vastgoedkennis
 • Deelnemen aan het vastgoedcafé (virtuele vastgoed vrijdagmiddagborrel)
 • Deelnemen aan Community challenges
 • Toegang tot de videoserie naar 12 panden in 4 maanden

Voor wie is de Vastgoed Community geschikt?

De Vastgoed Community is niet alleen geschikt voor startende vastgoed investeerders, maar ook zeker voor gevorderden investeerders. Er is genoeg informatie aanwezig, waarmee je uit de voeten kunt. Als beginner ontvang je erg veel informatie, waarvan je kunt leren.

Voor de gevorderden vastgoed investeerders is de community net zo interessant. Je hebt namelijk de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Bovendien kun je bijvoorbeeld een actieve rol in het community forum oppakken, zodat je jezelf zichtbaar maakt bij de andere gevorderden.

Verder kun je je kennis verbreden door het volgen van de masterclasses en het sparren met de vastgoed experts. Niemand zal ooit het punt bereiken waarop je niets meer leert. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.


Vastgoed Community voordelen

Nadat wij lid zijn geworden van de Vastgoed Community, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Inmiddels hebben wij al een aantal vastgoed cursussen doorlopen. Daardoor beschikken wij over duidelijk vergelijkingsmateriaal.

Onze pluspunten sommen wij graag even op:

De vastgoed community onderscheid zichzelf met de aanwezigheid van voorbeeld documenten. Deze documenten kun je hergebruiken voor jouw eigen vastgoed avontuur.

Je ontvangt toegang tot het grootste Vastgoed Forum van Nederland & België

Ze beschikken over een enorme documenten bibliotheek. Hierin kun je bijvoorbeeld diverse documentatie en rekentools vinden.

De community is een hele actieve en betrokken community. Veel beginners en experts zijn zichtbaar aanwezig.

Laagdrempelig netwerken met vastgoed experts


Vastgoed Community nadelen

Wij komen regelmatig punten tegen die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de Vastgoed Community zijn er eigenlijk twee punten die ons opvielen.

Het gaat hierbij niet om een volledige videocursus die je van A tot Z kunt doorlopen. Maar daarentegen is er wel erg veel informatie beschikbaar die je kunt bestuderen.

De community maakt gebruik van maandelijkse betalingen, voor de één is dit een probleem en voor de ander niet.


Wat zijn de kosten van de Vastgoed Community?

Mocht je interesse hebben in de Vastgoed Community, is het natuurlijk altijd fijn om te weten welke kosten hieraan verbonden zitten. Ze hebben ervoor gekozen om drie betalingsmethodes beschikbaar te stellen:

 • Per maand €45,00
 • Per kwartaal €125,00
 • Een jaarabonnement €450,00

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Deze kunnen tussentijds worden opgezegd. Wanneer de kosten van het abonnement tussentijds worden verhoogd, blijft jouw abonnementsprijs gelijk.


Vastgoed Community ervaringen van anderen

Naast onze vastgoed community ervaringen, zijn wij ook opzoek gegaan naar ervaringen en beoordelingen van anderen. Hieronder hebben wij een aantal ervaringen voor je opgesomd.

vastgoed community ervaringen

Als we de vastgoed community ervaringen van andere community leden vergelijken met onze eigen ervaringen, dan kunnen we eigenlijk maar 1 conclusie trekken. Het is namelijk een enorm uitgebreid platform. Bovendien is dit platform geschikt voor zowel de beginners als gevorderden. Het platform onderscheidt zich ook ten opzichte van de andere vastgoed producten. Dit komt mede doordat het over een enorme documenten bibliotheek beschikt.


Eindoordeel van onze Vastgoed Community Review

Inmiddels zijn wij alweer aan het einde gekomen van onze Vastgoed Community Review. Wij hebben de community als erg uitgebreid en interessant ervaren. Onze bevindingen zijn dan ook uiterst positief. De community onderscheidt zichzelf echt ten opzichte van de andere vastgoed producten binnen de markt.

Het platform is opgericht door echte experts en beschikt over een goed fundament. Er wordt erg veel informatie gedeeld over de vastgoedmarkt, wat ergens anders niet te vinden is. Verder heb je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken met echte vastgoed experts.

Verder heb je het voordeel dat er ervaringen worden gedeeld over makelaars en taxateurs. Hier bevelen mensen echt personen aan of juist niet, op deze manier beschik jij al over voorkennis. Dit kun je uiteraard weer in je voordeel gebruiken tijdens jouw vastgoed avontuur.


Inschrijven bij de Vastgoed Community?

Als jij jezelf wilt gaan verdiepen in vastgoed, dan is de Vastgoed Community absoluut een geschikt platform. Ook wanneer jij nog niet beschikt over voldoende kennis. Dit kun je namelijk gedurende jouw lidmaatschap opdoen.

Je hebt een erg actief forum achter de hand. Wanneer jij vragen hebt, kun je hier prima terecht. Tevens kun je veel leren van de vastgoed experts binnen de community en de masterclasses.

vastgoed community

Starten met de Vastgoed Community?

Profiteer nu van de tijdelijke korting!


Alternatieve Vastgoed cursussen of Community’s

 • Masters of Property: De uitgebreide videotraining van Great Property Experience. De cursus is opgezet door twee vastgoed experts: Frank Bakker & Pieter Monsma. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan onze Masters of Property review
 • Vastgoed Academy: De Vastgoed Academy van Martijn van den Berg. Ook hierbij gaat het om een volledige videotraining. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan onze Vastgoed Academy review

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Is de Vastgoed Community geschikt voor beginners?

Ja, de Vastgoed Community is uitermate geschikt voor startende vastgoed investeerders. Er is tal aan informatie te vinden en voorbeeld documentatie. Ook heb je de mogelijkheid om cursussen en masterclasses te volgen. Verder heb je een erg actief forum achter de hand voor al jouw vragen.

Is er een Vastgoed Community kortingspagina?

Er is een kortingspagina aanwezig, waarbij je op ieder abonnement korting ontvangt. Ga naar direct naar de Vastgoed Community kortingspagina!

Kun je het Vastgoed Community abonnement maandelijks opzeggen?

Het abonnement van de Vastgoed Community is maandelijks opzegbaar. Mocht je toch niet geheel tevreden zijn, kun je dit na 1 maand alweer opzeggen.

Vastgoed Community

vanaf €45,00 per maand
4.65

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

4.5/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Onderscheid zichzelf ten opzichte van andere vastgoed producten
 • Enorme documenten bibliotheek aanwezig
 • De mogelijkheid om live masterclasses bij te wonen
 • Laag drempelig netwerken met vastgoed experts

Minpunten

 • Geen volledige cursus aanwezig die je van A tot Z kunt volgen
 • Voor sommige mensen is het niet haalbaar om een abonnement af te sluiten

Plaats een reactie