SMMB Masterclass Review – Boyd Hoek – Onze Ervaringen 2021

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Home » Reviews » SMMB Masterclass Review – Boyd Hoek – Onze Ervaringen 2021


SMMB Masterclass, de online cursus voor het opzetten van jouw eigen Social Media Marketing Bureau. Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen, heb jij mogelijk interesse in de SMMB cursus van Boyd Hoek en wil jij weten wat je kunt verwachten.

Inmiddels is er een vernieuwde versie van deze online Social Media Marketing Bureau cursus, namelijk de SMMB Masterclass 2.0. Binnen deze online cursus ga je aan de slag met het opstarten van jouw eigen succesvolle SMMB.

Mocht je nog geen idee hebben wie Boyd Hoek is of wil jij weten of de SMMB Masterclass voor jou geschikt is? Dan heb je de mogelijkheid om hier zijn gratis webinar te volgen. Maar wat is een SMMB nu eigenlijk? De afkorting SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. In deze review gaan we hier dieper op in.

Binnen deze cursus ga jij onder andere leren om jouw eigen online business op te starten. Zo leer je bijvoorbeeld Social Media advertenties van bedrijven en klanten opzetten en beheren. In onze SMMB review zullen wij ook vertellen wie Boyd Hoek is, waar de cursus allemaal uit bestaat en delen wij graag onze mening met jou. Wij hebben deze cursus namelijk helemaal gevolgd.

Wil je meer weten over het starten van een eigen Social Media Marketing Bureau?
Lees dan gerust onze SMMB Masterclass review!

SMMB Masterclass

Geld verdienen met een SMMB?

Start en schaal jouw winstgevende SMMB vandaag!


Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek

Boyd Hoek is de eigenaar en oprichter van de SMMB Masterclass. Boyd is een jonge internet ondernemer. Mogelijk heb je hem weleens voorbij zien komen op één van de social media kanalen. Hij startte zijn eigen SMMB toen hij nog op de middelbare school zat. Dit is natuurlijk onwijs knap voor iemand met zo’n jonge leeftijd.

Binnen twee jaar heeft hij zijn online business naar een level van 10k per maand kunnen opschalen. Inmiddels heeft hij al vele andere mensen geholpen met het opzetten van een eigen SMMB verdienmodel.

Wij vinden Boyd een erg aardig persoon. Wij hebben namelijk diverse keren contact met hem gehad. Bovendien heeft hij ons altijd netjes te woord gestaan en hielp hij met onze vragen.

Boyd heeft een volledig team achter zich staan, die hem ondersteunen bij vragen over de SMMB Masterclass. Zoals wij hebben kunnen ervaren deelt Boyd Hoek graag zijn kennis richting anderen, zodat ook zij de kans krijgen om met zijn methode succesvol te gaan worden.


Wat is de SMMB Masterclass?

SMMB betekent Social Media Marketing Bureau. In het Engels staat dit voor SMMA, dit betekent letterlijk hetzelfde als in het Nederlands namelijk, Social Media Marketing Agency.

In de SMMB ga je aan de slag met het opzetten van social media advertenties voor jouw klanten of bedrijven. Zo leer je om meer zichtbaarheid te gaan creëren voor deze klanten of bedrijven. Ook gaat het erom dat jij ervoor gaat zorgen dat deze klanten meer sales binnen gaan slepen.

Je hebt vast wel eens advertenties op Facebook of Instagram voorbij zien komen. Dit wordt regelmatig gedaan door bedrijven zelf, maar de meeste hebben hier vaak weinig tijd voor. Zij schakelen hiervoor vaak een bureau in, die deze werkzaamheden voor hun doen.

Er wordt door een bedrijf aan een SMMB, vaak veel geld uitgegeven om dit op te zetten. Het eind resultaat wat hiermee bereikt wordt, is dat een bedrijf hierdoor vaak meer omzet gaat draaien. Dus hoe meer goede advertenties, hoe meer klanten voor het bedrijf.

Daarom zijn bedrijven vaak bereid om hier duizenden euro’s per maand aan uit te geven voor een persoon of bedrijf, die dit voor hun gaat inregelen en beheren. Hoe dit allemaal in z’n werk gaat, ga jij allemaal leren in de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

smmb masterclass cursusoverzicht

Bekijk de gratis webinar van Boyd Hoek, waarin hij veel informatie deelt over zijn cursus.


SMMB Masterclass video review

Bekijk hieronder onze uitgebreide SMMB Masterclass video review.


Waar bestaat de SMMB Masterclass uit?

De SMMB Masterclass is onderverdeeld in een programma van 6 weken. Binnen 6 weken zou je de mogelijkheid hebben om een eigen social media marketing bureau op te zetten. Je kunt natuurlijk ook besluiten, als je hier genoeg tijd voor hebt, om deze cursus sneller te doorlopen.
Het gaat hierbij namelijk om een online videotraining, die je op eigen tempo kunt volgen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om je eigen draai hier aan te geven.

De ene persoon vindt het misschien prettig om de training alsnog te verdelen in 6 weken, terwijl de andere persoon misschien liever zo snel mogelijk start en deze volledige training gaat doorlopen. Wij gaan jou een beeld geven van wat je precies kunt verwachten van de SMMB Masterclass.

cursus overzicht

Week 1 – Je fundering leggen

De eerste module bestaat uit 5 onderdelen, deze gaan wij hieronder uitvoerig bespreken.

Module 1.1: Je fundering leggen

In deze module ga je van start met het leggen van de fundering, voor het starten met de SMMB Masterclass. Hierbij volgt een duidelijke online instructie video training om aan de slag te gaan.

module1 je fundering leggen

Zo worden onder andere de volgende punten uitvoerig besproken:

 • De Huisregels & de community
 • Wat is de Structuur van het programma
 • Welk wat voor jou is neergelegd
 • Hoe je dit programma tot een succes kunt gaan maken

Ook wordt er gedeeld hoe je het beste een KvK nummer kunt gaan aanvragen en wat de richtlijnen zijn om vragen die jij hebt, beantwoord te krijgen. Tot slot heb je de mogelijkheid om lid te worden van de privé Facebook & Telegram groep.

Module 1.2: Het Business model

In deze module wordt er uitleg geven over het business model en waarom je social media marketing moet inzetten. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat social media marketing precies in houd en hoe dit in zijn werk gaat.

Je gaat ook ontdekken wat de juiste en de onjuiste manier is om een service based business te runnen. Bovendien leer je waarom nou juist social media marketing een goed idee is om mee te starten. Tot slot leer je ook waarom social media marketing een goed business model is.

Module 1.3 Je markt,service en aanbod

In deze video wordt je als het ware voorbereid binnen jouw markt. Zo leer je een keuze maken qua service en aanbod. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Het kiezen van jouw service & markt
 • Jouw aanbod creëren
 • Als het ware jouw Mount Everest vinden

Je komt er achter hoe jij een markt kunt kiezen en welke markten er beschikbaar zijn. Ook leer je wat belangrijk is bij het kiezen van jouw markt en welke services hier het beste bij passen. Vervolgens ga je aan de slag met het creëren van jouw 1.0 versie aanbod.

Module 1.4 – Je markt leren kennen

Binnen deze module ga je aan de slag met het leren kennen van jouw markt. De punten die onder andere aan bod komen zijn:

 • Je marktonderzoek
 • Hoe kun jij jezelf gaan onderscheiden van de rest?
 • Jouw marketing onderzoek & hoe stel je het skeletsysteem samen?

In deze video wordt de nadruk gelegd op belangrijke key elementen, waarbij je jezelf kunt gaan onderscheiden van de concurrentie.

Module 1.5 Mindset

In deze video leer je de jusite mindset te krijgen. Deze wordt als het ware geprogrammeerd voor succes. De volgende onderwerpen worden in deze video besproken:

 • Jouw droomleven
 • Jouw avatar
 • Zien, geloven bereiken
 • Het werk doen
module 1.5 mindset

Week 2 – Resultaten behalen

De tweede module bestaat uit 11 video’s, waarbij de focus wordt gelegd op Facebook advertenties en clickfunnels.

module 2 smmb masterclass

Module 2.1 – Het Facebook Algoritme

Je leert in deze module onder andere hoe het Facebook algoritme werkt. Verder ga je aan de slag met het veilingsysteem en het opzetten van een goede Facebook advertentie.

Module 2.2 – Het sales proces

In deze video wordt er dieper in gegaan op het sales proces. Zo leer je onder andere hoe jij jouw Facebook advertenties kunt aansluiten op de wens en het bestaande sales proces van de klant. Dit zal er dan automatisch voor gaan zorgen dat leads zich gaan omzetten in (nieuwe) klanten.

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij gaat leren hoe jij kunt inspelen op het sales proces van jouw klanten. En dat je ervoor gaat zorgen dat deze klant aan de hand van jouw advertenties meer inkomsten zal gaan binnenslepen.

Module 2.3 – De opzet (business manager & pixel 2020)

In deze video geeft Boyd Hoek uitleg over hoe jij de Facebook business manager goed kan opzetten. Ook leer je hoe jij ervoor kunt gaan zorgen dat er een duidelijk overzicht en structuur gehanteerd wordt, zodat jij jouw klanten uit elkaar kunt houden. Bovendien leer jij hoe je de Facebook pixel kunt gaan installeren + instellen.

Verder worden er diverse tips en tricks getoond en je dient rekening te houden met de AVG wetgeving. Boyd deelt een link om te voorkomen dat jouw Facebook Business Manager wordt geblokkeerd. Ook heeft hij een aantal templates klaar gezet. Denk bijvoorbeeld aan een cookie beleid en een cookie website link.

Module 2.4 – SMM voor lokale bedrijven

Wat is SMM? SMM staat voor de afkorting Social Media Marketing. In deze video over SMM voor lokale bedrijven, ga jij leren hoe SMM in zijn werk gaat voor lokale bedrijven. Verder ontdek je het skeletsysteem die van toepassing is op lokale bedrijven. Je gaat hierin onder andere leren welke Social Media Marketing werkt voor de lokale bedrijven.

Module 2.5 – Ads opzetten: van A tot Z

In deze 5e video van de 2e module wordt de focus gelegd op het opzetten van een complete Facebook advertentie van A tot Z. Je leert onder andere diverse afkortingen die betrekking hebben op Facebook.

Boyd neemt je in deze video mee in zijn Facebook Business Manager en hij gaat jou ook laten zien hoe je een Facebook Pixel kunt gaan integreren in een website.

Module 2.6 – Clickfunnels: van A tot Z

In deze video wordt de focus gelegd op de click funnels software. Je leert hierin onder andere hoe jij click funnels kunt gaan opbouwen.
Verder worden er diverse waardevolle tips en details gedeeld, die je goed kunt gebruiken bij het bouwen van jouw funnels. Tot slot leer je wat je moet doen als er een funnel niet werkt.

Module 2.7 – Zapier: van A tot Z

Binnen deze video wordt er uitgelegd hoe jij ervoor kunt gaan zorgen dat je Zapier integreert met Click Funnels. Ook leer je hoe je deze integreert met jouw lead advertenties, zodat hieruit automatisch leads verstuurd kunnen worden naar jouw klanten. De onderwerpen die onder andere worden besproken binnen deze video :

 • Een walkthrough door Zapier
 • Je leert waarom het zo belangrijk is dat klanten zo snel mogelijk leads krijgen en contacten

Module 2.8 – Competities runnen

Je leert in de 8e video van de tweede module hoe jij veilig competities kunt gaan runnen voor jouw klanten.

De vragen die onder andere beantwoord gaan worden zijn:

 • Waar moet je precies op letten bij het runnen van competities?
 • Wat maakt jouw advertentie nu een goede competitie advertentie?

Module 2.9 – Skeletsysteem restaurants

Binnen deze video tekent Boyd Hoek als het ware het skeletsysteem voor restaurants en andere horeca voor je uit. Ook heeft hij een kant en klare funnel klaargezet, die je zo kunt overnemen voor gebruik.

Ondanks dat je volledig met Boyd hebt mee kunnen kijken tijdens alle fases, Heeft hij besloten om voor zeer populaire markten een skeletsysteem op te zetten.

De reden hierachter is dat dit simpelweg ervoor gaat zorgen dat heel veel cursisten hier baat bij zullen hebben. Ook wanneer jij niet actief bent binnen de branche van het skeletsysteem, kun je hiervan erg veel leren. Dit heeft als reden dat hetgeen wat uitgelegd wordt heel duidelijk toepasbaar is voor iedereen.

Module 2.10 – Skeletsysteem tandarts

In de video over het Skeletsysteem van de tandarts deelt Boyd Hoek opnieuw een skeletsysteem die direct toepasbaar is. Ook hierbij heb je de mogelijkheid om zijn kant en klare funnel te downloaden en te hergebruiken.

Binnen deze video krijg je diverse voorbeelden van direct response advertenties te zien. Waarvan je ook zeker weer kunt leren en dit direct kunt toepassen bij jouw klanten.

Module 2.11 – Skeletsysteem fitness industrie

De fitness industrie is ook een zeer populaire branche of niche tegenwoordig. Ook hier heeft Boyd Hoek een skeletsysteem voor uiteen getekend. Hierbij heb je zelfs de mogelijkheid om 2 kant en klare funnels te downloaden en her te gebruiken.


Week 3 – Je eerste klant

Module 3.1 – Je eerste klant

module 3

Je bent gestart, maar hoe ga jij er nu voor zorgen dat jij zo snel mogelijk je eerste klant binnenhaalt? Dit kan je zien als een mijlpaal. De methode is natuurlijk allemaal relatief nieuw. Je moet nu de opgedane kennis ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. Binnen deze video ga je aan de slag met de volgende punten:

 • Je gaat aan de slag met de eerste klant methode
 • Wat is nu de juiste proefklant?
 • Je gaat een proefperiode meetings zetten
 • Proefperiode resultaten leveragen

Module 3.2 – Proefperiode resultaten

In deze video laat Boyd Hoek jou de strategie zien om, binnen de twee weken van jouw proefperiode, resultaten te gaan behalen voor jouw klanten. De punten die aan bod komen binnen deze video zijn:

 • Hoe kun je het beste verwachtingen managen
 • Wat is de 2-week resultaat strategie?

Week 4 – Sales

Module 4.1 – Meetings zetten | Cold calls

module 4 smmb masterclass

In deze module ga jij leren om letterlijk bedrijven te gaan opbellen. De punten die onder andere aan bod gaan komen zijn:

 • Het script van Boyd Hoek
 • Wat is de sleutel tot cold calling?
 • Wat is de achilleshiel van cold calls?

Module 4.2 – Meetings zetten | Fb & LinkedIn

In deze video ga je aan de slag met het meetings zetten van Facebook en Linkedin. Hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Er zijn een aantal instructie bijlagen aanwezig, waarbij jouw social media accounts flink onder de loep worden genomen. Je gaat onder andere leren hoe jij klanten kunt werven door middel van Facebok of Linkedin.

Module 4.3 – De close formule

Je gaat in deze module leren wat de close formule is. Bovendien krijg je een enorme diepgang binnen het sales proces. Wat gaat er nu voor zorgen dat mensen daadwerkelijk iets gaan kopen? De punten die onder andere aan bod komen zijn:

 • Waarom kopen mensen?
 • Wat is de close formule?
 • Het sales gesprek

Module 4.4 – Het sales script

In deze video ga jij het sales scripts van Boyd hoek ontdekken. Dit is zijn persoonlijke sales script en het is hierbij de bedoeling dat iedereen dit voor zichzelf zal gaan aanpassen + toepassen. Boyd gaat stap voor stap door het sales script heen en geeft hierbij alle benodigde informatie. Verder legt hij uit hoe het sales script in elkaar steekt.

Module 4.5 – Boyd’s live sales calls #1

Deze video bevat een klant demo, waarin Boyd laat zien hoe hij klant gesprekken of sales gesprekken aan gaat. Dit is erg leerzaam op het moment wanneer je nog geen klant gesprekken hebt hoeven voeren, maar ook zeker wanneer je al meerdere gesprekken hebt gevoerd.

Je hebt hierbij de mogelijkheid om de technieken die Boyd toepast te leren en ook toe te passen binnen jouw sales gesprekken.

module 4.5

Module 4.6 – Boyd’s live sales calls #2

Ook binnen deze video krijg je een live klanten demo te zien van Boyd Hoek. Bovendien kun je weer veel leren van deze video en je kunt de technieken toepassen bij jou eigen klanten.


Week 5 – Systemen & processen

Module 5.1 – Automatisch betalingen & facturen

module 5.1

Als je start met een eigen business komen er natuurlijk altijd facturen en betalingen om de hoek kijken. Binnen deze module ga je leren hoe je automatische betalingen en facturen kunt instellen. Welke acties moet je uitvoeren wanneer je een klanten case wilt gaan afsluiten.
Verder leer je wat moet doen en wanneer een klant niet direct wil beginnen?

Module 5.2 – Het Magische Contract

In module 5.2 ga je leren hoe het contract in elkaar steekt en hoe en waarom jij dit contract ook kunt gaan gebruiken.
Boyd Hoek heeft een template van een contract opgemaakt, die je direct kunt downloaden en hier jouw eigen twist aan kunt geven.

Module 5.3 – Klanten on-boarden

Hoe gaat het klanten-on-boardigen proces in zijn werk? Wat is de methode om klanten te on-boarden? En waarom wordt deze methode hiervoor gebruikt? In deze video leer je meer over klanten on-boarden. Ook hier staat weer een klanten on-boarding funnel voor je klaar, die je direct kunt aanpassen en toepassen. Bovendien zitten hierbij 2 bijlages klanten on-boarding instructies.

Module 5.4 – SMMB Website

Wat betekent SMMB? De afkorting SMMB staat voor: Social Media Marketing Bureau. In deze video wordt er stil gestaan bij hoe jij een SMMB website kunt opbouwen in minder dan één uur.

Je leert onder andere ook waarom jij moet beschikken over een SMMB website. De template voor het opzetten van een SMMB website, kun je downloaden vanuit de video. Ook wordt er een domein naam aangekocht, die je kunt gaan linken aan jouw funnels.


Week 6 – passief maken & schalen

Module 6.1 – Top freelancers vinden, inhuren & managen

module 6 smmb masterclass.

Wanneer jij bent aangekomen bij deze video, ga je leren wat freelancers zijn. Verder wat de reden is dat je freelancers gaat gebruiken en waar kun je nu het beste op zoek gaan naar freelancers? Alle processen die betrekking hebben op freelancers, worden in deze module uitgelegd.


Module 7 – SMMB Mastermind

Module 7.1 – SMMB Mastermind

module 7

Binnen deze video van module 7 heb je de mogelijkheid om jouw SMMB naar een hoger level te gaan tillen. Je kunt hierbij een 1-op-1 call aanvragen met Boyd Hoek. Boyd gaat door middel van deze call meekijken met jouw business en geeft jou hierbij adviezen.


Module 8 – Opnames Coaching calls

Module 8.1 – Opname Coaching Calls

module 8

Hier vind je alle coachingscalls terug die de afgelopen maanden in 2019 en 2020 hebben plaats gevonden. Dit is een mogelijkheid om meer te leren van andere cursisten, maar ook van Boyd Hoek zelf.

Module 8.2 – Opname Mastermind

Deze module was op 21-12-2020 nog niet ingevuld.
Deze wordt mogelijk op een later tijdstip aangevuld.


Module 9 – Bonus Sectie

Er zijn 3 bonussen die je gratis ontvangt. In het volgende hoofdstuk schrijven wij deze gratis bonussen verder uit.
De bonussen die je ontvangt zijn:

 • Bonus#1 – Youtube Marketing
 • Bonus#2 – Financiële & Boekhoud training
 • Bonus#3 – SMMB Audit Software

Wat zijn de Gratis Bonussen van de SMMB Masterclass?

Bonus#1 – Youtube Marketing

In deze bonus video ga je aan de slag om Youtube in te gaan zetten voor jouw SMMB. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk naamsbekendheid op doen voor jouw SMMB. Maar het is ook zomaar mogelijk dat je nieuwe klanten zult gaan binnen halen aan de hand van Youtube.
Maar hoe gaat dit nu exact in zijn werk? Je gaat onder andere het volgende leren:

 • Wat zijn de voordelen van het Youtube platform?
 • Hoe je kunt gaan starten met Youtube en het maken van jouw eerste video’s
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw video’s gaat ranken + de juiste doelgroep bereiken

Er worden diverse tips & tricks weggeven voor het maken van een optimale Youtube video.

Bonus 1

Bonus#2 – Financiële & Boekhoud training

Het gebeurt vaak dat mensen zich alleen maar focussen op online geld verdienen of geld verdienen. Dit gaat dan ten koste van hun boekhouding. Dit is nu juist één van de belangrijkste punten. Vaak hebben deze mensen dan ook totaal geen benul van hun uitgaven en inkomsten. Binnen deze video legt Boyd uit wat er bij komt kijken wanneer jij een ZZP’er bent.

Met welke belastingen heb je te maken als ZZP’er? En welke impact gaat dit hebben op het invullen van jouw belasting aangiftes? Je leert het in deze module.

bonus 2

Bonus#3 – SMMB Audit Software

De derde bonus is de SMMB Audit Software. Je hebt de mogelijkheid om je hierbij een gratis trial aan te vragen. Aan de hand van deze software kun je een bedrijf volledig scannen en hierbij alle belangrijke gegevens inzien. Je hebt de mogelijkheid om deze software als eerst 14 dagen gratis uit te proberen.

bonus 3

Wat is het doel van de SMMB Masterclass?

Het doel van de SMMB Masterclass is om andere ondernermers en bedrijven te helpen met het krijgen van meer klanten. Social Media is daar het perfecte voorbeeld voor. Met de SMMB Masterclass leer je je eigen Social Media Marketing Bureau op te zetten. Boyd Hoek en zijn team helpt jou stap voor stap hoe je dit voor elkaar kunt krijgen en dit uiteindelijk kunt automatiseren.


Voor wie is de SMMB Masterclass geschikt?

Je kunt de SMMB Masterclass inzetten voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld om je eigen bedrijf op te zetten. Bovendien kun je hiermee ook weer andere bedrijven helpen om goede campagnes op te zetten. Wanneer jij meer wilt weten over het opzetten van een Facebook advertentie, dan is deze SMMB Masterclass ook geschikt voor jou. Je moet wel beschikken over de juiste motivatie en doorzettingsvermogen.

Wil jij weten of de SMMB Masterclass voor jou is geschikt? Boyd Hoek geeft een gratis SMMB Masterclass 2.0 training, waarbij hij veel informatie deelt over zijn cursus. Aan de hand van deze gratis training, kun je ontdekken of deze cursus mogelijk voor jou is geschikt.


Wat vinden wij goed aan de SMMB Masterclass?

Er zijn ons een aantal positieve punten opgevallen aan de SMMB Masterclass. Wij zetten dit graag voor jou op een rijtje, zodat jij een beter beeld hebt van wat je kunt verwachten.

✔️ Er zijn veel waardevolle tips en tricks terug te vinden in de SMMB Masterlass.

✔️ Boyd Hoek geeft veel informatie prijs + herbruikbare documentatie weg. Stap voor stap neem hij jou mee in de SMMB wereld. Inmiddels heeft hij enorm veel ervaring, dus hij weet ook waar hij over praat.

✔️ De cursus is erg overzichtelijk en netjes opgebouwd.

✔️ Boyd update de cursus regelmatig, omdat de wereld van social media natuurlijk continue verandert. Bovendien heb je levenslang toegang tot dit product.


Wat vinden wij minder goed aan de SMMB Masterclass?

Helaas zitten er ook weleens nadelen aan en product. Wij hebben een aantal minder goede punten ontdekt, die wij graag met jou willen delen. Wij zetten deze punten ook voor jou op een rijtje.

Onze mening is dat deze cursus in je straatje moet liggen. Er zijn natuurlijk altijd klanten of bedrijven die niet zomaar de eerste, de beste SMMB binnen zullen halen. Er volgen bijvoorbeeld persoonlijke gesprekken of meetings. Dit moet wel voor jou als persoon zijn weggelegd.
Je moet jezelf dus goed kunnen presenteren, dan is deze SMMB zeker geschikt voor jou.

Concurrentie kan ook een nadeel zijn. Je bent natuurlijk niet de enige die is gaan starten met de SMMB Masterclass. Je moet jezelf gaan onderscheiden van de rest.Maar als jij besluit te gaan starten met de SMMB Masterclass en je zet je hier voor de volle 100% voor in, zou dit geen probleem mogen vormen. Deze SMMB Masterclass is dan zeker een toegevoegde waarde.

Geen Get-rich-quick methode.


Wat zijn de kosten van de SMMB Masterclass cursus?

SMMB Masterclass kopen? De kosten voor de SMMB Masterclass zijn €997,00. Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
Hierbij gaat het om totaal 3 delen van €397, dit komt neer op een totaal van €1191,00.

14 dagen niet goed geld terug garantie

Wanneer jij toch twijfelt of de SMMB Masterclass geschikt is voor jou, kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen.


SMMB Masterclass ervaringen

Toen wij op zoek waren naar meer informatie over de SMMB Masterclass, kwamen wij al snel veel positieve reacties tegen. Veel mensen hebben een succesvolle SMMB Business opgezet, nadat ze deze cursus hebben gevolgd.

Een conclusie die we dan wel kunnen trekken, is dat de informatie die Boyd Hoek weg geeft in zijn cursus, waardevol is. Buiten het feit dat deze waardevol is, heb je de mogelijkheid om aan de hand van deze waardevolle informatie een business op te zetten. Wij hebben veel berichten voorbij zien komen, met positieve en goede resultaten. Deze bedragen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien, je moet dan ook wel bereid zijn om hier de nodige tijd en energie
in te steken.

Hieronder een tweetal ervaringen die wij hebben kunnen vinden op het internet. Het gaat hierbij om twee cursisten vanuit de SMMB Masterclass 2.0.

SMMB Masterclass 2.0 ervaringen
SMMB Masterclass ervaringen

Onze SMMB Masterclass ervaringen + eindoordeel

Wij hebben zelf deelgenomen aan de webinar van Boyd en waren zeer onder de indruk van zijn aanpak. Hij is erg gepassioneerd over zijn vak en komt ook met aantoonbare resultaten waardoor je meteen het gevoel hebt dat dit succesvol kan gaan worden. Wat ook erg belangrijk is, is dat hij de tijd neemt om heel veel uit te leggen. De webinar duurde ongeveer 3 uur in zijn totaliteit, waarbij hij ook ruim de tijd nam om vragen te beantwoorden.

SMMB Masterclass 2.0

Aan de hand van deze gratis SMMB Masterclass webinar, hebben wij besloten om de SMMB Masterclass te gaan volgen. Wij hebben de volledige SMMB Masterclass doorlopen en zijn erg onder de indruk van deze online cursus. Het doel van deze training is om zelf een succesvolle SMMB op te zetten. Je zou in principe overal vandaan kunnen werken. Het enige wat je hierbij nodig hebt is een laptop + telefoon.


Onze mening over de SMMB Masterclass 2.0

Boyd Hoek geeft veel informatie prijs en deelt ook zijn eigen documentatie. Bovendien kun je deze direct toepassen. Bij sommige cursussen heb je soms het idee dat niet alles prijs gegeven wordt. Dit komt doordat er toch vaak mensen bang zijn, dat dit 1 op 1 overgenomen wordt en hierdoor meer concurrentie ontstaat.

Dit gevoel hebben wij totaal niet bij de SMMB Masterclass cursus. Sterker nog Boyd Hoek deelt in onze ogen juist enorm veel informatie, omdat hij graag andere ook de kans wil bieden om een succesvolle SMMB op te starten. Zoals je leest zijn onze ervaringen met deze masterclass zeer positief.

Een tip vanuit ons: Neem de tijd voor deze training en zorg dat je meteen aan de slag gaat met het implementeren van de theorie.

Misschien heb je nog twijfels of deze SMMB Masterclass wel geschikt is voor jou. Wij raden dan ook zeker aan om je aan te melden voor de gratis SMMB Masterclass webinar, zodat je een duidelijke indruk krijgt van deze cursus.

Wanneer je ervoor kiest om te gaan starten met de SMMB Masterclass sta je er nooit alleen voor. Zo heb je toegang tot de besloten Facebook community “Mastermind” achter de hand. Waarin je vragen kunt stellen en je hebt de mogelijkheid om een 1 op 1 call met Boyd Hoek in te plannen.


De SMMB Masterclass kopen?

Wanneer jij wilt gaan starten met SMMB dan raden wij deze Social Media Marketing cursus zeker aan. Deze cursus bevat een gestructureerd stappenplan voor het opbouwen van jouw succesvolle SMMB. Wil jij aan de slag met het opzetten van jouw Social Media Marketing Bureau?

SMMB Masterclass

Starten met een Social Media Marketing Bureau?

Bekijk de uitgebreide en vernieuwde cursus van Boyd Hoek!


Veelgestelde vragen

Wij hebben een opsomming gemaakt van de meest gestelde vragen van de SMMB Masterclass.

Hoeveel tijd heb je nodig om een SMMB te starten?

De indeling qua tijd ligt helemaal aan jou eigen inzet. Hoeveel tijd wil of kan jij beschikbaar stellen? En hoe snel wil jij resultaat zien of doelen behalen? Veel mensen die nog op school zitten werken part time aan hun SMMB. Zij kiezen ervoor wanneer zij rond de €3000,- per maand verdienen om zich hier volop op te focussen.Dit is dus per persoon verschillend.

Kan je een SMMB starten als je ernaast werkt of op school zit?

Dit is zeker mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om de masterclass op eigen tempo te volgen.
Je kunt er dus ook voor kiezen om deze rustig aan te volgen en dit rustig aan te gaan toepassen.

Wat als je niet tevreden bent met de SMMB Masterclass?

Boyd Hoek hanteert een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.
Je hebt dus de mogelijkheid om binnen 14 dagen na aankoop een refund aan te vragen.
Hiervoor moet je even een mailtje sturen naar: support@digitalpresence.nl

Wat betekent SMMB?

De afkorting SMMB staat voor: Social Media Marketing Bureau.

SMMB Masterclass

€997,-
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Overzichtelijk en netjes opgebouwd
 • Waardevolle informatie en tips
 • Boyd Hoek neemt je stap voor stap mee in het opzetten van jou eigen SMMB

Minpunten

 • Je moet beschikken over de juiste inzet, motivatie en doorzettingsvermogen
 • Geen get-rich-quick methode