Review SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Leestijd: 6 minuten
SMMB Masterclass

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen, heb jij mogelijk interesse om je eigen Social Media Marketing Bureau, afgekort SMMB, op te zetten. 

Wat is SMMB? Wie is Boyd Hoek?

Wil jij 10k p/m verdienen met een online business? Dan is de SMMB Masterclass een goede optie voor jou.
Wil je er meer over weten? Lees dan snel onze review!

Wat is SMMB?

SMMB betekent Social Media Marketing Bureau. In de Engelse termen SMMA, betekent dit precies hetzelfde, Social Media Marketing Agency.

In de SMMB zet je je eigen marketing ads (advertenties) op, waarvoor je in dienst gaat voor andere bedrijven, om meer zichtbaarheid te creëren. Dit kan natuurlijk ook met eigen producten.

Je hebt vast wel eens advertenties op Facebook of Instagram voorbij zien komen.
Dit wordt regelmatig gedaan door bedrijven zelf, maar hier hebben ze vaak weinig tijd voor. Ze schakelen vaak een bureau in, die dit voor hun doet.

Er wordt door een bedrijf aan een SMMB, vaak heel veel geld uitgegeven om dit op te zetten. Het eind resultaat wat hiermee wordt bereikt, is dat een bedrijf hierdoor meer omzet gaat draaien. Dus hoe meer goede advertenties, hoe meer klanten voor het bedrijf.

Als jij een goed SMMB kunt runnen, dan zal het bedrijf meer winst generen. Daarom zijn bedrijven vaak bereid om hier duizenden euro’s per maand aan uit te geven, voor een persoon of bedrijf die dit voor hun gaat inregelen en beheren.
Dit ga jij allemaal leren in de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Heb jij interesse in een gratis training?

Wie is Boyd Hoek?

foto Boyd Hoek

Boyd is eigenaar van een 10k online business. Hij startte zijn eigen SMMB toen hij nog op de middelbare school zat. Hij heeft heel veel andere mensen geholpen met een eigen SMMB verdienmodel.

Boyd kan jou helpen om je naar de next level te brengen. Hij komt vaak snel tot de kern tijdens de lessen. Hij laat praktische case studies zien en hij vertelt jou hoe hij van 0 naar een 10k business is gegaan.

Boyd maakt gebruik van het business model bestaande uit 3 stappen, die je continu moet kopiëren om succesvol te worden.

  1. Kies een “high-leverage” markt.
  2. Vind klanten en verkoop je service met een consistent proces.
  3. Behaal resultaten voor je klanten. 

Hij maakt ook gebruik van de 30 dagen challenge. In deze 30 dagen gaat hij jou vertellen hoe je winst kan genereren binnen 30 dagen. Hij geeft in de training altijd aantoonbare bewijzen van zijn studenten, die goede resultaten hebben behaald. Deze studenten hebben zijn business namelijk het 3 staps business model gekopieerd en daardoor winstgevende resultaten behaald.

SMMB Masterclass cursus

De SMMB masterclass is geen “get rich quick” of “druk op de knop en wordt rijk” methode.
Je moet willen geven en nemen om geld te verdienen met de SMMB Masterclass.

In het begin moet je heel veel zelf besteden aan de advertenties, maar later kun je het beste mensen in dienst nemen. Je kan winst maken door minder te vragen dan dat jij ervoor vraagt. Jij krijgt uiteindelijk dus meer een toezichthoudende rol i.p.v. de werknemer rol. Bedrijven zijn vaak bereid om hier veel geld aan uit te geven.

Hoe zou het voor jou zijn om binnen een maand zoveel te kunnen verdienen?

Je hoeft niet geboren te zijn met een berg aan talent om dit doel te kunnen behalen, zolang je er maar voor gaat.
Je moet gemotiveerd zijn en ervoor zorgen dat je een goede mindset hebt.

Kies een ander pad en blijft niet hetzelfde pad bewandelen. Soms is dit heel eng, want je weet niet waar het pad eindigt, maar investeren in jezelf is altijd de juiste weg!

Wat kost de SMMB Masterclass training?

De cursus heeft een totale waarde van €10.482.
Via deze speciale kortingslink betaal je een gereduceerde prijs van €997,-.
Je kan het ook in 3 delen betalen van €397, dit kost je totaal €1191,-

prijs SMMB

Inhoud van de SMMB Masterclass:

Als je de SMMB Masterclass volgt, dan leer je hoe je bedrijven kan helpen met de nieuwste manier van marketing.

De SMMB Masterclass bestaat uit 7 modules met daarin 30 lessen.

Module 1: Gaat over de fundering leggen. Wat is het? Hoe ziet jou basis eruit? Hoe zit het verdienmodel in elkaar en hoe ziet jou markt eruit? Service en aanbod. Ook zit er in deze training 1 video over de mindset van ongeveer 50 minuten verwerkt.

Module 2: Gaat over het proces. Hierin leer je de basis. Hoe gaat alles in z’n werk. Boyd laat hierin verschillende voorbeeld video’s zien en leert je hoe je model opzet. Je leert resultaten behalen.

Module 3: Hierin ga je aan de slag met je eerste klant. Je gaat testimonial (getuigenis) opnemen. Dit is een verklaring van een klant over zijn positieve ervaring met een product of bedrijf. Het gaat vooral om ervaring opbouwen voor toekomstige klanten.

Module 4: Je gaat verder met het proces. Meetings zetten op social media, cold calls, sales scripts en je ziet 2 voorbeeldvideo’s van Boyd waarin hij laat zien hoe je de gesprekken voert. Dit zijn hele leerzame video’s.

Module 5: systemen en processen. Als het goed is heb je nu al een klant. Je houdt je bezig met het contract maken. Je gaat hierin leren te optimaliseren en automatiseren. In deze module breng je jou klant naar de next level.

Module 6: passief maken en opschalen. Je leert hoe je de dingen kan uitbesteden, waardoor jij zelf meer tijd hebt om andere dingen te kunnen doen, zodat jij nog meer te kunt verdienen. Je gaat opschalen.

Module 7: Dit zijn de bonus video’s met daarin o.a. wekelijkse coaching calls van Boyd, waarin hij de nieuwe dingen behandeld op het gebied van social media marketing, nieuwe trends verteld en vragen beantwoord.

De cursus zal regelmatig vernieuwd worden met nieuwe content en updates om alles te optimaliseren.

Het gaat om een 6 wekelijkse training, waarin jij gaat leren aan de slag te gaan met Social Media Marketing.
Boyd heeft regelmatig contact met de studenten doormiddel van coaching calls.

En er zit een hele community verbonden aan deze Masterclass, je krijgt toegang tot een afgeschermde facebook pagina.

Onze ervaringen met de SMMB Masterclass

Het hoofddoel van deze training is mensen een methode aan te leren, via een verdienmodel, waardoor zij een eigen onderneming kunnen starten.

Je zou in principe overal vandaan kunnen werken. De 9 tot 5 mentaliteit is hierbij dus helemaal niet meer aan de orde, zolang je de juiste strategieen maar toe past.

Wij hebben zelf deelgenomen aan de webinar van Boyd en waren zeer onder de indruk van zijn aanpak.
Hij is erg gepassioneerd in zijn vak en komt ook met aantoonbare resultaten waardoor je meteen het gevoel hebt dat dit gaat werken.

Wat ook erg belangrijk is, is dat hij de tijd neemt om heel veel uit te leggen.

De webinar duurde ongeveer 3 uur totaal, waarbij hij ook ruim de tijd nam om vragen te beantwoorden.
Wanneer je besluit de volledige webinar bij te wonen, krijg je ook per mail een excel sheet toegestuurd met hierin verschillende advertentie cheats.

Hierin staan 4 hele interessante cheats, die voor een positieve invloed kunnen zorgen op je advertenties.
Zoals je leest zijn onze ervaringen met deze masterclass webinar zeer positief.

Tip: Neem de tijd met het leren van deze training en zorg dat je meteen aan de slag gaat met het implementeren van de theorie.

tekst over proces,community,mindset,mentorship met foto

Dus nog 1 keer in het kort. In deze cursus leer je de basis van SMMB, je eigen SMMB opzetten, hoe je alles zelf moet toepassen, uitbesteden en automatiseren en uiteindelijk word jij eigenaar van dit passieve verdien model.

Misschien twijfel je nog om deze training aan te schaffen of heb je het idee dat deze training niet betrouwbaar is.
Wij kunnen je vertellen dat Boyd Hoek te vertrouwen is en dat je gegarandeerd succes zult boeken als je de lessen van zijn trainingen goed uitvoert.

 Je staat er nooit alleen voor als je deze SMMB Masterclass training aanschaft. Jij krijgt namelijk ook nog eens toegang tot de besloten facebook groep: Mastermind, waarin je al je vragen kunt stellen en in contact kunt komen met andere leden.

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil jij 10k p/m verdienen met een online business?
Koop dan direct de SMMB training.

Plaats een reactie