Puur Mindset Academy E-book en Community Review – (2021)

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Home » Reviews » Puur Mindset Academy E-book en Community Review – (2021)


Puur Mindset Academy, verbeter de kwaliteit van jouw leven.
Wil jij de beste versie van jezelf worden en een positieve mindset ontwikkelen?
Jerik van Nuenen van Puur Mindset Academy staat voor jou klaar.

In onze Puur Mindset Academy Review gaan wij in op het e-book “Word De Beste Versie Van Jezelf” en de Puur Mindset Academy Community.

Het e-book “Word De Beste Versie Van Jezelf”, staat niet alleen in het teken van het ontwikkelen van een positieve mindset, maar ook om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Dit e-book staat boordevol tips en praktische informatie.

Jerik hebben wij leren kennen, nadat wij het mindset boek zelf hebben aangeschaft en gelezen.
Daarnaast hebben wij de primeur gekregen om als eerste lid te worden van zijn Puur Mindset Academy Community.

In onze uitgebreide Puur Mindset Academy review, geven wij onze eerlijke mening over het boek van Jerik van Nuenen en gaan wij in op de Puur Mindset Academy Community. Wat kun je allemaal verwachten?

Wat wij alvast kunnen verklappen is dat je een andere mentaliteit en instelling leert te ontwikkelen, waardoor jouw hele denkpatroon positief zal veranderen. Wil jij graag meer informatie over de Puur Mindset Academy?

Lees gerust onze Puur Mindset Academy review.

>> Koop Nu Het E-book Word De Beste Versie Van Jezelf

Wat kun je verwachten van deze Puur Mindset Academy Review?

In onze uitgebreide Puur Mindset Academy review ga jij het volgende leren:

 • Wie is Jerik van Nuenen?
 • Wat is het Puur Mindset Academy e-book?
 • Waar bestaat het Puur Mindset Academy e-book uit?
 • Welke bonussen ontvang je gratis bij het Puur Mindset Academy E-book?
 • Voor wie is dit e-book geschikt?
 • Wat vinden wij goed en minder goed aan dit mindset e-book?
 • Wat is de Puur Mindset Academy Community?
 • Waar bestaat de community uit?
 • Voor wie is de Puur Mindset Academy Community geschikt?
 • Wat zijn de kosten van het Puur Mindset Academy e-book en de community?
 • Eindoordeel van deze review en onze ervaringen?
 • Veelgestelde vragen

Wie is Jerik van Nuenen?

positieve mindset ontwikkelen

Jerik van Nuenen is geboren op 28 april 1981. Het is een echte Brabander.
Van jongs af aan wilde hij graag DJ worden. Hij is 25 jaar lang DJ geweest in het binnen en buitenland. In 2018 ontdekte hij dat het tijd was voor iets anders.

Jerik wilde zijn leven positief verbeteren en is gaan studeren in verschillende manieren om dit te kunnen verwezenlijken. Hij zorgt er elke dag voor om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren.

Wanneer je zoekt naar de naam Jerik van Nuenen is er veel informatie over heb te vinden.
Zo is Jerik te vinden op Youtube, Instagram en brengt hij wekelijks een nieuwe podcast uit.

De afgelopen jaren is hij zich gaan verdiepen om zijn positieve mindset verder te ontwikkelen. Jerik heeft zijn wijze van denken, instelling en mentaliteit veranderd om een nieuwe versie van zichzelf te ontdekken.

Hij heeft verschillende online cursussen en trainingen gevolgd en grote webinars bezocht van succesvolle mensen over de hele wereld zoals; acteurs en bekende artiesten.

In juli 2020 heeft Jerik, aan de hand van zijn inmiddels enorme ervaring, zijn eerste e-book uitgebracht:
“Word de beste versie van jezelf”. Dit product is de perfecte gids om de beste versie van jezelf te worden en de kwaliteit van je leven te verbeteren. Je vindt enorm veel tips en opdrachten in dit mindsetboek. Bovendien staan deze tips en opdrachten in het teken van jou wijze van denken en voelen.

Geïnspireerde mensen

Jerik is onder andere geïnspireerd geraakt door Michael Pilarczyk. Hij is o.a. bekend van Radio 538, schrijver, mediaondernemer en spreker. Het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk heeft ervoor gezorgd dat Jerik van Nuenen de nieuwe versie van zichzelf heeft ontwikkeld.

Vanwege de Corona maatregelen kwam bij Jerik zijn werk als DJ stil te liggen. Op dat moment werd hij geïnspireerd om een eigen e-book op te gaan zetten. Jerik is goed in het opzetten van websites en heeft een sterke en positieve mindset ontwikkeling, waardoor deze puzzel snel in elkaar viel.

Toen wij Jerik in 2020 spraken over zijn toekomstplannen, vertelde hij ons dat hij een videotraining voor de Puur Mindset Academy wil gaan opzetten. Hij wil zich dan vooral gaan focussen op hoe jij als persoon betere beslissingen kunt maken. Hij hoopte dit idee in 2021 te kunnen realiseren en dat is gelukt!

In januari 2021 is Jerik van Nuenen trotse eigenaar van de Puur Mindset Academy Community.
Zijn doel is om elke dag zoveel mogelijk mensen te inspireren hoe ze hun mooiste leven kunnen leven en de beste versie van zichzelf te kunnen worden. Binnen de community kun je elkaar motiveren en inspireren.

Wat is het Puur Mindset Academy E-book?

In het Puur Mindset Academy E-book word je uitgedaagd om jezelf te ontdekken. Doormiddel van verschillende opdrachten en zelfreflectie, daagt Jerik jou uit. Het e-book bestaat uit 94 bladzijden en 33 hoofdstukken.

Het is een zeer interessant e-book om te lezen. Hierdoor kun jij jouw positieve mindset verder ontwikkelen.
Zo kom je regelmatig casussen tegen van Jerik zijn heden en verleden. Jerik is iemand die voor veel uitdagingen & gebeurtenissen heeft gestaan en hier zijn levenslessen heeft uitgehaald.

Het kan op sommige momenten confronterend zijn om deze opdrachten en materie te moeten uitvoeren,
maar Jerik daagt jou op ieder vlak uit om zelf een spiegel voor te houden.

Hoe staat het met jouw gedrag, instelling en mentaliteit? Je krijgt in elk geval antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is jouw passie en hoe ontdek je dit?
 • Hoe kan jij de kwaliteit van jouw huidige communicatie verbeteren?
 • Wat zijn goede vragen en hoe stel je deze?
 • Wat is de goede wijze om met geld om te gaan?
 • Hoe zorg je ervoor dat je geen stress of zorgen meer ervaart?
 • Hoe ga jij jouw mooiste leven leiden?
 • Wat zijn de gedachten over jezelf?
 • Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen?
 • En hoe denk jij over jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden?
 • Hoe kun jij jouw positieve mindset ontwikkelen?
 • Beschik jij over de juiste mentaliteit en instelling? Of is er de mogelijkheid om een ander denkpatroon aan te leren?

>> Koop Nu Het E-book Word De Beste Versie Van Jezelf

Waar bestaat het Puur Mindset Academy E-book uit?

Het e-book bestaat uit 33 hoofdstukken, met daarin tot slot een bedank-woord. Wij vinden het altijd belangrijk om te weten waar een product over gaat. Daarom hebben wij voor jouw in het kort beschreven waar het Puur Mindset Academy E-book over gaat en wat je verder kunt verwachten. Uiteindelijk hopen wij dat wij jou een beter beeld hebben kunnen geven over dit mindset boek. De hoofdstukken die aanbod komen zijn:

1. Volg je passie!

In het eerste hoofdstuk beschrijft Jerik zijn leven als DJ, waar het als hobby allemaal mee begon.
Toevallig heeft hier veel geld mee verdiend. Dit was echter niet wat hij als werk wilde. Hij praat over verschillende banen die hij heeft gehad. Het is belangrijk om je passie te volgen, maar hoe kom je erachter wat jouw passie is? In dit hoofdstuk helpt Jerik jou, doormiddel van de juiste vragen, bij het vinden van jouw passie en geeft hij hierbij waardevolle tips. 

2. De kwaliteit van je communicatie 

In dit hoofdstuk gaat Jerik dieper in op de communicatieve vaardigheden, zoals luisteren. Luisteren naar een ander betekent meer dan wachten totdat jij weer mag praten. Vragen stellen is belangrijk om de ander beter te begrijpen. Jerik geeft waardevolle tips en voorbeelden om vragen te stellen. 

3. De kracht van goede vragen

In dit hoofdstuk gaat Jerik in op de kracht van goede vragen. Zo leer je onder andere wat controle, suggestieve en provocatieve vragen zijn? Ook leer je wat tegenvragen zijn en waarom is het belangrijk om dit allemaal te vragen.
Bovendien vind je in dit hoofdstuk verschillende voorbeeld vragen, die je zelf kunt toepassen in je eigen leven.

4. Tijd is kostbaar

In dit hoofdstuk wordt verteld waarom het nuttig is om je vragen van tevoren voor te bereiden. Het doel speelt hierin een essentiële rol. Verspil geen tijd, wacht niet op het ideale moment. Zorg dat je je doelen duidelijk zijn en er voor gaat.
Tijd is voor iedereen kostbaar, dus het is belangrijk dat je dit op je juiste manier besteed.

Zo kun je namelijk ook tijd hebben voor dingen, waar je normaal gesproken niet aan toe zou komen. Wij herkennen ons in de voorbeelden die Jerik geeft en zijn hier zeker mee aan de slag gegaan om dit te verbeteren. Wat ook leuk is om te vermelden, is dat Jerik zijn eigen weekschema in dit hoofdstuk heeft verwerkt.

5. Waan van de dag

Wat houdt waan van de dag in? Wie is de baas over jouw agenda? In dit hoofdstuk vertelt Jerik onder andere waarom het belangrijk is om over je eigen agenda te beschikken, zodat jij op deze manier zo productief mogelijk kunt zijn. Verder geeft hij jou tips om de regie te hebben over je eigen tijd en agenda. 

6. Money Mindset

Waarom is geld eigenlijk belangrijk? In dit hoofdstuk geeft Jerik jou 6 waardevolle tips voor een positievere money mindset.
Bovendien vind je naast deze waardevolle tips, ook nog eens een korte uitleg. Zo weet je precies wat de tips inhouden en wat je hier het best mee kunt doen. Wij vinden het zeker de moeite waard om deze tips te lezen.

Deze waardevolle mindset tips kun je direct toepassen in de praktijk, zodat jij kunt genieten van meer vrijheid, geluk en plezier in het leven. Geld maakt vaak niet gelukkig, maar geld maakt het leven wel een stuk makkelijker.

7. Over geluk gesproken

In dit hoofdstuk gaat Jerik in op de belangrijke keuzes in het leven. Er is altijd een keuze die je kan maken. Deze keuzes moet je wel zelf inzien. Zo leer je bijvoorbeeld wat jou besluit om gelukkig of ongelukkig te zijn en wat toestemming geeft om iets te voelen. Jerik vertelt jou waarom je je geluk niet uit moet stellen. Geluk is namelijk een emotie.

Verder vind je in dit hoofdstuk verschillende voorbeelden, die je mindset aan te denken zetten.
Denk bijvoorbeeld aan wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat geluk voor jou betekent.
Ook geeft Jerik nog wat oefeningen om jouw geluk te trainen. Zo laat hij zien hoe je dit kan oplossen en geeft hierbij waardevolle tips doormiddel van de juiste vragen aan jezelf te stellen. Dit hoofdstuk is zeer uitgebreid en goed beschreven.

8. De 12 meest voorkomende oorzaken van mislukkingen

In dit hoofdstuk vertelt Jerik de 12 meest voorkomende oorzaken van mislukkingen. Denk bijvoorbeeld aan het feit wanneer het ontbreekt van een doel of het gebrek van de focus, zelfdiscipline of passie. Wat wij fijn vinden aan dit hoofdstuk, is dat je wederom je mindset in werking gaat zetten. Zo ga je echt nadenken over de verschillende onderwerpen die Jerik in dit hoofdstuk bespreekt.

9. De juiste mensen om je heen

In dit hoofdstuk vertelt Jerik waarom het verstandig is om je met de juiste mensen te mengen. Wil je succesvol zijn? Kies dan met wie je om gaat. Verder krijg je verschillende handvatten en er wordt duidelijk uitgelegd hoe je contacten kunt leggen en vriendschappen kunt aangaan en behouden. Ook worden er verschillende tips in dit hoofdstuk gegeven. Denk bijvoorbeeld aan het oefenen van open vragen stellen.

10. Angst overwinnen

Angst is een emotie of gevoel. In dit hoofdstuk leer je dat elk gevoel een functie heeft en hoe de vicieuze cirkel van angststoornissen ontstaat. Ook leer je de verschillende soorten angst, met daarbij uitgebreide voorbeelden. 
Kun jij je angsten overwinnen?

11. Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt

In dit hoofdstuk leer je wat zelfvertrouwen is en wat niet hoort bij zelfvertrouwen. Ook vertelt Jerik hoe hij zijn eigen zelfvertrouwen heeft vergroot en hoe jij jouw zelfvertrouwen kan vergroten. Er zijn 3 factoren die hierin een grote rol spelen denk onder andere aan vaardigheden, mindset en zelfacceptatie.

Deze 3 factoren worden stuk voor stuk uitgebreid behandeld. Bovendien vind je in dit hoofdstuk verschillende tips, die je direct kunt toepassen. Wij vinden dit in elk geval een interessant stuk om te lezen.

12. Welke mindset heb jij?

Er zijn 2 soorten mindsets, namelijk de groei mindset en de vaste mindset. In dit hoofdstuk gaat Jerik dieper in op de verschillende mindsets, waarbij hij waardevolle punten uitvoerig beschrijft. Verder lees je in dit hoofdstuk nog een interessant lijstje met keuzemogelijkheden om jou talenten verder te ontwikkelen.

13. Je bent wat je denkt

Wat je denkt is ontzettend belangrijk. Het helpt je namelijk een bepaalde richting in te sturen. In dit hoofdstuk wordt onderzoek gedaan naar je gedachten. Hoe ga jij er bijvoorbeeld voor zorgen dat je minder piekert?
Verder ga je verschillende dingen ervaren en leer je de 5 stappen waarbij je meer grip krijgt op je denkpatroon. 

Wanneer je er niet uit komt om grip te krijgen op jouw eigen denken, dan staat Jerik ervoor open om jou te helpen.
Dit geeft hij ook duidelijk aan. Mogelijk kan een oplossing eenvoudiger zijn, dan je zelf van te voren voor ogen had.
Het is natuurlijk fijn om te weten dat je altijd terug kunt vallen op Jerik en dat hij dus achter je staat.

14. Hoe kun je een meerdimensionaal denkniveau ontwikkelen?

In dit hoofdstuk leer je hoe je van een 1dimensionaal, naar een multidimensionaal denkniveau denken kunt ontwikkelen? Zo leer je onder andere welke aspecten hierbij belangrijk zijn. Ook worden er een aantal voorbeelden van aspecten beschreven.

Verder worden er oefeningen gegeven en vragen gesteld waar je zelf een antwoord op moet geven. Dit is zeker handig om je eigen vaardigheden verder te ontwikkelen. Fijn om deze oefeningen bij de hand te hebben.

15. Positieve affirmaties

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd wat affirmaties zijn. Zo leer je onder andere hoe positieve affirmaties werken. Jerik vertelt ook over zijn persoonlijke ervaring met affirmaties en hoe dit proces zijn leven naar een hoger niveau heeft gebracht.

Verder geeft hij jou in dit hoofdstuk een aantal voorbeelden van hoe je jouw eigen positieve affirmaties kunt maken, zodat jij ook jouw leven op een hoger niveau kunt brengen. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige positieve affirmatie zoals “wij zijn trots op onszelf en hoe wij onszelf ontwikkeld hebben”.

16. Waarom beslissingen maken zo lastig is

Wanneer je een beslissing moet maken, dan kan dit lastig zijn. Jerik vertelt over zijn eigen keuzes en beslissingen die hij in zijn leven heeft meegemaakt. Het blijkt dat je beslissen kunt oefenen en hoe je er beter in kunt worden. Waarom maak je geen beslissing?

In dit hoofdstuk leer je onder andere waarom het belangrijk is om te beslissen. Wat moet je wel en niet doen omtrent beslissen. Zeker een belangrijk onderdeel om te lezen als het gaat om mindset.

Puur mindset

17. Mindfulness

In dit hoofdstuk wordt onder andere uitgelegd wat mindfulness is en hoe je mindfulness in je dagelijkse leven kunt toepassen. Ook vertelt Jerik dat de focus hierin een belangrijke rol speelt. Wanneer jij de focus legt op 1 ding, dan zul je hier meer resultaat uit halen, dan wanneer je zonder focus aan de slag gaat.

18. De wet van aantrekkingskracht

Wat is de wet van aantrekkingskracht? In dit hoofdstuk wordt onder andere uitgelegd dat je de focus moet leggen op wat je echt wilt. Hoe ga je ermee om als je bijvoorbeeld boos of juist gelukkig bent? Het heeft namelijk allemaal te maken met het Universum.

Verder geeft Jerik in dit hoofdstuk een aantal waardevolle tips uit zijn eigen ervaring over de wet van aantrekkingskracht. 
Wederom kun je deze tips direct toepassen. Het is zeker de moeite waard om met deze oefeningen aan de slag te gaan.

19. Gezondheid

In dit hoofdstuk leert Jerik jou onder andere hoe je een gezonde geest in een gezond lichaam kunt krijgen. Zo lees je bijvoorbeeld een aantal levensregels die hierin belangrijk zijn. Met deze levensregels kun jij jouw doelen ook sneller bereiken.

Verder gaat Jerik dieper in op de levensregels zoals voeding, drinken, bewegen en het zorgen van een goede balans.
Bovendien geeft hij jou handvatten van activiteiten om in een goede balans te komen.

20. Wees dankbaar

Waarom moet je eigenlijk dankbaar zijn? Waarom moet je niets als vanzelfsprekend beschouwen?
In dit hoofdstuk vertelt Jerik waarom je dankbaar moet zijn en de voordelen hiervan. 

21. Ochtendritueel

In dit hoofdstuk wordt beschreven waarom het belangrijk is om een ochtendritueel te hebben. Er zijn veel succesvolle mensen die ook een ochtendritueel hebben. In dit hoofdstuk vertelt Jerik onder andere over het ochtend ritueel van succescoach Anthony Robbins en Oprah Winfrey. Hoe kun je jezelf programmeren voor succes?

22. Slaap lekker.

In dit hoofdstuk ga je op verschillende vragen een antwoord krijgen over het onderwerp slapen. Denk bijvoorbeeld aan de vragen zoals: Wat gebeurt er als we slapen? Hoe kun je effectief slapen? Wat is Remslaap? Wat gebeurt er met je lichaam als je te weinig slaap hebt? Ook beschrijft Jerik zijn persoonlijke slaaptips. 

23. Lach naar het leven

In dit hoofdstuk leer je de 4 positieve effecten van lachen op je lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat lachen stress verminderd, dat het zorgt voor een verbetering van de conditie en betere ontspanning.

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”, is de lijfspreuk van Jerik. Ook beschrijft Jerik in dit hoofdstuk nog een aantal waardevolle lachtips.

24. Wat zijn jouw persoonlijke waarden?

Denk jij wel eens aan jouw persoonlijke waarden? In dit hoofdstuk gaat Jerik hier dieper op in. Zo leer je bijvoorbeeld wat waarden precies zijn en of normen en waarden hetzelfde zijn. Ook lees je de 10 meest voorkomende waarden.
Het is belangrijk als jij persoonlijk wilt groeien, dat jij jouw kernwaarden goed in kaart kan brengen. Dit hoofdstuk kan jou hier zeker verder bij helpen.

25. Nooit meer zorgen en stress

Nooit meer zorgen en stress dat klinkt toch goed in de oren? In dit hoofdstuk ga je onder andere leren waar zorgen en stress vandaan komen en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Ook geeft Jerik nog 3 belangrijke tips om een leven zonder zorgen en stress te kunnen realiseren.

26. Maak fouten

Fouten maken is menselijk. In dit hoofdstuk leer je onder andere dat het maken van fouten, je succesvol kan maken. Fouten zijn nodig om ervan te leren. Ook van tegenslagen kun je leren. De volgende keer dat je namelijk een fout maakt of een tegenslag hebt, zul je het waarschijnlijk anders aanpakken. Jerik gaat in dit hoofdstuk dieper in op het maken van fouten.

27. Stap uit je comfortzone

In dit hoofdstuk ga je leren hoe je uit je comfortzone kan stappen. Zo leer je onder andere waar je kunt beginnen om dit te realiseren. Ook worden er verschillende voorbeelden beschreven, waarbij je voelt dat je leven saai en onvoorspelbaar is geworden.

Verder lees je 6 waardevolle tips om uit je comfortzone te stappen. Deze tips kun je direct toepassen.
Denk bijvoorbeeld aan de tip: weet wat je wilt en waar je energie van krijgt.

28. Mijn 7 stappenplan voor succes

In dit hoofdstuk beschrijft Jerik zijn 7 stappenplan voor succes.
Om echt succesvol te kunnen worden moet je de stappen, die in dit hoofdstuk worden beschreven,  goed doorlopen.
Het is belangrijk dat je geen enkele stap overslaat. Dit is een waardevol hoofdstuk, waarin je leert hoe je in de toekomst succesvol kunt worden.

29. Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins

Tony Robbins staat bekend om het geven van advies aan zakelijke en politieke leiders van over de hele wereld.
Jerik is door hem geïnspireerd geraakt en beschrijft in dit hoofdstuk 10 favoriete citaten. Mogelijk raak jij ook geïnspireerd.

Bovendien hebben deze citaten allemaal te maken met mindset. Jerik legt deze citaten ook uit aan de hand van voorbeelden. We zullen 2 citaten verklappen, die in dit hoofdstuk aan bod komen:

 • “Als je dankbaar bent, zal angst verdwijnen en overvloed verschijnen”.
 • ” Als je niet kan dan moet je en als je moet dan kan je”.

30. Visualiseer je ideale leven

In dit hoofdstuk beschrijft Jerik dat hij dankzij het boek “Think and grow rich”, heeft geleerd hoe hij zijn leven goed moet visualiseren. Het begint namelijk allemaal bij jouw eigen mindset. Ook geeft Jerik tips hoe je je eigen ideale leven kunt visualiseren.

31. 10 keuzes waar je over 10 jaar spijt hebt

Wanneer jij erover na gaat denken hoe jouw ideale leven eruit zal komen te zien, dan zul je merken dat keuzes maken enorm belangrijk zijn. In dit hoofdstuk geeft Jerik jou 10 waardevolle tips om je te helpen bij het maken van jouw passende keuzes, waar je over 10 jaar spijt van hebt. Denk bijvoorbeeld aan Jouw leven door anderen laten bepalen en alles onder controle willen houden. Waar wil jij later geen spijt van hebben?

32. Het belang van het hebben van een goede mentor

In dit hoofdstuk vertelt Jerik dat hij in zijn leven verschillende mentoren heeft gehad, die hem hebben gevormd tot wie hij nu is. Je leest onder andere wat het verschil is tussen een coach en een mentor en hoe je de juiste mentor kiest. Ook lees je waarom Jerik een mentor aanraad.

33. Bedankt

In dit laatste hoofdstuk van het Puur Mindset Academy E-book beschrijft Jerik een bedankt-woord. Alles wat hij in dit boek heeft beschreven, komt vanuit zijn eigen perspectief. Wij hebben in elk geval veel geleerd van dit mindset e-book.
Wie weet kan hij jouw mentor worden?

>> Koop Nu Het E-book Word De Beste Versie Van Jezelf

Welke bonussen ontvang je gratis bij het Puur Mindset Academy E-book?

Wanneer je het e-book Word De Beste Versie Van Jezelf koopt, dan krijg je er ook nog eens gratis bonussen bij. Deze boeken kun je het beste combineren met het e-book Word De Beste Versie Van Jezelf, om het maximale uit jezelf te halen.
De gratis bonussen zullen wij hieronder verder beschrijven, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Bonus 1: 22 Tips voor geluk

In dit e-book vind je de 22 tips voor geluk. Het is natuurlijk mogelijk dat je al gelukkig bent, maar misschien kun je nog gelukkiger worden. Doordat je dit boek kunt combineren met het Puur Mindset Academy E-book Word De Beste Versie Van Jezelf, kun je het maximale uit jezelf halen.

Bonus 2: 20 Mindset life hacks

In dit e-book lees je de 20 life hacks om je mindset te verbeteren. Door middel van deze tips, kun je sneller en beter werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bonus 3: 150 Goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf

In dit e-book lees je 150 goede inspiratievragen voor meer inzicht in jezelf. Je leert onder andere vragen stellen, waardoor je de dingen in het leven beter op een rijtje kunt zetten.

Gratis Zoom Coachingscall van 1 uur

Wanneer je het e-book hebt gekocht, dan heb je ook de mogelijkheid om een gratis coachingscall t.w.v. 75 euro in te plannen. Samen met Jerik ga je kijken waar je nu staat, wat je doel is en hoe hij jou het snelste kan helpen om dit doel te kunnen halen. Jerik heeft inmiddels al heel veel mensen geholpen om hun mooiste leven te leven, door het maken van de juiste keuzes.

Gratis toegang tot de besloten Facebook community

Als jij kunt aantonen dat jij het e-book hebt gekocht, dan krijg je gratis toegang tot de besloten Facebook community van Puur Mindset Academy. Binnen deze Facebook pagina vind je “like-minded” mensen.

Voor wie is het Puur Mindset Academy E-book geschikt?

Het e-book van Jerik van Nuenen is geschikt voor iedereen die ervoor open staat om zijn of haar positieve mindset verder te ontwikkelen.

Jouw eigen instelling, mentaliteit en denk patroon kunnen aan de hand van dit e-book drastisch veranderen.
Wanneer jij een betere versie van jezelf wilt worden, moet je hier natuurlijk wel voor openstaan.

Dit ontwikkelingstraject zal ook niet binnen een paar dagen of weken afgerond zijn.
Het is namelijk een proces waar je mee start en dit proces ontwikkelt zich verder in de toekomst.

Wanneer je in jezelf investeert, dan wordt het resultaat uiteindelijk zichtbaar.
Als je zeker wilt zijn dat jij een gelukkiger leven wilt leiden en zelf jouw eigen tijd wilt indelen, dan is het belangrijk dat je in jezelf blijft geloven en hierin investeert.

Een groot voordeel van dit e-book is dat er heel veel research is gedaan naar dit onderwerp en dat jij dit zelf allemaal niet meer hoeft uit te zoeken. Alle belangrijke elementen zijn in dit e-book samengevoegd. Zo verlies je geen kostbare tijd om het zelf uit te zoeken.

Wil jij investeren in jouw mindset en wil jij jouw gedachtegang positief ontwikkelen? Met dit e-book heb jij alle elementen in huis om direct aan de slag te gaan, zodat jij jouw positieve mindset verder kunt gaan ontwikkelen!

Wat vinden wij goed aan het Puur Mindset Academy E-book?

Nadat wij het Puur Mindset Academy e-book volledig hebben doorgelezen, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen.
Toen wij begonnen met lezen van het e-book van Jerik van Nuenen, hadden wij vrijwel geen kennis van mindset gerelateerde producten.

Doormiddel van dit e-book te downloaden als pdf, hebben wij onze kennis zeker kunnen verbreden. Er zijn voor ons veel tips en tricks naar voren gekomen. Bovendien kunnen wij deze tips en tricks, in samenwerking met de waardevolle informatie, zeker toepassen binnen onze eigen levensstijl.

Onze pluspunten sommen wij graag even op:

In het Puur Mindset Academy E-book krijg je enorm veel informatie te lezen. Wat wij ook super fijn vinden is dat er diverse praktische oefeningen aanwezig zijn, die je op jezelf kunt reflecteren.

Het Puur Mindset Academy E-book bevat handige tips en tricks, die je direct kunt toepassen.

De prijs/kwaliteit verhouding is naar onze mening zeker in orde. Daarnaast biedt Jerik naast zijn mindset boek ook nog eens 3 gratis bonussen aan en een gratis Skype call van 1 uur.

Na aankoop krijg je direct het e-book opgestuurd en kun je dit downloaden als pdf. Je kunt dus direct aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Wat vinden wij minder goed aan het Puur Mindset Academy E-book?

Wij komen ook regelmatig punten tegen die wij minder goed vinden aan een product.
Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet.
In het geval van het Puur Mindset Academy e-book hebben wij geen specifieke minpunten gevonden.

Wel zijn er een paar puntjes die wellicht voor jouw een minpunt zouden kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

X Het is geen fysiek boek, maar alleen te downloaden als pdf. Het voordeel hieraan is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dat je direct toegang krijgt tot dit e-boek. Bovendien kun je het zelf printen als je het fysiek wilt lezen.

X Eigenlijk is dit geen minpunt, maar wel even een tip van ons. Het is belangrijk dat je ervoor open staat om jouw mindset te verbeteren. Wanneer jij dit niet kan, dan kun je wel leren van deze waardevolle informatie en tips, maar dan zul je je doelen mogelijk niet gaan halen. Ga dus direct aan de slag en zorg ervoor dat je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Gratis E-book 10 Mindset Lifehacks Downloaden

Wil jij een voorproefje bekijken van de Puur Mindset Academy?
Download hier dan gratis het e-book 10 Mindset Lifehacks van Jerik van Nuenen.

Wat is de Puur Mindset Academy Community?

Jerik van Nuenen heeft in januari 2021 zijn eigen community opgezet. Binnen deze community kun je gelijkgestemde mensen vinden. Het is een besloten forum, waar je al je vragen kunt stellen.

Verder vind je in de Puur Mindset Academy Community wekelijks nieuwe updates. Denk bijvoorbeeld aan elke week een nieuwe video, Q&A webinars en andere waardevolle content.

Wanneer je lid wordt van deze mindset community, dan kun je na inschrijving direct aan de slag. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het kijken van video’s of je kunt aan de slag gaan met verschillende opdrachten. Je vindt binnen deze community namelijk ook werkbladen met opdrachten om te downloaden, die je zelf kunt uitvoeren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je dit binnen de community (24/7 begeleiding en support) stellen.

Het doel van Jerik is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, hoe ze hun mooiste leven kunnen leven en de beste versie van zichzelf kunnen worden. De Puur Mindset Academy Community sluit hier perfect bij aan. Onderling kunnen leden elkaar motiveren en inspireren.

Waar bestaat de Puur Mindset Academy Community uit?

Wanneer je op de community inlogt, verschijnt er een dashboard met verschillende onderwerpen. Binnen deze onderwerpen kun jij je vragen stellen of een stukje kwijt om andere mensen te motiveren en inspireren.

De volgende onderwerpen vind je in het dashboard:

 • Nieuws
 • Stel jezelf even voor
 • Persoonlijke ontwikkeling en Mindset
 • Leerlingen van de Puur Mindset Academy
 • Passief inkomen
 • Succesverhalen
 • Helpdesk
 • Podcasts

Ook krijg je toegang tot de video training van de Puur Mindset Academy. Deze video trainingen worden continu geüpdatet.
Verder vind je diverse werkbladen, waar je direct mee aan de slag kunt om je eigen persoonlijke ontwikkeling en mindset te vergroten.

Je kunt ook nog de mogelijkheid krijgen om een 1-op-1 coaching met Jerik van Nuenen aan te vragen. Na deze gratis intake, wordt er bekeken of Jerik jou persoonlijk kan begeleiden in de richting van jouw eigen doelen.

Puur Mindset Academy Community


Voor wie is de Puur Mindset Academy Community geschikt?

De community van de Puur Mindset Academy is geschikt voor iedereen die wil werken aan z’n persoonlijke ontwikkeling en mindset. Jerik heeft in de loop der tijd enorm veel ervaring opgedaan. Hij kan jouw helpen om jouw mind te herprogrammeren. Bovendien leer je hoe je de beste versie van jezelf kunt worden.

Wil jij leven jouw mooiste leven? Dan is de juiste mindset enorm belangrijk. Aan de hand van de community heb je de mogelijkheid om al je vragen stellen en staat iedereen voor jou klaar om je verder te helpen.

Het is zeker de moeite waard om in jezelf te investeren, zodat jij jouw persoonlijke doelen kunt gaan behalen.
De Puur Mindset Academy Community is hier een mooi en geschikt platform voor.

Wat zijn de kosten van het Puur Mindset Academy e-book en community?

De prijs van het Puur Mindset Academy e-book bedraagt eenmalig €37,50.
Als je het boek koopt dan ontvang je hier gratis bonus e-books.

De prijs van het Puur Mindset Academy Community is 9,95 euro per maand en 119 euro per jaar.
Wanneer je lid wordt, kun je direct toegang krijgen tot de ledenomgeving en aan de slag gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Verder krijg je kosteloos toegang tot de besloten Facebook community van de Puur Mindset Academy met “like-minded” mensen, die stuk-voor-stuk- allemaal graag de beste versie van zichzelf willen worden.

Ook kun je je kosteloos aanmelden voor de nieuwsbief, waarin Jerik 10 tips zal geven om de beste versie van jezelf te worden. Dit zijn 10 waardevolle tips waar je echt wat aan hebt, als je jezelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van mindset.

Tot slot kun je elke vrijdag luisteren naar zijn wekelijkse podcast via Spotify, iTunes, Youtube en/of Soundcloud, waar hij gratis waardevolle content weggeeft.

Het Puur Mindset Academy E-book kopen?

Wanneer jij aan de slag wilt gaan met het verbeteren van jouw mindset, dan raden wij zeker aan om dit mindset e-book te kopen. Jerik deelt veel informatie en praktische tips, waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Eindoordeel van onze Puur Mindset Academy E-book en Community Review

Wij zijn zeer te spreken over het eerste e-book dat Jerik van Nuenen heeft uitgebracht.
Zelf hebben wij deze aangeschaft en de materie zeer zorgvuldig doorgenomen.

Je doet onwijs veel nieuwe inzichten en tips op om jouw eigen mindset naar een lext level te tillen.
Deze mindset ontwikkeling staat ook weer centraal voor de doelen en successen die jij wilt gaan behalen in het leven.
Al deze handvatten kun je je hele leven gebruiken.

Het e-book van Jerik was voor ons het eerste boek dat wij hebben gelezen, met betrekking tot mindset.
Wij hebben geleerd dat je anders tegenover verschillende situaties kunt kijken. Mede door middel van dit e-book zijn wij meer gaan geloven in onze dromen. Het is zeker mogelijk om deze dromen achterna te gaan.

Inmiddels is het e-book een aantal keer vernieuwd en verbeterd. Zodra dit gebeurd, dan ontvang je direct een nieuwe download link met het nieuwste boek. Wij hebben vandaag de dag nog regelmatig contact met Jerik van Nuenen en zijn zeer te spreken over zijn persoonlijkheid.

Jerik staat altijd open voor interviews, podcast, blogs etc. Door middel van andere mensen die hem hebben geïnspireerd, is hij een positieve mindset gaan ontwikkelen. Hij hoopt dat hij jou ook kan inspireren. Wanneer jij het e-book zorgvuldig doorleest en de stappen goed opvolgt, dan kan jij ervoor zorgen om de beste versie van jezelf te worden. Wij raden dit boek dan ook zeker aan!

De Puur Mindset Academy Community vinden wij echt een mooie toevoeging. Je kunt onder andere leerzame video’s bekijken, werkbladen met opdrachten downloaden en vragen stellen. Wij raden het dus zeker aan om lid te worden van de Puur Mindset Academy Community van Jerik van Nuenen. Wie weet spreken wij elkaar binnen de community!

>> Koop Nu Het E-book Word De Beste Versie Van Jezelf

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen over de Puur Mindset Academy op een rijtje gezet:

Is het Puur Mindset Academy e-book ook beschikbaar als fysiek boek?

Nee. Word De Beste Versie Van Jezelf is alleen beschikbaar als e-book. Het voordeel hiervan is dat je het mindset boek direct kunt downloaden als pdf.

Hoeveel kost het Puur Mindset Academy e-book?

De kosten van het e-book Word De Beste Versie Van Jezelf bedraagt eenmalig 37,50 euro. Je hebt levenslang toegang tot dit bestand omdat je het kan downloaden als pdf. Wanneer er vernieuwingen en verbeteringen zijn, dan krijg je een nieuwe download link.

Hoeveel kost de Puur Mindset Academy Community?

Wanneer je kiest voor een maand abonnement, dan zijn de kosten 9,95 euro per maand.
Als je kiest voor een jaar abonnement, dan zijn de kosten 119 euro per jaar.

Puur Mindset Academy e-book

37,50
4.9

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Boordevol nieuwe inzichten om jouw eigen mindset naar een next level te tillen
 • Zeer interessante materie die je kunt toepassen op doelen en successen die jij wilt gaan behalen in het leven
 • Jerik is een erg vriendelijk persoon, hij staat altijd open voor interviews of eventueel additionele informatie

Minpunten

 • Het is geen fysiek boek, maar te downloaden via pdf