Dropship Academy review [Joshua Kaats] en onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 26 minuten

Home » Reviews » Dropship Academy review [Joshua Kaats] en onze ervaringen

De Dropship Academy 4.0 van Joshua Kaats is de allernieuwste online dropshipping video training, waarbij je alle ins en outs leert van het dropshippen. Wat is dropshippen en hoe werkt dropshipping? Geld verdienen met dropshipping is 1 van de populairste verdienmodellen op het internet. Mogelijk ben je op zoek naar meer informatie over de Dropship Academy of wil je meer informatie over dit populaire verdienmodel.

In deze uitgebreide Dropship Academy 4.0 review gaan wij de online training van Joshua Kaats onder de loep nemen. Bovendien proberen we jou een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de Dropship Academy en Joshua Kaats. Vandaag de dag zijn er tal van opties om online geld te verdienen. Om vrijblijvend kennis te maken met dropshipping en Joshua Kaats geeft hij een gratis Dropship Academy webinar.

In deze gratis webinar laat Joshua al behoorlijk veel informatie zien over Low Ticket Dropshipping. In onze Dropship Academy review, gaan wij uitgebreid onze Dropship Academy ervaringen met jou delen. Wat is het verschil tussen Dropship Academy 3.0 en 4.0 en hoe werkt dropshipping via AliExpress? Kortom wil jij graag meer informatie over de Dropship Academy? Dan ben je hier op het juiste adres!

dropship academy cursus

Start je eigen succesvolle Dropshipping business!

Ontvang nu tijdelijk €500,- euro korting op de uitgebreide Dropship Academy cursus van Joshua Kaats!

Gratis Dropshipping training van Joshua Kaats>>>


Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats

Joshua Kaats is de oprichter van het bedrijf Dropship Academy. Joshua is geboren op 15 december 1995. Het is een jongen die een aantal jaren geleden is gestart met dropshipping als online verdienmodel. Zijn dropshipping methode werd binnen korte tijd succesvol. Naar eigen zeggen verdient hij hier nu duizenden euro’s per maand mee.

Op Youtube en Instagram is veel informatie van Joshua zelf te vinden. Op zijn Youtube kanaal geeft hij handige tips en waardevolle informatie weg om te starten met dropshipping. Bovendien vertelt hij wat de betekenis van dropshipping is en wat dropshipping inhoud. Bovendien vertelt hij wat hier allemaal zoal bij komt kijken.

Natuurlijk vertelt hij niet alle waardevolle informatie, die kan je namelijk terug vinden binnen de Dropship Academy cursus. Wij hebben de naam Joshua Kaats al vele malen de revue zien passeren op zowel Facebook, Youtube of Instagram. Wat ons is opgevallen is dat Joshua erg betrokken is bij zijn cursus en cursisten.

Hij is goed toegankelijk voor iedereen die hem vragen wilt stellen over dropshipping of de dropship academy cursus. Hij verschuilt zich bijvoorbeeld niet onder een andere naam en is transparant naar de buitenwereld. Binnen zijn community en Facebook groep: Dropship Academy Familiy members, is hij erg actief en betrokken bij de cursisten. Joshua noemt zichzelf ook wel de “Digital Nomad”, omdat hij de wereld rond reist en tegelijkertijd zijn online dropshipping business beheert.

Al reizend de wereld over verdient hij online geld. Bovendien heeft hij de mogelijkheid om vanaf iedere plek zijn business te onderhouden. Je krijgt hiervan ook een duidelijk beeld op zijn Instagram pagina. Hij betrekt bijvoorbeeld zijn volgers en cursisten graag in zijn eigen levensstijl.

Inmiddels is zijn online dropshipping business uitgegroeid tot een miljoenenbusiness.


Wat is de Dropship Academy?

De Dropship Academy is een online videotraining die jou stap-voor-stap leert om het dropshipping business model te leren. Hoe kun je beginnen met Dropshipping? Hoe kun je geld gaan verdienen met Dropshipping? In de Dropship Academy video’s die Joshua zelf heeft opgenomen, kan jij letterlijk vanaf het eerste moment mee kijken over Joshua zijn schouder. De video’s bevatten stuk voor stuk enorm veel goede en waardevolle informatie.

Ook in dit online businessmodel staat de topic mindset centraal. Het is van groot belang dat jij beschikt over de juiste mindset wanneer je een online business opzet. Dit is dan ook de reden dat je hier direct mee aan de slag gaat binnen deze online cursus. Verder leer je de basisprincipes van Dropshipping, hoe werkt dropshipping? En hoe kun jij jouw eerste dropshipping business opzetten?

Joshua geeft veel informatie en technische instellingen prijs vanaf het eerste moment tot er inkomsten worden gerealiseerd. De video’s bevatten een duidelijke uitleg en stap voor stap instructies, die voor ieder mogelijk zijn om te herhalen en te volgen.

Een mooie bijkomstigheid is de waardevolle dropshipping community, waar je altijd met vragen bij hem of mede-cursisten terecht kunt. Via deze manier heb je direct de mogelijkheid om te leren en ook om nieuwe kennis op te doen van collega studenten.

Hierdoor beschik je over de mogelijkheid om jezelf te omringen met like minded people. Bovendien zorgt dit ervoor dat jij als persoon zult gaan groeien. In de onderstaande video legt Joshua uit wat Dropshipping nu precies is en hoe Dropshipping werkt.

In de vernieuwde update Dropship Academy 4.0 kan je via Joshua aan Nederlandse leveranciers komen. Dit heeft enorm veel voordelen. Wij komen hier later op terug.


Dropship Academy 3.0 review video

Bekijk hieronder onze Dropship Academy 3.0 review video voor een uitgebreid overzicht van de cursus.


Dropship Academy 3.0

Nadat je besloten hebt om voor de volle 100% voor de Dropship Academy te gaan en de inloggegevens hebt ontvangen, valt het direct op dat het hier niet om een kleine waardeloze cursus gaat.

De uitgebreide cursus is opgebouwd vanuit verschillende modules en onderdelen die je stap voor stap moet doorlopen. Concluderend nemen deze trainingsvideo’s je stap voor stap mee door het proces om jouw eigen succesvolle dropshipping business op te zetten.

Zoals wij al eerder hebben vermeld is er een flinke upgrade geweest. De videocursus bestaat namelijk uit de versie 3.0 en een extra uitbreiding naar de versie 4.0. Binnen de Dropship Academy 4.0 ontdek je de allernieuwste video’s over Product & Niche research in 2021.

Wij zullen we jou uitgebreid vertellen waar de Dropship Academy uit bestaat. Zowel de modules als de lessen kun je hierin terug lezen.

Dropship Academy cursus

Bekijk de gratis Dropshipping webinar>>>


Module 1: Start Hier>>Introductie Dropship Academy

Voordat je van start gaat met de Dropship Academy cursus, krijg je eerst een uitgebreide uitleg. Wat zijn de verwachtingen die je kunt hebben van deze cursus? Wat is de beste methode om deze cursus te volgen? Ook vind hierin een introductie plaats van de man achter deze training, Joshua Kaats. Verder ontvang je een PDF bestand met hierin uitgebreide informatie over onder andere inschrijving bij de KVK.

Dropship Academy module start hier

Module 1 bestaat uit de volgende lessen:

 • Uitleg Dropship Academy

Module 2: Mindset & Big Picture

Misschien wel het belangrijkste onderdeel voor je gaat starten aan een online business. Mindset & Big Picture. Dit onderwerp keert namelijk regelmatig terug bij online geld verdienen cursussen. De juiste mindset bepaald immers al voor een groot gedeelte of een persoon wel of niet succesvol gaat worden. In deze module ga je dus ook aan de slag met het aanleren van deze positie en succesvolle mindset.

Er worden vooral vragen gesteld over wat jou beweeg redenen zijn om te starten met deze dropshipping cursus en wat jou doelen zijn. Voor iedereen ziet de term vrijheid of vrijheid creëren er namelijk anders uit. Binnen deze dropshipping cursus biedt Joshua diverse tools aan en ook kennis waarmee jij een online business kunt opzetten. Hoe succesvol jij hiermee gaat worden, kan natuurlijk van te voren niet beloofd worden.

Dit heeft namelijk sterk te maken met de inzet van jou als persoon, maar ook de mindset die binnen deze online business een belangrijke rol vertolkt. Bovendien worden er binnen de mindset module diverse opdrachten gegeven om jou een sterke mindset te laten ontwikkelen.

Overzicht Module 2:

 • Introductie
 • Big Picture
 • De Kracht van Doelen Stellen
 • Overtuigingen en Conditionering
 • Voed je Mindset
 • Lange Termijn Visie
 • Falen Bestaat niet
 • Haal het maximale uit de Academy

Module 3: Product- en Niche research

Binnen deze module ga je aan de slag met het research werk voor het opbouwen van jouw business. Je gaat namelijk leren hoe je het beste product- en niche onderzoek kunt doen. Binnen deze module worden er ook opdrachten gegeven om doelen te stellen.
Daarnaast wordt besproken wat het ideale beeld is, wat jij voor ogen hebt om te gaan behalen.

Verder wordt er een bucketlist samen gesteld en aan de hand van die bucketlist wordt er geleerd hoe je sneller een resultaat kunt behalen. Ook wordt er onder andere vertelt hoe de juiste producten te herkennen zijn en hoe je deze kunt selecteren om te dropshippen.

Vervolgens wordt er vertelt waar je bij het selecteren van producten goed op moet letten. Niet ieder product is namelijk geschikt voor het dropshipping model. Vervolgens ga je stap voor stap aan de slag om jouw eigen Shopify webshop op te bouwen.

Dropship Academy 3.0 module 3

Overzicht Module 3:

 • Dropshipping Introductie
 • Shopify Account aanmaken
 • Niche Research
 • Concurrenten binnen jouw Niche
 • Producten importeren naar je webshop
 • Product Research (de basics)
 • Het belang van Winners
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Google Trends
 • Adspy
 • Hoe vind je de beste leveranciers?
 • Nederlands vs. Internationaal dropshippen
 • Domeinnaam bedenken
 • Checklist Module #1

Module 4: Online Marketing 101

Je gaat leren om de geschikte niche te vinden en juiste producten te erkennen. Wat is het dropshipping model en wat zijn de voordelen van dit business model? Verder wordt er uitgebreid besproken over hoe je een webshop kunt opzetten. Ook hoe er het beste een niche research uitgevoerd kan worden en hoe jij inzicht krijgt in concurrenten binnen jouw niche. Bovendien krijg je allerlei handige tips en waardevolle tools om je te onderscheiden van andere webshops.

Overzicht Module 4:

 • Introductie
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conversie
 • Marketingtermen die je moet kennen.

Module 5: Onweerstaanbaar aanbod

In deze module wordt de diepgang vooral opgezocht in het bedenken van een onweerstaanbaar aanbod. Denk bijvoorbeeld aan het maken van pakkende productnamen. Welke prijzen zou je voor deze productnamen of producten moeten aannemen? En hoe ga jij er nu voor zorgen dat je een duidelijke en betrouwbare productomschrijving maakt.

Binnen deze module wordt er uitgebreid besproken wat de mogelijkheden zijn om bezoekers naar jouw eigen webshop te trekken. Er worden diverse tips en tricks besproken om het koop gedrag van consumenten positief te beïnvloeden.

Richting de afsluiting van deze module wordt er een deep dive ingezet richting Funnels en Conversie. Een erg interessante module vonden wij zelf. Tot slot wordt deze module afgesloten over marketingtermen.

Dropship Academy 3.0 module 5

Overzicht Module 5:

 • Introductie
 • Naming
 • Pricing
 • Productomschrijvingen

Module 6: Winstgevende Webshop

De zesde module staat compleet in het teken met het opbouwen van jouw winstgevende webshop. Je krijgt onder andere inzichtelijk op welke pagina’s een webshop geplaatst moet worden. Verder ontdek je hoe je deze webshop het beste vorm kunt gaan geven en kom je er onder andere achter wat effect reviews hebben op jouw webshop.

Waar hebben reviews effect op? Je zou denken het zijn maar reviews, wat maken die reviews nou uit? Maar reviews hebben effect op jouw gehele verkoop proces. Hoe dit verder in elkaar steekt, krijg je uitgebreid te zien in de video’s. Deze module maakt dus vooral een deep dive in het opzetten van jouw webshop. En dit is natuurlijk datgene waar de Dropship Academy omdraait!

Overzicht Module 6:

 • Introductie
 • Collecties aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Over Ons Pagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track je order
 • Veelgestelde vragen pagina
 • Menu’s aanmaken
 • Thema en Webshop design
 • Webshopnaam en “Powered by Shopify”
 • Webshop Design (Tips en Tricks)
 • Cookie Bar
 • Sales Pop
 • Duw je bezoekers over de koop-streep
 • Reviews

Module 7: Systemen en automatisering

Als je net start met de dropshipping business, ben je vaak nog degene die achter de knoppen zit. Maar ook de persoon die alle processen van zijn of haar dropshipping business uitvoert. Hoe verder je gevorderd bent, hoe meer je processen je kunt gaan automatiseren.

Aan de hand van module 7 ga jij leren om zoveel mogelijk te automatiseren. Denk aan het opzetten van een betalingsprovider, zoals het betalingssysteem Mollie. Aan het einde van deze module, heb jij zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Dit houdt in dat jouw business grote deels op de automatische piloot loopt.

Dropship Academy 3.0 module 7

Overzicht Module 7:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail adres
 • Bedrijfsmanager en FB-pagina
 • Checkout Instellingen
 • Shipping Instellen
 • Oberlo instellen (ook deels voor DSers)
 • Mollie Account aanmaken
 • Abandoned Checkout
 • Bevestigingsmail
 • Shipping Confirmation
 • FB Ads Introductie

Gratis upgrade naar Dropship Academy 4.0

Wanneer je je aanmeld voor de Dropship Academy 3.0, ontvang je nu een gratis upgrade naar de versie 4.0. Hierin komen drie modules naar voren die al eerder te zien waren in de 3.0 versie. Echter is de 4.0 versie voorzien van nieuwe informatie, de verkoopmogelijkheden en technieken veranderen namelijk continu.

De methodes die in de oude versie van de Dropship Academy aanbod kwamen zijn inmiddels verouderd. Je zult zien dat deze methode niet zo succesvol meer gaat zijn. Joshua verdiept zich continu in nieuwe technieken en mogelijkheden om de winstmarges zo optimaal mogelijk te houden.


Dropship Academy 4.0

Om het nog maar even duidelijk te vermelden is de Dropship Academy 4.0, de nieuwste versie van de Dropship Academy. In deze versie leer je onder andere om met je webshop internationaal te Dropshippen. Daarnaast is een case study te zien, waarin Joshua Kaats 250k in 1 week weet te verdienen door middel van een Duitse webshop.

Uiteraard kun je beginnen met Dropshipping in Nederland en België. Vervolgens kun je uitbouwen richting andere landen, zoals Duitsland. Elk jaar komt er een nieuwe update van de cursus. Dit heeft ermee te maken dat je altijd up-to-date blijft van de laatste trends. Op dit moment bestaat de Dropship Academy 4.0 uit 5 modules, met in totaal 46 lessen.

Wij zullen de module en inhoud uitgebreid beschrijven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.


Module 1: Product en Niche Research

In deze module ga je aan de slag met het nieuwe dropshipping model van 2021. Het kan zijn dat een product in Nederland super goed verkoopt, terwijl dit in andere landen niet het geval is. Het is dus enorm belangrijk dat je van tevoren marktonderzoek gaat doen op landen buiten Nederland en België. Je leert de nieuwe technieken ontdekken die Joshua Kaats voor jou heeft onderzocht.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar je concurrenten. Joshua biedt jou de mogelijkheid om van een dropship agent of leverancier gebruik te maken, die hij goed kent. De kwaliteit zal in deze module hoger zijn omdat je goed je marktonderzoek gaat doen.

Joshua Kaats vind het belangrijk dat zijn leden goed op de hoogte blijven. Daarom vind je in deze update vernieuwingen, die gericht zijn op de toekomst.

Dropship Academy 4.0 module 1

Module 1 bestaat uit 12 lessen namelijk:

 • Dropshipping: 2021 and beyond
 • Shopify Account Aanmaken
 • De beste webshop voor Dropshipping
 • Producten importeren naar je webshop
 • Product Research (de basis)
 • Product Research Cheatsheet
 • Het belang van winners
 • €10k/Dag Product Research
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Nederland vs. Internationaal
 • Domeinnaam bedenken

Module 2: Online Marketing 101

In module 2 van Dropship Academy 4.0 ga je aan de slag met jouw webshop. Bovendien ga je ervoor zorgen dat jouw webshop bezoekers gaat ontvangen. Dit pak je aan door middel van advertenties, hier heb je natuurlijk wel enige kennis voor nodig.

In deze module ga jij deze kennis op doen en ga je ontdekken hoe jij jouw bezoekers als het ware echte fans van jouw merk kunt gaan maken. Hier komt een stukje online marketing bij kijken, hier zijn namelijk diverse methodes en technieken voor. Denk bijvoorbeeld aan het maken van funnels, zodat klanten sneller naar jouw producten komen.

Markting binnen Dropshipping is enorm belangrijk. Daarom is deze module aan dit onderwerp gewijd.

Dropship Academy 4.0 module 2

Module 2 bestaat uit 6 lessen:

 • Introductie: Denk als een marketeer
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conersie
 • Marketingtermen die je moet kennen

Module 3: Onweerstaanbaar Aanbod

De naam zegt het al binnen deze module ga je leren hoe jij een onweerstaanbaar aanbod kunt maken. Zo komen er onder andere e-commerce funnels aan bod en product selecties. Bovendien zijn er diverse product trucjes die je kunt toepassen, waardoor jij jouw producten aantrekkelijker maakt. Waaronder het toepassen van speciale prijs variaties, deze technieken ga je allemaal leren binnen de derde module.

Dropship Academy 4.0 module 3

Module 3 bestaat uit 3 lessen:

 • Introductie + Productselectie
 • Naming
 • Pricing

Module 4: Winstgevende Webshop

Tijd om de theorie om te zetten naar de praktijk. Je gaat namelijk stap voor stap leren hoe je een winstgevende webshop kunt opbouwen. Hierbij komt het platform Shopify om de hoek kijken. Met Shopify leer je gemakkelijk een eigen webshop opzetten. Ook ga je leren hoe je het ruilen en retourneren kunt instellen.

Daarnaast komen de belangrijkste pagina’s aan bod. Welke moet je echt op jouw webshop tonen? Denk bijvoorbeeld aan een contact pagina. Deze module is behoorlijk uitgebreid. Wij vinden het echt een voordeel dat je stap voor stap, over de schouder van Joshua, kan mee kijken. De kans is dus heel groot dat jij dit snel hebt opgezet, als je alle stappen volgt.

Dropship Academy 4.0 module 4

Module 4 bestaat uit 12 lessen, namelijk:

 • Introductie: rondleiding door Shopify
 • Collecties Aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track Je Order
 • Veelgestelde Vragen
 • Menu’s Aanmaken
 • Branding en Design
 • Thema en Webshop Design

Module 5: Systemen en Automatisering

Wanneer de basis van jouw webshop staat, is het ook heel belangrijk om te kijken naar de back-end. In deze module ga je leren hoe je alles moet instellen, zodat je uiteindelijk je webshop live kunt zetten.

Verder ga je leren hoe je betaal methodes kunt koppelen, een zakelijk e-mail adres aanmaken, bevestigingsmail instellen, verzendkosten instellen en tot slot ga je contact opnemen met de agent van Joshua.

Daarnaast wil je dat je webshop zoveel mogelijk geautomatiseerd gaat worden. Hoe je dit allemaal kunt bereiken, wordt stap voor stap uitgelegd binnen deze module.

Dropship Academy 4.0 module 5

Module 5 bestaat uit 10 lessen, namelijk:

 • Introductie
 • Nederlandse Leveranciers vs. AliExpress
 • Zakelijk E-mailadres
 • Bedrijfsmanager en Facebook-pagina
 • Checkout Instellingen
 • Shipping Instellingen
 • Mollie Account Aanmaken
 • Abondoned Checkout
 • Bevestigingsmail
 • Shipping Confirmation

#1 Dropshipping Community van Nederland en België

Leden van de Dropshipping Academy krijgen direct toegang tot de besloten facebook groep:
Dropship Academy Family members.

In deze community zijn momenteel al 3700 dropship cursisten te vinden. Denk hierbij aan starters binnen de dropshipping business tot ver gevorderden. Het grote voordeel van deze community is dat je intensief contact kunt hebben met mede cursisten.
Zo kun je bijvoorbeeld jouw resultaten delen of eventuele vragen stellen. Bovendien is Joshua Kaats ook erg actief binnen deze community.

Dropship Academy Community

Welke Gratis Bonussen ontvang je bij de Dropship Academy cursus?

Inmiddels hebben wij al behoorlijk wat reviews mogen schrijven voor producten en/of diensten. Bij iedere online cursus zit vaak wel 1 of meerdere bonussen in het totaal pakket. Zo ook bij de Dropshipping Academy van Joshua Kaats. De bonussen zullen wij hieronder uitgebreid benoemen.


Bonus 1: De Coaching Bibliotheek

Buiten de waardevolle instructie video’s, heeft Joshua Kaats ook diverse opnames gemaakt van diverse coaching calls sessies. Joshua heeft namelijk al verschillende mensen gecoacht naar een succesvolle business. Ook deze opnames staan tot je beschikking en deze kun je op ieder moment terug luisteren. Dit is een waardevolle toevoeging aan de training, omdat je hiervan zeker kunt leren.

De ene sessie zal misschien meer aan sluiten bij de ene persoon en de andere meer bij de ander. Hierin kun je zelf besluiten welke het beste aansluiten op jouw kennis niveau. Deze opname sessies zijn zeker waardevol voor beginners, maar ook voor gevorderden binnen de dropshipping business. Doe hier dan ook zeker je voordeel mee, dit is een methode om nog meer te kunnen leren.

Deze module bestaat uit totaal 19 lessen, die elke worden aangevuld.

 • VIP Coachingsessies
 • Januari 2020 t/m december 2020
 • Januari 2021 t/m de maand van nu

Bonus 2: Global Dropshipping Blueprint 4.0

Wil jij internationaal leren Dropshippen? Dan is deze bonus geschikt voor jou. Je gaat hierin namelijk alles leren over dropshipping in andere landen. Ieder land heeft z’n eigen regels en betaalmogelijkheden. Dit komt allemaal aan bod.

Internationaal Dropshippen heeft zo zijn voordelen. Joshua Kaats is blij dat hij dit heeft ontdekt en deelt dit graag met jou. Daarnaast geeft hij enorm veel voorbeelden en tips vanuit zijn eigen ervaringen. Bovendien laat hij een Case Study zien. Dit is gebaseerd op een Duitse webshop, waarmee ze in 1 week 250k omzet hebben behaald. Stap voor stap laten ze zien hoe ze dit hebben bereikt.

De volgende lessen komen uitgebreid aan bod:

 • Introductie tot internationaal Dropshippen
 • Internationale webshops vs. Nationale webshops
 • Marktonderzoek: kies je land
 • Product research over de grens + cheatsheet
 • Betaalmethodes
 • Webshop instellen
 • Domeinnaam kopen
 • Je business vertalen
 • Legal checkup
 • Betaalmethodes en financiën
 • Cashflow problemen en financiën
 • Case Study: Dropshippen over de grens

Bonus 3: Facebook Ads Blueprint

Na de uitgebreide Facebook modules in de Dropship Academy cursus, heeft Joshua een Facebook blueprint opgezet. Het gaat hierbij om een geüpdatet Facebook training. De Facebook cursus in de Academy is gebaseerd op de oude Facebook ads omgeving.

Binnen de Facebook blueprint wordt de focus gelegd op de optimalisatie van Facebook advertenties. Waarbij er een strategie wordt getoond om de inkomsten te gaan opschalen. De 10k per dag strategie van Joshua wordt hierbij uitgebreid getoond en uitgelegd. Deze bonus bestaat uit 8 modules en 38 lessen.

De volgende modules komen aan bod:

 • Facebook Ads Blueprint: introductie (2 lessen)
 • Facebook Ad Fundamentals: (8 lessen)
 • Doelgroepen en Targeting (3 lessen)
 • De ideale FB Advertentie (5 lessen)
 • Jouw Gameplan (1 les)
 • Low Budget Testing (3 lessen)
 • €10K/Dag bluaeprint| Level 1: testen (7 lessen)
 • €10K/Dag bluaeprint| Level 2: opschalen (9 lessen)

Bonus 4: Google Ads Blueprint

Binnen de Google Ads Blueprint ga je volop aan de slag met Google ads. Hoe kun jij Google ads succesvol inzetten voor jouw dropshipping business? Deze training is er op gemaakt om jou een ster te laten worden in Google ads. Je kunt namelijk niet alleen adverteren op Facebook, maar ook binnen Google.

Het zijn wel 2 verschillende advertentie platformen, met beide een andere werking. Binnen Google ads ga je aan de slag met SEO (Search Engine Optimization). Hoe pas je SEO toe bij het opzetten van Google advertenties? Ook dit is een zeer waardevolle toevoeging aan de Dropship Academy. Deze bonus bestaat uit 3 modules en 20 lessen.

De volgende modules komen aan bod:

 • Google Ads Blueprint: Setup (5 lessen)
 • Blueprint Google Ads: Search (8 lessen)
 • Google Shopping (7 lessen)

Bonus 5: Klantgeluk Blueprint

Binnen de cursus klantgeluk blueprint ga je aan de slag met het leren van klant technieken. Hoe ga je om met klachten en de diverse soorten verschillende klachten? Wat is het geheim van klantgeluk? En hoe zorg jij dat je juist communiceert?

Deze bonus bestaat uit 4 modules en 24 lessen. De volgende modules komen aan bod:

 • Klantgeluk Blueprint: Introductie (2 lessen)
 • Customer Service (10 lessen)
 • Customer Loyalty (4 lessen)
 • Bouw je eigen team (8 lessen)

Bonus 6: 1-op 1 Coaching Sessie

Buiten het feit dat je aan de hand van de trainingsvideo’s jouw dropshipping business kunt opzetten. Heb je de mogelijkheid om naast de video’s extra coaching af te nemen. Deze coaching wordt verzorgd door iemand uit het Dropship Academy team. Zij zorgen ervoor dat jij nog meer succes uit je business kunt halen.Door middel van 1-op-1 coaching, krijg jij specifieke handige tips en informatie. Specifiek voor jouw eigen dropshipping business, om deze nog succesvoller te maken.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan coachingssessies met Joshua en zijn team. Dit wordt 2 keer per week georganiseerd, waarbij er wordt meegekeken met jouw business. Het is natuurlijk geen verplichting, maar het is een waardevolle mogelijkheid.

Hieruit blijkt dat Joshua veel waarde schenkt aan de cursisten van zijn academy.Om de quote van Joshua en zijn team te benoemen:
“jouw resultaat onze #1 prioriteit”

Bonussen Dropship Academy

Bonus 7: Boekhouden en Administratie

Als je ondernemer bent of een eigen business hebt is het natuurlijk van groot belang om de administratie op orde te hebben.
Het is hierbij duidelijk dat er goed wordt bijgehouden wat de inkomsten, maar ook uitgaven zijn.

De boekhouding of administratie moet direct duidelijk af te lezen zijn. Dit is niet alleen voor jou zelf erg belangrijk maar ook voor het invullen van de belasting papieren. Hier moet je namelijk precies in kunnen vullen wat jou inkomsten en uitgaven zijn van een heel jaar. Aan de hand van deze module, leer jij van Joshua hoe jij het beste jouw administratie kunt regelen.

Deze bonus bestaat uit de volgende lessen:

 • Introductie
 • Market Overview
 • Entiteiten
 • De Belastingdienst
 • BTW 2.0
 • Boekhouden – De Basics 2.0
 • Belastingen 2.0
 • Bonus: Money Management

Bonus 8: Platinum Partner Secrets

Joshua Kaats is lid van de Mastermind groep van Tony Robbins. Dit houdt in dat hij toegang heeft tot al zijn events + 3 extra platinum events. Aan deze Mastermind zit een prijskaartje verbonden van zo’n €85.000 per jaar. Het grote voordeel wat hij hiermee heeft, is het netwerk van mensen.

Binnen deze Mastermind groep zijn er vele mensen met een succesvolle business aanwezig. Het grote voordeel hiervan is het netwerken en ideeën uitwisselen, plus de mogelijkheid om van elkaar te leren. Binnen deze exclusieve bonus vind je alle informatie en inzichten die Joshua opdoet bij de bezoeken aan de Masterminds.

Deze bonus bevat 9 modules en 9 lessen. De volgende lessen komen aan bod:

 • Inleiding Platinum Partner Secrets
 • Het begrijpen van de economie
 • Waar staan we nu?
 • Bereid je voor op een crisis
 • Cycles en seizoenen
 • 10 niveaus van een business
 • In 5 stappen naar financiële vrijheid
 • Jouw numbers
 • Bonus video met Vasco Rouw

Bonus 9: Chatbot Domination

De naam van de module zegt het eigenlijk al. Je gaat namelijk leren wat een chatbot is. Ook leer je hoe je effectief gebruik kunt maken van een chatbot. Een chatbot is namelijk een cruciaal onderdeel van jouw 24-7 online business.

Dit is het mechanisme dat er voor gaat zorgen, dat jouw klanten de gehele dag door contact kunnen opnemen. Je bent natuurlijk niet 24/7 aan het werk of aanwezig achter jouw laptop of computer. Jouw online dropshipping business loopt het gehele jaar door en de klant is koning.

Deze bonus bestaat uit 6 modules van 28 lessen. De volgende modules komen aan bod:

 • Email Marketing (6 lessen)
 • Boost je inkomen (6 lessen)
 • Chatbot Domination (10 lessen)
 • Klantenservice
 • Google SEO
 • Affiliate Marketing (5 lessen)

Bonus 10 : E-mail marketing

In deze module wordt er diep op gegaan op E-mail marketing. Wat is E-mail marketing? En hoe kun je E-mail marketing inzetten?
E-mail marketing is namelijk een strategische manier om jouw business succesvoller te maken.

Wanneer jij ervoor kunt zorgen dat mensen zich in schrijven voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Bouw jij een mailinglijst op met emailadressen waarop jij strategisch kunt inspringen. In deze module ga jij dus vooral leren om meer leads en sales te genereren met E-mailmarketing.

Deze bonus bestaat uit 6 lessen. De volgende lessen komen aan bod:

 • E-mail Marketing: Introductie
 • Boost je Op[en-Rates
 • Post-Purchase Sequence: Overview
 • Post-Purchase Sequence in Klaviyo
 • 2x Buyers Post Purchase Sequence
 • Customer Winback

Bonus 11: De Succesformule: creëer een 100k Mindset

Een erg belangrijke of misschien wel de belangrijkste factor is jouw mindset, wanneer jij een succesvolle business wilt opzetten. Aan de hand van deze extra cursus ga jij leren om een miljonair mindset te ontwikkelen. De voordelen hiervan zijn dat jij steeds meer kanssen gaat zien en gaat denken in meer geld en vrijheid.

Deze bonus bestaat uit 8 modules en 15 lessen. De volgende modules komen aan bod:

 • Introductie dé Succesformule (1 les)
 • Millionair Mind Secrets (2 lessen)
 • Ultimate Goals (2 lessen)
 • Block Busters (2 lessen)
 • Success Habits (3 lessen)
 • Master Your Mind (3 lessen)
 • Groepscoaching (1 les)
 • Werkboek van Dé Succesformule (1 les)

Bonus 12 : Premium Shopify Templates

De cursus is gebaseerd op het opzetten van een eigen webshop door middel van Shopify. Als bonus krijg je hierbij dan ook premium shopify templates. Aan de hand van deze templates kan jij jouw webshop gaan customizen. Door middel van het customizen zorg jij dat jouw webshop een professionele uitstraling krijgt. De premium shopify templates hebben een totale waarde van €180,-

Dropship Academy bonussen

Voor wie is de Dropship Academy geschikt?

De online cursus Dropship Academy is geschikt voor mensen die beschikken over de juiste mindset. Dropshipping wordt gezien als een betrouwbare manier van online geld verdienen. Het is maar net de vraag of deze manier van online geld verdienen bij jou past als persoon. Mensen zien het vaak niet zitten om hun eigen webshop op te starten met eigen producten.

Het is dan een mogelijkheid om te starten met dropshipping. Met deze methode heb jij namelijk geen eigen producten, maar verkoop je producten vanuit een dropshipping leverancier. Twijfel jij of het dropshipping model voor jou is weggelegd of heb je nog overige vragen?
Plan dan een gratis strategiegesprek in met het team van Joshua Kaats.

In dit 40 minuten durende gesprek heb je de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je op dat moment hebt. Of je nu aan het twijfelen bent om te gaan starten met de Dropship Academy of misschien juist meer resultaat wilt behalen met je huidige business.

Waar wij inmiddels wel achter zijn gekomen, na het volgen van deze online cursus, is dat je moet beschikken over een winnaars mentaliteit. Alleen door die winnaars mentaliteit kun jij jouw online business succesvol maken.

Daarnaast is het geschikt voor mensen die een hoger doel hebben in hun leven en niet beschikken over de 9 tot 5 mentaliteit. Deze mensen hebben bijvoorbeeld een wezenlijk doel voor ogen, namelijk financiële onafhankelijkheid.


Geen Get Rich Quick Methode

Het is absoluut geen get rich quick methode, zoals wij een aantal keren op het internet hebben gelezen. In het opzetten van de webshop en de bijbehorende producten gaat aardig wat werk zitten. Als je de gedachte hebt om snel online geld te gaan verdienen, kun je beter niet starten aan deze cursus.

Een succesvolle dropshipping business heb je namelijk niet opgezet binnen een handomdraai. Jouw business heeft tijd nodig om uit te groeien tot een succesvol project. Echter is het wel zo wanneer jij alle stappen binnen de online videotraining stap voor stap uitvoert, de kans groot is dat je succesvol wordt.

Joshua hanteert namelijk een 100% succesgarantie, dit straalt ook zeker vertrouwen uit. Mocht je binnen 30 dagen nog geen sales hebben behaald, krijg je jouw investering netjes terug.

100% succes garantie

Wil jij eerst kijken of het dropshipping model en dan specifiek de Dropship Academy iets voor jou is? Via de gratis Dropship Academy webinar kun je gratis deelnemen aan de training van Joshua Kaats.


Voordelen Dropship Academy

Nadat wij de complete Dropship Academy cursus hebben doorlopen, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Toen wij aan deze cursus begonnen, hadden wij 0 kennis van dropshipping. Door middel van deze online cursus hebben wij onze kennis flink opgeschroefd. Wij hebben erg veel geleerd aan de hand van deze cursus.

Onze pluspunten sommen wij graag even op:

 • Het is een zeer waardevolle en uitgebreide cursus. De cursus bevat enorm veel informatie. Alles wordt van A tot Z uitgelegd en je kunt letterlijk meekijken over de schouder van Joshua. Stap voor stap laat hij alles zien op zijn beeldscherm.
 • Binnen de Dropship Academy cursus is rekening gehouden met een sterke mindset module. Wanneer je een business gaat starten, is dit onderwerp enorm belangrijk. Wij vinden het een pré dat hier aandacht aan wordt geschonken.
 • Wat ons is opgevallen is dat binnen deze dropshipping training alles goed is uitgedacht. De cursus is voorzien van een praktische en gestructureerde opbouw.
 • Geen basis kennis vereist, alles word stap-voor-stap uitgelegd van het begin tot het eind.
 • Wat wij erg positief vinden is dat je gebruik kunt maken van een Nederlandse leverancier. Je zit dus niet meer vast aan AliExpress.
 • Joshua geeft zijn internationale Dropshipping business strategieën weg. Zo kun je er dus voor zorgen dat je ook een succesvolle internationale dropshipping business kunt opzetten. Aan de hand van een case study laat hij zelfs zien, hoe hij in 1 week tijd, 240k aan omzet heeft gedraaid.

Nadelen Dropship Academy

Wij komen regelmatig punten tegen die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de Dropship Academy zijn er eigenlijk twee punten die ons opvielen. Verder zijn wij erg onder de indruk van de uitgebreide training + extra bonussen.

 • Online geld verdienen gaat nooit vanzelf. Bovendien moet je er wel echt toe bereid zijn om de juiste inspanning te leveren. Bovendien moet je minimaal een jaarabonnement afsluiten. Dit is misschien niet voor iedereen ideaal.
 • Deze cursus bevat zoveel informatie, dat wij ons goed kunnen voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Je moet beschikken over de juiste motivatie + mindset om deze cursus in zijn geheel te doorlopen.

Wat is het doel van de Dropship Academy cursus?

Dropshipping is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. De personen die hiermee succes behalen beschikken namelijk over de juiste mindset. Ook presteren deze mensen het vaak om een concept of idee te ontwerpen waarin zij simpel gezegd de absolute nummer 1 zijn.

Het hele idee achter online geld verdienen gaat simpelweg niet werken, wanneer je de horde mensen volgt en doet wat iedereen al doet. Aan de hand van deze cursus wil Joshua Kaats jou zijn manier van online geld verdienen aanleren.

De uitwerking hiervan is jouw eigen verantwoording. Wij zijn erachter gekomen dat als je een goede research doet, veel tijd & energie steekt in jouw project en hier ook echt in gelooft, de resultaten vanzelf zullen komen. Hiervoor is natuurlijk wel hard werken en de juiste motivatie een pré. Maar houdt hierbij altijd het doel, wat jij voor ogen hebt, in het achterhoofd.

Joshua Kaats geeft naar onze mening, alle benodigde waardevolle informatie en handige tips weg in zijn cursus om hier een succesvolle dropshipping business mee te starten.


Hoe weet je of de Dropship Academy geschikt voor je is?

De meest geschikte manier om erachter te komen of deze dropshipping cursus voor jou is weggelegd, is door de online gratis webinar van Joshua Kaats te volgen. In deze webinar kom je onder andere het volgende te weten:

 • Je leert hoe jij jouw winstgevende webshop gaat opzetten, hiervoor is geen technische kennis benodigd
 • Hoe jij de juiste producten vindt voor jouw dropshipping business, zonder dat jij geld investeert in voorraad
 • Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw online business op de automatische piloot draait?
  • Het voordeel hiervan is dat je maar zo’n 60 minuten per dag hoeft te werken
 • Facebook omtoveren tot jouw persoonlijke geldmachine
 • Hoe kan iij vanaf overal ter wereld geld verdienen, met een laptop en internetverbinding?
 • Een methode om binnen 4 weken geld te verdienen
 • De exacte strategie die Joshua Kaats gebruikt

Joshua legt veel uit in deze gratis training en zo kan jij een beeld krijgen van wat deze cursus precies inhoud. Past het dropshipping verdienmodel wel bij jou of toch juist niet? Je hebt overigens ook nog de mogelijkheid om het Gratis Dropship Academy e-book te downloaden. In dit e-book vind je de volgende 4 stappen terug :

 • Hoe vind je de juiste producten voor jouw dropshipping business?
 • Maak een professionele webshop
 • Stuur bezoekers naar jouw webshop
 • Automatiseer jouw business

Het gratis dropship Academy e-book is een leuke gratis toevoeging en interessant om te lezen.


Dropship Academy ervaringen van anderen

Wij zijn opzoek gegaan naar Dropship Academy ervaringen van anderen. Wij zijn erg veel positieve reacties tegen gekomen. Veel van deze mensen hebben een succesvolle dropshipping business opgezet. Een conclusie die we dan wel kunnen trekken, is dat de informatie die Joshua Kaats weg geeft in zijn Dropship Academy waardevol is. Buiten het feit dat deze waardevol is, heb je de mogelijkheid om aan de hand van deze waardevolle informatie een succesvolle business op te zetten.

Hieronder laten wij een aantal reviews zien van studenten zien.

dropship academy ervaringen

Dropship Academy resultaten van studenten

De Dropship Academy is de meest populaire e-commerce training van Nederland en België. Bovendien heeft de Dropship Academy ook nog eens de meeste positieve succesverhalen behaald met e-commerce. Hieronder laten wij een aantal studenten resultaten aan jullie zien:

Dropship Academy resultaten

Met welke instelling kun je het beste starten aan deze Dropship Academy cursus?

Je moet bereidt zijn om er voldoende tijd en energie in te steken. Zeker in het begin is dit erg belangrijk en bovendien moet je weten wat je doet en hoe je iets moet doen. Er zijn namelijk genoeg mensen die op eigen houtje aan een Dropshipping business beginnen. Deze mensen lopen vroeg of laat vaak tegen de lamp. Puur omdat ze niet beschikken over de juiste informatie of instructies.

De cursus van Joshua Kaats bevat in onze ogen cruciale informatie om een succesvolle dropshipping business op te starten. Ook belicht hij de producten en niches waar je ver vandaan moet blijven, zodat jij niet zwaar in de problemen gaat komen. Natuurlijk zijn er ook altijd wel personen te vinden die niet tevreden zijn over een product en/of dienst. Dit heeft in onze ogen niet altijd met de kwaliteit van het product en/of dienst te maken.

Voor bepaalde cursussen of trainingen moet je namelijk beschikken over de juiste mentaliteit. Als jouw instelling is om snel op te geven, zul je niet snel slagen met dit soort trainingen. Kom tot actie als je begint aan deze training en doe daadwerkelijk iets met de waardevolle informatie. Als je alleen de training doorloopt en het hierbij laat, gaat er geen succes uit voortkomen.

Zoals wij kunnen opmaken uit de recensies en reviews die wij onder ogen zijn gekomen, zijn de meeste mensen erg lovend over Joshua Kaats en zijn Dropshipping academy. Een uitzonderling daar gelaten.


Wat zijn de kosten van de Dropship Academy?

Natuurlijk zit er aan iedere training of cursus een prijskaartje verbonden. Als je gaat starten met deze dropshipping academy, dan moet je minimaal een jaarabonnement afsluiten. Op dit moment geldt er een pre-launch actie, waarbij je 503 euro korting ontvangt! Er zijn 2 betalingsopties mogelijk:

 • Maandabonnement: tijdelijke actie 110 euro (1320 euro per jaar)
 • Jaarabonnement: tijdelijke actie 997 euro per jaar.

TIP: Ben jij al een eigen ondernemer of heb je al een eigen bedrijf? Dan kun je 21% BTW terug vragen. Wanneer je nog geen eigen bedrijf hebt voor de start van de cursus, dan kun je dit achteraf als nog terug vragen wanneer je je aanmeld bij de KVK.

dropship academy

Natuurlijk is dit nog een een relatief hoog bedrag, maar je kunt dit zien als een investering in jezelf. Je hoeft namelijk niets zelf meer uit te zoeken, Joshua heeft alle strategieën en technieken verwerkt in deze training. Het enige wat je hoeft te doen is dit 1 op 1 na te doen binnen jouw eigen webshop. Tevens ontvang je niet alleen informatie over dropshipping, maar ook Google ads en Facebook ads.

Al met al gaat het hierbij om een erg uitgebreide cursus. Het plaatje is in onze ogen compleet. Van het opzetten van jouw business tot het regelen van de boekhouding. Overal is aan gedacht. Joshua Kaats heeft ieder proces stap voor stap inzichtelijk gemaakt in deze cursus.


Onze eindconclusie van deze Dropship Academy Review

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij het einde van onze Dropship Academy review. Hopelijk hebben wij jullie een duidelijk beeld kunnen geven van onze Dropship Academy ervaringen. De cursus heeft een geleidelijke opbouw die heel duidelijk in elkaar overloopt. Er is aan elk detail gedacht, wat wij erg handig vinden is de bijgevoegde PDF bestanden. Hierbij moet je denken aan cheat sheets of formulieren waarin jij jouw research kunt bijhouden.

Wanneer jij geen basis kennis hebt van de dropshipping business methode kun je uitstekend aan de slag met deze cursus. Je leert van A tot Z, hoe je een webshop kunt opzetten. Nadat wij de gehele cursus hebben doorlopen, zijn wij van mening dat deze ontzettend veel informatie bevat. Wij zijn wel van mening dat het misschien voor sommige mensen te langdradig kan zijn.

Om alle video’s te bekijken en hier dus tijd voor vrij te kunnen maken, ben je al gauw een aantal weken verder. Deze cursus zal daarom ook niet voor iedereen zijn weggelegd. Zoals wij het hebben ervaren, kun je het beste direct de stappen, stap voor stap uitvoeren als jij van plan bent te starten met dropshippen. Zodat je het overzicht goed kunt bewaren tijdens het bekijken van de trainingsvideo’s. Online geld verdienen gaat natuurlijk nooit vanzelf, je moet er wel echt toe bereid zijn om de juiste inspanning te leveren.


Dropship Academy kopen?

Wanneer jij wilt gaan starten met dropshippen, dan is de Dropship Academy cursus mogelijk een geschikte kandidaat. Deze cursus bevat een gestructureerd stappenplan voor het opbouwen van jouw succesvolle webshop. Je kunt letterlijk over de schouder van Joshua mee kijken en dit direct uitvoeren. Kort samengevat krijg je enorm veel waarde voor de investering die je voor deze Dropshipping Academy doet.

dropship academy cursus

Starten met de Dropship Academy?

Profiteer nu tijdelijk van €500,- korting en bouw jouw eigen succesvolle dropshipping business op.

Gratis Low Ticket Dropshipping training van Joshua Kaats>>>


Alternatieve Dropshipping cursussen

 • High Ticket Dropship Academy. Tijdens de High Ticket Dropshipping cursus ga je leren om High Ticket producten te verkopen. Deze cursus is ook opgezet door door Joshua Kaats. Het verschil tussen de High Ticket en Low Ticket variant is dat de winstmarges op de producten hoger liggen. Wil je hier meer informatie over lezen? Bekijk dan eens onze High Ticket Dropship Academy review.

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Met welke kosten moet je rekening houden als je wilt starten met de Dropship Academy?

Je hebt natuurlijk het bedrag nodig waarmee je de Dropship Academy aanschaft namelijk:
Maandabonnement: tijdelijke actie 110 euro (1320 euro per jaar)
Jaarabonnement: tijdelijke actie 997 euro per jaar.

Daarnaast moet je rekening houden met de volgende kosten:

-Shopify Membership: 29 dollar per maand
-Een domeinnaam: (deze zijn al beschikbaar vanaf €1)
-Een startbudget voor Facebook ads: €250
-Inschrijving bij de KvK: Eenmalig €50

Heb je direct een KvK nummer nodig wanneer je wilt starten met de Dropship Academy?

Voor het inschrijven bij de Dropship Academy heb je geen KvK nummer nodig. Binnen de leeromgeving van de Dropship Academy wordt er uitgelegd hoe je een KvK nummer kunt aanvragen. Tot slot is het wel belangrijk dat dit in orde is voor je begint met verkopen.

Ik heb nog geen Niche gekozen, kan ik dan wel starten met de Dropship Academy?

Dit is geen enkel probleem. Wanneer je start aan de Dropship Academy zul je zien dat de eerste module vooral is gericht op het doen van research. Aan de hand hiervan ontdek je stap-voor-stap hoe je een winstgevende niche vindt en welke producten je het beste binnen deze niche kunt gaan verkopen.

Ik zit nog op school of ik werk fulltime, kan ik dan wel starten met de Dropship Academy?

De meeste mensen die beginnen aan de Dropship Academy werken full time of zitten zelfs nog op school. Het kost je ongeveer een uurtje per dag, als je binnen 30 dagen je eerste sales wilt gaan maken. Je kunt de Dropship Academy of dropshipping dus prima naast jouw baan of studie doen.

Dropship Academy

Tijdelijk €997!
4.75

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

4.5/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Erg uitgebreide cursus
 • Erg waardevolle Google Ads + Facebook Ads cursus aanwezig, wij hebben hier erg veel van geleerd.
 • Bevat ontzettend veel waardevolle informatie

Minpunten

 • De cursus is voor de meeste mensen waarschijnlijk te langdradig.
 • Verder hebben wij geen echte minpunten ontdekt