De 10K Club van Jacko Meijaard Review – Onze ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Home » Reviews » De 10K Club van Jacko Meijaard Review – Onze ervaringen


Welkom bij onze 10K club van Jacko Meijaard Review. Waarschijnlijk ben je op zoek naar meer informatie over de 10K club van Jacko Meijaard. In onze uitgebreide review, lees je onze eigen ervaringen met betrekking tot dit Affiliate Marketing coaching programma.

Wij zijn in aanraking gekomen met de 10K club van Jacko Meijaard aan de hand van de gratis clarity call. In juni 2020 hebben wij de online training Affiliate Marketing Revolutie aangekocht.

Als je deze affiliate marketing training compleet hebt doorlopen, heb je in de afronding module de mogelijkheid om een clarity call in te plannen. Deze call vind plaats met Jacko of het team van Jacko.

Aan de hand van diverse vragen word er in kaart gebracht, wat jou doelstellingen zijn met Affiliate Marketing. Wil jij bijvoorbeeld proberen om hier een passief inkomen mee te gaan verdienen? Of vond je de training juist interessant, maar laat je het hier verder bij?

Het is natuurlijk per persoon verschillend wat jou persoonlijke doelen zijn en of jij in jezelf wilt gaan investeren.

Wil jij graag meer weten over de 10K Club van Jacko Meijaard?

geld verdienen op internet

(Veel) Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Bekijk dan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!
De gids naar een passief inkomen met Affiliate Marketing.


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een succesvolle internet ondernemer binnen de affiliate marketing business. Hij is geboren op 14-02-1991 en voor veel mensen binnen de online marketing of business wereld geen onbekende. Jacko was er al vrij vroeg van overtuigd dat hij niet voor een baas wilde gaan werken. Maar dat hij zijn tijd kon indelen op de manier zoals hij zelf graag wilt.

Na het beëindigen van zijn opleiding is hij zich compleet gaan storten op het online ondernemen. En dit heeft hij met succes gedaan kunnen we wel stellen. Jacko is eigenaar van meer dan 20 succesvolle affiliate websites en hij heeft al verschillende eigen producten op de markt gebracht. Denk hierbij aan de online training de affiliate marketing revolutie, waarbij de nadruk ligt op geld verdienen doormiddel van het internet.

Dit online product wat inmiddels al meer dan 1 jaar de #1 positie verovert binnen het affiliate netwerk Paypro, is immens populair in Nederland. Het bijbehorende internetsuccesgids forum tevens het grootste affiliate marketing forum van Nederland heeft inmiddels al meer dan 12000 leden.

Ook is hij eigenaar van het bedrijf Meijaard media, hier helpt en begeleidt hij mensen naar de mogelijkheid om een passief inkomen te kunnen verdienen doormiddel van het internet. Hierbij ligt de focus op online marketing.


Wat is de 10K club van Jacko Meijaard?

De 10K club is het persoonlijke coaching programma van Jacko Meijaard. Hierin begeleidt Jacko mensen, die net als hem een doel hebben, om maandelijks een passief inkomen te verdienen doormiddel van het internet. Het doel van dit programma is om een passief inkomen te gaan genereren van 10K per maand.

De 10K club behoord tot de internetsuccesgids community en is eigenlijk een uitbreiding van de Affiliate Marketing Revolutie.
Het grote voordeel hiervan is de mogelijkheid om met Jacko in contact te komen, wanneer je hem nodig hebt en hem dus altijd achter de hand hebt wanneer je vragen hebt m.b.t je website of content. Hij wordt jou persoonlijke mentor.


Wij gaan jou een zo goed mogelijk beeld schetsen van de 10K club van Jacko Meijaard. Sinds juni 2020 zijn wij lid van het persoonlijke coaching traject van Jacko. Als je lid word van het coaching programma, krijg je toegang tot content waar reguliere internetsuccesgids leden geen toegang tot hebben.

Clarity call

Het begint allemaal met de gratis clarity call, deze kan je inplannen wanneer je klaar bent of bijna klaar bent met het bekijken van de AMR video’s. Het doel van deze clarity call is om te bekijken of er een mogelijkheid is dat Jacko jou kan gaan begeleiden bij het behalen van jouw doelen om een inkomen doormiddel van het internet te genereren.

Er wordt een duidelijk beeld geschetst met jouw doelstellingen en hoe je tegenover het hele plaatje van affiliate marketing en online geld verdienen staat. Wanneer blijkt dat er een match is, zou je kunnen besluiten om het coaching traject met Jacko in te gaan met de mogelijkheid om je doel te verwezenlijken namelijk een passief inkomen te genereren doormiddel van het internet.

Er staat natuurlijk wel een kostenplaatje tegenover dit affiliate marketing coaching traject. De kosten lichtten we later toe in deze 10K Club van Jacko Meijaard review. De reden dat Jacko dit niet gratis aanbiedt is dat mensen er mogelijk eerder mee stoppen.

Nu moet je bereid zijn om te investeren in jezelf, waardoor het percentage wat afhaakt aanzienlijk daalt. Het is belangrijk om jezelf gemotiveerd te houden en consistentie aan te brengen in jouw werk.


Waar bestaat de 10K club van Jacko Meijaard uit?

Wanneer je hebt besloten om je aan te melden als 10K member krijg je de volgende privileges:

 • toegang tot de 10K P/M Mindset video’s
 • exclusieve toegang tot de 10K club modules
 • affiliate marketing hacks
 • elke maand wordt er een coaching call georganiseerd
 • advies van Jacko wanneer je dit nodig hebt per mail, whatsapp of telefoon
 • elk kwartaal een meeting met de 10k club members

Affiliate Marketing Revolutie

Mocht je de Affiliate Marketing Revolutie nog niet hebben aangeschaft en je vraagt direct een gratis clarity call aan. Krijg je direct wanneer je succesvol bent aangemeld als 10K member, de toegang tot de Affiliate Marketing Revolutie er “gratis” bij.

Affiliate Marketing Revolutie VIP

Je krijgt toegang tot de VIP video’s, wanneer je besluit lid te worden van de 10K club. De video’s bevatten allerlei tips en instructies met de mogelijkheid om jou website winstgevender te maken.

Mindset

Zoals je hieronder ziet zijn er op dit moment al 73 pagina’s aan mindset gerelateerde audio opnames. Dit zijn overigens een hele goede reeks opnames om jezelf de juiste mindset aan te leren.

10k club van Jacko Meijaard

In deze module leer je snel tot inzichten te komen. Onze ervaring is zeer positief over deze fragmenten. Keer op keer is het de kunst om jezelf te blijven motiveren en het beste uit jezelf naar boven te halen. Het draait uiteindelijk om de consistentie en het doorzettingsvermogen om succesvol te kunnen worden. Met als hoofddoel om elke maand een passief inkomen te genereren.

De mindset video’s waar je toegang tot krijgt hebben een hele goede invloed op de manier hoe jij in dit hele verhaal staat. Misschien heb je aan het begin van jou start struggles met het positief kunnen zijn in het feit wat je hier allemaal mee zou kunnen bereiken.

Deze video’s zijn dan echt een hele goede uitkomst. Jacko heeft al genoeg meegemaakt in zijn hele loopbaan. En heeft hier hele wijze levenslessen uit weten te halen. Dit alles heeft hij verwerkt in deze video reeks.

Het is een heel goed idee om deze video’s direct te gaan beluisteren aan de start van jou project. Je kunt heel veel inspiratie en tips halen uit de lessen die Jacko je probeert bij te brengen. Dit alles heeft te maken met hetgeen waarom je besloten hebt om 10k member te worden en voor een passief inkomen te gaan. Hieronder zie je de modules die onderdeel zijn van de 10k mindset training.


10k Club instructie video’s

Hieronder zie je de video’s waar jij exclusieve toegang tot krijgt, wanneer je lid wordt van de 10k club van Jacko. Hier bevinden zich onder andere Affiliate marketing hacks in video vorm, waarbij je extra praktische tips en advies krijgt om mogelijk meer rendement uit jouw website te behalen.

10k club van Jacko Meijaard

 Coaching calls opnames

Ook kun je alle coaching calls die de afgelopen maanden hebben plaats gevonden terug kijken wanneer jij wilt. Mocht je onverhoopt een keer niet aanwezig kunnen zijn bij de maandelijkse coaching call, kun je deze altijd op een later moment terug kijken.

10K Club memberboard

Wanneer je besluit om member te worden van de 10K Club van Jacko, krijg je ook toegang tot het speciale 10K Club board binnen de community omgeving van de internetsuccesgids. Alle 10K members krijgen toegang tot dit afgeschermde deel van de community. Je kunt hier dus enkel topics starten of beantwoorden van 10k club leden.

10K memberboard

Het eerste community bericht wat je ziet binnen de 10K Club is het welkomst bericht van Jacko zelf. Hierin heet hij je van harte welkom binnen de 10K Club en geeft hij aan wat zijn doel is met dit coaching traject.

Hij geeft hierin ook aan dat het traject niet voor iedereen hetzelfde zal zijn en dat hij per persoon zal kijken wat er het beste bij hem of haar past. Je kunt natuurlijk de theorie toepassen vanuit de AMR video’s, maar dit zal niet heersend zijn. Het is de bedoeling dat zijn persoonlijke coaching de overhand heeft en jou verder helpt.


10K Member meetings

Ieder kwartaal wordt er een 10K member meeting georganiseerd, die speciaal wordt opgezet voor leden van deze club. Het doel van deze meeting is om lekker te gaan netwerken met de mede leden van deze club.

Onderling ideeën uitwisselen, tips en tricks delen met de andere leden. Een gezellige bijeenkomst. Wat vaak voort komt uit dit soort gelegenheden is dat er veel kennis en ideeën worden uitgewisseld, waar vaak weer prachtige dingen uit ontstaan. Jacko begint de avond met een presentatie en er zijn ook mensen uit Jacko zijn netwerk aanwezig, die al geruime tijd succesvol zijn in de affiliate marketing.

1 op 1 Coaching van Jacko

Dit is waar je het natuurlijk allemaal voor doet! Je wordt 10K club member omdat je de persoonlijke coaching en begeleiding van Jacko wilt.
Aan de hand van Jacko zijn coaching, krijg jij namelijk advies waar je mee vooruit kunt en jouw website kunt optimaliseren. Jacko zijn jaren ervaring in deze branche, heeft hierin een positieve invloed. Hij heeft namelijk de positieve maar ook de negatieve aspecten al een keer meegemaakt.

Als jij met vragen zit of ergens duidelijkheid over wilt, heb je altijd een vraagbaak achter de hand. Hier kan je op dat moment dan ook gebruik van maken in plaats van dit op eigen houtje allemaal te gaan onderzoeken.


Voor wie is dit online affiliate marketing coachings programma geschikt?

Om eventueel in aanmerking te kunnen komen om lid te worden van De 10K Club van Jacko Meijaard, kan je jezelf de volgende punten voorhouden:

 • Zie ik potentie in het affiliate marketing verdienmodel?
 • Beschik je over doorzettingsvermogen?
 • Ben jij iemand met voldoende discipline?
 • Beschik je over de juiste mindset?
 • Heb je geduld?
 • Ben je bereid om niet in dagen te denken maar in maanden of jaren?
 • Ben ik bereid om in mijzelf te investeren?

Als je jezelf kunt vinden in de bovenstaande punten, heb je in iedergeval potentie om aan de slag te gaan met affiliate marketing en misschien wel de 10K Club van Jacko Meijaard.

Misschien heb je al ervaring binnen affiliate marketing doordat je bijvoorbeeld de affiliate marketing revolutie training hebt gevolgd. Of ben je juist nieuw binnen deze branche maar wil je hier graag mee aan de slag.

Belangrijk om te weten is dat je niet specifieke voorkennis nodig hebt of moet beschikken over technische kennis. Hetgeen wat hier bij komt kijken is vooral het consistent schrijven van blogs of artikelen en blijven bouwen aan jouw website. Je zult zien dat als je consistent blijft werken aan jouw project, Google en de overige zoekmachines jouw website steeds beter gaan waarderen. Het is dus zeker geen Get-Rich-Quick methode, maar denk in de toekomst.

Het mooie van affiliate marketing is wanneer je dit succesvol hebt kunnen toepassen op 1 website, je dit trucje hierna nog vele malen kunt herhalen op een nieuwe website.


Wat zijn de pluspunten van De 10K club van Jacko Meijaard?

Nu wij al een aantal maanden onderweg zijn met De 10K club van Jacko Meijaard, hebben wij inmiddels een mening kunnen vormen hierover. Wij hebben inmiddels veel contact gehad met Jacko en weten precies wat wij aan hem hebben. Hij is goed bereikbaar voor ons en bij iedere review die wij plaatsen op onze website, geeft hij feedback waarmee wij uit de voeten kunnen.

Wij hebben nog een aantal pluspunten die wij graag willen benoemen:

Je hebt Jacko Meijaard de expert op gebied van internetondernemen achter de hand, mocht je met vragen zitten of advies nodig hebben.

Jacko is goed bereikbaar per telefoon, mail of whatsapp. Het is natuurlijk belangrijk als jij investeerd in een coachingsprogramma, dat je hier ook daadwerkelijk iets aan hebt. Maar ook dat de persoon in kwestie goed bereikbaar is, zodat je goed gebruik kunt maken van zijn kennis.

Elke maand wordt er een 10K leden webinar verzorgd, de onderwerpen hiervan verschillen per keer. Ook heb je de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen, als je ergens meer informatie over wilt hebben.


Wat zijn de minpunten van de 10K club van Jacko Meijaard?

Voor iedere training of product zijn wel “minpunten” te benoemen, voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet.

In het geval van De 10K club van Jacko Meijaard hebben wij niet zozeer minpunten te benoemen. Om een duidelijke verwachting te schetsen geven wij het volgende aan:

X Als je het idee hebt dat Jacko jou aan de hand gaat meenemen en elke dag contact opneemt, om te kijken hoe de zaken ervoor staan moeten we je helaas teleurstellen. Het initiatief moet wel vanuit jezelf komen, je kunt Jacko altijd benaderen voor advies of tips. Maar jij bent de ACTION taker.


Waarom hebben wij gekozen voor de 10K Club van Jacko Meijaard?

Het eerste moment dat wij in aanraking kwamen met affiliate marketing was tijdens de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 online training. Na het doorlopen van de volledige training, waren wij zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan met affiliate marketing en het opzetten van een eigen website.

Het affiliate marketing verdienmodel sprak ons direct aan en wij besloten hier verder mee te gaan. De vraag die wij ons stelde was: hoe kan je daar op dat moment verder mee komen? Ons antwoord was al vrij snel duidelijk, namelijk door gebruik te maken van een expert op het gebied van affiliate marketing. Aan het einde van de training was daar de mogelijkheid om de gratis clarity call in te plannen.

Wij waren er eigenlijk na het afronden van de training direct van overtuigd dat we de 1 op 1 coaching van Jacko wilden. Dus besloten wij om de gratis clarity call in te plannen met Jacko zijn team.

Natuurlijk moet je voor jezelf van te voren wel bedacht hebben:

 • Wat wil ik bereiken met affiliate marketing?
 • Is dit echt wat ik 100% wil?
 • Wat zijn de doelen die ik mijzelf stel?
 • Wil ik hierin investeren voor mijzelf?
 • Ga ik dit op eigen houtje doen, of wil ik goed advies van een expert?

Wij hadden deze call volledig voorbereid en waren er eigenlijk direct over uit dat we hiervoor wilden gaan. Vooraf hadden wij nog niet gekeken of er eventuele bedragen op internet te vinden waren die hiervoor werden gerekend. In dat opzicht gingen wij er blanco in, maar tijdens de clarity call werd ons een hoop duidelijk. Er werd getoetst in hoeverre wij bereid waren hiervoor te gaan en wat onze doelen zijn.

Aansluitend hoe wij in het leven staan en denken over dit eventuele aankomende traject. Deze call had ons positief verrast en wij besloten nog even een moment in te lassen om alles met elkaar door te spreken. Het gaat uiteindelijk wel om een bedrag van €2000,- en je moet zeker weten dat je hier volledig achterstaat en voor wilt gaan. Na een kort moment van onderbreking, hebben wij besloten deze kans voor de volle 100% aan te pakken.

Dan gaat het balletje als het ware rollen, je hebt binnen een aantal dagen contact via de telefoon met Jacko zelf. In dit gesprek bespreek je de ideeën en doelen die je op dat moment voor jezelf hebt gesteld. Hierna start je met het bouwen van jouw website, of misschien beschik je op dat moment al over een website.

Zodra de aanmelding voor de 10K Club van Jacko Meijaard is verwerkt, krijg je toegang tot de leeromgeving binnen de internetsuccesgids. Hier vind je de instructie video’s terug, waarmee jij stap voor stap een WordPress website kunt opzetten. Wil jij hier graag meer over weten? Lees dan gerust onze Affiliate Marketing Revolutie 4.0 review.

Dit was voor ons dus de uitgelezen kans om begeleidt te worden door een professional, die al meer dan 10 jaar werkzaam is in deze branche en ons dus zeker kan helpen met het behalen van onze eigen gestelde doelen.

Wij hebben nog geen moment spijt van deze beslissing. Wanneer wij vragen hebben of een artikel willen laten reviewen is Jacko hiervoor in te schakelen. Wij hebben dagelijks contact met hem en hij reageert altijd vrij snel op e-mails.

Wij weten continue wat de eventuele aanpassingen zijn die wij moeten doen aan onze website/blogs en wat hij eventueel nog mist. Hij geeft de juiste feedback en probeert jou naar the next level te tillen.


Wat zijn de kosten van de 10K club van Jacko Meijaard?

De kosten voor de 10K club van Jacko Meijaard bedragen €2000,-. Dit is natuurlijk een fors bedrag, waar je mogelijk ook even bedenktijd voor nodig hebt. Als jij voor jezelf besloten hebt dat jij graag verder wilt binnen affiliate marketing, kunnen wij dit coaching programma van harte aanbevelen. Niet alleen de persoonlijke coaching van Jacko zelf, die je hierbij ontvangt maar ook de 10K club leden binnen de internetsuccesgids. Er is veel activiteit binnen het 10K leden forum, waar je jou voordeel uit kunt behalen.

Mocht je met vragen zitten of advies nodig hebben met betrekking tot jouw website, heb je deze mensen als vraagbaak achter de hand. Het 10K gedeelte van dit forum is tevens compleet afgeschermd van Google.


Wat hebben wij geleerd van dit coachingsprogramma?

Sinds juni 2020 zijn wij lid van de 10K club van Jacko Meijaard, sindsdien hebben wij al veel geleerd. Wij lezen veel interessante posts van mede club leden, waardoor wij zelf geregeld nieuwe kennis op doen. Ook hebben wij intensief contact met Jacko als wij dit nodig vinden.
Als er een nieuwe review is geplaatst op onze website, laten we hem dit altijd even weten. Zijn feedback stuurt hij ons dan altijd toe per e-mail.

Ook voorziet hij ons van tips met betrekking tot een eventuele nieuwe website in de toekomst. Ben jij net zo enthousiast en gemotiveerd als ons geworden na het lezen van deze post? Start dan nu met de Affliate Marketing Revolutie en vraag jou gratis Clarity call aan. En wie weet zien we jou snel bij een 10K Member borrel of meeting.


Veelgestelde vragen

Hanteert Jacko een niet goed geld terug garantie?
Ja Jacko hanteert een 14 dagen niet goed geld terug garantie met zijn 10K club.

Kan ik ook een clarity call inplannen zonder de affiliate marketing revolutie te kopen?
Dat kan zeker! Plan hier jouw gratis clarity call in.

Wat zijn de kosten voor de 10K club van Jacko Meijaard?
De kosten voor dit coachingsprogramma bedragen €2000,-

Vinden er ook evenementen plaats binnen de 10K club van Jacko Meijaard?
Er vind 1 keer per kwartaal een clubmeeting plaats voor de leden van de 10K club.