Wie zijn Daphne en Denise?

Op deze pagina stellen wij ons graag even voor.
De beginletter van onze namen en het schrijven van reviews, heeft ons op de naam ddreviews gebracht.
Wij zijn Daphne en Denise.

Daphne en Denise ddreviews.nl

Het idee om ddreviews.nl op te zetten is voortgekomen, nadat wij de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard hebben gevolgd.

In onze vrije tijd vinden wij het leuk om ons bezig te houden met het creëren van websites. Wij schrijven reviews over online producten, denk bijvoorbeeld aan software, cursussen, boeken en meer.

Wij willen ons zo open en transparant mogelijk opstellen. 

Tot onze verbazing hebben wij gemerkt dat het regelmatig ontbreekt aan eerlijke en betrouwbare reviews met betrekking tot verschillende producten. Men schrijft regelmatig een review zonder een grondig onderzoek te hebben gedaan. Ook hebben ze vaak geen toegang gekregen tot een product.

Wij vinden het enorm belangrijk dat de consument goed is geïnformeerd, voordat hij of zij definitief overweegt om tot een aankoop over te gaan.

Ons doel is dan ook om jullie te voorzien van de juiste informatie, door middel van verschillende producten reviews. Wij zorgen ervoor dat wij toegang krijgen tot het product, doen nauwkeurig onderzoek en testen diverse producten, zodat we een mooie review kunnen schrijven.

Onze website bevat affiliate links. Wanneer je vanuit onze link een aankoop doet wordt het niet duurder voor jou, maar ontvangen wij wel een kleine commissie.

Bij sommige producten mogen wij jou een extra korting of bonus aanbieden.
Dat is een win-win-situatie toch?

Veel leesplezier!