Online geld verdienen in 10 stappen Review – Betrouwbaar stappenplan?

Leestijd: 6 minuten
online geld verdienen in 10 stappen

Wil jij online geld verdienen in 10 stappen en een passief inkomen opbouwen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een eigen online business te starten.
De vraag is alleen hoe je dit het beste kunt doen, zonder grove investeringsfouten te maken.

Waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat jij online geld wilt verdienen en misschien hierdoor wel een passief inkomen wilt generen. Het e-book “Online geld verdienen in 10 stappen” van Edward Hendriks kan je een heel eind op weg helpen.

Wil jij zelf een online business beginnen?
In deze review geven wij onze onafhankelijke en betrouwbare mening.
Wij hebben het e-book zelf gelezen en bevelen dit van harte aan.

Wil jij ook online geld verdienen in 10 stappen? Is dit e-book voor jou geschikt? Lees gerust verder.

Wie is Edward Hendriks?

Edward Hendriks

Edward Hendriks is geboren op 10 april 1975 in het Gelderlandse Velp. Hij is een Nederlandse Copywriter en auteur.
Als jij zijn naam in Google opzoekt, kun je veel over hem vinden. Hij heeft al meerdere boeken op zijn naam staan en ook heeft hij bekroningen en prijzen gewonnen.

Vooralsnog is schrijven van boeken zijn hobby. Zijn geld verdient hij met copy -en conceptklussen.
Zo schrijft hij onder andere teksten voor website en maakt hij websites in WordPress.

Edward is een ervaren copywriter en online ondernemer met een goed bezochte website met tips over copywriting, communicatie en online ondernemen. Hij is eigenaar van zijn bedrijfswebsite doyoucopy.nl.

Edward heeft zijn eigen online business opgebouwd en zijn kennis en ervaringen wilt hij graag delen d.m.v. zijn e-book “Online geld verdienen in 10 stappen”.

Het doel van Edward Hendriks is om bedrijven succesvoller te laten worden met hun business, zowel offline als online.

“In dit boek deel ik mijn inzichten met jou, zodat ook jij je voordeel ermee kunt doen”.

In het e-book wordt dit doel specifieker beschreven.

Hoe kan ik online geldverdienen in 10 stappen

Als je passief inkomen in google typt, dan zie je ook heel snel de website doyoucopy.nl terug komen.
Edward heeft een uitgebreid artikel geschreven en uiteindelijk de tips uitgewerkt in een complete gids met een stappenplan en diverse bijlagen.

Het e-book online geldverdienen in 10 stappen bestaat uit 140 pagina’s van in totaal meer dan 35.000 woorden.
In dit e-book staat hele waardevolle informatie en praktische tips om direct zelf mee aan de slag te gaan voor een online inkomen.

Inhoud van het e-book online geld verdienen in 10 stappen

Het e-boek bestaat uit 10 verschillende hoofdstukken en nog extra pagina’s.

Hoofdstuk 1: Inleiding

Het e-book begint met een quote van de steenrijke zakenman en investeerder Warren Buffett: “If you don’s find a way to make money while you sleep, you will work until you die”. Je kunt niet slapend rijk worden door middel van een online passief inkomen op te houden. Wel kun je ervoor zorgen voor meer vrijheid en onafhankelijkheid. Edward legt jou uit hoe je hiervoor kunt zorgen. Hij gaat in op wat er verder in het e-book gaat komen.

Hoofdstuk 2: Wat is passief inkomen?

In dit hoofdstuk krijg je een duidelijke uitleg over wat een passief inkomen precies is. Hij schetst in dit hoofdstuk verschillende voorbeelden van een passief inkomen. Denk bijvoorbeeld aan huurinkomsten, aandelen of geld verdienen met advertenties. Mocht je nog niet weten wat een passief inkomen is, dan is het zeker een goed hoofdstuk om door te lezen.

Hoofdstuk 3: Mijn verhaal over passief inkomen

In dit hoofdstuk beschrijft Edward zijn persoonlijke verhaal over een passief inkomen. Hij werkt bijvoorbeeld al heel veel jaar samen met bol.com. Via affiliate marketing bouwde hij zijn inkomstenstroom verder uit. Dit is een interessant hoofdstuk om te lezen.

Hoofdstuk 4: Waarom zou je online geld gaan verdienen?

Een passief inkomen gebeurd niet vaak zonder dat je zelf inspanning moet leveren. Je kunt dit alleen genereren door bijvoorbeeld te sparen of beleggen. Er zijn een aantal voordelen die Edward in dit hoofdstuk beschrijft over waarom je online geld zou moeten verdienen. Wil jij bijvoorbeeld locatieonafhankelijk werken?

Hoofdstuk 5: Online geld verdienen; de snelle route

Er zijn 2 verschillende routes die Edward in zijn e-book beschrijft. De snelle route en de gestaagde route. Bij de snelle route gaat het vooral om de digitale vastgoed. Hierin geeft hij verschillende tips. Als jou website bijvoorbeeld nog geen inkomsten genereert, dan adviseert hij jou om hiervoor zo snel mogelijk een model op te zetten. Installeer bijvoorbeeld Google Analystics en Search Console. Deze tips worden uitgebreid beschreven in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 6: Online geld verdienen; de gestage route

In dit hoofdstuk worden 10 stappen besproken om een eigen online business te starten en op deze manier een passief inkomen kunt opbouwen.

 1. Het idee
 2. De doelgroep
 3. Onderzoek
 4. De domeinnaam
 5. De website
 6. De content
 7. Verdienmodellen
 8. Promotie
 9. Opschalen
 10. Diversificatie

Dit hoofdstuk bestaat uit ongeveer 50 pagina’s en alles wordt stap voor stap heel duidelijk beschreven. Dit is volgens ons het belangrijkste hoofdstuk van het hele e-book. Door middel van deze stappen kun je direct starten om jou eigen online business op te starten.

online geld verdienen in 10 stappen

Hoofdstuk 7: Zo blijf je gemotiveerd

In dit hoofdstuk staat de mindset centraal. Er worden waardevolle tips gegeven over hoe jij gemotiveerd blijft. Een online passief inkomen is geen get-rich-quick methode. Dit betekent dat geen manier is om snel online geld te kunnen verdienen. Iedereen kan dit overigens wel leren, zolang je maar de juiste doorzettingsvermogen hebt.

Hoofdstuk 8: Over afbeeldingen

Zoals je misschien wel weet, mag je niet zomaar afbeeldingen van Google halen. Waarom moet je altijd afbeeldingen bij je artikel plaatsen? Dit heeft er allemaal mee te maken om meer bezoekers naar je website te trekken. Visueel wordt het allemaal aantrekkelijker om te lezen. Het kan je helpen om de boodschap over te drenken. Hij geeft in dit hoofdstuk ook hele waardevolle tips.

Hoofdstuk 9: Ten slotte; waar je ook aan moet denken

Tot slot zijn er nog verschillende dingen waar je aan moet denken. Je moet bijvoorbeeld betrouwbaarheid uitstralen. Ook moet je er op letten dat je je content de juiste SEO geeft om ervoor te zorgen dat je hoger in Google scoort. Uiteindelijk kun je ook activiteiten uitbouwen, samenwerkingen aangaan en kleine dingen uitbesteden die jou veel tijd kosten.In dit hoofdstuk wederom waardevolle tips die je zeker niet moet vergeten om online geld te kunnen verdienen.

Hoofdstuk 10: Verder lezen? Deze boeken en blogs raad ik aan

In dit hoofdstuk beveelt Edward een aantal boeken aan over copywriting en schrijven in het algemeen, waar hij zelf enorm veel van geleerd heeft. Hieronder 4 van de 8 voorbeelden van boeken, waar hij van heeft geleerd.
– Het copybook – 24 en 1copywriters over hun vak – Karin van Gilst
– Ogilvy on Advertising – David Ogilvy
– Dit is nu marketing – Seth Godin
– Over leren schrijven – Stephen King

Extra’s

Tot slot zijn er nog andere waardevolle contents toegevoegd.

 • Een begrippenlijst
 • Handleiding SEO-copywriting
 • De Rank Booster Formule
 • Handige online tools
 • Checklist aankoop websites
 • Vragen en beoordeling

Voor wie is het e-book geschikt?

Wil jij graag online geld verdienen en een passief inkomen opbouwen? Dan raden wij dit e-book zeker aan.

Voor een beginner om een website op te starten is het zeker een aanrader om dit e-book aan te schaffen.

Heb jij al heel veel kennis, dan is het niet heel waardevol, maar mogelijk staat er toch nog wat nuttige informatie of tips in die je kunt gebruiken.

Je hoeft niet technisch aangelegd te zijn om succes te hebben, zolang je maar over de juiste inzet en doorzettingsvermogen beschikt.
Alles wordt stap voor stap uitgelegd en bovendien is er ook nog een speciale begrippenlijst in het e-book verwerkt.

In het e-book beschrijft Edward dat het boek geschikt is voor mensen die in loondienst werken of zzp’ers, die een tweede inkomstenbron willen opbouwen.

Online geld verdienen in 10 stappen ervaring + review:

Wij zijn zeer enthousiast over het e-book. Het is ontzettend uitgebreid en zeer duidelijk beschreven.
Er wordt veel waardevolle content beschreven en tips gegeven.

Ook zijn wij zeer te spreken over de schrijver van dit e-book.
Edward Hendriks is een betrouwbaar persoon met veel kennis en ervaring. Als je zijn naam in Google typt, dan kan je veel over hem te weten komen. Hij heeft zelfs zijn eigen wikipedia pagina! Dit zegt natuurlijk wel iets over de betrouwbaarheid.

Wij zijn zelf (nog) geen negatieve reacties over hem tegen gekomen. Wel hebben wij recensies van andere mensen gelezen waarin blijkt dat het e-book niet helemaal uniek is. Heel veel dingen kun je al op internet vinden als je ernaar op zoek gaat, maar dit kost enorm veel tijd. Daarom is het wel een heel fijn e-book die je zeker op weg kunt helpen om de juiste online business te starten. Waarom alles uitzoeken als het in dit e-book uitgebreid wordt beschreven?

Wat kost dit e-book?

Normaal gesproken kost dit e-book €69,-.
Tijdelijk kunnen wij jou dit waardevolle e-book aanbieden voor €49,- inclusief BTW.

Edward hanteert een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Ben jij toch niet helemaal tevreden over dit e-book, dan kun je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Hierdoor loop jij geen enkel risico

Ben jij net als ons enthousiast geworden en wil jij online geld verdienen in 10 stappen?

Plaats een reactie