Review: OMB Masterclass van Kjell Fruytier – onze ervaringen

Leestijd: 9 minuten
OMB Masterclass

Ben jij op zoek naar nieuwe kansen?

Ben jij op zoek naar financiële vrijheid?

Wil jij zonder kennis of ervaring 10k p.m. verdienen vanuit huis?

Lees snel verder!

Wat is OMB?

OMB staat voor Online Marketing Bureau. Er zijn verschillende online marketing bureaus over de hele wereld. Het is razend populair om tegenwoordig een eigen bureau op te starten. 
Hoe dit in zijn werk gaat leer je in de OMB Masterclass.

De OMB Masterclass is een online cursus van Kjell Furtier die met behulp van deze cursus, mensen wilt helpen naar een (financiële) vrijheid.

Kjell heeft een gratis exclusieve cursus die je kan volgen. 

Tijdens deze gratis training vertelt hij jou in 3 simpele stappen hoe je een winstgevend online marketing bureau kunt opzetten, zonder dat je een idee hebt hoe je eraan moet beginnen en hoe je maximale vrijheid kunt behalen door iets te doen waar je gepassioneerd over bent vanaf je laptop in minder dan 30 minuten per dag. 

De 3 geheimen die jij al in deze gratis training gaat ontdekken zijn :

 • ” High-ticket klanten” Op welke manier ga jij ervoor zorgen dat je gemakkelijk klanten gaat vinden die 1000+ euro per maand voor jou gaan betalen. (zelfs wanneer je nog geen aantoonbare resultaten kunt laten zien)
 • Facebook Leadgeneratie: Hoe ga jij zorgen voor effectieve social media advertenties, zonder dat je beschikt over een eigen website, funnel of ingewikkelde software
 • De Proefklant: Hoe zorg je ervoor dat jij jouw eerste proefklant binnen haalt, zonder dat je ooit eerder een advertentie hebt gemaakt. En doormiddel van deze klant ga jij zorgen dat je tientallen nieuwe klanten binnenhaalt.

Wil jij ontdekken of deze methode van online geld verdienen bij jou past?

Wie is Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier

Kjell Fruytier is een Belgische ondernemer. Kjell begon met een bedrijf die in hem geloofde en verdiende met online marketing voor facebook advertenties al snel meer dan 27k p.m.

Op zijn 15e wilde hij eigenlijk profvoetballer worden, maar dat is hem niet gelukt. Hij was beste doelman op internationaal niveau. Hij hield ook van gamen en gamede 10 uur per dag. 

Kjell moest noodgedwongen alleen gaan wonen. Daarna heeft hij een zwaar auto ongeluk gehad waaraan hij een whiplash aan over had gehouden. Hij is door het auto ongeluk nog steeds niet wakker geschud. 

Toen hij het huis is uitgegaan, heeft hij van zijn ouders een kapitaal van €5000,- gekregen. Omdat hij geen profvoetballer kon worden en niet voor een baas wilde werken, is hij gaan gokken. 

Dit was de enige manier waarmee hij geld kon verdienen, althans…dat dacht hij. Helaas heeft hij al zijn geld verloren aan het gokken.

Zijn ouders waren teleurgesteld. Zijn zelfbeeld had hij verloren, zijn relatie ging stuk, hij had geen carrière. Alles was kapot en hij wist niet meer wat hij wilde. 

Kjell heeft verschillende dingen geprobeerd om snel geld te verdienen. Hij wilde niet voor een baas werken, wilde een webshop opzetten, wilde producten van herbalife verkopen omdat hij inmiddels ook was aangekomen. Maar hij kwam er achter dat dit voor hem niet werkte. 

Grant Cardone cursus

Even later ontdekte hij Grant Cardone. Dit is de nummer 1 in sales en marketing trainer in de wereld.
In deze training werd er in gegaan op lead generatie, deze wist wanneer er leads waren deze omgezet konden worden naar klanten.

Leads zijn potentiële klanten (die bijv. Een emailadres hebben ingevuld).
Kortom, hij weet waar hij over praat en heeft er verstand van. 

Vroeger als ondernemer, plaatste je een advertentie in kranten of magazines om hiermee inkomsten te genereren. Deze kosten zijn alleen maar duurder geworden en dit is dan ook geen winstgevende methode meer.

Nu is er een online leadgeneratie. Je hebt een ondernemer, die online adverteert via bijvoorbeeld Facebook, Instagram of YouTube en daarmee de inkomsten verdient. Het is enorm winstgevend. 

Kjell besloot om te investeren in een coachingsprogramma van Grant Cardone t.w.v. €997,-

Inmiddels is Kjell de meest impact volle, succesvolle ondernemer geworden en dat door maar 1 x een coachings progamma te volgen. Zie hieronder zijn verhaal.

Waarom een OMB starten?

Als je werkt voor een baas, ben je altijd afhankelijk. Je hebt een 9 tot 5 baan en verdiend elke maand hetzelfde. Kjell wil jou graag bij helpen om ook hetzelfde te behalen als wat hij heeft behaald met het coachingsprogramma. Leven in financiële vrijheid. 

Wil jij ook onafhankelijk zijn? Wil jij een iedere maand een passief inkomen kunnen verdienen?
Onderneem dan vandaag nog actie en ga voor deze mogelijkheid om online geld te kunnen verdienen.

Ga naar de speciale kortingslink!

De voordelen zijn dat je geen startkapitaal nodig hebt. Je hebt de vrijheid en je kiest zelf waar en wanneer je werkt.

Online advertenties lopen 24/7 door. Internet slaapt niet. Dit betekent dat je maandelijks meer zal verdienen. 

Hoe werkt OMB in de praktijk?

Je gaat advertenties maken voor bedrijven. De ondernemers betalen de advertentiekosten en de beheerderskosten. De opbrengsten zijn voor de ondernemer. Dat betekent win win.  

Voorbeeld:
Stel: je werkt samen met een advocatenkantoor.
Voor een advertentie op Facebook is het budget €500,- per maand en voor het beheren betaald de ondernemer €1000,- aan jou. Totaal is het bedrijf €1500 per maand kwijt. 

Jij hebt dus €500,- om te besteden aan de advertenties en €1000,- is voor jou, de beheerderskosten. 
Als jij 10 klanten hebt die €1000 betalen, dan verdien je €10.000 p.m. De klant heeft meer klanten en dus ook meer omzet. 

De tip die Kjell geeft: probeer eens een contract aan te gaan voor 1 jaar. Dan zit je voorlopig goed. 

3 stappen om je online marketing per maand te betalen:

 1. Werk met “High-ticket” klanten
 2.  Facebook leadgeneratie
 3.  Proefklant

Stap 1:

High-ticket klanten zijn bereid om het meeste geld te geven, om op deze manier zoveel mogelijk winst te genereren. Met High-ticket klanten worden bijvoorbeeld de plastisch chirurgen, advocaten, boekhoudkantoren, fitnesscentrums, vastgoedmakelaars of autohandelaars bedoeld.

Je hebt ook de gecompliceerde klanten zoals; ijssalons, kappers, affiliate marketing, de meeste e-commerces of masseurs. Deze zijn bereid om minder geld uit te geven en kunnen moeilijker opschalen. 

Werk dus met de high-ticket klanten om gemakkelijker resultaten te behalen en een rendement op investering te genereren. Zolang zij winst genereren, zullen ze jou maandelijks met plezier blijven betalen. 

Stap 2:

De Facebook generatie. Laten we eerst even kijken naar de black Friday strategie. Vaak krijg je de 50%korting op een artikel. Hier verdienen ze niet op. 

Ze gaan pas verdienen op het moment dat de klant met meer spullen naar buiten gaat dan bijvoorbeeld alleen een tv. Er komt nog van alles bij. Een hdmi-kabel, internetkabel etc. Dit heeft allemaal met pure winst te maken. Het gaat erom dat je de mensen probeert te lokken en aantrekken. 

Deze stap bestaat uit 3 onderdelen

1. Je creëert een aanbieding (lead-magneet) en je moedigt de potentiële klant aan om zijn gegevens achter te laten.

2. Je maakt een advertentie en in de advertentie overtuig je de klant om de aanbieding te claimen. 

3. Er komt een opvolging. De contactinformatie verstuur je naar de klant, zodat hij de lead kan opvolgen en de deal maken.

Er zijn 2 manieren hoe je dit kan toepassen. De gecompliceerde manier en de beginners-vriendelijke manier. 

Bij de gecompliceerde manier moet je een advertentie maken, klikken naar een gecompliceerde landingspagina, dan komt er een pop-up die gegevens verzameld en de gegevens worden doorgestuurd naar de klant om de deal te sluiten. 

Bij de beginners-vriendelijke manier moet je een advertentie maken. Er is een standaard Facebook leads formulier, die gemakkelijk in te vullen is en tot slot kom je bij de bedankpagina.

Hoe kun je dit doen? Ga naar de bedrijfspagina binnen facebook.

1. Klik op bedrijfsmanager 
2. Vervolgens op advertentiebeheer
3. Klik op de groene knop (maken)
4. Leads genereren, dan krijg je je advertentie
5. Tot slot het formulier maken.

Het enige wat jij hoeft te doen is een paar woordjes invullen en je bent klaar met je advertentie. Voor jou is het hooguit 5 a 10 minuten werk en de bedrijven betalen jou duizenden euro’s voor het maken en beheren van zo’n advertentie. 

Stap 3:

de proefklant. Er wordt vaak gevraagd of je bewezen resultaten hebt gehaald. Als je gaat starten heb je nog geen ervaring. Je kan student worden, stage lopen, gratis werken voor een klant en vervolgens om een getuigenis vragen. 

Die getuigenis gebruik je uiteindelijk om van klant naar klant te gaan. Misschien ben je wel goed in de theorie, maar nog niet in de praktijk. Zorg dat je ervaring gaat opbouwen. 

Hoe bepaal je de prijs?

Vergeet hoeveel het jou kost en hoeveel tijd het kost. Focus op wat het voor je klant waard is om samen te werken. Jouw klant heeft een probleem die opgelost moet worden. 

Het gaat erom dat het probleem wordt opgelost en dat het voor hen wat oplevert.

Je kijkt hoeveel jij wilt opleveren. Daarom vraag je €1000,-. Ondernemers leven van mond op mond reclame. Of je nu 8 uur werkt of 1 uur, het gaat erom dat ze winst genereren.

Berekening voor een €100k p.j. als je de cursus OMB Masterclass volgt.

1e maand: 1 klant = €1000
2e maand: 2e klant erbij = €2000
3e maand: 2 klanten erbij, dus 4 klanten = €4000
4e maand: 2 klanten erbij, dus 6 klanten = €6000
5e maand: 2 klanten erbij, dus 8 klanten = €8000
6e maand: 2 klanten erbij, is 10 klanten = €10.000

De OMB Masterclass module indeling

OMB Masterclass

Je leert binnen 6 weken hoe je 10k p.m. kunt verdienen met maar 10 klanten. Er zijn regelmatig nieuwe en waardevolle updates. De OMB Masterclass bestaat uit 7 modules. 


Module 1: je brein programmeren voor succes. Hierin zijn  7 lessen verwerkt. 

 • Welkom
 • De weg naar succes
 • De 100.000 mindset
 • Waarom een OMB starten?
 • De sleutel tot financiele vrijheid
 • De eenvoudigste manier om fantastische resultaten te behalen
 • KVK nummer aanvragen

Module 2: in deze module ga jij de uitgangspunten voor jou succes leren

 • Jouw ideale persona
 • Opstart van jouw eigen pagina
 • Wat is Facebook bedrijfsmanager en hoe ga je ermee aan de slag
 • Facebook pixel van A tot Z
 • Sales funnel wat is het?
 • Wat is Zapier?
 • Wat is mailchimp

Module 3: wat zijn jou eerste 5 stappen naar de eerste klant

 • De gouden zin
 • Facebook groepen en mensen zoeken
 • Contacteren van de prospect
 • Aantrekkelijke FB post opstellen
 • De voorwaarde van de proefperiode
 • Moet ik al een contract invullen
 • Bonus video 1: De “ War Map” kalender
 • Bonus video 2: Afspraken naar klanten (bewezen formule)

Module 4: binnen deze module ga je leren om klanten aan te trekken, vangen en converteren

 • Wat heb je nodig van jouw klanten (hier is een stappenplan voor)
 • Snel resultaat behalen voor proefklanten
 • Waarom een funnel en geen website?
 • De lead magnet
 • Lead capture en bedankt pagina opmaken
 • Automatiseren van e-mails
 • Woorden die verkopen
 • Succesvol adverteren op Facebook
 • Aangepaste doelgroepen (retargeting)

Module 5: in deze module gaat het alleen maar over sales genereren

 • Bewezen platformen om klanten te vinden
 • Koud bellen, koud kunstje
 • Afspraken closen
 • Jouw prospecten opvolgen
 • Train jouw klanten voor succes
 • Je contract invullen

Module 6: in deze module leer je om jou bedrijf passief te maken met verschillende geautomatiseerde processen

 • Automatiseer jouw succes
 • De “ case study funnel” voor geautomatiseerd succes

Bonus module: in deze module hoor je het verhaal van Kjell Fruytier waarin hij verteld hoe hij binnen 3 maanden zijn 6 figures business genereerde 

 • Mijn verhaal

OMB Masterclass kopen?

Wat krijg je bij de OMB Masterclass?

 • OMB masterclass, zodat jij je eigen winstgevende online marketing bureau kan starten en opschalen naar 10k per maand. 
 • Levenslang toegang tot de besloten OMB masterclass groep: community die 24/7 klaarstaat, mentorschap en wekelijkse coaching. Je krijgt hulp van anderen en je kunt vragen stellen. Je kunt oefenen met verkoopgesprekken, en kunt emotionele coaching krijgen en nieuwe vrienden groep.
 • Kant en klare website: je eigen professionele website inclusief instructievideo’s binnen het uur gelanceerd.
 • Kant en klare marketing funnels & advertenties. Kopiëren & plakken, zodat je klanten dankbaar zullen zijn. 
 • Het ultieme sales script. Bewezen scripts om afspraken te genereren zodat je klanten hebt die jou €1000,- p.m. betalen
 • Dienstverleningsovereenkomst: door een advocaat opgemaakt, zodat jij juridisch in orde bent.
 • De exacte systemen en processen: de checklists & cheatsheets waarin alle stappen staan die voor elke klant herhaald moeten worden. Dit alles heeft een totale waarde van €8.179,- Speciaal voor jou is er nu een aanbieding van €997,-

Bonus materiaal:

 • Geautomatiseerd funnelsysteem ter waarde van €997,-
 • Van afspraak naar klant (bewezen methode) ter waarde van €997,-
 • In 30 dagen naar 10.000 ( een exact stappenplan)te waarde van €997,-

Is Kjell Fruytier te vertrouwen?

Wij hebben een hele goede ervaring met Kjell Fruytier, doormiddel van de gratis webinar zijn wij op deze Masterclass uitgekomen.
Het is een heel uitgebreid leer programma met een grote community hierachter.

Je kunt sparren met mede studenten, successen delen en je krijgt Kjell Fruytier als mentor.

Toen wij besloten deze review te schrijven hebben wij Kjell benaderd voor relevante informatie.
Hij bood zelfs aan om een interview te houden, om ons te voorzien van alle benodigde informatie.

De OMB Masterclass is een aantoonbare succes methode, waardoor al meerdere mensen financieel onafhankelijk zijn geworden.
Wanneer je toch binnen twee weken het idee hebt, dat deze cursus tegenvalt en niet hetgeen is wat je er van verwachtte, krijg je netjes je geld terug.

Wat heb je dan eigenlijk te verliezen?
Of past een andere manier van online geld verdienen misschien beter bij jou?

100 % geld terug garantie

100% geld terug garantie

Kjell hanteert een 100% geld terug garantie

Het programma staat voor succes, dit is bewezen doormiddel van alle studenten die deel hebben genomen aan dit deze OMB Masterclass.

Binnen het programma zijn ze ervan overtuigd dat wanneer je de stappen in de juiste volgorde uitvoert en de opdrachten succesvol uitvoert, jij ook succes kunt behalen.

Wanneer je kunt aantonen dat je inzet hebt getoond om proberen succesvol te worden, wordt jou gehele bedrag terug betaald wanneer je niet tevreden bent over de OMB Masterclass (binnen 14 dagen na aankoop)

Ze zijn er vrij zeker van wanneer dat als jij alles op de juiste wijze uitvoert, jij ook een leven vol vrijheid kunt realiseren.

Denk jij dat dit voor jou de juiste methode is om een passief inkomen te verdienen van 10k per maand?

Zou jij graag een online marketing bureau willen opzetten?

Profiteer hieronder van de tijdelijke korting!

Plaats een reactie