Moneytalks Community Review – Madelon Vos (2021)

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Home » Reviews » Moneytalks Community Review – Madelon Vos (2021)


De Moneytalks Community van Madelon Vos is op donderdag 21 januari 2021 gelanceerd. Het gaat hierbij om de grootste Community van Nederland als het gaat om Investeren, Marco-Economie en Technische Analyse. Madelon heeft inmiddels al meer dan 9 jaar ervaring binnen de beleggingsmarkt en trading wereld. We mogen haar dan ook zeker wel een expert in haar vakgebied noemen.

Op het moment van het schrijven van deze review, zijn er al meer dan 300+ leden actief binnen de Moneytalks Community. Binnen een week live te zijn, hebben ze dus al heel veel leden binnen gesleept. Dit geeft wel aan hoe populair Madelon Vos is. Wij volgen haar al een tijdje op de voet in verband met de Bitcoin en het valt ons op dat ze heel enthousiast zijn. Hierover deelt zij regelmatig waardevolle informatie en technische analyses.

Wil jij graag meer te weten komen over de Moneytalks Community?

Lees gerust onze MoneyTalks community review.

MoneyTalks Community

Leer alles over investeren, Bitcoin, aandelen, macro-economie & traden!

Probeer de community 7 dagen uit voor maar €1,00!
Ga via onderstaande knop direct naar de actiepagina.


Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos

Madelon Vos is een naam die inmiddels al erg bekend is binnen de cryptowereld. Ze wordt ook wel Miss Bitcoin genoemd. Wij volgen haar inmiddels al een tijdje op social media. Zij deelt enorm veel informatie met betrekking tot Bitcoin, goud & zilverkoersen en meer.

Madelon is zich al van jongs af aan gaan verdiepen in verschillende mogelijkheden, om geld voor haar te laten gaan werken. In 2012 kwam zij voor het eerst in aanraking met de Bitcoin.

Inmiddels staat zij al bekend als een Technische Analyst,Trader Columnist en Nederlandse Bitcoin-analist. Je kan haar mogelijk ook van de Telegraaf en BNR radio kennen. Verder heeft Madelon haar eigen YouTube kanaal, waar zij inmiddels al meer dan 42k abonnees heeft. Zo heeft ze haar eigen videoreeks “Madelon Navigeert”. In deze reeks verschijnen verschillende bekende economen, journalisten en topondernemers. Tijdens het rijden praten ze over geld, financiële vrijheid, de economie en het maken van financiële gezondheid.

Tot slot is Madelon Vos de trotse eigenaar van 2 nieuwe cryptocursussen, die zij in 2019 op de markt heeft gebracht: Bitcoin Basics & Crypto’s en Cursus Handelen In Crypto’s. Wij hebben de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s + de Cursus Handelen in Crypto’s beiden volledig gevolgd.


Wat is de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community is de grootste Community van Nederland als het gaat om Investeren, Marco-Economie en Technische Analyse. Binnen deze community vind je gelijkgestemden. Zo kun je onder andere al je vragen stellen, je successen vieren en inspiratie oogsten. Meerdere keren per week vind je hier technische analyses van Madelon Vos. Bovendien kun jij ook jouw technische analyses laten beoordelen door experts.

Ook vind je maandelijkse Q&A’s en blijf je altijd op de hoogte van het laatste en belangrijkste economische nieuws. Bovendien zal deze community jou meer houvast geven en kun je leren van elkaar. Voor de community betaal je per maand of per jaar. Je kunt dit op ieder moment opzeggen.


MoneyTalks Community video review

Bekijk hieronder onze uitgebreide MoneyTalks Community video review.


Waar bestaat de MoneyTalks Community uit?

Als je succesvol bent aangemeld bij de MoneyTalks Community, dan krijg je direct toegang tot een aantal kanalen. De kanalen bestaan uit verschillende onderwerpen. Hieronder gaan wij de kanalen stuk voor stuk beschrijven, zodat je een duidelijk beeld krijgt van deze Community.


Welkom

Dit is het begin van deze server. Madelon Vos verwelkomt jou binnen de community. Wanneer jouw discord account nog niet is geverifieerd, dan moet je dit nog doen. Madelon legt in deze video precies de stappen uit, die je moet volgen om toegang te krijgen tot de community. Het is dus heel belangrijk dat je deze video niet over slaat.

Mocht je er niet uit komen, dan kan je Madelon of haar team altijd een berichtje sturen. Zij zullen jou verder helpen.

Welkomstbericht MoneyTalks Community


Huisregels

In dit deel vind je de huisregels van de Money Talks community. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je respectvol met elkaar om moet gaan. Let dus op je taalgebruik. Ook vind je hierin een disclaimer.


Chat kanaal

In het Chat kanaal heb je de mogelijkheid om jezelf als nieuw lid te introduceren aan de gehele community. Ook heb je de mogelijkheid om hier al je vragen te stellen en je Technische Analyses te delen. Het chat kanaal is erg actief. Zo wordt er niet alleen van alles gedeeld met betrekking tot de Bitcoin maar ook andere crypto munten. Denk bijvoorbeeld aan Ethereum.


Bitcoins-only kanaal

Op het Bitcoin kanaal vind je alle informatie terug over de Bitcoin. Wanneer jij vragen hebt of met elkaar wilt praten over alleen de Bitcoin, dan kun je terecht op dit kanaal.


Altcoins-only kanaal

Op het Altcoins kanaal vind je informatie terug over diverse soorten crypto munten. Bovendien kun je op deze manier ook de altcoins monitoren, om te zien welke munt potentie heeft. Ook plaatsen leden van de Moneytalks Community hier hun eigen Technische Analyses in.


Goud-Zilver kanaal

Op dit kanaal wordt ook intensief gechat. Zo worden er diverse YouTube video’s gedeeld die betrekking hebben op goud & zilver. Je ziet onder andere een aantal video’s van Madelon, die zij bijvoorbeeld heeft opgenomen met Willem Middelkoop & Dee Jay Vaske. Bovendien leer je ook informatie over goud en silver mining.


Deel-Je-TA kanaal

Binnen het kanaal Deel-Je-Ta heb je de mogelijkheid om al je technische analyses te plaatsen. Zo kun je de interactie aangaan met mede community leden en hun mening & visie hierover geven en ontvangen. Madelon is ook erg actief op al deze kanalen en deelt haar visie op de gedeelde grafieken. Mocht je dus feedback willen over je Technische Analyse, dan zit je hier op de juiste plek.


De-beurs kanaal

Binnen dit kanaal heb je de mogelijkheid om allemaal informatie te lezen over de beurs. Uiteraard kun je ook met elkaar sparren over dit onderwerp. Als je vragen hebt over de beurs, stel ze dan gerust in dit kanaal.


Technische-Analyse

In het Technische-Analyse kanaal, deelt Madelon al haar Technische Analyses. Wij vinden het erg interessant om haar visie  en de uitleg over de verschillende crypto en economische onderwerpen te bekijken. Wat wij ook leuk vinden aan dit kanaal, is dat deze niet alleen gefocust is op de Bitcoin, maar ook op andere cryptomunten en goud & zilver. De Ethereum munt wordt bijvoorbeeld ook regelmatig meegenomen in de grafieken.

Op deze manier kun je je meer verdiepen in Altcoins. Buiten de Bitcoin zijn er natuurlijk nog tal van munten. De ene cryptomunt is wat meer bekender, dan de andere.


Dagelijkse-Update

Binnen de Dagelijkse-Update plaatst Madelon de belangrijkste nieuws updates van de dag. Deze nieuws updates hebben niet alleen betrekking op de Bitcoin, maar ook Ethereum en de goud & zilver wereld komen uitgebreid aan bod. Er komen diverse nieuws onderwerpen aan bod. Dus als je up to date wilt blijven, dan is het zeker handig om de dagelijkse updates volgen.


Belangrijke-Tweets

In het belangrijke tweets kanaal worden belangrijke twitterberichten gedeeld. Deze twitter berichten zijn vooral van de grote namen binnen de Cryptowereld. Zo kun je op de voet volgen welke grote gebeurtenissen hebben plaats gevonden of gaan plaats vinden in de toekomst.


Youtube-videos

Op dit kanaal vind je alle YouTube video’s van Madelon Vos terug. Denk bijvoorbeeld aan de filmpjes van “Madelon Navigeert”. Zo heb je altijd de mogelijkheid om direct naar haar kanaal te gaan of haar laatste nieuwe video’s te bekijken.


Nieuwsfeed

In de nieuwsfeed vind je allemaal nieuwsfeeds terug, die bijvoorbeeld Bitcoin of crypto gerelateerd zijn. Het gaat hierbij vooral om Engelstalige berichten, die vanuit allerlei verschillende media worden geüpload.


Question-and-answer

1 keer in de maand neemt Madelon een Q&A video op, waarin zij alle vragen beantwoord die de leden hebben gesteld binnen de Money Talks community. Deze vragen voegt zij samen en vervolgens beantwoordt zij deze vragen in haar video. Deze video’s kunnen dus elke keer een ander onderwerp. Het is maar net waar op dat moment veel vraag naar is.


Cursussen

Via dit kanaal heb je de mogelijkheid om de gratis previews van Madelon haar cursussen te volgen. Bovendien kun je beide cursussen volledig kopen, indien je meer wilt leren over de verschillende crypto onderwerpen. Zij hanteert voor alle community leden 15% Korting op haar cursussen!


Aanbevolen-platformen

In dit deel vind je een overzicht terug van de aanbevolen platformen. Denk bijvoorbeeld aan tools, brokers & exchanges waar Madelon zelf graag mee werkt. Wanneer je jezelf aanmeldt via één van haar links, ontvang je vaak een extraatje. Per tool staat aangegeven wat je aangeboden krijgt.


Feedback

De community is natuurlijk nog vrij nieuw. In deze sectie heb je de mogelijkheid om eventuele feedback of zaken die je mist te delen. Hier zal dan naar worden gekeken door Madelon en haar team.


Chat kanaal

Wanneer je op dit chat kanaal klikt, dan kun je met verschillende mensen live praten. Het is dus eigenlijk een spraak kanaal.


Voor wie is de MoneyTalks Community geschikt?

De Moneytalks Community is niet alleen geschikt voor de beginners, maar ook zeker voor gevorderden op het gebied van bijvoorbeeld Crypto & goud & zilver. Door middel van deze community heb je namelijk de mogelijkheid om je kennis te verbreden. Er wordt zoveel mogelijk informatie gedeeld vanuit Madelon & haar team, maar ook vanuit community leden die enorm veel kennis hebben. Wij volgen de informatie die over de Bitcoin wordt gedeeld intensief. In deze markt zijn wij namelijk vrij nieuw en is ons doel om onze kennis te verbreden. De community is hier zeker een mooi platform voor.

Als je meer informatie wilt over de Bitcoin & andere Cryptomunten, dan raden wij het zeker aan om beide cursussen van Madelon te volgen. Wij hebben de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s & de Cursus Handelen in Crypto’s beiden gevolgd. Aan de hand van deze cursussen is onze crypto kennis daadwerkelijk verbeterd.

De MoneyTalks community is echt een mooie toevoeging aan deze cursussen. Wil jij alles leren over investeren, Bitcoin, macro-economie & Technische Analyses? Dan is de Money Talks Community zeker geschikt voor jou.


Wat vinden wij goed aan de MoneyTalks Community?

Wij zijn gestart met de 7 dagen trial voor 1 euro en vervolgens hebben wij dit met 1 maand verlengd. Rustig hebben wij alle kanalen bekeken en de informatie tot ons genomen. Wij zijn erg onder de indruk van de hoeveelheid informatie die binnen deze community wordt gedeeld.
Bovendien bestaat de community op het moment van schrijven van deze review, nog geen week.

Het is een knappe prestatie om binnen een week tijd al meer dan 300+ leden binnen je community te mogen ontvangen. Inmiddels is dit zelfs al uitgegroeid tot meer dan 500+ leden binnen 1 maand. Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Je krijgt toegang tot een community met experts. Bovendien krijg je waardevolle informatie tot je beschikking, waar je enorm veel aan hebt. Ook kun je je vragen en kennis delen, successen vieren en nieuwe inspiratie opdoen.

De prijs/kwaliteit verhouding is naar onze mening in orde, zeker als je een echte liefhebber bent van investeren, bitcoin, macro-economie & Technische Analyses.

Door middel van de MoneyTalks Community blijf je continu up to date van het laatste nieuws. Het is wel heel verslavend om regelmatig de berichten in de gaten te houden, maar daar leer je ook enorm veel van.

Madelon Vos is open en transparant. Zij wilt echt haar kennis en ervaringen met andere delen. Dit zie je dan ook in haar enthousiaste video’s terug. Wij hebben in elk geval al enorm veel geleerd van haar.


Wat vinden wij minder goed aan de MoneyTalks Community?

Wij komen ook regelmatig punten tegen die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de Moneytalks Community hebben wij geen specifieke minpunten gevonden. Wel zijn er een paar puntjes die wellicht voor jouw een minpunt zouden kunnen zijn of waar je op moet letten. Wij hebben deze punten voor jou op een rijtje gezet.

Het is in het begin even goed kijken hoe je toegang krijgt tot het forum. Het installeren kan soms wat ingewikkeld zijn. Madelon heeft een duidelijke instructie video gemaakt, waarin dit exact wordt uitgelegd. Als je dit volgt, dan moet het vast goed komen en anders kun je altijd contact op nemen met Madelon.

De community is behoorlijk nieuw, maar er wordt ontzettend veel in gedeeld. Wanneer je dus niet alles wilt lezen, kun je beter je notificaties uitzetten, anders blijft je mobiel afgaan. Je kunt discord overigens ook op je laptop of ipad downloaden.

Je kunt je aansluiten bij de MoneyTalks Community als je akkoord gaat met een maand of jaar abonnement.
Wanneer jij geen maandelijkse kosten wilt, dan is de community helaas geen optie voor jou.


Probeer de Moneytalks Community nu voor €1,- !

Wil jij de Moneytalks Community van Madelon Vos uitproberen voor maar €1? Via deze link ontvang je 7 dagen toegang voor maar €1! Grijp je kans en begin met je gratis proefperiode.


Gratis E-book Bescherm Uw Vermogen

Wil jij meer weten over het bescherm van je eigen vermogen? Download hier dan het gratis e-book Bescherm uw vermogen van Madelon Vos.

ebook bescherm uw vermogenWat zijn de kosten van de MoneyTalks Community?

Voor 1 euro kun je al toegang krijgen tot de MoneyTalks Community! Deze actie is van toepassing op de eerste 7 dagen van het membership.

Daarna wordt het abonnement automatisch verlegt. Je betaalt dan voor een maandabonnement 29,95 euro. Als je echt bereidt bent om meer te willen leren over de Crypto wereld of bijvoorbeeld de goud & zilver markt, dan is het dit bedrag zeker de moeite waard. Bovendien kun je ieder moment opzeggen. Je hebt dus niets te verliezen en alleen maar te winnen.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een halfjaar of jaar abonnement. Wanneer je kiest voor een halfjaar abonnement, dan betaal je 167,70 per half jaar en dan krijg je 1 maand gratis. Wanneer je kiest voor een jaarabonnement, dan betaal je 299,40 per jaar en dan krijg je 2 maanden gratis.

Wil jij toegang tot de cursussen van Madelon Vos? Dan is er ook een combi-deal mogelijk, namelijk de Crypto Trading Academy. Je krijgt dan levenslang toegang tot de cursus handelen in crypto’s en de Bitcoin basics & crypto’s + 30 dagen gratis toegang tot de community. De kosten hiervan bedragen 374,90 euro. Wij hebben het nog even voor je op een rijtje gezet.

Wij mogen jou als lezer van deze review een mooie korting aanbieden. Koop jij via onze link de MoneyTalks Community of een van de andere producten van Madelon Vos, dan mogen wij jou een speciale kortingscode aanbieden. Gebruik de kortingscode: DDREVIEWS10 en ontvang 10% korting.


MoneyTalks Community ervaringen

Ondanks dat de MoneyTalks Community op het moment van schrijven bijna 1 maand bestaat, lezen we al enorm veel positieve ervaringen over deze community. De MoneyTalks Community is duidelijk en het is een mooie leeromgeving. Ook de cryptocurrency cursussen hebben een goede toegevoegde waarde.

Voor zowel beginners als gevorderden is de MoneyTalks Community zeker geschikt. Het kan ook heel motiverend werken, omdat je met veel gelijkgestemde mensen binnen één community zit. Je leert enorm veel van elkaar.

Op de website van Madelon Vos, lees je ook enorm veel goede ervaringen over de MoneyTalks Community en de crypto cursussen. Bovendien is de community in een korte tijd al enorm gegroeid.


Eindoordeel van onze MoneyTalks Community Review

Wij zijn erg te spreken over de nieuwe community van Madelon Vos. Zelf volgen wij haar al een tijdje op diverse social media en zien wij hoeveel waarde zij deelt. Door middel van het opzetten van haar community, heeft ze zichzelf naar een hoger level weten te tillen. Voor de liefhebbers is dit echt een toegevoegde waarde.

De community kun je op elk apparaat volgen, waar en wanneer je maar wilt. Voor de toekomst staan er nog diverse toevoegingen op de planning. Hierdoor komen er nog meer onderwerpen aan bod binnen deze community. Madelon is echt een expert op het gebied van investeren, cryptocurrencies, edelmetalen, macro-economie en trading. Zij heeft veel plezier in wat zij doet en deelt graag haar passie en kennis met jou!

Mocht je toch nog tegen problemen of vragen aan lopen, dan is Madelon erg goed bereikbaar via e-mail of social media. Wij vinden de MoneyTalks Community heel erg waardevol als je je kennis wilt verbreden. Zo kun je leren van anderen, maar anderen ook van jou. Bovendien blijf je altijd up-to-date over de verschillende onderwerpen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze community nog verder zal gaan groeien in de toekomst.

Wij raden de MoneyTalks Community dan ook zeker aan. Twijfel je nog? Probeer dan nu 7 dagen voor maar 1 euro en kijk of het bij je past.

Madelon Vos

De plek voor alles over investeren!

Leer alles over investeren, Bitcoin, aandelen, macro-economie & traden. Probeer de community 7 dagen uit voor maar €1,00!
Ga via onderstaande knop direct naar de actiepagina.


Veelgestelde vragen

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen over de MoneyTalks Community op een rijtje gezet.

Is er ook alles-in-één pakket beschikbaar van de community en de crypto cursussen van Madelon Vos?

Jazeker! Er is een Crypto en Trading Academy pakket beschikbaar.
Hierin bevinden zich beiden cursussen + 30 dagen gratis toegang tot de community.

Hoeveel kost de MoneyTalks Community?

Op dit moment geldt er een actie . Je kunt al voor 1 euro lid worden.
Deze actie geldt voor 7 dagen, daarna ga je automatisch 29,95 euro per maand betalen. Ook kun je kiezen voor een half jaar of jaar abonnement. Bovendien kun je het abonnement op ieder moment opzeggen.

Wat kan je allemaal binnen de MoneyTalks Community vinden?

De MoneyTalks Community is dé plek voor alles over investeren, bitcoin, macro-economie & Technische Analyse. Dit is het ideale platform om al je vragen te stellen, je kennis te delen en successen te vieren. Ook kun je enorm veel inspiratie op doen. Er zijn namelijk meerdere keren per week Technische Analyses van Madelon Vos te vinden binnen de community en ze geeft ook maandelijks een Q&A.

MoneyTalks Community

Vanaf 29,95 euro p.m.
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Altijd up-to-date over het laatste economische nieuws
  • Goede plek om je vragen te stellen, kennis te dellen, successen te vieren en inspiratie op te doen

Minpunten

  • In het begin moet je goed de stappen doorlopen om jezelf aan te melden.

Plaats een reactie