Masters of Property Review (Great Property Experience) & Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Home » Reviews » Masters of Property Review (Great Property Experience) & Ervaringen

Masters of Property, de nummer 1 vastgoed cursus van Nederland? Wil jij graag investeren in vastgoed, maar weet jij niet waar je moet beginnen? De Masters of Property cursus, van Great Property Experience, kan jou hier mogelijk bij helpen. Aan de hand van deze cursus ga jij leren hoe je een tweede inkomen kunt opbouwen met het investeren in vastgoed .

Wil jij weten wie Frank Bakker & Pieter Monsma zijn en zou jij een inkijkje willen hebben in de Masters of Property? Vanuit Great Property Experience bieden ze een gratis Masters of Property webinar aan. In deze webinar ga jij ontdekken hoe en waarom je in 2021 moet starten met vastgoed. Deze vastgoed webinar wordt elke 2 weken live gegeven.

In onze Masters of Property review gaan wij dieper in op de cursus. Zo kom je onder andere te weten waar deze online vastgoed cursus uit bestaat en voor wie het geschikt is. Ook vertellen wij onze Great Property Experience ervaringen. Wij hebben de cursus zelf namelijk helemaal gevolgd. Wil jij graag meer weten over de Masters of Property vastgoedcursus? Dan ben je hier op de juiste locatie!

Masters of Property

Meer weten over investeren in vastgoed?

Bekijk hieronder de Masters of Property vastgoedcursus. Bovendien ontvang je nu een flinke korting!

Gratis webinar: Investeren is te leren!


Wie zijn de oprichters van Masters Of Property?

De Masters Of Property is opgericht door 2 personen, namelijk Pieter Monsma en Frank Bakker. Deze mannen hebben enorm veel ervaring in het vastgoed. Wij zullen ze hieronder in het kort voorstellen.


Pieter Monsma

Pieter Monsma

Op 14-jarige leeftijd woonde Pieter in Friesland en had hij een eigen paard. Verder werkte hij op zaterdag en zondag van 05.00 tot 06.00 bij een boer. Hij verdiende toen enorm veel geld, voor 1 uur. Hij leverde enorm veel waarde. Daarna is Pieter 7 jaar lang, zelf boer geworden.

Na 7 jaar heeft hij gekozen voor zijn passie. Pieter is de hele wereld over gereisd om mensen te helpen met het investeren met vastgoed. Daarvoor is hij nog financieel adviseur geweest en heeft hij een eigen advieskantoor gehad, met eigen personeel. Hij heeft zich omringt door succes. Door zijn passie is Pieter financieel vrij geworden. Mogelijk heb je Pieter Monsma op tv voorbij zien komen. Hij is namelijk een aantal keer op tv geweest bij bijvoorbeeld Pauw en Witteman.

In het kort kunnen wij zeggen dat Pieter een levensgenieter, vastgoed ondernemer, zakenman en internationale inspirator is. Hij wil jou graag helpen om financieel onafhankelijk te worden, door middel van vastgoed.


Frank Bakker

Frank Bakker

Frank Bakker werkte vroeger in de industrie. Daarvoor zat hij vaak in het buitenland. Dit begon op een gegeven moment tegen te werken, omdat hij liever thuis bij zijn gezin wilde zijn. Hij zag zijn gezin namelijk alleen in het weekend.

Op een gegeven moment besloot hij dat hij meer vrijheid wilde en graag wilde doen waar hij plezier in heeft, namelijk investeren in Vastgoed. In zijn vrije tijd begon hij met het opbouwen van een vastgoed portfolio. Ook sloot hij zichzelf aan als vastgoedinvesteerder bij Great Capital Partners.

Inmiddels is hij samen met Pieter Monsma de eigenaar van het #1 vastgoed platform in Nederland, namelijk het Great Property Experience. Binnen dit platform kun je leren investeren in vastgoed, om een passief inkomen te genereren. Samen hebben ze een Vastgoed cursus opgezet, de Masters Of Property. Hun doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen financieel vrij te worden, door middel van vastgoed.


Gratis Great Property Experience webinars

Essentiële belasting strategieën webinar

great property experience

7 sleutels van succesvol investeren in vastgoed webinar

great property experience

Great Property Sourcing webinar

great property experience

Wat is Great Property Experience?

Great Property Experience is het bedrijf achter de online cursussen, waarbij je het investeren in vastgoed gaat leren. Naast de razend populaire cursus Masters of Property bieden zij de volgende cursussen aan:

De oprichters achter Great Property Experience zijn echte top vastgoed professionals in Nederland. Frank Bakker en Pieter Monsma beschikken over een miljoenen portefeuille aan vastgoed. Hun allergrootste passie is: mensen helpen hetzelfde te doen waar zij jaren geleden mee zijn gestart. Doormiddel van de vastgoedcursussen, die zij aanbieden, heb je de mogelijkheid om te leren investeren in vastgoed.

Veelal leeft de gedachte dat je moet beschikken over een enorm bedrag aan eigen vermogen. Maar sterker nog iedereen heeft de mogelijkheid om te investeren in vastgoed. Je hoeft helemaal geen budget te hebben van honderd duizenden euro’s om te beleggen in vastgoed.


Wat is de Masters of Property?

De Masters of Property is een erg uitgebreide vastgoed video cursus. Op het moment van het schrijven van deze Great Property Experience review, bestaat de complete training uit 15 modules en totaal 24 uur aan video.

Je kunt de cursus volledig op jouw eigen tempo volgen. Het zijn namelijk opgenomen video’s, die je ten alle tijden kunt stoppen en starten. Wij hebben gemerkt, tijdens het volgen van deze cursus, dat er telkens nieuwe content wordt toegevoegd. Tevens kun je gebruik maken van Q&A sessies, waarin je de mogelijkheid hebt om jouw vragen te stellen.

Naast de waardevolle content van deze cursus en toegevoegde bijlages, ontvang je ook nog eens toegang tot het vastgoed forum. Binnen deze community kun jij altijd terecht met al jouw vragen.


Masters of Property review video – Great Property Experience

Als je een uitgebreid beeld wilt van deze vastgoed cursus, kun je hieronder onze Masters of Property video review bekijken.


Waar bestaat de Masters of Property cursus uit?

De Masters of Property bestaat, op dit moment van het schrijven van deze review, uit totaal 15 modules. Deze modules zijn weer onder verdeelt in verschillende lessen. Wij hebben al gemerkt dat de mannen regelmatig de cursus updaten met nieuwe content. De cursus is enorm uitgebreid. Je krijgt in deze vastgoed cursus van Nederland enorm veel waardevolle informatie.

De cursus begint regelmatig met een interview van een ervaren “slimme Nederlander”, zoals Frank en Pieter dit noemen. Deze video’s duren vaak al een uur tot anderhalf uur. Vervolgens vind je lessen, waarin ze meer de verdieping in gaan. Elke verdieping zal jou naar een hogere kennis brengen. Wij zullen jou uitgebreid meenemen door de gehele cursus, zodat je weet wat je kunt verwachten.

masters of property cursus

Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen

Frank Bakker & Pieter Monsma, de grondleggers van de Masters of Property cursus, vertellen in de eerste module hoe jij de basis van vastgoed succesvol kunt toepassen en hoe je snel kunt gaan groeien.

Zij hebben samen een online trainingsprogramma in elkaar gezet, waarin jij gaat leren om een passief inkomen op te bouwen doormiddel van vastgoed. Het idee is ontstaan na de gedachte niet meer voor geld te willen werken, maar een structuur te bedenken dat geld voor jou gaat werken. Wat de mannen hiermee bereikt hebben is het werken aan hun passie, veel meer vrije tijd en hun eigen tijd kunnen indelen. Bovendien zijn de heren financieel onafhankelijk.

Samen hebben zij een grote vastgoed portefeuille opgebouwd en een vastgoed fonds. Hun doel is dan ook om jou te leren investeren in vastgoed, waardoor jij ook de kans krijgt op een compleet ander leven.

Verder wordt er in deze module besproken wat je kunt verwachten van de komende weken. Er zijn verschillende video’s met gastsprekers. Elke keer komen er andere onderwerpen aan bod. Per onderwerp komt er een master spreker op het gebied van vastgoed, praten over het specifieke onderwerp.

Ook zijn er verschillende mensen aanwezig uit het netwerk van Frank & Pieter, waar jij ook mee kunt netwerken. Door middel hiervan zorg je dat jouw kennisgebied alleen maar verder vergroot. Bij module 1 zijn de volgende bestanden toegevoegd, die je kunt downloaden:

 • Presentatie Frank Bakker (pdf)
 • Master of Property Werkboek
Masters of Property module 1

Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

Er volgt een introductie over de Masters of Property, waaruit blijkt dat de cursus geschikt is voor beginners en gevorderden. Het doel van deze cursus is om meer tijd vrij te maken om te leven in financiële vrijheid. In dit hoofdstuk wordt Job Gutteling geïnterviewd. Hij vertelt hoe jij met minimale tijd een vastgoed portfolio kunt opbouwen. Het is namelijk mogelijk om parttime, een fulltime inkomen op te bouwen door middel van vastgoed.

Er zijn in Nederland veel mensen die investeren in vastgoed, naast hun fulltime baan of studie. Aan de hand van dit interview kun je leren hoe je van een parttime inkomen, een fulltime inkomen kunt creëren. Het idee hierachter is om jou meer motivatie te geven, zodat jij met de juiste mindset kunt starten.

module 2

Verder komt vastgoed in de UK aan bod. Je leert waar je vanuit Nederland een investering kunt doen in de UK. Hier zijn namelijk rendementen te behalen, die in Nederland niet zo eenvoudig te behalen zijn. Ook komt er een interessant onderwerp aan bod, namelijk waarom je niet op school leert om geld te maken. Dit is namelijk voor iedereen erg belangrijk en het zou het voor iedereen veel gemakkelijker maken.

Eigenlijk leer je van kinds af aan niet goed om met geld om te gaan.

De volgende onderwerpen komen dieper aan bod:

 • Parttime een fulltime inkomen opbouwen uit vastgoed
 • Vastgoed in de UK
 • Vrije Sector
 • Rendement en Strategie
 • Prijsbepaling
 • Krapte op de markt
 • Netwerk is key!
 • Exitstrategie
 • Dingen die je niet op school leert
 • Flip, Buy to Let of Rent to Rent?
 • Presentatie Job Gutteling (pdf)

Module 3: Psychologie van de beste deal

Pieter en Frank vragen zich af waar jij op dit moment staat. Ben jij al in de praktijk bezig met de tips en informatie die jij tot je beschikking hebt gekregen? Ben jij al bezig met de strategie en het bepalen waar jouw interesse ligt bij Vastgoed? Dit kun je delen binnen de besloten Facebook vastgoed groep. Bovendien kun je al jouw vragen stellen.

Het is belangrijk om met elkaar in verbinding te zijn. Dit heeft enorm veel voordelen. Pieter en Frank vertellen jou hier meer over. In deze module is Pieter Monsma zelf 1,5 uur aan het woord.

Pieter is een zeer inspirerende man en multi-ondernemer. Ook is hij altijd in staat om mee te denken in oplossingen. Frank zegt dan ook dat als je luistert naar wat hij zegt, het levens-veranderend kan zijn voor jou. Hij daagt jou uit om de informatie die jij in deze module krijgt toe te passen, zodat de levensveranderingen voor jou ook plaatsvinden.

module 3

Wat is de psychologie van de beste deal? Hoe kun je het beste out of the box denken? Pieter spreekt vanuit zijn eigen ervaringen. Er zijn namelijk heel veel psychologische factoren, waaruit blijkt dat jij een goede deal kunt maken. De bedoeling is dat je een voorsprong moet hebben op andere mensen, die ook interesse hebben.

De juiste mindset is enorm belangrijk binnen de vastgoed wereld. Aan de hand van diverse voorbeelden, neemt Pieter jou mee hoe jij anders naar deals kunt kijken. Je leert onder andere de getallen begrijpen, hoe je moet onderhandelen om uiteindelijk te beste deal te maken.

Wij vinden dit een hele inspirerende video van Pieter. Bovendien geeft hij goede tips en informatie, die je direct kunt toepassen. Je vind het volgende onderwerp:

 • Psychologie van de beste deal
 • Presentatie Pieter Monsma (pdf)

Module 4: Investeren in Amsterdam

In deze module is Bart Buur te gast. Hij vertelt over het investeren in Amsterdam. Hij is al meer dan 15 jaar actief binnen de vastgoedwereld. Inmiddels heeft hij zijn eigen onderneming, namelijk Buur vastgoed. Zijn droom was altijd al om op de grachten na Amsterdam te wonen.
Hij heeft ervoor gekozen om niet zijn woning, maar zijn werkpand op de grachten te vestigen.

Inmiddels bezit hij al meerdere panden, zowel in de grachten van Amsterdam en daarbuiten. Bart geeft in dit interview diverse praktische tips over het investeren in vastgoed. Bart is erg transparant over hoe zijn leven in elkaar zit en hoe aan zijn vastgoed is gekomen. Hij is letterlijk begonnen met niks en uiteindelijk bleef hij continue verdubbelen in vastgoed. Inmiddels bezit hij miljoenen aan vastgoed. Binnen deze module vind je geen onderwerpen met een verdiepingsslag, maar wel een zeer interessant interview van dik 1,5 uur.

module 4

Binnen deze module vind je de volgende verdiepingsonderwerpen:

 • Onder Markt Prijs kopen
 • Vastgoed en de Bank
 • Van Parttime naar Fulltime
 • Executieverkoop
 • Media en Vastgoed
 • Passief inkomen, waar doe jij het voor
 • Huurders in alle soorten en maten
 • Onder de marktprijs kopen
 • Niet iedereen kan investeren?!
 • Presentatie Anton Eizema (pdf)

Module 5: Wetgeving voor vastgoed

Binnen deze module is te gast Ciaran O’Connor. Hij gaat jou meer vertellen over de juridische aspecten van investeren in vastgoed. Elke gast die zij uitnodigen investeert zelf in vastgoed, Ciaran O’Connor is niet alleen investeerder. Hij is namelijk ook nog eens vastgoed advocaat en beschikt dus over enorm veel kennis.

Waar let je allemaal op als je gaat investeren in vastgoed? Denk bijvoorbeeld aan bepaalde overeenkomsten en voorwaarden. Maar je moet ook rekening houden met de regels. Wanneer mag een pand verhuurd worden en wanneer is er bijvoorbeeld een advocaat nodig. Je krijgt onder andere informatie over wat je als startende belegger het beste kunt doen en vooral moet laten.

Wanneer je wilt gaan beleggen in vastgoed zijn er verschillende mogelijkheden. In deze video wordt er aandacht besteed aan het lange termijn beleggen. Daarnaast heb je verschillende panden waarin je kunt beleggen. In het geval an Ciaran ligt de focus op het beleggen in woningen.

module 5

De volgende verdiepingsonderwerpen komen aan bod:

 • Wetgeving voor vastgoed
 • Overeenkomst opstellen
 • Kadaster
 • VVE
 • Snel huizen vinden
 • Wat maakt je eigenaar?
 • Beleggingswaarde
 • Moraal van het verhaal
 • Presentatie Ciaran O’Connor (pdf)

Module 6: Financieren met particulieren

Binnen deze module ligt de focus op het financieren van vastgoed, met als gastspreker Franke Twerda. Dit is namelijk één van de belangrijkste elementen voor het opbouwen van je vastgoed portfolio.

Frank en Pieter hebben de afgelopen jaren een geheim ontdekt, waardoor ze woningen kunnen financieren zonder hier praktisch eigen geld in te stoppen. Er zijn namelijk verschillende manieren en vooral partijen die binnen de vastgoed markt actief zijn. Ze helpen jou bij het herfinancieren van de woningen, op het moment dat je ze in eigendom hebt.

Er zijn erg veel verschillende manieren van financieren, maar ook manieren die werken als een soort hefboom-effect. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je rendement kunt gaan behalen op de investering.

Mensen hebben vaak de gedachte dat ze geen huis kunnen financieren, omdat ze niet beschikken over voldoende eigen middelen. Hierdoor ontstaat vaak de gedachte dat zij ook niet kunnen investeren in vastgoed. Wat zij niet weten is dat eigenlijk iedereen kan beschikken over een beleggingshuis. Het is hierbij niet de bedoeling dat je hier zelf in gaat wonen.

In de video die bij deze module hoort, zie je Franke Twerda aan het woord. Franke gaat meer vertellen over wat deze manieren nu precies inhouden.

module 6

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Financieren met particulieren
 • Onafhankelijke situatie
 • Herfinancieren
 • Hoe begin je?
 • Woningen of commercieel vastgoed?
 • BAR en NAR
 • Belasting
 • Presentatie Franke Twerda (pdf)

Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel

Wanneer je succesvol wilt worden, dan begint het bij jezelf. Ga ervoor. Er zijn veel mensen die alleen de theorie hebben geleerd en dit nog niet in de praktijk hebben toegepast. Je gaat pas echt leren als je meeloopt in de praktijk. Het is hierbij ook de kracht om de kennis en kunde om je heen te gaan verzamelen.

Denk bijvoorbeeld aan kennissen of connecties uit je netwerk die je kunt benaderen, wanneer je specifieke vragen hebt. Bovendien is het dan wel van belang dat deze mensen ook daadwerkelijk kennis hebben, op het gebied van jouw vragen. De ideale combinatie is wanneer jij mensen tot je beschikking hebt die al verder zijn dan jou met het investeren in vastgoed. Verder is het belangrijk dat je ook mensen tot je beschikking hebt, die jou verder kunnen helpen aan bijvoorbeeld makelaars of taxateurs.

Frank en Pieter noemen dit ook wel het vormen van een “dreamteam”. Hiermee kun je er voor zorgen dat je stappen gaat maken en daadwerkelijk kunt gaan groeien. In deze module is Izaak Koppejan te gast. Hij gaat je meer vertellen over hoe je een portfolio kunt opzetten, met de meeste belastingvoordelen.

module 7

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Vastgoed en belastingvoordeel
 • Motivatie van de Verkoper
 • Kinderen in Vastgoed
 • Hefboom
 • Geld uit stenen in stenen
 • Netto rendement
 • Spread
 • Box 1, 2 en 3
 • Presentatie Izaak Koppejan (pdf)

Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon

Binnen deze module komt René Bakker aan het woord. Je ontdekt hoe hij vanuit het niets een vastgoed portfolio opbouwde van 1000 woningen. Zoals René het ook wel noemt met de “poten in het klei” blijven staan. Het is keihard werken en uiteindelijk is het zo ontstaan. Het belangrijkste is plezier hebben in hetgeen wat je graag doet. Hij hield zich graag bezig met het opknappen van oude huizen en het leven weer terug te brengen in deze woningen. Hij houdt zich hier nog steeds mee bezig en is inmiddels al 20 jaar actief bezig.

Je ontdekt zijn complete verhaal in de bijgevoegde video in deze module. Wij vinden dit een erg inspirerend verhaal. Als je plezier hebt in datgene wat je doet, dan is alles mogelijk. Zeker wanneer je er zelf in blijft geloven.

module 8

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Lessen van een vastgoedtycoon
 • Mehrfamilienhause, wat is dat eigenlijk?
 • Cashflow en aflossing
 • Is het slim om greedy te zijn?
 • Fouten maken tijdens het investeren in vastgoed
 • Dingen opofferen voor vrije tijd

Module 9: Black Badge het vastgoed jaarprogramma

Wat houdt het Black badge jaarprogramma van Great Property Experience nu precies in? Mocht jij begonnen zijn aan de Masters of Property en toch behoefte hebben aan coaching en sturing? Tijdens het Black Badge programma krijg jij een vastgoed expert als privé coach tot je beschikking.

Met deze vastgoedexpert kan jij jouw vastgoed strategie gaan bepalen. Daarnaast kan deze coach jou helpen van bijvoorbeeld het vinden van panden onder de marktprijs.

Het is black badge vastgoedprogramma is een maatwerk programma, voor mensen die een duidelijk doel voor ogen hebben en echt gemotiveerd zijn. Het doel van het black badge programma is om een zo kort mogelijke periode financieel vrij te worden door vastgoed. Bekijk het Black badge programma.

Goed om te benoemen is dat je wel behoorlijk in de buidel moet tasten voor het black badge programma. Het Great Property Experience black badge programma kost namelijk €16000,00.

module 9

Meer lezen over het Black badge programma

Binnen deze module vind je het volgende onderwerp:

 • Black Badge: Het vastgoed jaarprogramma

Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio

Binnen deze module is Maryse Groenendijk de vastgoed gast. Er wordt natuurlijk weer gepraat over vastgoed en om met vastgoed een financiële vrijheid te creëren. Wanneer je dit interview gaat zien, zal je zeker geïnspireerd raken en aan de slag gaan om jouw eerste pand te kopen.

Maryse Groenendijk is eigenaar van Sense financieel advies. Zij woont op dit moment in Dordrecht en ze werkt landelijk. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met het geven van advies aan vastgoed beleggers. Daarnaast heeft zij samen met haar man nog een eigen sportschool.

Door middel van het vastgoed wat zij hebben en de bedrijven die zij runnen, kunnen ze meer genieten van het leven. In dit interview wordt gepraat over het hebben van sleutels tot het financieren van vastgoed.

Maryse is enorm ondernemend en zij is erg enthousiast. Met haar passie voor vastgoed, wil ze graag anderen adviseren. Zij wil in de toekomst graag nog meer panden bezitten, waardoor ze nog meer vrijheid heeft voor haar gezin en de leuke dingen.

module 10

Binnen deze module vind je nog andere lessen, die meer de verdieping in gaan. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • Woonlasten terug door belegging
 • Reguliere hypotheek of een beleggingshypotheek
 • Snel geld is duur geld
 • Residentieel Vastgoed
 • Maximaal financieren
 • Overwaarde uit je woning halen
 • Financieren en Verbouwen
 • Bancair of particulier financieren
 • Taxateurs
 • Presentatie Maryse Groenendijk (pdf)

Module 11: Great Property succes strategie

Er zijn verschillende manieren om vastgoed toe te passen binnen jouw leven. Frank & Pieter hebben zich voorgenomen om vastgoed als parttime job te zien, maar hier wel een fulltime inkomen uit te behalen. Er is geen vaste strategie voor vastgoed. Er zijn namelijk verschillende manieren. Iedereen past dit op zijn eigen manier toe. Sommige mensen doen dit in de avond uurtjes en andere doen dit naast hun fulltime baan.

In deze module komt Melanie Gutteling aan het woord. Zij is in 2017 gestart met de vastgoed cursus. Zij was ervan overtuigd dat je veel meer slimmere dingen met je geld kunt doen, dan het zomaar op de bank te zetten. Samen met haar partner is Melanie gestart met het aankopen van verschillende appartementen in Nederland voor de verhuur.

Toen de woningmarkt op zijn diepte punt raakte, zijn zij overgestapt naar de UK. Ook hier beschikken zij nu over verschillende panden.
Op dit moment zijn zij nog niet financieel vrij, maar ze zijn erg hard op weg om dit wel te gaan worden. Deze module bewijst maar weer eens dat wanneer je dit echt wilt, het je zeker kan gaan lukken. Je vindt in deze module ook het stappenplan van succesvol investeren voor slimme Nederlanders.

Masters of Property module 11

Naast dit inspirerende interview, vind je een verdiepingsslag met de volgende onderwerpen:

 • Great Property succes strategie
 • Bieden zonder geld op je rekening
 • Manieren om snel van passief inkomen te kunnen leven
 • Je privé woning 100% financieren
 • Goedkoop inkopen en hoger verkopen
 • Sociaal huren én investeren in vastgoed
 • Het succes van investeerders
 • Een vastgoeddeal doorrekenen
 • Presentatie Melanie Gutteling (pdf)

Module 12: Banken begrijpen

Binnen deze module geven Frank Bakker & Pieter Monsma een aantal tips weg. Deze tips zijn voornamelijk van toepassing wanneer je op gesprek gaat bij mensen uit de financiële sector. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je er altijd voor moet zorgen dat je er netjes en verzorgd uit ziet. Dit kan ervoor zorgen dat je serieuzer genomen wordt. Dit is namelijk een onderdeel van je succes. Je moet wel aan een bepaalde verwachting voldoen.

Je hoeft geen miljonair te zijn, om tijd te hebben om te leven. Deze “sleutels” bieden Frank & Pieter aan slimme Nederlanders aan, zodat zij deze kunnen toepassen en er financiële ruimte mee kunnen creëren. Uiteindelijk zullen ze meer tijd hebben en genieten van een leven in financiële vrijheid.

Je kunt deze situatie namelijk zelf creëren. Een van de methodes is namelijk het laten financieren van vastgoed. Zij gaan hierover in gesprek met Gerben Beers. Gerben is werkzaam voor de ING bank. Zij houden zich vooral bezig met het financieren van commercieel verhuur onroerend goed.

De Module bestaat uit verschillende verdiepingen, met als gastspreker Gerben Beers. Jij leert op elke verdieping steeds een stukje meer over vastgoed. Daardoor krijg jij steeds meer tools tot je beschikking. Door middel van deze tools kun jij een passief inkomen gaan opbouwen door middel van vastgoed.

module 12

Module 12 bestaat uit de volgende verdieping onderwerpen:

 • Vastgoed mindset voor succes
 • Geldstromen zien
 • He who reads, leads!
 • Financiële crisis
 • Bewegen op de achtergrond
 • Anticyclisch kopen
 • De maatschappelijke rol van vastgoed
 • Presentatie Pieter van Loon (pdf)

Module 13: bonus module: het verhaal van Ineke Kuiper

Het doel van Frank Bakker & Pieter Monsma is om elke “slimme” Nederlander financieel vrij te maken, door middel van vastgoed. In deze video zie je het verhaal van Ineke Kuiper en haar ervaringen met vastgoed. 18 jaar geleden is zij begonnen met investeren vastgoed en twee jaar geleden heeft zij haar tweede investering gedaan. Zij heeft een eigen onderneming, waarmee zij bedrijven begeleidt om marketing effectief in te zetten.

Haar vastgoed verhaal is begonnen met een verwaarloosd pand, die vrij kwam in haar geboorteplaats. Dit was een woning inclusief een winkeltje. Zij besloot om dit samen met haar ouders te gaan kopen.

Het winkel gedeelte was nog volledig intact en dit besloten zij dan ook te gaan verhuren. Aan de hand hiervan verdienden zij inkomsten, waarmee ze het huis volledig konden verbouwen. Door middel van het verhuren, kun je maandelijkse inkomsten uit de woning halen.

Deze module heeft geen onderwerpen met een verdiepingsslag, maar alleen het zeer interessante interview met Ineke Kuiper. Je kennis kan je met dit interview zeker je vergroten.

module 13 Masters of Property

Binnen deze module vind je de volgende onderwerpen terug:

 • Banken begrijpen
 • Meer mensen in vastgoed
 • Direct en indirect investeren
 • Garageboxen en rendementen
 • Het juiste moment om te kopen
 • Duurzame woningen
 • Aantallen en conversie
 • Direct of indirect rendement

Welke Gratis Bonussen Ontvang je bij de Masters of Property?

Wanneer je de besluit om de Masters of Property te kopen, dan ontvang je een aantal gratis bonussen. Wij hebben deze bonussen voor jou op een rijtje gezet, zodat je weet wat je hiervan kunt verwachten. Deze bonussen hebben stuk voor stuk een toegevoegde waarde.


Bonus 1: Werkboek met strategieplan

Je ontvangt bij deze vastgoed cursus een werkboek. Het is hierbij de bedoeling dat je voor jezelf jouw strategieplan gaat beschrijven. Er zijn onder andere 10 commitments in te vinden, die jij met jezelf moet afspreken voordat je start. Vervolgens volgen diverse vragen die jij persoonlijk moet invullen, om jouw doelen te bepalen. De doelstellingen zijn namelijk per persoon verschillend. De één wil totaal iets anders leren vanuit deze training, dan de ander. Bovendien heeft de term financieel onafhankelijk voor ieder persoon een andere invulling.


Bonus 2: 12 Maanden gratis toegang tot het Great Property Experience Platform inclusief Proranq

Zoals je hieronder ziet ontvang je toegang tot het gehele Great Property Experience Platform. Buiten het feit dat je de cursus kunt volgen heb je nog meer mogelijkheden tot jouw beschikking.


Bonus 3: Tweewekelijkse Live Q&A

Bovendien kun jij je aansluiten bij de tweewekelijkse Q&A sessies met Frank Bakker & Pieter Monsma. Hierbij heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende webinars. Hier kun je je gratis voor opgeven, wanneer je toegang tot de cursus hebt.


Bonus 4: Toegang tot het Masters of Property Forum

Je ontvangt toegang tot misschien wel het grootste vastgoed forum van Nederland. In maart 2021 bestond het forum al uit meer dan 1800 personen. Binnen deze community vind je gelijkgestemde mensen, die allemaal geïnteresseerd zijn in het beleggen van vastgoed. Zo kun je onder andere al je vragen kwijt binnen deze community, inspiratie op doen, successen vieren en leren van elkaar.

bonussen masters of property

Voor wie is de Masters of Property geschikt?

De Masters of Property is geschikt voor de beginnende beleggers en de gevorderden vastgoed beleggers. Deze videotraining is een prima start om voor het eerst in aanraking te komen, met het investeren in vastgoed.

De training beschikt over een speelse opzet. Vanuit de Masters of Property is ervoor gekozen, om continue nieuwe personen te gast te hebben.
Frank & Pieter gaan regelmatig een gesprek aan met deze gasten, waardoor je op een hele fijne manier leert over beleggen in vastgoed.

Je kijkt namelijk naar interviews die worden gehouden met mensen, die ook ooit zijn gestart met het investeren in vastgoed. Aan de hand van deze interviews zijn er diverse onderliggende video’s gemaakt. Hier gaan Pieter & Frank dieper in op de termen, die aanbod zijn gekomen binnen het interview. Zij geven uitleg over besproken termen en methodes.

Wij vinden dit een erg leuke en effectieve aanpak van leren. Zo voorkom je namelijk dat je urenlang “saaie materie” tot je moet gaan nemen. Voor deze aanpak motiveer je mensen echt om de tijd en energie in deze vastgoed cursus te steken.

Natuurlijk gaan er termen voorbij komen waar je mogelijk nog nooit van hebt gehoord, maar dit wordt allemaal prima ondervangen. De Masters of Property cursus is geschikt voor iedereen die een vastgoed avontuur aan wilt gaan of al bezig is met het vastgoed.


Wat vinden wij goed aan de Masters of Property?

Nadat wij de Masters of Property volledig hebben gevolgd, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Toen wij aan deze training over investeren in vastgoed begonnen, hadden wij al een basiskennis opgebouwd. Wij hebben namelijk al eens de Vastgoed Academy Review geschreven. Onze pluspunten sommen wij graag even voor je op:

 • In de Masters of Property cursus krijg je enorm veel informatie van de vastgoed experts Pieter Monsma & Frank Bakker. Wat wij erg fijn vinden is dat de training ook echt instapbaar is gemaakt voor beginners. Je leert van A tot Z hoe jij kunt gaan starten met het investeren in vastgoed. Bovendien ontvang je interessante bonussen, waar je nog meer van kunt leren.
 • Wekelijkse Q&A sessies zitten ook inbegrepen bij de Masters of Property cursus. Zo kun je altijd je vragen stellen en nieuwe inspiratie opdoen.
 • De cursus heeft een duidelijke opzet en structuur. Er zijn diverse documenten bijgevoegd, die je kunt gebruiken ter voorbereiding op de lessen. Bovendien ga je van te voren aan de slag met het werkboek, waarin jij jouw doelstellingen gaat noteren.
 • De cursus is opgezet door 2 vastgoed experts. Beiden mannen hebben al jaren lange ervaring en een erg uitgebreid vastgoed portfolio opgebouwd. Je kunt zien dat ze enorm enthousiast zijn en jou willen helpen, om financieel vrij te worden door middel van vastgoed.

Wat vinden wij minder goed aan de Masters of Property?

Wij komen ook regelmatig punten tegen, die wij minder goed vinden aan een product. Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet. In het geval van de Masters of Property hebben wij geen specifieke minpunten gevonden. Wel zijn er een paar puntjes die wellicht voor jouw een minpunt zouden kunnen zijn of waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

 • Je investeert in stenen van een woning of pand, je moet goed weten wat je doet. Gelukkig kun je dit uiteraard wel leren, als je over de juiste mindset en doorzettingsvermogen beschikt.
 • Beleggen in vastgoed is zeker geen snel geld verdienen methode. Het is vaak pas zichtbaar op de langere termijn.
 • De prijs kan voor sommige mensen een struikelblok zijn.
 • Wij kunnen ons zomaar voorstellen dat startende vastgoed beleggers, behoefte hebben aan voorbeeld documentatie.
 • Denk bijvoorbeeld aan huurcontracten of financieringscontracten. Dit kan volgens ons zeker een toegevoegde waarde hebben.

Wat zijn de kosten van de Masters of Property?

Als je de Masters of Property cursus via de normale verkooppagina koopt, kost de Masters of Property cursus €1448,37. Dit is inclusief btw. Exclusief btw kost de cursus 1197 euro. Wanneer je de cursus koopt via de speciale actiepagina ontvang je maar liefst €500 Korting! De cursus kost dan 697 euro exclusief btw en 843,37 inclusief btw.

Hiermee ontvang je levenslang toegang tot de content en een jaar lang toegang tot het Masters of Property Experience platform, inclusief proranq toegang en andere waardevolle bonussen. Bezoek de actiepagina van de Masters of Property en ontvang €500 Korting!


30 Dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Als de cursus jou toch niet goed genoeg is bevallen, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Vaak zien wij gebeuren dat een verkoper een garantie termijn van 14 dagen hanteert. In dit geval heeft de Masters of Property dit zelfs meer dan verdubbelt. Dit is in onze ogen een positief signaal naar de koper van het product. De verkoper straalt hiermee erg veel vertrouwen van kwaliteit uit.


De Masters of Property kopen met €500 Korting?

Als jij er nog niet helemaal uit bent voor jezelf of twijfelt dan heb je de mogelijkheid om de gratis webinar te volgen. Op deze manier krijg je vrijblijvend een duidelijk beeld van de cursus en tevens van Frank Bakker & Pieter Monsma. Of weet je inmiddels zeker dat je wilt leren investeren in vastgoed, bezoek dan hieronder de actiepagina van Great Property Experience en profiteer van de korting!

Of volg de gratis webinar: Investeren is te Leren!


Masters of Property Black Badge programma

Het Black Badge jaarprogramma is het persoonlijke begeleidingsplan, vanuit de Great Property Experience. Wanneer jij graag meer begeleiding wilt tijdens jouw vastgoed avontuur, dan is dit mogelijk met dit maatwerkprogramma.

Dit programma is helaas niet voor iedereen toegankelijk. Nadat je de Masters of Property hebt doorlopen en je merkt dat je opzoek bent naar meer persoonlijke begeleiding, kun je het gesprek aangaan. Dit gesprek vindt plaats met het team van Great Property Experience. Zij beoordelen op basis van een persoonlijk gesprek of je toegelaten kunt worden tot het Black Badge Jaarprogramma.

https://www.youtube.com/watch?v=AupjoJ_j5D0&t=4s

Bekijk meer informatie over het Great Property Experience Black badge programma


Masters of Property Ervaringen

Wij zijn even op zoek gegaan naar verschillende Masters of Property ervaringen van cursisten. Daarnaast waren wij ook erg benieuw naar Great Property Experience reviews. Onze eigen ervaringen met de vastgoed cursus en het bedrijf Great Property Experience zijn erg positief, maar wat zeggen anderen? Wij zijn dan ook benieuwd of andere mensen op het internet hetzelfde vertellen. Wij zijn een aantal ervaringen tegen gekomen, die wij graag even met jou willen delen. Hieronder een aantal ervaringen die wij zijn tegen gekomen:

Masters of Property cursus ervaringen

Zoals je kunt lezen, zijn deze mensen ook heel positief te spreken over Great Property Experience.


Great Property Experience ervaringen

Naast Masters of Property reviews zijn wij opzoek gegaan naar Great Property Experience reviews. Zoals je hieronder kunt zien zijn de Great Property Experience ervaringen van cursisten uiterst positief. Wij vinden het belangrijk om het bedrijf achter de cursus ook te beoordelen. Op deze manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van het gehele plaatje.

Great Property Experience review

Eindoordeel van onze Masters of Property Review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Masters of Property Review. Zoals je mogelijk hebt kunnen ontdekken zijn onze Great Property Experience ervaringen erg positief. Hopelijk hebben we jou een duidelijk en compleet beeld kunnen geven over deze cursus, aan de hand van onze Masters of Property Review. Ook hopen wij dat je voldoende informatie hebt gekregen om een wel overwogen beslissing te kunnen maken.

Het is een duidelijke en complete cursus, waar je zeker mee uit te voeten kunt. Deze cursus bevat het complete stappenplan, om te gaan leren investeren in vastgoed. Als jij graag wilt investeren in vastgoed, dan kan je erg veel profijt hebben van deze cursus. Ons idee was altijd dat investeren in vastgoed lang niet voor iedereen is weggelegd. De gedachte ontstaat al snel dat je erg veel geld op de bank moet hebben om actief te kunnen zijn in de deze branch.

Wij zijn erachter gekomen dat investeren in vastgoed voor veel meer mensen is weggelegd, dan vooraf het geval bleek te zijn. Frank & Pieter zijn onder andere het bewijs, van wat je kunt bereiken met maar relatief weinig geld. Er komen nog meer praktijk voorbeelden voorbij in deze cursus, van mensen die ook niet beschikten over tonnen op hun bankrekening. De technieken en methodes die hierbij komen kijken, worden haar fijn uitgelegd binnen deze cursus.

Wil jij graag financieel onafhankelijk worden, door middel van het investeren in vastgoed? Dan raden wij de vastgoed cursus Masters of Property van Great Property Experience zeker aan.

Masters of Property

Starten met investeren in vastgoed?

Bekijk de Masters of Property vastgoedcursus. Bovendien ontvang je nu fikse korting!


Veelgestelde vragen

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen over de Masters of Property op een rijtje gezet

Wat is de Masters of Property?

Het is een complete videocursus waarbij jij gaat leren hoe je kunt gaan investeren in vastgoed. Vaak hebben mensen het idee dat investeren in vastgoed alleen mogelijk is, wanneer je veel geld op de bank hebt staan. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Binnen deze cursus leer jij de verschillende mogelijkheden.

Voor wie is de Masters of Property geschikt?

De cursus is geschikt voor de onderstaande doelgroepen:

-Starters: Mensen die graag willen investeren in vastgoed
-Gevorderden: Mensen die al enige kennis of ervaring hebben met investeren in vastgoed

Hoe werkt de 100% niet goed is geld terug garantie?

Wanneer je binnen 30 dagen besluit dat de cursus niet werkt voor jou, dan betaalt de Great Property Experience het bedrag volledig terug.

Korting op de Masters of Property?

Via onze actiepagina link ontvang je maar liefst 500 euro korting op de Masters of Property cursus. Ga direct naar de actiepagina!

Masters of Property

€697,- exclusief btw
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Je ontvangt erg veel waardevolle informatie vanuit Frank & Pieter
 • Wekelijkse Q&A sessies inbegrepen
 • De cursus heeft een duidelijke opzet en structuur. Er zijn een aantal documenten bijgevoegd, zodat jij van te voren jouw doelen kunt bepalen.
 • De cursus is opgezet door 2 vastgoed experts. Beiden mannen hebben jaren lange ervaring en een erg uitgebreid vastgoed portfolio opgebouwd. Het enthousiasme straalt er dan ook vanaf, tijdens deze cursus.

Minpunten

 • Wij kunnen ons zomaar voorstellen dat startende vastgoed beleggers behoefte hebben aan voorbeeld documentatie. Bijvoorbeeld huurcontracten of financieringscontracten, dit kan volgens ons zeker een toegevoegde waarde hebben.
 • Beleggen in vastgoed is zeker geen snel geld verdienen methode. Het is vaak pas zichtbaar op de langere termijn.
 • De prijs kan voor sommige mensen een struikelblok zijn.
 • Je moet goed weten wat je doet, je investeert namelijk niet in zomaar iets. Het gaat hierbij om woningen of winkelpanden. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om dit te leren als je beschikt over de juiste mindset en inzet.

Plaats een reactie