Leven vanuit je vrouwelijke kracht review – Eva Daeleman – Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Home » Reviews » Leven vanuit je vrouwelijke kracht review – Eva Daeleman – Ervaringen


Leven vanuit je vrouwelijke kracht!

In deze maatschappij is het lastig om de juiste balans te vinden.
Er wordt vaak veel van jou gevraagd, maar kun jij dit allemaal wel aan?
Jij moet elke keer nieuwe doelen behalen, continu doorgroeien en dit gaat maar door en door.

Merk jij dat de balans in jezelf weg is en dat het hoogtijd is om in balans te komen met jezelf?
Wil jij vrouwelijke kracht ontwikkelen? Dan ben jij op de juiste pagina terecht gekomen.

Wij gaan jou in deze review vertellen over het online trainingsprogramma “Leven vanuit je vrouwelijke kracht” van top coach Eva Daeleman.

Wil jij ook blokkades herkennen, patronen doorbreken en in de juiste lijn leven met jezelf?
Lees rustig verder.

Koop Nu De Cursus Leven Vanuit je Vrouwelijke Kracht

Eva Daeleman

Eva Daeleman

Eva Daeleman is geboren op 1 maart 1990 en komt oorspronkelijk uit België. Ze is bekend geworden als radio-dj, omroepster en tv- presentatrice op 19 jarige leeftijd. Leven in luxe was alles voor haar.

Helaas kreeg ze op haar 25ste een burn-out en zat voor 6 maanden thuis.
Dit was een enorme klap voor haar. In deze periode ontdekte ze wat de oorzaak was van haar burn-out.

Ze besloot het roer om te gooien en heeft de stap genomen om totaal iets anders te doen.
Eva heeft ontdekt dat stilstaan de enige optie was en vond op deze manier een zachter deel in zichzelf.

Inmiddels is Eva Daeleman een topinfluencer en een echte expert op het gebied van vrouwelijke energie. Duizenden vrouwen in Nederland en België heeft ze geleerd om in hun kracht te komen.

Het online programma “Leven vanuit je vrouwelijke kracht” is een uitbreiding van haar boek Woman up. Er is ook een e-book van Woman up te verkrijgen.

Het doel van dit programma is om vrouwen bewuster te laten worden van de kracht die zij in zich hebben. Kun jij jouw vrouwelijke energie activeren?

Inhoud van het programma

Het programma bestaat uit 14 video’s van ongeveer 5 tot 10 minuten.
Ook krijg je een werkboek meegeleverd, waarbij er dieper wordt ingegaan op de materie.

Hierbij wordt regelmatig de link gelegd met jouw eigen leven.
Je haalt gegarandeerd nieuwe inzichten en oefeningen uit de waardevolle video’s.

Wat ga je allemaal leren? Je leert je gedachten sturen, grenzen aangeven, invloedsfactoren herkennen, gezonde gewoonten, zelfliefde geven en toegang tot nieuwe levensenergie.

programma leven vanuit je vrouwelijke kracht

1. intro 3:22

In de intro legt Eva uit wat er in de volgende video’s aan bod komt. Ze neemt eerst een aantal afspraken door, want een goede training begint bij een goede intentie. Dit zorgt ervoor dat je bewust met deze training te werk gaat. Bedenk voor jezelf waarom je deze training gaat volgen. Eva vertelt dat het belangrijk is om voor deze training echt de tijd te nemen. Dit is een moment om te werken aan jezelf! Wie wil jij zijn als deze training is afgelopen? Een grote motivatie voor deze training is gewenst. Zorg dat de plezierfactor altijd aanwezig is.

2. Voorstellen Eva 3:15

In deze video vertelt Eva over haar mediacarrière toen ze 19 was. Ze maakte ochtend radio en televisie. Ze mocht diverse grote sterren interviewen, voor 25.000 mensen presenteren etc.
Helaas ging het mis ondanks dat ze heel veel geld had en leefde in luxe. Tijdens haar burn-out is ze erachter gekomen hoe ze dit allemaal anders kon doen. Yin en Yang! 
Ze vertelt ook haar doel van deze training.

3. Afspraken 2:13

In deze korte video heeft Eva een aantal afspraken opgesteld, die van belang zijn om deze training met goed gevolg af te leggen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste planning en zorg dat je plezier hebt in deze training, ondanks dat sommige dingen waarschijnlijk hard gaan binnenkomen. 

4. Belang vrouwelijke energie 7:17

Dit is de officiële 1e trainingsvideo waarin Eva diep ingaat over energie. Wat is energie eigenlijk? Wat is vrouwelijke energie? Hoe activeer je de vrouwelijke energie? Ze praat over 4 dementies en maakt jou hier meteen bewust van. De 4 dementies zijn: Fysiek, mentaal, emoties en spiritueel.
Dit is een effectieve video waarin je meteen aan de slag kunt gaan met de oefening die Eva stap voor stap uitlegt en je kunt dit direct toepassen in het werkboek.

5. Mannelijke en vrouwelijke energie 7:39

In deze video gaat Eva het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie nog duidelijker maken aan de hand van verschillende oefeningen en voorbeelden.
Ook gaat ze in op de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen.

6. Balans 7:36

In deze Video vertelt Eva hoe je concreet meer balans kunt krijgen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Hoeveel ruimte is er om te voelen? Heb je een veilige plek om dit gevoel te delen met iemand? Hierin moet je oefenen. Je moet je bewust worden van jouw patronen.
Maak jij elke dag de juiste keuze? Durf jij bijvoorbeeld nee te zeggen? Eva geeft in deze video tips en voorbeelden om meer in balans te komen. Eva daagt jou uit!

7. Mindset 8.22

In deze video gaat Eva inzoomen op de mindset. Dit is heel belangrijk omdat alles vanuit je hoofd komt. Je kunt je gedachten trainen. Ze geeft voorbeelden aan de hand van 3 type klagers.
Je mindset verandert je leven. Eva nodigt jouw uit om 10 negatieve gedachten over jezelf op te schrijven. Eerst moet je je hoofd legen, voordat je de juiste mindset krijgt. De oefening waarbij Eva jou uitdaagt, kun je samen met iemand doen, maar dit hoeft niet. Als je een goede mindset hebt, dan zul je merken dat je veel (negatieve) energie gaat besparen.

8. Gedachten ompolen 10:56

In deze video geeft Eva 5 manieren om de negatieve gedachten het zwijgen op te leggen. Ademen, negatieve gedachten het zwijgen opleggen, trainen van dankbaarheid, dat-kan-niet en appreciëren wat wel goed is. Hierbij krijg je ook oefeningen die je direct kunt toepassen. Uiteindelijk legt Eva uit hoe je die 10 negatieve gedachten van de vorige video kunt omgooien naar positieve gedachten. Ze geeft goede tips en dit is een waardevolle video om je gedachten te veranderen.

9. Goede gewoonten 8:37

In deze video vertelt Eva dat het gemiddeld 21 dagen kost om nieuwe goede gewoonten te installeren. Het is dus belangrijk dat je hiervoor de tijd neemt. Ze blikt terug op de 4 dementies.
Ze geeft daarbij meerdere voorbeelden hoe het anders kan. Je gaat een oefening doen aan de hand van een zelfsabotagetabel om jezelf te leren kennen. Je zult merken dat je je krachtiger in je vel gaat voelen. Wees wel gemotiveerd om dit te doen.
Ook in deze video weer goede tips om goede gewoonten te installeren. 

10. Aanleren gewoonten 6:04

In deze video legt Eva uit dat als je nieuwe gewoonten aan leert, je geneigd bent om te veel dingen tegelijkertijd aan te pakken. Je wilt bijv. je sport, relatie en vriendschappen aanpakken, maar doe dit niet. Dit kost veel te veel prikkels en je moet eerst ont-prikkelen. 
Op termijn zult je merken dat als je met jezelf een aantal afspraken maakt, je meer vrijheid gaat ervaren. Wederom in deze video weer zinvolle tips, voorbeelden en oefeningen om meteen mee aan de slag te kunnen gaan.  

11. Grenzen 11:41

Eva gaat in deze video in op grenzen. Denk bijvoorbeeld aan grenzen stellen, grenzen overstijgen en grenzen waarborgen. Je gaat voor jezelf een context creëren waarin jij jezelf kunt zijn. Als je geen grenzen stelt, kun je net als Eva een burn-out krijgen. Grenzen stellen is heel moeilijk, want je moet nee zeggen tegen anderen en ja tegen jezelf. Ze gaat in op de stappen van geweldloze communicatie, Feit benoemen, gevoel omschrijven, aangeven van jou noden en een suggestie doen. Dit is een waardevolle video waarmee je duidelijker je grenzen kunt stellen.

12. Zelfzorg 11:07

Loop jij vast in het leven? Ben jij zoekende naar wat jij wilt in het leven? Eva heeft daarvoor de oplossing gevonden en gaat jou hierbij helpen. Wat heb jij nodig? Dit is een hele belangrijke die jou heel erg op weg kunt helpen. Zelfzorg is broodnodig! Eva leert hoe je zelfzorg kunt toepassen in 6 stappen. Leer jezelf beter kennen, wat betekent zelfzorg voor jou?, kiezen is winnen, wat is voor mij belangrijk en wie wil ik zijn?, stoppen met die verdomde excuses en zelfzorg DO IT. Ook het werkboek zal je in deze video weer hard nodig hebben, zodat jij duidelijk stap voor stap voor jezelf kunt zorgen.

13. Leven vormgeven 10:06

In deze video is het tijd om je leven te gaan vormgeven. Het gaat om de pure vrouwelijke energie. Geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Eva geeft jou hierbij waardevolle tips aan de hand van voorbeelden en eigen ervaringen. Het is belangrijk om nieuwsgierig te blijven en energie te blijven houden. Eva blikt even terug op de eerste video en hoe het nu is. Wat betekent geluk voor jou? Maak ook ruimte voor emoties. Eva gaat in deze video hier diep op in. 

14. Manifestatie 7:42

In de laatste video gaat Eva Yin en Yang samenbrengen. Mannelijke energie vs vrouwelijke energie. Actie vanuit intentie. Er wordt gevraagd om je doel op te schrijven. Wat heb je allemaal geleerd van de video’s? Hoe kan je de vrouwelijke energie naar buiten krijgen? Ook in deze video geeft Eva een voorbeeld vanuit haar eigen leven. Ze daagt je ook uit om next level te gaan. Hierbij geeft ze tips hoe je dit het beste kunt doen. Naar welke vrouw kijk jij op? Wie wil jij zijn? Eva hoopt dat dit een mooie ontdekkingsreis is geweest en verteld dat het altijd een proces is die je op nieuw kunt volgen. 

leven vanuit je vrouwelijke kracht werkboek

Voordelen van dit programma

  • Je leert om te vertrouwen op je vrouwelijke kracht en intuïtie.
  • Jouw mindset leer je te controleren.
  • Je gaat ontdekken wat jouw missie in dit leven is.
  • Je gaat leven zoals je diep van binnen écht wilt leven en daardoor een gelukkiger leven leiden.

Wat kost het programma Leven vanuit je vrouwelijke kracht?

Het programma kost €179,-.
Ook hanteren ze een 14-dagen-niet-goed-geld-terug. Je hebt dus een herroepingsrecht.

Het is een kleine investering, maar door te investeren in jezelf maak jij een hele goede stap in je eigen ontwikkeling.

kosten leven vanuit je vrouwelijke kracht

Onze mening en ervaringen

Wij hebben zelf de gehele training gevolgd en heel veel waardevolle tips gekregen.
Wij hebben nieuwe inzichten en verschillende oefeningen gekregen waarmee wij direct mee aan de slag zijn gegaan. Hierdoor zitten wij sterker in onze vrouwelijke kracht.

Het is wel belangrijk om je hier constant mee bezig te houden. Je moet ook echt voor de training de tijd nemen, als je je doel die je in het begin hebt opgesteld, wilt behalen. Raffel het niet af.
Het gaat tenslotte om jezelf. Jij wilt tenslotte leven vanuit je vrouwelijke kracht.

Het werkboek wat je erbij kunt downloaden moet je ook zeker gebruiken!
Een goede tip is om het werkboek eerst door te nemen, voordat je de training gaat starten.
Dan weet je waarop je kunt letten tijdens de video’s en weet je precies wat je kunt verwachten.

Wij raden het aan om deze training te volgen als jij, de voordelen die wij hierboven hebben beschreven, wilt behalen.

Herken jij jezelf in hetgeen dat je pas succes ervaart als anderen je dat geven? Stop jij te veel tijd in jezelf bewijzen? Ben jij voornamelijk naar buiten gericht met je aandacht? Luister je niet naar je onderbuik gevoel? Wil jij leven vanuit je vrouwelijke kracht?