Hooikoortssessie review van Hypnose instituut Nederland

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Home » Reviews » Hooikoortssessie review van Hypnose instituut Nederland

Hooikoortssessie van het Hypnose instituut Nederland, helpt jouw hooikoortsklachten oplossen. Wil jij jouw hooikoorts bestrijden? Er zijn verschillende hooikoorts behandelingen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld hooikoorts medicijnen innemen, een hooikoorts acupunctuur behandeling nemen of je kunt natuurlijk de Hooikoortssessie van het Hypnose Instituut Nederland volgen.

Hooikoorts is een veelvoorkomend probleem bij heel veel mensen. Wat is hooikoorts en hoe kun je hooikoorts herkennen? Waar komt hooikoorts vandaan? Edwin Selij is de eigenaar van het Hypnose Instituut Nederland. Hij heeft een snelle en effectieve methode ontwikkeld, namelijk de hypno-allergie methode.

Deze unieke methode om hooikoorts te bestrijden, wordt nergens in Nederland gebruikt. Het Hypnose Instituut Nederland heeft een speciale licentie hiervoor en dit programma mag alleen door hun gebruikt worden. Wij hebben de 2 sessies gevolgd en delen graag onze ervaringen over deze hooikoorts cursus. Wil jij ook snel van je hooikoorts af?

Lees gerust onze uitgebreide Hooikoortssessie review verder.


Hooikoortssessie

Snel van je hooikoorts af?

De hypno-allergie methode van het Hypnose Instituut Nederland, heeft 2 unieke sessies gecreëerd.
Wil jij hooikoorts behandelen?


Wie is Edwin Selij?

Edwin Selij Hypnose Instituut Nederland

Edwin Selij kampte vroeger met depressies en angst. Hij is ook verslaaft geweest aan drank en drugs. Hij heeft hele moeilijke tijden gekend. Zo belandde zijn zoontje van 6 weken in het ziekenhuis en was de overlevingskans door middel van een infectie nihil. Hij besefte die avond om te stoppen met drank en drugs en dit was met dubbel succes. Zijn zoon overleefde de infectie en hij de drank en drugs.

Inmiddels is Edwin Selij is de eigenaar van het grootste Hypnose instituut van Europa. Hij geeft diverse trainingen in Hypnose. In 2007 ontdekte hij de allergie-techniek en was meteen verkocht. Hij leerde namelijk op een gemakkelijke manier mensen helpen, om van hun allergie af te komen.

Deze techniek bestond echter al langer en was al eerder op tv te zien door Paul Liekens. Hij heeft tientallen mensen geholpen om van hun hooikoorts af te komen. Edwin had gedacht dat iedere allergoloog dit zou toepassen, maar tevergeefs. Er wordt hier niks mee gedaan en Edwin snapt hier niks van.

In die jaren heeft hij zelf honderden mensen 1 op 1 coaching gegeven en van hun allergie bevrijd. Er zijn veel mensen die hooikoorts klachten hebben. Inmiddels geeft Edwin geen 1 op 1 coaching meer, maar heeft hiervoor een perfecte oplossing gedacht.

De tijd van nu is luisteren door middel van media. Daarom heeft hij zijn sessies op een mp3 gezet en dit blijkt ook succesvol te zijn. Binnen deze hooikoorts training kun je van je hooikoorts afkomen.


Gratis hypnose e-boek: “Hypnose maakt mensen beter”

Verder is Edwin Selij bekend geworden door 2 bestsellers, namelijk: “Breek je vrij!” en “Je hebt het niet, je doet het”.
Daarnaast heeft hij diverse e-boeken geschreven. Denk bijvoorbeeld aan het GRATIS e-boek “Hypnose maakt mensen beter”. Hierin ontdek je in zes stappen leren hypnotiseren en waar je hypnose allemaal voor kan gebruikten.

Edwin Selij, ook wel de Hypnose koning genoemd, is een echte expert in hypnose en hij wil zijn kennis graag overbrengen naar jou.


Gratis hynose e-boek: “Lees dit als jij mensen wilt hypnotiseren”

“Lees dit als jij mensen wilt hypnotiseren” is de nummer 1 bestseller, die jou leert hypnotiseren. Zo ga je onder andere leren hoe je je ogen gebruikt om mensen te hypnotiseren en hoe je iets moet doen met een horloge of een ander snellere methode. Daarnaast leer je hoe je maximale magie en verwondering in kan zetten om mensen mee te krijgen. De begrippen Hypnotic Vibe en Hypnotic Gaze ga je leren en waarom deze essentieel zijn voor een goed resultaat.

Wil jij meer informatie over deze nummer 1 bestseller? Download direct het gratis exemplaar.


Wat is hooikoorts?

Om maar even meteen met de deur in huis te vallen is hooikoorts niet alleen een fysiek probleem, maar ook een mentaal probleem. Het is een allergie voor pollen en stuifmeel. Als er veel pollen in de lucht zweven, dan krijg je last van luchtweg klachten, zoals niezen, verstopte neus, hoesten en ademhalingsproblemen.

De meeldraden van bloemen, zijn de oorzaak van de pollen en het stuifmeel. Rond april nemen insecten het stuifmeel mee om andere bloemen te bevruchten. Een grotere oorzaak van het verspreiden van de pollen en het stuifmeel, is de wind.

Helaas kampen veel mensen met hooikoorts klachten. Het kan zelfs zo erg zijn dat dit compleet je leven beheerst. Het Hypnose Instituut Nederland heeft een oplossing voor hooikoorts met bewezen resultaten, namelijk de hypno-allergie methode. In 2 sessies kun jij weer genieten van het leven, zonder last te hebben van de pollen en het stuifmeel. Dit heeft met hypnose te maken. Wij zullen hier later meer over vertellen.


Wat is hypnose?

Er zijn diverse meningen over hypnose. Het Hypnose Instituut Nederland is van mening dat iedereen duizenden keren per dag in hypnose komt. Dit heeft allemaal te maken met de verlaging van het brein. Daarnaast is het een natuurlijk verschijnsel.

Denk bijvoorbeeld aan het lezen van een boek. Als je hier helemaal in zit en de omgeving vergeet, dan zit je in een staat van hypnose. Of dat je emoties van een film voelt. Er zijn diverse momenten dat je in hypnose bent.

Als je in een hypnose zit, dan is dit vaak een staat van ontspanning en focus. Je brein activiteit zal steeds verder omlaag gaan. Daarnaast zijn er verschillende soorten hersengolven:

 • Alfa staat: lichte hypnose
 • Theta staat: diepere hypnose
 • Deltastaat: zeer diepe hypnose

Hooikoortssessie video review

Bekijk hieronder onze hooikoortssessie video review.


Wat is het Hypnose Instituut Nederland?

Het Hypnose Instituut Nederland is opgericht door Edwin Selij. Zij werken met diepe hypnose, zodat het gemakkelijk is om emoties te wissen en vergeten. Cliënten van het Hypnose Instituut zeggen dat dit de prettigste manier is om te veranderen. Ze hoeven namelijk niet meer herinneringen op te halen of te doorleven. De emotionele binding wordt verwijderd.

Het Hypnose Instituut Nederland bestaat uit een groot team van experts. Hun missie is om andere mensen beter te maken. Daarnaast hebben zij nog een missie. 1000 Mensen opleiden, die 1000 andere mensen kunnen helpen. Zij willen de wachtlijsten terugdringen en prestaties verbeteren. Iedereen kan namelijk Hypnose leren.

Stap voor stap helpen zij jezelf in hypnose brengen en wordt je begeleidt in verschillende technieken, die ervoor zorgen dat jij jouw doelen gemakkelijker haalt. Denk bijvoorbeeld aan geen stress meer, relaties durven aangaan, stoppen met verslavingen, beter slapen etc. Je hebt hierbij geen medicijnen meer nodig.

Je zult misschien, net als ons denken, wat als ik nou in een hypnose blijf hangen? Ga je dingen tegen je wil in doen? De kans is aanwezig dat je bang bent voor hypnose, terwijl je al in hypnose zit. Tijd om uit je hypnose te komen. Het Hypnose Instituut Nederland helpt jou hier graag bij en met succes kunnen wij wel zeggen. Op basis van 197 ervaringen van anderen op de website Spingest, scoort het Hypnose Instituut Nederland gemiddeld een 9,2 en met Google reviews een 4,8 (o.b.v. 5)


Hypnose Mastery 2021 Gratis webinar

Wil jij de geheimen van het Hypnose Instituut ontdekken? Binnen deze GRATIS Hypnose mastery Masterclass deelt Edwin Selij de geheimen van hypnose. Daarnaast ontdek je de 12 stappen, die jouw leven kan veranderen. Zo ga je onder andere leren hoe je mensen kan hypnotiseren in 6 stappen en welke details belangrijk zijn voor het beste resultaat.

Om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, is hypnose de meest snelle manier. Zo komen er een aantal onderwerpen aanbod zoals; de ogen, sneaky suggesties, energie en intentie en nog veel meer.


Waar bestaat de Hooikoortssessie uit?

Wanneer je een product koopt, vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Zoals wij eerder hebben vermeld, gaat het bij de Hooikoortssessie niet om 1 op 1 coaching, maar om twee mp3 sessies.

Hooikoorts is niet alleen een fysiek probleem, maar ook een mentaal probleem. De meeste dingen doe je namelijk onbewust. Binnen deze sessies leer je onbewust opnieuw programmeren. Wij proberen in het kort uit te leggen wat je kunt verwachten van de Hooikoortssessies van het Hypnose Instituut Nederland.


Hooikoorts oplossen

Deze module bestaat uit 2 lessen, namelijk:

 1. Het Voortraject: Bij deze module vind je een mp3 bestand van 17.41 minuten. Daarnaast kun je een pdf downloaden, zodat je een inzichtelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten. Er worden diverse vragen gesteld, waar je zelf een antwoord op moet geven. Daarnaast moet je je doel bepalen.
 2. De Sessie: Het is belangrijk dat je eerst goed voorwerk doet, voordat je de sessie daadwerkelijk begint. Dit zal namelijk meer opleveren. De sessie bestaat uit een mp3 bestand van 10.48 minuten.
Hooikoortssessie review

Voor wie is de Hooikoortssessie geschikt?

Als je een product aanschaft, dan wil je ook zeker weten of het voor jou geschikt is. Wij hebben de hooikoortssessie helemaal gevolgd en hebben een aantal punten op een rijtje gezet, waarvan wij denken voor wie deze hooikoorts training geschikt is.

 • Als je last hebt van hooikoortsklachten en wilt hier blijvend vanaf komen.
 • Wanneer je open staat voor een hooikoorts behandeling door middel van hypnose
 • Als je een leefbaar leven wilt, waarin je alles kunt doen zonder de belemmeringen van hooikoorts
 • Wanneer je bereidt bent om te ontspannen door middel van een ontspanningsoefening

Wat vinden wij goed aan de Hooikoortssessie?

Nadat wij de complete Hooikoortssessie hebben doorlopen, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen.
In het begin waren wij er een eerlijk gezegd een klein beetje sceptisch over. Deze hooikoortssessies hebben echter het tegendeel bewezen. Wij hebben hier zeker baat bij gehad. Onze pluspunten sommen wij graag even op:

Het is een zeer waardevolle en korte training. Deze hooikoortssessies bevatten enorm veel informatie, die de rest van je leven beter kunnen maken.

Edwin Selij heeft een fijne en rustige stem om naar te luisteren. Dit is natuurlijk wel een pré als je in hypnose gaat. Hij begeleidt jou stap voor stap de sessie door.

✅. Door middel van een aantal technieken, kan jij je doelen makkelijker gaan halen. Bovendien zul je je uitdagingen oplossen door middel van hypnose.

Hypnose is een bewezen oplossing, die jou kan helpen zonder medicijnen of operaties. Inmiddels wordt hypnose in meer dan 70 ziekenhuizen in Nederland gebruikt. Hypnose heeft geen bijwerkingen. Zelfhypnose heeft bewezen dat je klachten van hooikoorts kunnen verdwijnen.

Als je bent genezen door middel van deze hooikoortssessie en het komt weer terug, dan kun je de mp3 altijd opnieuw herhalen. Waar en wanneer je wilt.

Het Hypnose instituut Nederland geeft een goede en duidelijke disclaimer op de website aan. In deze disclaimer zeggen ze: Resultaten kunnen variëren, het is geen vervanging voor therapie, bij twijfel niet doen.


Wat vinden wij minder goed aan de Hooikoortssessie?

Regelmatig komen wij ook nadelen aan een product tegen. Dit kan natuurlijk per persoon verschillend zijn. Bovendien hoeft een nadeel, niet echt een nadeel te zijn. Je had namelijk ook een verwachting kunnen hebben, die toch anders uitkomt. Daarom hebben wij onze minder goede punten voor jou op een rijtje gezet, die wij zijn tegen gekomen. In het geval van de hooikoortssessies zijn wij weinig minpunten tegen gekomen. Wel zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

Wanneer je een uitgebreide hooikoorts cursus verwacht, dan moeten wij jou teleurstellen. Totaal duren de 2 sessies ongeveer 30 minuten. Echter kun je de sessie meerdere keren herhalen, voor een beter resultaat.

❌ Het is belangrijk dat je er in gelooft om je hooikoorts probleem op te lossen. Je moet met volle concentratie en focus met deze sessie aan de slag gaan. Het kan zijn dat je het mp3 meerdere keren moet luisteren, maar de kans is groot dat je na 1 keer al bent genezen. Het voorwerk is daarbij wel super belangrijk.


Wat zijn de kosten van de Hooikoortssessie?

Om de Hooikoortssessie van Hypnose instituut Nederland te kopen, hoef je niet heel diep in je buidel te tasten. Voor slechts 27 euro kun jij van je hooikoorts af zijn. Geen medicijnen meer of operaties, maar alles met je mentale brein. Bovendien krijg je ook een cheatsheet, die je kunt downloaden als pdf. Dit voortraject is enorm belangrijk om goed uit te voeren, als je een goed resultaat wilt.

Niet goed? Geld terug!

Het doel van Hypnose instituut Nederland is dat ze iedereen graag willen helpen om van hun problemen af te komen. Er zijn bewezen resultaten. Daarom hanteren zij ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Jij hebt dus niets te verliezen en alles te winnen!

Hooikoorts tip cheatsheet hooikoortssessie

Hooikoortssessie ervaringen

Wij zijn op zoek gegaan naar de Hooikoortssessie ervaringen van het Hypnose Instituut Nederland. Helaas hebben wij deze via Google nog niet kunnen vinden. Wel komen wij hele positieve ervaringen tegen over andere producten van het Hypnose Instituut Nederland.

Verder zijn wij even dieper in de community gedoken en daarin lezen wij ook positieve verhalen. Zo heeft iemand bijvoorbeeld al jarenlang last van hooikoorts. Hij heeft de sessie gekocht en had direct geen last meer. ’s avonds kwam het wel weer een beetje terug, maar door middel van herhaling is het een heel stuk minder. Hij hoefde zelfs geen medicijnen meer te gebruiken.

Als je de Hooikoortssessie koopt, dan krijg je ook toegang tot deze community. Daarin kun je al je vragen stellen en is iedereen bereid om jou te helpen met jouw hooikoorts probleem. Het lukt bij veel mensen om hooikoorts op te lossen, zo niet dan kan je binnen 14 dagen je geld terug vragen.


Hypnose Instituut Nederland ervaringen

Het Hypnose Instituut Nederland heeft meerdere producten te koop. Daarom vinden wij het ook belangrijk om te kijken hoe dit scoort. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, zijn de resultaten uiterst positief.

Als je zoekt op ervaringen van het Hypnose Instituut Nederland, dan zie je dat ze op de website “Springest” een 9,2 scoren op basis van 197 ervaringen. Daarnaast scoren ze met de Google reviews een 4,8 (uit 5), op basis van 416 ervaringen. Dit zijn echt goede resultaten en mogen ze zeker trots op zijn. Wij hebben een aantal ervaringen voor je op een rijtje gezet. Wil jij meer ervaringen lezen? Klik hier!

Hypnose Instituut Nederland ervaringen

Eindoordeel van onze Hooikoortssessie Review

Inmiddels zijn wij alweer bijna aan het einde van onze Hooikoortssessie review gekomen. Wij zijn erg te spreken over deze korte, maar zeer waardevolle sessie. Wat wij enorm goed vinden aan het Hypnose instituut Nederland is dat ze een goede en duidelijke disclaimer op de website aangeven. In deze disclaimer zeggen ze:

 • Resultaten kunnen variëren
 • Het is geen vervanging voor therapie, bij twijfel niet doen.
 • De MP3 die jou in hypnose brengt is volledig veilig, mits je geen contraindicaties hebt. Geen idee wat dat is? Dan heb je dit waarschijnlijk niet.
 • Bij twijfel? Altijd even overleggen met je huisarts.

Zij willen graag iedereen helpen om van hun hooikoorts klachten af te komen. Daarom geven ze ook een garantie en is het resultaat blijvend. De stem die jou meeneemt in de oefening, vinden wij ontspannend. Je hoeft niet bang te zijn voor hypnose of dat je er niet meer uit komt. Hypnose wordt in Nederland tegenwoordig in meer dan 70 ziekenhuizen gebruikt. De garantie die het Hypnose instituut Nederland geeft, is zeker de moeite waard. Jij hebt niets te verliezen, maar alles te winnen!

Wij raden de hooikoortssessie van het Hypnose Instituut Nederland zeker aan. Wil jij ook van jouw hooikoorts af? Tijd voor actie!Hooikoortssessie

Wil jij van je hooikoorts af?

Blijvend resultaat, door middel van een ontspanningsoefening met een stem die jou begeleidt en meeneemt in de oefening.


Alternatieve producten van het Hypnose Instituut Nederland

 • Hypno Principles: 14 ONLIVE trainingsdagen om een erkende Hypnotherapie Practioner te worden. Daarnaast krijg je diverse extra gratis bonussen bij jouw aanmelding. Aan het eind van de opleiding kan je onder andere:
  – Mensen hypnotiseren
  – Zelf in hypnose gaan
  – Contact maken met jou onbewuste en dat van een ander
  – Meer zelfvertrouwen creëren
  – Minimaal 10 hypnose technieken
  Wil jij meer informatie lezen over deze hypnose opleiding? Klik hier voor meer informatie.
 • Gratis MP3 voor meer licht en liefde. Hoe je meer licht kan voelen en ervaren. Hierin ga je onder andere het volgende leren:
  – Hypnose MP3 voor meer licht en verbinding
  – Meer leven vanuit het licht, meer verbinding en meer rust
  – Gratis luisteren en leren.
  Wil jij deze gratis MP3 downloaden? Klik hier en start direct!

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Wat is hooikoorts en hoe kan je hooikoorts oplossen?

Hooikoorts is een vervelende allergie. Hooikoorts problemen kunnen jou belemmeren in het dagelijks leven. Door stuifmeel en pollen wordt hooikoorts veroorzaakt. Vaak krijg last van je luchtwegen, zoals niezen en hoesten of je wordt enorm benauwd. Ook kun je last krijgen van je ogen. Hooikoorts kun je oplossen door middel van medicijnen, maar ook kunnen wij de hooikoortssessie sterk aanraden. Hooikoorts is namelijk niet alleen iets fysieks, maar ook mentaal. Door middel van de Hypnose hooikoortssessies, kom je gegarandeerd van jouw hooikoortsproblemen af.

Waar bestaat de Hooikoortssessie van het Hypnose Instituut Nederland uit?

DeHooikoortssessie van het Hypnose Instituut Nederland bestaat uit 2 sessies. Ten eerste het voortraject en ten tweede de sessie, waarin je door middel van een MP3 in hypnose gaat. Het is een ontspanningsoefening, met begeleidende stem, die jou meeneemt in de oefening. Onbewust ga je opnieuw programmeren. Het resultaat is blijvend en je zult een stuk vrijer gaan leven

Wat kost de Hooikoortssessie van het Hypnose Instituut Nederland?

Voor slechts 27 euro kun jij al van je hooikoorts af zijn. Geen medicijnen meer of operaties, maar alles met je mentale brein. Daarnaast krijg je ook een cheatsheet, die je kunt downloaden als pdf. Dit voortraject is enorm belangrijk om goed uit te voeren, als je een goed resultaat wilt. Klik hier voor meer informatie en kom direct in actie!

Hooikoortssessie Hypnose Instituut Nederland

27 euro
4.9

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Zeer waardevolle sessie. Zeker de moeite waard om te proberen.
 • Edwin Selij is ervaren hypnotiseur en heeft een fijne stem om naar de luisteren.
 • Je leert een aantal technieken om van hooikoorts af te komen.
 • Waar en wanneer je wilt kun je deze sessie volgen.

Minpunten

 • Geen uitgebreide hooikoorts cursus, maar ze bieden wel garantie.
 • Belangrijk dat je je goed focust en concentreert tijdens de sessie. Daarnaast is het voortraject belangrijk om in kaart te brengen.

Plaats een reactie