Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review [Prana]

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Home » Reviews » Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review [Prana]

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie, is dit waar jij naar op zoek bent? Met deze cursus van Prana leer jij je hersenactiviteit in enkele minuten sturen voor ontspanning en activatie. Bovendien leer jij volledig fysiek en mentaal ontspannen. Daarnaast ga je leren hoe je dit binnen 2 minuten kunt automatiseren.

Ook wanneer je moe bent, maar eigenlijk je gedachten erbij moet houden, ga je leren hoe je je hersenactiviteit kunt verhogen. Als je bijvoorbeeld moet werken of autorijden, dan is het belangrijk dat je je hersenactiviteit leert activeren en verhogen.

Aangezien wij volledig toegang hebben gekregen tot deze training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie, delen wij onze ervaringen graag met jou. Ook zullen wij vertellen wat je van dit product kunt verwachten. Wil jij in een paar minuten tot diepe ontspanning komen of leren hoe je je hersenactiviteit activeert na een dip? Wij delen graag onze bevindingen met jouw in deze review over de Prana.be training Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie

Lees gerust onze uitgebreide hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review verder.

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review (Prana)

Binnen 2 minuten jouw hersenen ontspannen of activeren?

In deze thematraining leer je fysiek en mentaal ontspannen en hoe je dit binnen 2 minuten kan automatiseren. Klik op de onderstaande knop en train jouw hersenen!


Wie is Iris Willems?

Iris Willems is de oprichter van het Belgische bedrijf Prana.be. Dit bedrijf is sinds 1997 op de markt gebracht. Prana houdt zich bezig met de menselijke ontwikkeling. In 1993 studeerde zij af en leerde alles over de mogelijkheden van het brein. Haar studie heeft ze kunnen halveren met dubbel zoveel resultaten. Dit wilde zij natuurlijk aan iedereen leren.

Iris ontwikkelde een Selfcoaching traject. Samen met een groot team van Prana begeleiden ze anderen om hun brein beter te gebruiken met minder inspanningen en stress. Door middel van verschillende methodes leren ze hun angsten en twijfels aanpakken en onbewuste weerstanden. Uiteindelijk zorgt dit voor een blijvende gedragsverandering.

Zoals Iris Willems zelf zegt houdt ze ervan om met beide voeten op de grond te staan en te komen met concrete resultaten. Het begin van de ontwikkeling van de training Selfcoaching, combineerde zij met de geleerde methodes en inzichten uit de gedragspsychologie, cognitievepsychologie en leerpsychologie.

In het kort gezegd is Iris Willems psychologe, auteur, trainer, coach en bedrijfsleider. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft zij een enorme kennis opgebouwd van het menselijk brein. Zij biedt op dit moment 12 training aan om bijvoorbeeld meer rust en structuur in je hoofd en werk te creëren, het maximale uit je brein te halen of chronische stress te verminderen.

Prana cursussen

Wat is de training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie?

Wat is de training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie is een van de thematrainingen van Prana. Deze training kun je volledig online volgen op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. De training bestaat uit geschreven teksten, duidelijke video’s en je kunt ook mp3’s beluisteren of downloaden.

Binnen deze thematraining leer je zowel fysiek als mentaal volledig ontspannen. Bovendien ga je leren hoe je dit kan automatiseren, zodat je binnen 2 minuten ontspannen bent. De termen hoog alfa, laag alfa en thêta komen uitgebreid aan bod. Door middel van de termen begrijpen en toepassen, leer je het totale potentieel van je brein benutten.

Wanneer je beter wilt studeren en reproduceren, dan is dit een zeer geschikte training. je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie bestaat uit totaal 9 lessen. Wij zullen de training hieronder nog wat meer uitschreven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je de training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie wilt kopen.


Waar bestaat de cursus uit?

De Thematraining-Je hersenactiviteit leren sturen, bestaat totaal uit 9 lessen. Je leert hierin zowel fysiek als mentaal volledig te ontspannen. Daarnaast leer je hoe je dit kunt automatiseren, dat je in 2 minuten kunt ontspannen. Het is geschikt voor thuis en op het werk. Je leert het volgende bereiken:

 • Hoog alfa
 • Laag alfa
 • Thêta

Door middel van deze termen, leer je het potentieel van je brein beter te benutten. Tevens is deze training een zeer belangrijke basis, zodat je beter kunt studeren en reproduceren.

Prana gratis bonussen je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie

Voor je start

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie training begint met een woord vooraf. Hierin kun je onder andere lezen wat de stappen zijn, die je moet doorlopen. Zo wordt er bijvoorbeeld geadviseerd om eerst met de thema training “Hoe haal je het maximale uit je brein?” te starten. Deze training ontvang je gratis als je de training “Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie” koopt. Verder staat er duidelijk uitgelegd hoe je deze cursus kunt gebruiken.


Aan te leren methodes

Binnen deze les kun je een stukje tekst lezen over de basisprincipes, waarin je van start kunt gaan met de oefeningen om je hersenactiviteit te leren dalen. Ook zit er een korte video bij deze les, waarin Iris duidelijk de basisprincipes uitlegt. Alle methodes die aan bod komen, worden in de volgende lessen stap voor stap nog duidelijker uitgelegd.

je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie les 2

Stap 1: Methode van Jacobson

In deze les kun je content, 2 video’s en 4 oefeningen op mp3 vinden. De methode van Jacobson wordt stap voor stap uitgelegd. Er wordt ook aangeraden om met deze basisoefening te beginnen. Deze oefeningen worden de komende weken steeds meer ingekort, zodat je een steeds snellere methode traint om tot laag alf en thêta niveau kan dalen. De termen hoog, laag, thêta alfa en deltaduik worden stap voor stap duidelijk uitgelegd.

Wij hebben zelf mee gedaan aan de verschillende oefeningen. Dit zijn relatief simpele oefeningen. Je leert je spieren opspannen en ontspannen. Het viel ons op dat de dingen die Iris Willems vertelt, klopt met de oefeningen die wij uitvoeren. Het valt ons ook direct op dat zij enorm veel informatie weet over het menselijk brein. Wij zijn erg te spreken over de methode van Jacobson.

De volgende oefeningen kun je downloaden als mp3, namelijk de Jacobsen Powernap:

 • Alfa (23 minuten)
 • Thêta (23 minuten)
 • Kort alfa (16 minuten)
 • Kort thêta (16 minuten)

Stap 2: Methode van Schultz + 3 vingertechnieken

Binnen deze les wordt de methode van Schultz uitgebreid uitgelegd. Het opspannen en ontspannen van de spieren moet steeds eenvoudiger en korter worden. Binnen deze oefeningen van Schultz leer je onder andere metaal terugdenken aan gevoelens en het gevoel van ontspanning weer terug roepen. Je leert dalen naar alfa of thêta niveau.

Er worden 2 video’s getoond, waarin Iris duidelijk uitlegt wat de methode van Schultz inhoud. Ook leer je een 3-vingertechniek. Deze is enorm belangrijk om te gebruiken bij een spanning, die je voelt aankomen. Als je de oefeningen hebt uitgevoerd, dan moet je jezelf afvragen welk niveau je hebt bereikt. De to do’s worden duidelijk onder de video beschreven.

De volgende oefeningen kun je downloaden als mp3, namelijk Schultz:

 • Koppeling maken 3-vingertechniek-alfa (16 minuten)
 • Koppeling maken 3-vingertechniek-thêta (16 minuten)
 • Alfa (16 minuten)
 • Thêta (16 minuten)

Stap 3: Steeds sneller alfa & thêta bereiken via de Q.R.B. methode

Wanneer je de methode van Jacobson en Schultz hebt geleerd, is het tijd voor de Q.R.B. methode. Q.R.B. betekent: Quick Relaxed Brain. In plaats van 10 naar 1 tellen, wordt de nadruk gelegd op het tellen van 3 naar 1. Je leert onder andere een aantal basisprincipes van de Q.R.B. methode en waarom je de Q.R.B. methode het beste kunt toepassen.

Wat wij goed vinden aan deze les, is dat er een duidelijke opbouw in de video/oefening zit. Des te meer je oefent, des te beter en sneller je leert ontspannen of opspannen. Wij hebben weer enorm veel van deze oefeningen geleerd.

De volgende oefeningen kun je downloaden als mp3, namelijk de Q.R.B. powernap:

 • Alfa (23 minuten)
 • Thêta (14 minuten)
 • Kort thêta (14 minuten)

Stap 4: De buikademhaling

Inmiddels zijn we aangekomen bij stap 4, de buikademhaling. Deze methode is handig voor ontspanning in acute situaties. In de video ga je leren hoe je het beste een buikademhaling kunt oefenen en wanneer je de buikademhaling moet gebruiken. Ook wordt er ingegaan op de 2 soorten ademhalingen.

Bij deze les kun je geen mp3 downloaden of beluisteren, maar het bestaat uit een video van meer dan 12 minuten. Stap voor stap legt Iris de methode voor ontspanning uit.

Wij hebben geleerd van de duidelijke uitleg en plaatjes in de video’s. Zo vinden wij het bijvoorbeeld fijn dat wij alles hebben geleerd over het autonoom zenuwstelsel en het verschil tussen activeren en remmen. Daarnaast doet Iris het ook zelf voor, zodat dit nog duidelijker wordt. Wij vinden het zeker waard om deze video aandachtig te bekijken.

je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie les 2 les buikademhaling

Stap 5: QRB met ogen open & combinaties

Deze les staat in het teken van Quick Relaxed Brain methode met ogen open & combinaties. Dit is een eenvoudige en simpele manier, maar toch is het belangrijk dat je dit goed oefent. Het is belangrijk dat je deze les past gaat oefenen, als je de QRB methode goed begrijpt en kunt toepassen met de ogen dicht en als je laag in je alfa kunt komen.

Stap voor stap legt Iris goed uit hoe je Q.R.B. met ogen open & combinaties kunt toepassen. Wederom hebben wij weer veel geleerd van deze les.


Methodes om te dalen in hersenactiviteit-samenhang tussen methodes

Deze les bestaat uit een korte samenvatting van de technieken die je geleerd hebt. Wat is nu precies de samenhang tussen de methodes, waarin jouw hersenactiviteit kan dalen.

Ondanks dat deze les een herhaling is, is het wel fijn om dit nog een keer op een andere manier te horen. Wederom legt Iris het allemaal goed en duidelijk uit.


Je hersenactiviteit verhogen voor activatie en motivatie

De laatste les bestaat uit totaal 3 video’s en een mp3, die je kunt beluisteren. Er worden 3 methodes besproken waarin je leert om jehersenactiviteit te verhogen voor activatie en motivatie. De methodes die aan bod komen zijn:

 • De “Yes!” koppeling maken. Hier is ook een mp3 van: QRB + Yes koppeling maken – alfa (5 minuten)
 • Hoe en wanneer kan je de YES-koppeling gebruiken?
 • De Vuurademhaling

Stap voor stap leer je jehersenactiviteit verhogen voor activatie en motivatie. Yes is een belangrijk woordje, die vaak vergeten wordt. Door deze oefeningen uit te voeren, zul je meer activatie en motivatie in de hersenen creëren. Verder vinden wij het goed om te lezen wat de “to do’s” zijn. De Yes-techniek zorgt ervoor dat je enorm veel energie krijgt.


Welke Gratis Bonussen ontvang je bij de training?

Tijdelijk ontvang je een aantal gratis bonussen bij deze training, die wij graag met jou willen delen.

Praktische tips & veelgestelde vragen

Deze module bestaat uit totaal 7 modules en 15 lessen. Eigenlijk is het een korte rondleiding door de trainingen van Prana. Er zijn namelijk vele mogelijkheden die je kunt volgen. De volgende modules komen aan bod:

 • Rondleiding in Prana-flix
 • Net een training aangekocht? Hoe ga je te werk via PC?
 • Net een training aangekocht? Hoe ga je te werk via i-pad of smartphone?
 • Waarmee moet ik beginnen? Volg de Groei-WIJZER
 • Waarom kan ik niet alles raadplegen?
 • Hoe kan je zoeken op thema of woorden?
 • Wat is de selfcoaching groep-groep of community?

Alles wordt super duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Dit hebben wij bij andere grote trainingen nog niet eerder zo gezien.


Welke training heb jij nodig? Doe de test

Wanneer je deze module wilt volgen, dan kun je een online behoeften analyse invullen. Vervolgens ontvang je een volledig rapport, inclusief een advies van wat jij het beste kunt volgen. Daarnaast moet je ook bekijken in welke volgorde je de trainingen het beste kunt doorlopen.


Hoe haal je het maximale uit je brein?

Deze thematraining staat volop in het teken om het maximale uit je brein te halen. Zo leer je onder andere wat je moet doen met tijdsdruk en stress met je brein, het verband tussen stress en onze hersenfrequentie, hoe je je hersenactiviteit kan leren sturen om meer uit je brein te halen, waarom we continu in oude patronen vallen en hoe je dit kunt voorkomen.

Ook leer je het verschil tussen acute en chronische stress en het verschil tussen ontspannen en recupereren. Daarnaast leer je het effect hiervan. Kortom: als je klaar bent met jouw oude gewoontes en het maximale uit je brein wilt halen, dan is dit zeker een goede training voor jou.


Persoonlijke 1-op-1 adviesgesprekken

Wanneer jij Prana-flix premium lid bent, dan kun je elke 3 maanden gratis 1 adviesgesprek inplannen. Door middel van een e-mail, ontvang je toegang tot hun agenda en kun je een datum kiezen wat het beste bij jou past. Er staan 4 experts voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden en als je het fijn vindt, dan kan je ook een video gesprek aanvragen.


Podcast ‘De kracht van overtuigingen’

In deze podcast ontdek je de kracht van overtuigingen. Door middel van deze podcast is de kans groot dat je geïnspireerd wordt om jouw weerstanden, angsten en twijfels aan te pakken. Je leert om jouw gedachten te herprogrammeren. Wat wij goed vinden aan deze podcast is, dat er elke week een nieuwe bij komt. Deze podcast kun je luisteren via spotify of itunes.

Prana cursussen

Gratis e-book downloaden als pdf

Er zijn een aantal gratis e-books, die je kunt downloaden als pdf. Stuk voor stuk hebben ze een meerwaarde. Wij gaan 2 e-books wat verder uitlichten, namelijkHelp ik word geleefd enDe kracht van overtuigen. Deze boeken zijn een light-versie. Het e-book Help ik word geleefd kan je ook fysiek kopen.

E-book: Help ik word geleefd: concrete selfcoaching tools om je leven in handen te nemen (light versie)

Wil jij voorkomen dat je energie verliest of dat je in een burn-out belandt? Zorg dan dat je dit e-book gratis download als pdf. Je leert hierin onder andere:

Help ik word geleefd
 • De nummer 1 oorzaak van stress en energieverlies
 • Welk effect stress op je hersenen heeft?
 • Wanneer positieve stress, wordt opgezet in negatieve stress
 • Het belang van alfa, thêta en delta hersengolven
 • 4 concrete methode, waarmee je direct aan de slag kunt.


E-book én webinar: De kracht van overtuigen

Wil jij jouw weerstanden, angsten en twijfels omzetten naar actie en daadkracht? Dan raden wij het aan om het e-book:De kracht van overtuigen te downloaden als pdf. Bovendien kun je je aanmelden voor de gratis webinar. Dit is voor jou geschikt als jij:

De kracht van overtuigingen
 • Toe bent aan ontspanning, maar eigenlijk blijft doorwerken
 • Meer grenzen wilt trekken, maar er uiteindelijk aan weer aan toe geeft.
 • Twijfel of weerstand te groot is om bijvoorbeeld in een groep te spreken, webinar te geven of een podcast te starten
 • Jouw geschiedenis in je leven meerdere malen herhaalt.
 • Wilt groeien in je werk, maar eigenlijk moeizaam of niet vooruit komt.

Gratis Webinar & podcast van Prana

Er worden geregeld een aantal gratis webinars gegeven over verschillende thema’s. Als jij hierin geïnteresseerd bent, dan kun je je aanmelden via de onderstaande links.


Voor wie is de training geschikt?

Wanneer je meer te weten wilt komen over het menselijk brein, dan is deze training zeker geschikt voor jou. Iedereen verdient het wel om even rust in z’n hoofd te krijgen. Daarom is deze training ook zeker geschikt voor iedereen, die even mentaal tot rust wilt komen. Het doel van Prana is om de persoonlijke groei van mensen te verbeteren. Dit kan zowel voor thuis als op het werk gelden.

De Thematraining “Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie” is geschikt als jij:

 • Meer wilt genieten van ontspanning in je leven
 • Je eigen hersenactiviteit wilt sturen in de juiste richting
 • Binnen 2 minuten tot een volledige en mentale rust wilt komen
 • Lichamelijk wilt onspannen
 • In acute stress situaties, snel de zelfcontrole wilt terug krijgen
 • Je energie terug wilt activeren bij een dip
 • Jij meer wilt leren over je hersenfrequentie sturen naar alfa of thêta in functie van je doel

Na aankoop, kun je direct aan de slag. Alle oefeningen kun je namelijk doen met audio ondersteuning, waar en wanneer jij wilt. Als je 15 tot 20 minuten per dag hiermee aan de slag gaat, dan zal dit op de langere termijn zeker effect hebben. Het verschilt uiteraard per persoon hoelang het duurt voordat je effect gaat zien, maar gemiddeld zal dit tussen de 1 a 4 weken zijn.


Wat vinden wij goed aan deze training?

Nadat wij de complete training “Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie” hebben doorlopen, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Dit willen wij graag met jou delen. Wij hebben onze kennis namelijk enorm opgeschroefd. Bovendien hebben wij geleerd hoe je, door middel van verschillende methodes, je hersenactiviteit kan sturen voor ontspanning en activatie.

De training bevat enorm veel waardevolle informatie. Alles wordt van A tot Z uitgelegd en je kunt letterlijk meekijken over de schouder van Iris Willems. Stap voor stap legt zij alles uit, zodat je het beter begrijpt.

Iris Willems komt uit België en heeft dus een Belgisch accent. Ondanks dat, legt zij alles rustig en duidelijk verstaanbaar uit. Je kunt direct zien dat Iris een echte expert is op het gebied van het menselijk brein.

Deze training bestaat niet alleen uit content en video’s, maar je kunt ook de audiofragmenten downloaden als mp3. Elke les wordt verduidelijkt met content, video’s of de oefening die je moet uitvoeren.

Er worden verschillende methodes uitgelegd. Daarnaast krijg je diverse voorbeelden te zien en worden de oefeningen duidelijk uitgelegd. Door middel van deze oefeningen zijn wij ervan overtuigt dat je je hersenactiviteit beter kan sturen voor ontspanning en activatie.


Wat vinden wij minder goed aan deze training?

Regelmatig komen wij ook minder goede dingen aan een product tegen. Dit verschilt uiteraard per persoon. Er viel ons een aantal dingen op waar je rekening mee moet houden als je deze training voor je brein wilt volgen.

❌ Oefening baart kunst. Fietsen, zwemmen en andere dingen heb je ook niet in 1 dag geleerd. Daarom is het belangrijk dat je goed weet, dat je je brein niet in 1 dag kunt veranderen. Sterker nog, je valt vaak weer terug in oude gewoontes. Door middel van deze training, zul je sneller je doelen behalen.

❌. Je moet beschikken over een sterke discipline en doorzettingsvermogen. Je moet de training tenslotte zelf volgen. Uiteraard kan je ook 1-op-1 coaching en adviesgesprekken aanvragen, zodat je weet waar je moet beginnen. Wij raden dan het Prana-flix premium abonnement aan.


Wat zijn de kosten van de trainingje hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie?

Ben jij van plan om deze training te kopen? Dan is het ook wel handig als je weet wat je ervoor moet betalen. De kosten voor deze training bedragen eenmalig 138 euro. Bovendien ontvang je levenslang toegang tot deze training.

Wij vinden dit enorm handig, aangezien je regelmatig weer kan terugvallen in je oude gewoontes. Daarom kun je na verloop van tijd de training meerdere keren volgen. Je kunt er ook voor kiezen om in 12 maandtermijnen te betalen. Dan betaal 1 jaar lang, je 14 euro per maand.

Wanneer je niet tevreden bent over dit product, dan kun je binnen 14 dagen je investering terug vragen. Prana staat namelijk 100% garant voor de kwaliteit van hun trainingen.


Prana-Flix premium abonnement

Wil jij energie opbouwen, stress aanpakken, uit je comfortzone komen en beter communiceren? Wellicht is het Prana-Flix abonnement geschikt voor jou. Hierbij ontvang je namelijk alles wat je nodig hebt om je doelen beter te bereiken. Zo ontvang je onder andere:

 • 1-op-1 Persoonlijke adviesgesprekken
 • Stap voor stap 3 maanden begeleiding in een groep
 • Maandelijkse praktische workshops
 • Maandelijkse q&A sessies
 • Toegang tot de Selfcoaching groei-groep door expets en andere cursisten (24/7)
 • Offline live workshop (jaarlijks)
 • Chronologische opbouw van je eigen Selfcoaching Academy. Opgebouwd door middel van video trainingen. boeken, teksten, audio oefeningen en meer.

Door middel van het Prana-Flix kun je voorkomen om continu in je oude gedrag te vervallen. Het Prana-Flix abonnement is geschikt voor jou als je:

 • Stress en een burn-out wilt voorkomen of aanpakken
 • Wilt groeien, je grenzen wilt verleggen of misschien wel promotie wilt maken
 • Beter wilt leren communiceren en meer impact wilt creëren

Wil jij meer informatie lezen over het Prana-Flix abonnement en wat je hierbij allemaal nog meer ontvangt? Klik op de onderstaande knop en start direct jouw Prana-Flix abonnement vanaf 58 euro per maand als je kiest voor een jaar abonnement. Je kunt ook per kwartaal lid worden, dan betaal je 70 euro per kwartaal. Wil je toch liever per maand betalen? Dan bedragen de kosten 75 euro per maand.

Bij een maandbetaling zit geen adviesgesprek inbegrepen en bij een kwartaal en jaarbetaling krijgt je wel een gratis adviesgesprek per kwartaal.


Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie ervaringen

Wij weten uit ervaring dat je enorm veel aan deze training kunt hebben. Wij zijn op zoek gegaan naar de ervaringen van anderen. Op hun eigen website hebben ze meerdere video’s uitgelicht van gebruikerservaringen. Deze zijn zeer positief.

Ook lezen wij binnen de Prana community een aantal ervaringen van anderen. Zo delen zij bijvoorbeeld hun successen over de trainingen. “Ik heb enorm veel energie over na het volgen van deze training”, “fijn om zoveel positieve enthousiasme te lezen. Dit motiveert mij ook”. Aangezien Prana.be meerdere trainingen aanbied, hebben we gekeken naar de algemene ervaringen. Deze willen wij graag met jou delen.

Prana ervaringen

Eindoordeel van onze training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review

Inmiddels zijn we alweer bijna aan het einde van onze je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review gekomen. Wij hopen dat wij jou een beter beeld hebben gegeven over deze Prana thema training.

Wat wij enorm handig vinden aan deze training, is dat dit geschikt is voor zowel ontspanning als activatie van je hersenactiviteit. Zo leer je onder andere:

 • Diverse powernap methodes die steeds korten worden
 • Methodes om ontspanning en activatie toe te passen in enkele seconden
 • Diverse methodes voor diepe ontspanning, in 2 minuten
 • Methodes om je energie in enkele minuten te activeren

Wanneer je hiervan effect zal zien, verschilt natuurlijk per situatie. Er wordt gezegd dat je gemiddeld tussen de 1 á 4 weken duidelijk effect zult hebben. Wij hebben in elk geval ervaren dat we meer rust en zelfvertrouwen hebben gecreëerd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beter omgaan in stresssituaties en hebben wij meer energie.

Wij zijn ervan overtuigd dat de methodes, die Iris Willems uitlegt, je helpen bij het sturen van je hersenen naar ontspanning en activatie. Wij raden deze training dan ook zeker aan.

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review (Prana)

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie?

Wil jij je hersenen ontspannen bij stress en activeren bij weinig energie? Zowel fysiek als mentaal leer je hoe je dit binnen 2 minuten kan automatiseren. Klik op de onderstaande knop en train jouw hersenen!


De thema training je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie kopen?

Hoe geef je je hersenen rust? Wil jij actieve hersenen kalmeren? Wanneer jij wilt starten om je hersenen beter te ontspannen in stresssituaties? Of wil jij je hersenen sneller activeren? Dan raden we het zeker aan om de training van Prana te volgen. Deze training bevat namelijk een compleet en een gestructureerd stappenplan voor het activeren en ontspannen van je hersenen. Grijp je kans en ga direct aan de slag.


Alternatieve cursussen van Prana.be


Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Hoe lang duurt het voordat ik effect zie?

Het verschilt natuurlijk per persoon en situatie. Gemiddeld zul je tussen de 1 á 4 weken een verbetering zien. Je zult bijvoorbeeld merken dat je meer rust ervaart en dat je meer zelfcontrole krijgt. Wij hebben dit rond de 2 weken gemerkt. Wij hebben enorm veel energie gekregen en gaan met volle focus vooruit.

Wat kost de trainingje hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie?

Wanneer je deze training wilt kopen, dan kost het eenmalig 138 euro. Je kunt er ook voor kiezen om 1 jaar lang per maand te betalen. Je betaalt dan 14 euro per maand.Wanneer je niet tevreden bent over dit product, dan kun je binnen 14 dagen je investering terug vragen. Prana staat namelijk 100% garant voor de kwaliteit van hun trainingen.

Ik wil graag 1-op-1 coaching kan dat?

Jazeker! Wanneer je lid wordt van het Prana-Flix premium programma, dan heb je elke dag een coach bij de hand. Lees meer over het Prana-Flix premium abonnement en meld je direct aan!

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie

138 euro
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Waardevolle training. Alles wordt stap voor stap uitgelegd
 • Duidelijke video's, geschreven content en audio oefeningen
 • Diverse methodes en voorbeelden om je hersenen te ontspannen en activeren

Minpunten

 • Je moet beschikken over discipline en doorzettingsvermogen
 • Je moet blijven oefenen, anders kan je in je oude gewoontes vallen

Plaats een reactie