Happy Investors Mindset review – Online cursus beleggen

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Home » Reviews » Happy Investors Mindset review – Online cursus beleggen

Happy investors Mindset cursus

Happy Investors Mindset/Community, is hét platform voor succesvolle lange termijn beleggen & investeren naar financiële onafhankelijkheid. Wil jij investeren in beleggen, maar weet jij niet waar je moet beginnen?

In onze Happy Investors Mindset review, delen wij onze ervaringen met jou. Ook vertellen wij wat je kan verwachten van deze cursus over beleggen. Jorik Vermeulen is de eigenaar van de Happy Investors Mindset Cursus/Community. Hij garandeert jou 100% op leren, hoe je financieel onafhankelijk wordt. Zo leer je niet alleen de basis van beleggen, maar ook een succesvolle mindset en money mindset creëren.

Binnen de Happy Investors Mindset kun je een aantal beleggingscursussen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Financieel onafhankelijk, cursus winnen met beleggen en cursus succesvol ETF beleggen. Daarnaast ontvang je ook inzicht in Joriks beleggingsportefeuille en deelt hij maandelijks beleggingsrapporten met High Growth aandelen, met potentieel x3, x5, x10 rendement. Geen idee wat dit betekent? Je leert het allemaal stap voor stap in de cursussen van de Happy Investors Mindset.

Daarnaast is er ook een Happy Investors Community, waarin je al je vragen kwijt kunt. Ook kun je hierin leren van anderen en successen delen. Bovendien kun je 1 op 1 coaching krijgen met de beleggingsexpert Jorik Vermeulen.

Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Lees gerust onze Happy Investors Mindset review!

Wat kun je verwachten van deze Happy Investors Mindset review?

In onze Happy Investors review behandelen wij uitgebreid de cursus over beleggen.
Wat kun je allemaal verwachten van deze uitgebreide beleggingscursus?

 • Wie is Jorik Vermeulen?
 • Wat is de Happy Investors cursus?
 • Waar bestaat de Happy Investors cursus uit?
 • Wat vinden wij goed en minder goed?
 • Voor wie is deze online beleggingscursus geschikt?
 • Zijn er nog alternatieve cursussen over beleggen online te vinden?
 • Wat is de prijs van de Happy Investors cursus?
 • Welke bonussen ontvang je gratis bij deze cursus?
 • Eindoordeel van deze review + onze ervaringen
 • Veelgestelde vragen

Wie is Jorik Vermeulen?

Jorik Vermeulen Happy Investors Mindset

Jorik Vermeulen is de eigenaar van de Happy Investors Mindset cursus en community.
Op dit moment (februari 2021) is Jorik 28 jaar. Hij is opgegroeid in een ondernemend gezin.
Zijn vader is ook erg ondernemend. Verder heeft hij een opleiding tot commerciële economie en Strategie & organisatie op de universiteit van Antwerpen gedaan. Vervolgens heeft hij tot zijn 25ste gewerkt als projectleider, met een dikke netto winst. Het is allemaal niet vanzelf gedaan. Hij heeft er namelijk hard voor gestudeerd.

Ook was hij een eigen webshop opgestart en is zich meer gaan verdiepen in het verdien model affiliate marketing.
Inmiddels verdient hij maandelijks tussen de 1000 en 2500 euro per maand. Hij steekt hier echt heel veel uren in.

Samen met zijn vriendin Rosalie is hij in 2018 gaan samenwonen en toen is hij begonnen met zijn inkomen te verhogen.
Dit doet hij door middel van zijn geld wat hij verdient, te investeren. Binnen 3 jaar is hij van 20.000 naar 85.000 euro gegaan.
Als hij op deze manier van sparen door gaat, kan hij op zijn 35ste financieel onafhankelijk bereiken. Hij zal dan nog geen miljonair zijn, maar hij kan een goede balans vinden om financieel vrij te zijn.

Zijn visie op het leven is vrijheid en ontwikkeling.
Zijn persoonlijke doel is om jou te helpen om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

Wat is de Happy Investors Mindset cursus/community?

De Happy Investors Mindset bestaat uit:

 • Persoonlijke coaching & community: Je ontvangt onbeperkt coaching binnen de community, zodat je jouw doelen te kunnen bereiken. Denk aan de doelen zoals; succesvol worden, rijker worden en/of beleggen als gevorderde. Jorik heeft enorm veel ervaring met beleggen en zal rond 2025 financieel vrij zijn. Binnen de community kun je leren van anderen, al je vragen stellen en je successen delen. Daarnaast kun je ook een 1-op-1 coaching met Jorik Vermeulen aanvragen, zodat je echt kunt werken aan je dromen.
 • Uitgebreide cursussen: Je ontvangt direct toegang tot de online cursussen over beleggen. De cursus winnen met beleggen en cursus financieel onafhankelijk bestaat uit meer dan 70 uur aan cursusmateriaal, over hoe je financieel onafhankelijk wordt. Daarnaast vind je ook enorm veel bijlagen, die stuk voor stuk een enorme waarde hebben. Denk bijvoorbeeld aan diverse beleggingsrapporten en een inkomen portefeuille van Jorik. Deze bijlage kun je gebruiken ter inspiratie.
 • 100% Garantie op rijker worden: Door middel van Jorik zijn bewezen methode, garandeert hij jou 100% dat jij leert hoe je financieel onafhankelijk wordt. Dit betekent dan ook als het niet goed is, je je geld terug krijgt.
 • Meegroei garantie: Je ontvangt alle nieuwe cursussen en trainingen, zolang jij lid blijft. Dit betekent dat je altijd up-to-date blijft van de laatste nieuwtjes. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe beleggingsrapporten, vernieuwde content en onbeperkt toegang tot de Happy Investors community. Dus ook onbeperkte coaching!

Wij gaan de cursussen van de Happy Investors Community uitgebreid en stap voor stap met jou bespreken, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Waar bestaat de Happy Investors Mindset Cursus/Community uit?

De Happy Investors cursus bestaat uit:

 • Cursus Financieel Onafhankelijk
 • Cursus Winnen Met Beleggen
 • Beleggingsportefeuille ETF
 • Winstgevende Aandelen
 • Inkomen Portefeuille
 • High Growth Stocks
 • Beleggingsportefeuille Jorik.

Totaal kun je meer dan 70 lessen vinden, om te leren beleggen en investeren naar financiële onafhankelijkheid.
Wij zullen deze cursussen en modules uitgebreid met jou bespreken.

Happy Investors Mindset modules

Happy Investors Mindset Cursus 1: Financieel onafhankelijk

Deze cursus bestaat uit 3 modules, 17 lessen en 15 bijlagen. Zo ga je onder andere aan de slag met succes mindset en money mindset. Ook ontvang je in deze cursus extra tools en bonusmateriaal. Wij zullen de modules met jou bespreken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Het doel van deze training is om jou de juiste mindset te geven, zodat je financieel onafhankelijk kunt worden. Het begint bij een goede basis, namelijk mindset. Vervolgens kun je kiezen voor verschillende manieren om financieel onafhankelijkheid te bereiken. Denk vooral op de langere termijn.

De onderwerpen die in deze cursus aan bod komen zijn:

 • Succes mindset
 • Geld mindset
 • Tools & bonusmateriaal

Module 1: Succes Mindset

Wanneer je een eigen onderneming start, is het belangrijk dat je een goede mindset creëert. Binnen deze module ga je aan de slag met een succesvolle mindset, zodat je een gelukkiger leven kan leiden. Zo leer je onder andere prioriteiten en doelen stellen, zodat je alles kunt bereiken wat jij zelf wilt.

Jorik Vermeulen vertelt dat deze training de belangrijkste training is van de gehele cursus. Een tip die hij mee geeft is om de aantekeningen op te schrijven, die hij in deze cursus geeft. Focus is enorm belangrijk binnen deze training! Als jij even de focus niet hebt, zorg dan dat je de video pauzeert en later weer verder gaat.

Ook deelt Jorik in deze module de 6 stappen om financieel onafhankelijk te bereiken. Hij vertelt daarbij zijn persoonlijke ervaringen en zijn eigen verhaal. Wat betekent financiële onafhankelijkheid voor hem en hoe ziet het eruit. Ontdek hoe je meer jouw leven kunt verrijken en daardoor succesvoller kan worden.

Verder leer je je eigen doelen stellen en behalen in 7 stappen. Deze module bestaat uit meer dan 3 uur aan video materiaal en je kunt ook een bijlage downloaden als pdf, waarin de powerpoint staat. Hierin kun je gemakkelijk je aantekeningen op schrijven.
Tot slot kun je een werkboek downloaden, met daarin een roadmap om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 • Financiële Onafhankelijkheid Bereiken
 • Gelukkiger leven met meer voldoening
 • Doelen Stellen en Behalen Part 1
 • Doelen Stellen en Behalen Part 2
 • Werkboek Financiële Onafhankelijkheid

Module 2: Money Mindset

Deze module bestaat vooral uit geld mindset. Hoe denk jij over geld?

Het doel van deze training is om anders na te denken over geld. Zo moet je geld bijvoorbeeld niet zien als ruilmiddel, maar als werkmiddel. Geld moet voor jou gaan werken i.p.v. dat jij voor geld werkt. Hoe kun je het maximale uit geld halen?

Wanneer je deze module volgt, komen er 7 topics over geld aan bod. Denk aan geld &:

 • Waarde
 • Tijd
 • Geluk
 • Timing
 • Emoties
 • Locatie
 • Werken

Stap voor stap worden deze topics uitgebreid besproken. Daarbij geeft Jorik enorm veel voorbeelden, zodat je alles beter begrijpt.

Verder leer je de 5 basisprincipes over rijk worden. Waarom zou jij rijk willen worden? Jorik vertelt jou onder andere over in-en uitgaven, sparen, doelstellingen, hoe je rijker wordt en geld voor jou laten werken. Ook ga je leren hoe je op een structurele en slimme manier, geld kan besparen door middel van de juiste mindset. Vervolgens is het doel dat je een bepaalde manier van denken gaat creëren, zodat je structureel meer inkomen kan gaan genereren.

Verder geeft Jorik 5 cruciale tips voor rijk worden voor beginners. Denk aan de stappen zoals; visie & geloof, doelen stellen, denken in waarde toevoegen, vaste lasten en geld & werken. Bovendien geeft hij een uitgebreide uitleg inclusief voorbeelden. Ook daagt hij jou uit om over te gaan tot actie.

Deze module bestaat uit meer dan 5 uur aan video materiaal en je kunt ook een bijlage downloaden als pdf, waarin de powerpoint staat. Hierin kun je gemakkelijk je aantekeningen op schrijven.

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 • Geld Mindset
 • Rijk Worden Basisprincipes
 • Geld besparen
 • Structureel meer inkomen genereren
 • 5 Cruciale Tips voor Rijk Woorden
 • Rijk Worden in Loondienst
 • Waarom Beleggen in plaats van Sparen

Module 3: Tools & bonusmateriaal

Binnen deze module kun je verschillende documenten downloaden. Zo vind je onder andere het e-book: “Meer Geld Verdienen in Minder Tijd”. Dit e-book bestaat uit 97 bladzijdes, waarin je leest over de weg naar een leven met meer voldoening, meer geld en meer vrijheid om te doen wat je echt leuk vind.

Ook kun je de super handige rekentool downloaden, die je voor jezelf kan invullen. Daarbij is ook een video te zien, waarbij je stap voor stap uitleg krijgt over deze handige rekentool. Wij vinden dit echt een toegevoegde waarde van de cursus. Tot slot leer je hoe je een beleggingsportefeuille moet samenstellen. Stap voor stap laat Jorik zien hoe dit in z’n werk gaat.

De lessen die in deze module aan bod komen zijn:

 • E-boek: “Meer Geld Verdienen in Minder Tijd”
 • Rekentool Vermogen Berekenen
 • Uitleg Rekentool
 • Beleggingsportefeuille samenstellen

Happy Investors Mindset Cursus 2: Winnen Met Beleggen

Deze cursus bestaat uit 5 modules, 36 lessen en 28 bijlages. Het doel van deze cursus is om te winnen met beleggen tot aan gevorderd niveau. Nadat je de basis onder de knie hebt, ga je ontdekken hoe je kan winnen met beleggen. Zo leer je onder andere begrijpen hoe je het beste kunt investeren in ETF’s, vastgoed etc. Ook ga je aan de slag met verschillende belegging strategieën.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Basis tot succesvol beleggen
 • Winnen met beleggen (1/2)
 • Winnen met beleggen (2/2)
 • Gevorderd beleggen (1/2)
 • Gevorderd beleggen (2/2)
cursus winnen met beleggen

Module 3: Basis tot succesvol beleggen

Deze module bestaat uit totaal 10 lessen. Waarom wil je eigenlijk beleggen? Is dit wel de manier op rijk te worden? Je leert onder andere het verschil tussen beleggen en sparen, waarom te veel spaargeld ongunstig is, de voor- en nadelen van beleggen, hoe veilig beleggen met laag risico, beleggingsportefeuille opbouwen en alternatieven voor beleggen of sparen.

Essentieel voor de juiste mindset & visie, is het begrijpen van “Waarom”. Waarom moet je beleggen en waarom moet je geld voor jou laten werken? Hoe kun je ervoor zorgen dat je dit op een succesvolle manier kunt bereiken?

Beleggen moet je echt zien op de langere termijn. Het is daarbij natuurlijk wel handig om te weten wat je eindbestemming is. Bovendien is het belangrijk dat je weet waar je moet beginnen met beleggen. Jorik legt dit in deze module haarfijn uit. Daarnaast geeft hij diverse tips en voorbeelden, die het plaatje compleet maken. Zo leer je bijvoorbeeld wat rendement is en wat de risico’s hiervan zijn.

Ook ga je aan de slag met de tool om je vermogen te berekenen. Deze tool wordt ook uitgebreid behandeld in de cursus Financieel onafhankelijkheid. Wij vinden dit een zeer toegevoegde waarde van de cursus en daarom ook slim dat deze opnieuw wordt aangeboden.

De onderwerpen die aan bod komen in deze module zijn:

 • Waarom beleggen
 • Beginnen met beleggen
 • begin op het juiste beleggingsplatform
 • Rendement & Risico
 • Rijk worden met beleggen
 • Hoeveel maandelijks beleggen
 • Tool vermogen berekenen
 • Uitleg tool vermogen berekenen
 • How to aandelen kopen en verkopen
 • How to ETF kopen en verkopen

Module 4: Winnen met beleggen (1/2)

Deze module bestaat uit totaal 8 lessen. Als je de basis onder de knie hebt, dan is het tijd voor de volgende stap. Namelijk winnen met beleggen. Zo leer je in deze module onder andere begrijpen hoe je het beste kunt investeren in ETF’s, dividend, vestgoed etc. voor een duurzaam hoog rendement.

Wat wij goed vinden aan deze module is dat de risico’s van beleggen, uitgebreid worden behandeld. Het is daarom van groot belang dat je bewust wordt van de risico’s. Kies bijvoorbeeld ten allen tijden voor de lange termijn strategie en verhoog je winstkans, door het risico te verkleinen met alsnog een goed rendement.

Verder krijg je een trainingsvideo te zien over hoe je passief kunt beleggen in ETF’s. Dit is wel een herhalingsvideo van de cursus beginnen met beleggen, maar de kracht zit hem in herhaling. Ook leer je de vlakuilen bij beleggen. Doordat je de valkuilen leert begrijpen, kan je deze fouten voorkomen.

Tot slot leer je in deze module nog de basis over het beleggen in vastgoed. Er komen daarbij verschillende onderwerpen aanbod. Daarnaast leer je ook investeren in vastgoed, met maar weinig geld. Doordat je de powerpoint per les kunt printen, kun je voor jezelf alle aantekening duidelijk opschrijven en nalezen. Bovendien is de kans dan groot dat je direct actie onderneemt.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Risico bewustwording
 • Beleggen in ETF’s
 • Dividend Beleggen
 • Valkuilen bij beleggen (1/2)
 • Valkuilen bij beleggen (2/2)
 • Beleggen in vastgoed
 • Investeren in vastgoed met weinig geld
 • Beleggen in REIT’s

Module 5: Winnen met beleggen (2/2)

Binnen deze module ga je aan de slag winnen met beleggen. Zo ga je onder andere leren hoe je kunt beleggen met weinig risico.
Ook krijg je diverse tips en tricks over hoe je kunt beleggen met weinig risico. Denk bijvoorbeeld aan beleggen in vastgoed, ETF’s, indexfondsen, obligaties, het bedrijf waarvoor je werkt, laten beleggen en de beleggingsportefeuille. Er is altijd risico met beleggen, maar je kunt dit wel beperken.

Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Jorik geeft enorm veel goede tips en voorbeelden. Zo kun je er voor kiezen om periodiek of maandelijks te beleggen in ETF’s. Dit is een slimme beleggingsstrategie.

Verder komt Divident beleggen aan bod in deze module. Je leert verschillende strategieën voor divident beleggen. Door middel van deze training kan je de strategieën toepassen, om succesvol te beleggen. Ook legt Jorik stap voor stap uit hoe je als jongeren kan beginnen met beleggen. Deze training is vooral bedoelt voor jongeren tot 30 jaar. Daarnaast kan je als ouder zijnde ook beleggen voor je kind(eren). Hoe dit allemaal in z’n werk gaat leer je in deze module.

Tot slot leer je een beleggingsportefeuille samenstellen, door middel van een handig tool. Dit heeft zeker een toegevoegde waarde.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Beleggen met weinig risico
 • Periodiek beleggen in EFT’s
 • Dividend beleggen strategieën
 • Beleggen voor jongeren (>45 j)
 • Beleggen voor kind(eren)
 • Beleggingsportefeuille samenstellen
 • Tool beleggingsportefeuille samenstellen
 • Uitleg tool beleggingsportefeuille samenstellen

Module 6: Gevorderd beleggen (1/2)

Binnen deze module ga je aan de slag om gevorderd te beleggen. Zo leer je onder andere over opportuniteitskost & investeringskeuzes. Jorik legt duidelijk uit wat dit betekent. Daarnaast geeft hij ook verschillende voorbeelden, die je mogelijk wel herkend. Uiteindelijk leer je wat het effect hiervan is op jouw beleggingsresultaten.

Verder ga je leren over beleggen in groeisectoren en groeiaandelen. Daarbij worden ook diverse voorbeelden en tips aangekaart.
Als je gaat beleggen in groeisectoren, dan zul je een hogere kans hebben op een positief rendement.

Wat wij goed vinden aan deze module is dat Jorik naast de enorme voordelen, ook de (hoge) risico’s bespreekt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Opportuniteitskost & investeringskeuzes
 • Beleggen in groeisectoren
 • Beleggen in groeiaandelen
 • Gevorderd aandelen kopen en verkopen

Module 7: Gevorderd beleggen (2/2)

Deze module sluit aan op de vorige module en gaat ook over gevorderd beleggen. Diverse informatie over beleggen in aandelen en beleggen in vastgoed, kun je deze module lezen. Je kunt verschillende bijlagen downloaden als pdf. Zo kun je meer te weten komen over de basisintroductie tot financiële analyse. Daarnaast kun je een pdf downloaden, waarin je cruciale onderzoeksvragen voor succes kunt lezen. Dit is een mooie toevoeging.

Verder kan je ook diverse checklists over vastgoed downloaden. Denk bijvoorbeeld aan cashflow analyse, onderzoek & verborgen kosten en concurentiele marktanalyse.

De volgende bijlage kun je downloaden:

Aandelen:

 • Financiële Analyse
 • Cruciale onderzoeksvragen voor succes

Vastgoed:

 • Kopen checklist
 • Cashflow analyze
 • Checklist onderzoek & verborgen kosten
 • Concurrentiele marktanalyse

Beleggingsportefeuilles ETF

Dit hoofdstuk bestaat vooral uit tekst. Je vindt onder andere kant-en klare beleggingsportefeuilles, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Het doel hiervan is: jou direct en snel een overzicht te laten zien van een lager, neutraal of hoger risico. Deze investeringen zijn vooral gericht op obligaties ETF, aandelen ETFs, REITS ETFs en niet beursgenoteerde vastgoedfondsen.

Je kunt zelf bepalen welke beleggingen je overneemt. Of je nu meer of minder risico wilt nemen. Daarnaast krijg je ook diverse voorbeelden te zien van beleggingsportefeuilles. Het doel hiervan is dat je zelf kunt kijken wat het effect is van de verschillende investeringen.

De tekst documenten die je kunt downloaden als pdf, bestaan uit:

 • Beleggingsportefeuilles ETFs & vastgoed
 • Beleggingsportefeuilles voorbeelden

Winstgevende Aandelen

Wederom bestaat dit onderdeel uit alleen maar tekst. Je vind verschillende beleggingsrapporten, die winstgevend zijn.
Via deze manier kun je ontdekken wat de winstgevende aandelen zijn op de lage termijn, die een duurzaam rendement kunnen geven.
Wat goed is om te weten, is dat dit continu wordt voorzien van nieuw materiaal.

 • Happy Investors richtlijnen voor beleggen
 • 2020: groeiaandelen van augustus, september, oktober, december
 • Rapport groeiaandelen januari 2021
 • Winstgevend aandeel maart 2021
 • Winstgevend aandeel april 2020 (deel 1 en deel2)

Inkomen portefeuille

Dit onderdeel bevat 2 lessen, die je ook alleen kunt lezen. Zo kun je de richtlijnen voor beleggen van Happy Investors Mindset lezen en de portefeuille van het inkomen bekijken.

 • Happy investors richtlijn voor beleggen
 • Inkomen portefeuille

Welke bonussen ontvang je gratis bij deze cursus over beleggen?

Als je kiest voor winstgevende groei (basis), dan krijg je:

 • 1 Jaar lang onbeperkt toegang en meegroeigarantie
 • Persoonlijke coaching voor betere financiële keuzes
 • Toegang tot de community
 • Nieuwe uitbreidingen van de meegroeigarantie
 • Financieel onafhankelijk (cursus)
 • Winnen met beleggen (cursus)
 • Succesvol ETF beleggen (cursus)

Als je kiest voor duurzame groei, dan krijg je deze extra’s erbij:

 • Maandelijks een call van winstgevende aandelen met potentie om x2 of x3 te gaan
 • 50+ high devident stocks, inkomen portefeuille

Als je kiest voor exclusieve groei, dan krijg je deze bonussen er ook nog bij:

 • Maandelijks High Growth Stocks met potentieel x3, x5 en x10 rendement
 • Commodities research 30+ beleggen.

Wat vinden wij goed aan de Happy Investors Mindset cursus?

✅ Jorik legt duidelijk de voordelen uit waarom je financiële onafhankelijkheid moet creëren. Denk bijvoorbeeld aan nooit meer financiële stress en vrijheid in het investeren wat je leuk vind.

✅ Jorik zet jou regelmatig aan tot actie. Zo vraagt hij onder andere om jouw grootste doel in de community te delen, zodat anderen hier eventueel mee kunnen helpen. Ook moet je elke stap in de training goed doorlopen om de juiste doelen te kunnen behalen. Zo krijg je een verantwoording.

✅ Jorik is heel open en transparant. Hij staat open voor vragen. Zijn doel is om jou op weg te helpen om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Ondanks dat hij nog relatief jong is, heeft hij al enorm veel ervaring.

✅ De video’s zijn zeer uitgebreid en zijn allemaal voorzien van enorm veel waarde. Daarnaast geeft Jorik diverse tips en voorbeelden, die jou naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat vinden wij minder goed aan de Happy Investors Mindset cursus?

Naast de punten die wij heel goed vinden van een product, kijken wij ook altijd naar de punten die wij minder goed vinden. In het geval van de Happy Investors Mindset cursus, zijn wij geen minder goede punten tegen gekomen. Wel zijn er dingen, waarop je moet letten als je aan de slag wilt gaan.

❌ Je moet beschikken over een ijzersterke discipline en consistentie, om te werken aan jouw eigen visie. Uiteraard kun je dit leren door de juiste mindset te creëren. Dit wordt enorm goed uitgelegd binnen de Happy Investors Mindset cursus.

❌ De video’s zijn enorm uitgebreid. Persoonlijk vinden wij dit niet langdradig omdat alles stap voor stap wordt uitgelegd, maar het kan zijn dat je video’s van meer dan 1 uur te lang vind om te kijken. Het is dan ook echt belangrijk dat je goed je focus blijft houden om het maximale eruit te halen.

Voor wie is deze online beleggingscursus geschikt?

De Happy Investors Mindset cursus is geschikt voor heel veel mensen. Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet, die bekend staan als je deze cursus wilt volgen. Wanneer jij jezelf hierin herkend, dan is deze beleggingscursus voor geschikt voor jou.

 • Als jij niet langer afhankelijk wilt zijn van geld en hierdoor je leven laat beheersen
 • Wanneer je geld als middel wilt gebruiken om voor jou te laten werken, niet dat jij voor geld werkt.
 • Als jij meer wilt leren over beleggen, maar ook voor de gevorderden (ETF’s, vastgoed, beleggingsportefeuille)
 • Wanneer je meer wilt leren over hoe je systematisch je vermogen kan opbouwen, dankzij een optimale rendement-risico verhouding bij beleggen.
 • Als jij geen 9-5 baan wilt hebben, maar vrij wilt zijn in je doen en laten.
 • Wanneer je een succesvolle mindset wilt creëren voor lange termijn en duurzame vooruitgang, inclusief financiële onafhankelijkheid
 • Als je meer comfort, plezier en zekerheid uit het leven wilt halen
 • Gemiddeld zullen de manden tussen de 18-45 jaar het meeste uit de cursussen halen.

Als jij niet beschikt over de juiste focus, dan kun je beter niet beginnen aan deze beleggingscursus. Het is namelijk enorm belangrijk dat je er echt voor gaat. Jouw mindset moet enorm krachtig zijn. Gelukkig vind je een hele cursus over mindset binnen de Happy Investors cursus. Als jij dus de juiste focus kunt behouden, dan kun je deze cursus ook succesvol afronden.

Ook als jij denkt snel financieel onafhankelijkheid te worden, dan heb je het bij het verkeerde eind. Je moet dit echt zien op de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan 10 jaar. Als je het echt wilt, dan is de kans groot dat je financiële onafhankelijkheid gaat bereiken.

Wat is de prijs van de Happy Investors Mindset Cursus/Community?

Als je de Happy Investors Mindset Cursus/community wilt kopen, dan kun je kiezen uit 3 verschillende abonnementen.

 • Winstgevende Groei: 399 euro per jaar
 • Duurzame Groei: 499 euro per jaar
 • Exclusieve Groei: 799 euro per jaar.

Dit kan voor sommige mensen een enorme investering zijn, maar onthoud dat een investering in jezelf enorm veel waarde oplevert.

Bovendien geeft Jorik Vermeulen jou 100% garantie, dat jij leert hoe je financieel onafhankelijke wordt, door middel van succesvol lange termijn beleggen. Ook geeft hij nog een niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als de cursus niet bevalt, je jouw geld binnen 14 dagen kunt terug vragen. Hiermee loop je geen enkel risico en kun je het abonnement “gratis” uitproberen.

Onze tip: Probeer het gewoon uit, dan weet je of het bij je past! Ook kun je de gratis cursus Beginnen met Beleggen volgen.

Happy Investors Mindset kopen prijzen

Happy Investors Mindset ervaringen van anderen

Wij zijn even opzoek gegaan naar de ervaringen van anderen, over deze zeer uitgebreide beleggingscursus.
Op Google reviews scoort de Happy Investors Mindset 5 sterren. Mensen zijn zeer tevreden.
Als je wilt leren investeren in beleggen, dan ben je bij Jorik aan het juiste adres.

Happy Investors Mindset reviews

Eindoordeel van de Happy Investors Mindset review + onze ervaringen

Inmiddels zijn we bijna aan het eind gekomen van onze Happy Investors Mindset review. Wij hopen dat wij jou een beter beeld hebben gegeven over deze beleggingscursus. Wil jij leren investeren in beleggen en door middel van beleggen een financiële onafhankelijkheid creëren? Dan is de Happy Investors Mindset de geschikte kandidaat voor jou!

Wanneer je wilt beleggen, is het echt belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw basis solide is. Het zou zonde zijn om veel geld te verliezen, terwijl je niet weet hoe de basis in elkaar zit. Beleggen brengt namelijk risico’s mee. Deze risico’s kun je zeker beperken door middel van het leren van de juiste kennis. Jorik Vermeulen is geen financieel adviseur. Hij deelt graag zijn beleggingservaringen met jou.

Als jij gemotiveerd bent om financiële onafhankelijkheid te bereiken, dan is deze cursus en community zeker geschikt voor jou.
Wij zijn echt zeer tevreden over de kwaliteit die Jorik in de Happy Investors heeft gestopt. De video’s zijn behoorlijk uitgebreid en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Wij weten zeker dat je heel veel kan leren, als je dit ook echt wilt.

Een investering voor jezelf, is een investering voor de toekomst! Wij raden de Happy Investors Mindset Cursus/Community zeker aan.

Happy investors Mindset cursus

Happy Investors Mindset/Community

Ben jij geïnteresseerd in succesvol lange termijn beleggen en wil jij financiële onafhankelijkheid bereiken?

Gratis Beleggen e-books downloaden

Er zijn een aantal gratis e-boeken, die je kunt downloaden als pdf. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Doe hier vooral je voordeel mee.

 • E-boek: Financieel Onafhankelijk worden
 • E-boek: ETF Starterskit voor succesvol begin
 • Aandelen Checklist voor +300% rendement aandelen
 • Basistraining ‘beginnen met beleggen’
 • Rekentool ‘vermogen berekenen’
 • E-boek ‘Meer geld in minder tijd verdienen’


Zijn er nog alternatieve cursussen over beleggen online te vinden?

Er zijn ook nog een aantal andere alternatieve cursussen over beleggen. Wij hebben een aantal reviews geschreven over verschillende cursussen over beleggen. Elke cursus heeft z’n eigen waarde en positieve punten, daarom hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet.

 • Trading Navigator Methode van Harm van Wijk: Binnen deze cursus leer je alles over aandelen en opties. De cursus bestaat uit een 6weekse programma, waarin je stap voor stap leert om succesvol te beleggen. Wil je meer weten?
  Lees onze Trading Navigator Methode Review of volg de Gratis Webinar.
 • X10 Met Crypto Programma: Binnen dit programma ga je aan de slag met beleggen in crypto’s. Het doel is om binnen 1 jaar, jouw belegging x10 te laten gaan. Dit is een bewezen methode. Bovendien krijg je koop- en verkoopsignalen. Wil je meer weten? Lees onze X10 Met Crypto Programma review of volg de Gratis Webinar.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Happy Investors Mindset training geschikt?

Als jij gemotiveerd bent om financiële onafhankelijkheid te bereiken, dan is deze cursus geschikt voor jou. Gemiddeld zal je het meeste uit de training halen als je tussen de 18 en 45 jaar bent. Daarnaast moet je denken in de lange termijn (5 tot 15 jaar). Deze zeer uitgebreide beleggingscursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Lees in onze Happy Investors Mindset review voor wie deze training nog meer geschikt is.

Hoeveel tijd kost het om de gehele cursus te doorlopen?

De Happy Investors Mindset is enorm uitgebreid. De meeste video’s duren gemiddeld een uur. Het voordeel hiervan is dat je de cursussen op je eigen tempo kunt volgen. Zorg wel dat je volledige focus hebt, als je gaat beginnen. Wanneer de basis is gelegd, is het tijd om een beleggingsportefeuille op te bouwen. Hier zal je gemiddeld zo’n 30 min. per maand mee bezig zijn. Mocht je meer begeleiding nodig hebben, dan staat Jorik Vermeulen voor jou klaar.

Waar kan je de Happy Investors Mindset kopen?

Via deze link kun je de cursus over beleggen kopen. Als de cursus niet bevalt, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Hier zit dus geen enkel risico aan vast. Onze tip: Probeer het uit en kijk of het bij jou past.

DDreviews

Happy Investors Mindset

Vanaf 399 euro
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Duidelijke uitleg met veel voorbeelden en tips
 • Jorik Vermeulen is open en transparant. zijn doel is jouw helpen financiële onafhankelijkheid bereiken
 • Zeer uitgebreide video's, maar niet langdradig.
 • Goede actiepunten om mee aan de slag te gaan

Minpunten

 • Je moet beschikken over discipline en consistentie. De juiste mindset kun je leren.
 • Zorg dat je gefocust blijft bij de lange video's.

Plaats een reactie