DC Academy Vip Discord Review – Ferrah Simsek – Onze Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Home » Reviews » DC Academy Vip Discord Review – Ferrah Simsek – Onze Ervaringen

DC Academy Vip Discord, dé plek om alles te leren over Cryptotrading & Cryptocurrency. Wil jij meer leren over de cryptovaluta?
Dan ben je met de DC Academy aan het juiste adres. Zij brengen jou namelijk naar een hoger niveau binnen de cryptowereld.

Zo ga je onder andere succesvol leren traden van mede community leden en kun je je ervaringen delen binnen de DC Community. Ook krijg je toegang tot de exclusieve Discord, waarin je samen bent met gelijkgestemden. Diverse crypto experts kunnen jou voorzien van de beste hulp en juiste informatie. Daarnaast ontvang je dagelijks updates over de crypto markt en kun je gratis deelnemen aan diverse crypto seminars.

Binnen de VIP Digital Currency Community ontdek je hidden gems, nog voordat anderen dat doen. Bovendien leer je diverse risico’s herkennen en kun je voorkomen dat je geld gaat verliezen. Je krijgt diverse koop-en verkoop signalen. Ook kun je toegang krijgen tot diverse private sales. Het voordeel hiervan is dat je diverse cryptomunten goedkoper kunt kopen, voordat ze op de markt komen.

Wij zijn zelf lid geworden van de DC Academy Vip Discord en delen graag onze ervaringen met jou.
Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Lees onze DC Academy Vip Discord Review!

Wie is Ferrah Simsek

ferrah Simsek

Wij hebben Ferrah Simsek leren kennen via Instagram. Wij merkte al heel snel dat ze enorm veel kennis heeft van crypto. Daarnaast is zij al enkele jaren zeer actief binnen de financiële sector. Daarnaast is zij eigenaar van verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan de DC Academy. Ferrah heeft tevens een reputatie opgebouwd als de beste vastgoed professional van Dubai, Turkije en Nederland.

Zij is een consulent en specialist in de onroerendgoedsector. Zij geeft namelijk mensen advies over onroerend goed. Ook helpt ze haar klanten bij het zien van hun toekomst en het vinden van luxe eigendom, dat bij hun toekomst past. Haar doel is om anderen te helpen en haar passie te delen, zodat anderen hun dromen kunnen waarmaken. Daarnaast inspireert ze ook heel veel andere makelaars.

Sinds 2017 houdt Ferrah zich bezig met cryptocurrencies. Ook dit gaat met veel succes. Ze heeft namelijk binnen een paar jaar een crypto reputatie opgebouwd, als professional cryptoexpert. Zo heeft zij in 2021 zelfs, van de Gossip Media Group uit Turkije, een award gewonnen voor the Best Stock Change Expert Of The Year! Dit is natuurlijk niet niks.

Er zijn maar enkele vrouwen, die in crypto investeren. Ferrah bewijst dat dit ook zeker voor vrouwen is weg gelegd.
Wij hebben ervaren dat Ferrah Simsek open en transparant is. Wij hebben regelmatig contact met haar gehad.
Mocht je een vraag hebben, dan helpt zij jou met alle liefde verder!

Wat is de DC Academy?

DC Academy staat voor Digital Currency Academy. De DC Academy is dé plek, waar jij alles leert over trading & cryptocurrency. Het doel van DC Academy is om jou naar het volgende niveau te tillen. Zo ga je onder andere alle ins en outs van crypto trading ontdekken, de juiste strategie en mindset ontwikkelen, zodat jouw geld digitaal kan rollen.

Er zijn verschillende crypto experts binnen de DC Academy actief. Door middel van hun kennis en ervaringen, zal jouw crypto kennis dan ook zeker vergroot worden. Het is nog niet te laat om je te verdiepen in de crypto wereld. Sterker nog iedereen kan leren traden en veel geld verdienen met crypto’s, maar het is wel belangrijk dat je beschikt over de juiste basiskennis.

Binnen de DC Academy helpen ze jou om de cryptomarkt beter te begrijpen. Daarnaast leer je hoe je moet investeren en hoe je jouw portefeuille veilig kan beheren. Binnen 1 dag na de lancering van de DC Academy hadden ze al meer dan 2964 registraties.

Bekijk hieronder het promotiefilmpje van de DC Academy.


Waar bestaat de DC Academy Vip Discord uit?

De Vip Discord van de DC Academy is uitgebreider dan de gratis versie. Binnen deze Discord vind je een aantal verschillende kanalen.
Het is belangrijk dat je je aan deze regels houdt. Ook moet je eerst de voorwaarden accepteren, voordat je daadwerkelijk toegang krijgt tot de rest van de kanalen. Dit wordt allemaal prima uitgelegd. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact op nemen met Ferrah of de andere crypto experts binnen de community.

Verder staat er duidelijk beschreven waar je als VIP member gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp van crypto experts, gratis deelname aan seminars etc. Daarnaast kun je 1-op-1 coaching aanvragen. De kanalen die je binnen de DC Academy Vip Discord kan vinden, hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

# Rules & Info

 • Algemene-info
 • Huisregels
 • Usefull-links

# VIP

 • Info
 • Review
 • Meldingen

# Discussion

 • General
 • Trading-chat
 • Off-topic
 • Meme
 • Post-your-profits

# Analysts zone

 • Trading-signals
 • Altcoin-longterm
 • Altcoin-update
 • BTC-eth-update
 • Market-update
 • Fundament-analysis
 • Chart verzoeken

# Cryptomarket

 • News-bot
 • Geselecteerd-nieuws
 • Markt-ontwikkeling
 • Interessante-projecten
 • Coin-listing-alert

# Knowledge

 • Staking
 • Mindset
 • Risico-management
 • Beveiliging
 • Trips-and-tricks
 • Golden-nuggets
 • Vraag en antwoord
 • Video’s

# Extra

 • Chart-aanvraag-formulier
 • DC-events
 • Livestream
 • Ontmoet-de-experts
DC Academy VIP Discord Community crypto

De Crypto experts van de DC Academy

Ferrah Simsek is de eigenaar de de DC Academy en wordt bijgestaan door meerdere experts. Wie zijn deze crypto experts waar je hulp aan kunt vragen eigenlijk? Wij zullen ze even aan je voorstellen:

Faissal

faissal

Faissal is de jongste crypto expert binnen de DC Academy. In 2003 is Faissal geboren. Op dit moment van schrijven is hij dus nog maar 18 jaar. Al enkele jaren is hij betrokken bij crypto en forex. Hij heeft namelijk al meer dan 3,5 jaar ervaring binnen de Crypto wereld. Hij heeft veel kennis en ervaringen opgedaan over Technische Analyse en bovendien weet hij enorm veel af van verschillende exchanges. Momenteel trade hij fulltime. Als je een vraag hebt omtrent exchanges, dan zit je bij Faissal zeker goed!

Marco

marco

Marco is de technische expert van de DC Academy. Momenteel studeert hij nog Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Ondanks dat hij de lucht en ruimtevaart gaaf vind, ziet hij liever de crypto munten naar de maan gaan. Naast de meer dan 3 jaar ervaring en sterke technologische kennis, is hij ook heel actief in de mijnbouw. Van origine is hij een Bitcoin en Etherium trader, maar tegenwoordig houdt hij zicht nu ook bezig met altcoins en DEFI. Als je technische vragen hebt, dan zit je bij Marco zeker goed!

Voorbeelden van trading signalen die worden gegeven binnen de DC Academy Vip Discord

Wij hebben een aantal screenshots toegevoegd, die vanuit de VIP Discord zijn gegeven. Uiteraard hebben we de cryptogems onzichtbaar gemaakt. Zoals je kan zien worden er verschillende cryptogems gecalled. Daarnaast lees je wat het target van de coin is. Deze coins worden op de voet gevolgd en regelmatig besproken binnen de community.

Trading signalen crypto
Ferrah Simsek crypto call
Longterm crypto Trading signalen


Live meeting voor de VIP leden

Regelmatig vinden er ook live meetings plaats voor de VIP leden. Wij hebben inmiddels kunnen deelnemen aan een aantal live meetings.
Deze waren echt heel erg waardevol. In de eerste meeting hebben ze alle crypto munten benoemd, waarvoor er een tradingcall is gegeven.
Stap voor stap hebben we een technische analyse van deze munten gezien en daarnaast de verwachting voor de toekomst besproken.

Wat wij ook als zeer positief hebben ervaren is dat er ruimte was voor vragen. Ook als je nog graag een technische analyse wilde zien van een andere cryptomunt, die niet besproken was, dan kon je dit aangeven.

In een andere meeting hebben we alles geleerd over het beveiligen van een cryptowallet. Er zijn diverse voorbeelden gegeven van hoe het fout kan gaan en waar je allemaal op moet letten. Daarnaast zijn er verschillende hardware wallets aan bod gekomen. Wat kun je allemaal met zo’n hardware wallet en voor welke kun je het beste kiezen? Ook kwam de extra beveiliging van verschillende exchange, zoals Binance aan bod. Er zijn diverse tips en tricks gegeven en daarnaast was er nog ruimte voor vragen.

DC Academy Live Meeting

Wij hebben ook een keer een meeting gehad toen de Bitcoin en alle ALTcoins meer dan 30% naar beneden klapten. Er werd op de dag zelf een meeting ingelast. Wat gebeurd er met de crypto markt? Waarom zakt alles zo hard naar beneden? Hoe staan we er nu voor?

Op het moment dat zoiets gebeurd, schrik je wel even. Gelukkig door de opheldering in deze meeting, gaf het ons een fijner gevoel en zagen we het als perfecte koopmomenten. Zoals ze in Cryptoland vaak zeggen: ” Sell High, Buy Low”.
Het waren hele zinvolle en waardevolle meetings, waar wij enorm veel van hebben geleerd.

Wat vinden wij goed aan de DC Academy Vip Discord?

Regelmatig komen wij punten tegen die wij goed vinden aan het product. Deze punten willen wij graag met jou delen.

✅ Wij zijn enorm verbaasd over de waarde die gedeeld wordt binnen de DC Academy Vip Discord. Wij vinden het van hoogstaand niveau.

✅ Ferrah is open en transparant. Het is een echte power vrouw. Ze heeft enorm veel ervaringen en deelt dit graag met jou. Bovendien is zij zelf heel actief binnen de DC Academy Vip Discord. Ook kun je haar volgen op Instagram, waarop ze regelmatig crypto berichten deelt.

✅ Het team van de DC Academy bestaat uit meerdere experts. Iedereen heeft z’n eigen expertise en kwaliteiten. Ze zijn allemaal heel actief binnen de DC Academy Vip Discord. Als je vragen hebt, dan kun je ze altijd stellen.

✅ Je ontvangt diverse trading signalen voor zowel short-term als long-term. Daarnaast wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van deze cryptomuten door middel van technische analyse video’s.

✅ Als je lid bent van de DC Academy Vip Discord, dan ontvang je ook toegang tot de waardevolle seminars/webinars. Wij hebben er een paar meegemaakt en hebben hier enorm veel over geleerd. Wat wij positief hebben ervaren is dat er zelfs ruimte was voor Q&A’s.

✅ Ondanks de relatief hoge prijs, vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. De hoeveelheid waarde die je krijgt is van hoogstaand niveau. Bovendien kan je al je vragen stellen en wordt alles goed onderzocht.

Wat vinden wij minder goed aan de DC Academy Vip Discord?

Helaas komen wij ook wel eens minder goede punten tegen. In het geval van de DC Academy Vip Discord zijn wij punten tegen gekomen, die voor de ene persoon meer een nadeel is dan voor de andere persoon. Toch sommen wij ze even voor je op.

❌ Het bedrag wat je moet betalen per maand is behoorlijk fors. Er zijn verschillende Discords waarbij je minder hoeft te betalen of zelfs gratis zijn. Wat wel belangrijk om te weten is, is dat de waarde van de experts vele malen hoger ligt dan bij de gratis of goedkopere Discords. Wij vinden de prijs en kwaliteit zeker de moeite waard, maar we kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Onze tip: Probeer het een maandje uit. De kans is groot dat je met de calls je maandbedrag zo hebt terug verdiend.

❌ Als je 1 op 1 coaching wilt van de crypto experts, dan kost je dit nog eens extra geld. Het kan per expert en vraag & aanbod verschillen qua prijs. De waarde die je krijgt is wel enorm en diverse mensen binnen de DC Academy Vip Discord raden het zeker aan.

Voor wie is de DC Academy Vip Discord geschikt?

De DC Academy Vip Discord is geschikt voor iedereen. Of je nou een beginner bent binnen de crypto wereld of al gevorderd.
Er is enorm veel te vinden op het internet over crypto. Soms weet je gewoon niet als beginner waar je moet beginnen.

Wat wij handig vinden aan de DC Academy Vip Discord, is dat je diverse trading signalen krijgt. Uiteraard is het handig dat je alsnog je eigen onderzoek doet naar een cryptomunt, maar de specialisten in de Discord hebben al enorm veel onderzoek verricht. Wil jij dus weten wanneer je een cryptomunt moet kopen en weer verkopen? Dan is de DC Academy Vip Discord ook zeker geschikt voor jou.

Ook is het super handig dat je 1 op 1 coaching kan aanvragen met je favoriete experts. Dit is wel tegen betaling, maar de waarde die zij bieden is zeker de moeite waard. Wil jij dus geholpen worden door crypto experts, dagelijkse updates over de crypto markt, gratis deelname aan seminars, omringen door gelijkgestemden en nog heel veel meer? Dan is de DC Academy VIP Discord zeker geschikt voor jou.

Wat kost de DC Academy Vip Discord?

Als je lid wilt worden van de DC Academy, dan kun je kiezen uit 3 pakketten.

 • Gratis: Je kunt toegang ontvangen tot de gratis DC Academy Discord. Hierin ontvang je dagelijks het laatste crypto nieuws, de laatste updates over de aankomende cryptocursus, mindset en money management tips & tricks, handige weetjes, sporadische handelssignalen en nog veel meer waarde. Let op, dit is geen VIP.
 • 97 Euro per maand: Binnen dit pakket ontvang je toegang tot de exclusieve DC Academy VIP Discord. Hierin leer je onder andere alle geheimen van cryptotraden, je blijft up to date van de nieuwste ontwikkelingen in de crypto markt, dagelijkse updates, gratis deelname aan seminars, diverse trading signalen over interessante projecten om in te investeren, trades volgen van experts, persoonlijke 1-op-1 hulp, exclusieve meetups en nog heel veel meer. Wat ook echt een toegevoegde waarde is, is dat je kunt deelnemen aan exclusieve private sales van nieuwe coins en tokens. Zo ben je iedereen een stap voor.
 • 249 Euro per 3 maanden: Door te kiezen voor dit pakket, bespaar je al snel 42 euro.

DC Academy Vip Discord ervaringen

Wij zijn de eerste die een review mogen schrijven over de DC Academy Vip Discord. Heel veel reviews over deze Crypto community kun je dus nog niet online vinden. Toch worden er binnen de Discord regelmatig ervaringen gedeeld. Deze willen wij dan ook dolgraag met jou delen.

 • Veel mensen zijn vol lof over de DC Academy Vip Discord.
 • Het is de investering per maand, meer dan waard
 • De calls hebben enorme winsten opgeleverd
 • De kwaliteit is behoorlijk hoog
 • Je wordt goed op de hoogte gehouden van diverse cryptomunten en nieuwtjes.
 • Enorm veel kennis opgedaan binnen een week.
 • Super goede VIP meeting, veel geleerd.

Lees hieronder enkelen DC Academy Vip Discord ervaringen.

DC Academy Vip Discord ervaringen

Eindoordeel van DC Academy Vip Discord review

Inmiddels zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van onze DC Academy Vip Discord review. Wij hopen dat wij jou een beter beeld hebben kunnen geven voor deze zeer waardevolle crypto community. Wij zijn erg onder de indruk van de waarde die gedeeld wordt binnen deze VIP community. Zoals we al eerder hebben vermeld, zijn wij ook lid van de DC Academy Vip Discord.

Er worden sterke calls gegeven, waardoor wij onze investering van 97 euro al heel snel hadden terug verdiend. De Crypto experts binnen de Discord, hebben enorm veel kennis en geven duidelijk aan wanneer je een cryptomunt moet kopen of verkopen. Daarnaast geven ze niet zomaar deze calls, hier doen ze namelijk eerst een lang onderzoek naar.

Verder vinden wij dat er in de DC Academy Vip Discord serieus wordt gepraat. Wanneer je want meer over andere zaken dan crypto wilt praten, dan is er een speciale off-topic kanaal. Dit zorgt ervoor dat het niveau binnen de kanalen hoog blijft.

Wat wij ook echt een toegevoegde waarde vinden, is dat je een 1 op 1 call kunt aanvragen. Dit is wel tegen een kleine betaling, maar je wordt goed begeleid als je persoonlijke hulp wilt inschakelen.

Wil jij dagelijkse updates ontvangen, (persoonlijke) hulp van crypto experts, complexe strategieën en investeringsplannen leren, een ijzer sterk netwerk opbouwen en geen belangrijke calls missen? Dan raden wij het zeker aan om lid te worden van de DC Academy Vip Discord.


Veelgestelde vragen

Voor wie is de DC Academy VIP Discord geschikt?

Voor zowel beginners als gevorderden. Je krijgt diverse trading signalen, die jouw crypto avontuur naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat kost de DC Academy VIP Discord?

Voor 97 euro per maand kun jij toegang krijgen tot de VIP Discord. Ook kun je ervoor kiezen om voor 3 maanden te betalen. Dit abonnement kost 249 euro. Je bespaart dan al 42 euro. Het is een prijzige investering, maar wij hebben dit bedrag al binnen een paar dagen terug verdiend. Wij vinden het dus zeker de moeite waard.

Waar kan ik lid worden van de DC Academy VIP Discord?

Via deze link, kun je jezelf aanmelden en krijg je direct toegang tot de plek waar jij alles leert over trading en cryptocurrency.

DC Academy Vip Discord

97 euro per maand
4.9

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Hoogstaand niveau praten over Crypto's
 • Experts met hun eigen expertise en kwaliteiten
 • Diverse trading signalen
 • Toegang tot seminars en vele extra's

Minpunten

 • Redelijk forse prijs per maand (maar de kans is groot dat je dit binnen een paar dagen al eruit hebt gehaald)
 • 1 op 1 coaching kost extra geld, maar is wel heel waardevol.

Plaats een reactie