Chihuahua Handboek review – Waardevol Hondenboek?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Home » Reviews » Chihuahua Handboek review – Waardevol Hondenboek?


Chihuahua handboek, het complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua. Ben jij op zoek naar een e-book over een chihuahua of ben jij een trotse bezitter van een chihuahua? Dan ben jij hier op het juiste adres.

Mogelijk ben je op zoek naar de meest waardevolle informatie over een chihuahua. Hoe leuk is het als mensen naar jou en jouw chihuahua kijken en zeggen: “ahhh kijk nou hoe lief”, “dat baasje zorgt goed voor z’n hondje”. Iedereen wilt toch een hondje waar je goed mee overweg kan en de beste zorg geven die hij/zij verdient?

Vandaag de dag ontbreekt het vaak nog aan de juiste manier, om de opvoeding van jouw chihuahua goed onder de knie te krijgen. Wanneer je gezinsuitbreiding wilt, is een chihuahua met gedragsproblemen natuurlijk niet wat je wilt.

Het e-book “Het complete handboek voor de opvoeding, training en verzorging van een chihuahua” is tot stand gekomen, doordat de schrijver van dit boek ook kampte met gedragsproblemen bij zijn eigen chihuahua. Met hem zijn er nog meer mensen die te maken hebben met gedragsproblemen of opvoedingsproblemen van de chihuahua. Is dit handboek de succesvolle methode waar je naar op zoek bent?

In deze Chihuahua Handboek review, gaan wij onze uitgebreide Chihuahua Handboek ervaringen met je delen.

hondenboek chihuahua

Het handboek voor de Chihuahua

Ontdek alle informatie over de opvoeding, training en het oplossen van problemen bij jouw Chihuahua.

Ontdek de Chihuahua handboek actiepagina>>>


Wie is Peter Plasman?

Wij vinden het altijd belangrijk om te zien wie het product heeft geschreven of ontwikkeld. Beschikt de persoon achter het chihuahua handboek daadwerkelijk over de juiste kennis? Toen wij op zoek gingen naar informatie over het populaire chihuahua e-book, kwamen wij al snel de naam van de schrijver tegen. De auteur van het meest complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua, is namelijk Peter Plasman.

Wie is Peter Plasman precies? Na diverse keren gezocht te hebben, zijn wij erachter gekomen dat Peter Plasman een pseudoniem is van het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit bedrijf heeft inmiddels al meerdere hondenboeken op de markt gebracht. Wij hebben overigens al meerdere reviews geschreven, over de hondenboeken van het bedrijf Blue Sky Marketing.

Ontdek de Chihuahua Handboek actiepagina>>>


Wat is het Chihuahua Handboek?

Het chihuahua handboek is een hondenboek boordevol informatie. Wanneer jij het meest complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua koopt, dan krijgt jij direct na aankoop een link per e-mail.

Vervolgens kun je dit e-book downloaden als pdf. Ook kun je diverse gratis bonussen downloaden. Deze bonussen bestaan uit verschillende e-books over de chihuahua, die een waardevolle toevoeging hebben naast het hoofdproduct.

Hoe is het chihuahua handboek eigenlijk tot stand gekomen? Peter plasman heeft met zijn chihuahua alles fout gedaan. Zijn chihuahua ontwikkelde namelijk op latere leeftijd gedragsproblemen.

Peter heeft verschillende hondenboeken van verschillende hondenexperts geraadpleegd, om deze gedragsproblemen zo snel mogelijk af te leren. Hij kwam er achter dat er nog meer mensen met dit probleem rond liepen.

Doordat hij zichzelf is gaan verdiepen in het karakter van de chihuahua en de kenmerken van dit hondenras, is hij tot de conclusie gekomen dat de chihuahua over de perfecte eigenschappen beschikt. Deze chihuahua eigenschappen kun je succesvol trainen.

Door middel van zijn eigen ervaringen en zijn inmiddels opgedane kennis, besloot hij om een e-book te schrijven over de chihuahua. Deze kennis wil hij graag delen met andere mensen. Het meest complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua, zit boordevol informatie. Peter heeft een dierenarts en 2 chihuahua fokkers geraadpleegd om zeker te zijn over de juiste informatie.


Chihuahua Handboek review video

Bekijk hieronder onze Chihuahua Handboek review video.


Waar bestaat het chihuahua handboek uit?

Wanneer jij het chihuahua handboek hebt gekocht, krijg je direct een e-mail. In deze e-mail zit een download-link, waarmee je het boek kunt downloaden als pdf.

Dit hondenboek bestaat uit totaal 49 bladzijdes. Er worden praktische tips en bruikbare informatie gedeeld, die jij kan toepassen bij de opvoeding, training en verzorging van jouw chihuahua. Doormiddel van dit e-book hebben wij waardevolle informatie tot ons kunnen nemen en hier daadwerkelijk ook van kunnen leren.

Op de cover van het boek zie je een schattige chihuahua. Daarnaast is de volgende informatie te zien op de cover van het e-book:

 • De titel: Het complete handboek voor de opvoeding, training en verzorging van een chihuahua
 • Gedrag, opvoeding, training en problemen oplossen
 • Nu inclusief 5 gratis bonussen

Het is een duidelijke cover, waarbij direct het doel van het boek helder wordt beschreven. Namelijk het verzorgen, opvoeden en trainen van een chihuahua. Het e-book is opgezet doormiddel van een duidelijke structuur en een mooie lay-out. Je vind er geen grote lappen tekst in terug. Het is een duidelijk en overzichtelijk e-book, waar je makkelijk doorheen leest en bladert.

In de inhoudsopgave zie je dat het het chihuahua handboek uit 16 hoofdstukken bestaat. Wij zullen deze voor jou in het kort beschrijven, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Inhoudsopgave hondenboek

1. Inleiding

In de inleiding beschrijft Peter Plasman hoe dit e-book tot stand is gekomen. Peter is met zijn eigen chihuahua, tegen verschillende problemen aangelopen. Inmiddels heeft hij veel kennis opgedaan over de chihuahua.

Om er zeker van te zijn dat deze informatie echt compleet is, heeft hij zelfs een dierenarts en 2 chihuahua fokkers het e-book laten lezen. Deze informatie en tips over de opvoeding, training en verzorging van een chihuahua, wil hij graag delen met jou.


2. De chihuahua: klein van stuk, groot in geschiedenis

Een chihuahua is een klein hondenras, maar met een enorme geschiedenis. Zo zijn er ook verschillende theorieën over de afkomst van de chihuahua. In dit hoofdstuk lees je uitgebreid over de geschiedenis van een chihuahua. Wij vinden het een interessant stuk om te lezen. Je merkt dat de chihuahua steeds populairder in Nederland wordt.


3. Innerlijk en uiterlijk

Je bent vast wel eens een chihuahua tegen gekomen. Het zijn in elk geval compacte hondjes, die je overal mee naar toe kan nemen.
Een chihuahua wil graag dicht bij je zijn en houdt ervan om vertroeteld te worden.

In dit hoofdstuk wordt uitgebreid het innerlijk en het uiterlijk beschreven. Ook lees je het verschil van karakter tussen een langharige en kortharige chihuahua. Een omschrijving van het ideaalbeeld, waaraan de hond (in dit geval de chihuahua) aan moet voldoen, heet de rasstandaard. In dit hoofdstuk wordt er dieper op de rasstandaard van een chihuahua ingegaan.


4. De aanschaf

Wil jij graag een chihuahua kopen? Let op dat je met een aantal punten rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld goed van te voren na of een hond wel bij jou en/of je gezin past. Waarom kies je voor een chihuahua en niet voor een andere hond? Past een chihuahua in een gezin met kinderen en/of andere huisdieren? Kies je voor een reu of een teef en ga je voor een chihuahua pup of volwassen hond?

Verder ga je er in dit hoofdstuk achter komen waar je terecht kunt voor een volwassen chihuahua en een chihuahua pup. Waar moet je allemaal op letten als je een kiest voor een chihuahua pup?

Dit hoofdstuk sluit af met een actieplan. Het is belangrijk dat je van te voren goed nadenkt over de voordelen en nadelen van het kopen van een hond. Vervolgens kun je een weloverwogen beslissing maken om een hond te kopen.

Wat wij erg goed vinden aan dit hoofdstuk is dat niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen van het kopen van een (hond) chihuahua worden besproken. Door middel van dit hoofdstuk kun je namelijk de juiste beslissing maken.


5. Welkom thuis!

Wanneer je chihuahua thuis komt, is het belangrijk om een aantal voorbereidingen te treffen. Zo moet bijvoorbeeld het hele huis puppy-proef gemaakt worden. Bovendien moet je gaan shoppen voor je chihuahua. Denk bijvoorbeeld aan drink en voer bak, hondenmandje, halsband, riem etc.

Er komt vaak meer bij kijken, dan dat je er zelf erg bij hebt. Waneer je een chihuahua hebt gekocht, dan zal dit hoofdstuk zal je zeker helpen bij een goede voorbereiding.


6. Je chihuahua ophalen bij de fokker

Tijd om je chihuahua op te halen bij de fokker. Waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden? Je krijgt namelijk ook een aantal dingen mee van de fokker. Denk bijvoorbeeld aan een dierenpaspoort of een stamboom van je hond. Hoe kun je ervoor zorgen dat de eerste nacht bij jou thuis, goed verloopt voor jouw hondje?

Het is belangrijk dat je in het begin voorzichtig bent met je pup. Hij moet namelijk aan jou wennen en aan de nieuwe situatie. Dit hoofdstuk sluit af met een actieplan. Hierin staan verschillende tips vermeld om jouw chihuahua de beste start te geven.


7. Een zindelijke chihuahua

Net als bij kinderen, wil je natuurlijk ook dat jouw hond zindelijk wordt. Dit gaat niet vanzelf, maar kun je wel trainen. Met de zindelijkheidstraining van een chihuahua kun je het beste direct mee beginnen, maar hoe kun je dit het beste aanpakken? In dit hoofdstuk lees je verschillende tips om jouw chihuahua zindelijk te laten worden.

Wat wij goed vinden aan dit hoofdstuk is dat er niet alleen rekening wordt gehouden met wat je wel moet doen, maar ook wat je vooral niet moet doen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je bij de zindelijkheidstraining van jouw hond, niet boos wordt als hij of zij per ongeluk in huis heeft geplast. Dit zal juist averechts werken.


8. Tijd voor training!

Ondanks dat de chihuahua een klein hondenras is, heeft een chihuahua net als andere honden, een goede opvoeding nodig. Het volgen van een puppy cursus kan je hier ook bij helpen. Zo leer je op een leuke manier kennis maken met jouw chihuahua. Ook ga je een aantal basiscommando’s leren.

Wat wij goed vinden aan dit hoofdstuk is dat de 5 basiscommando’s voor een hond, stap voor stap worden beschreven. Door op de juiste manier met jouw chihuahua om te gaan, leer je je chihuahua leiderschap tonen.


9. Ongewenst gedrag voorkomen en afleren

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een hond, dan wil je natuurlijk ook dat hij/zij goed luistert en geen ongewenste gedrag vertoond.
In dit hoofdstuk lees je verschillende ongewenste gedragen en hoe je dit kunt afleren. Denk bijvoorbeeld aan bedelen aan tafel, niet alleen kunnen zijn, uitvallen naar andere honden, overmatig blaffen etc.

Wat wij goed vinden aan dit hoofdstuk is dat er ook wordt verteld hoe je dit ongewenste gedrag kunt voorkomen. Over het algemeen luistert een chihuahua goed, maar toch moet je rekening houden met onverwachte situaties. Heb jij last van gedragsproblemen bij jouw hond of chihuahua? Dan kan dit hoofdstuk jou hier mogelijk bij helpen.


10. Etenstijd

Er zijn ontzettend veel verschillende merken en soorten hondenvoer te koop. Hoe weet je wat het beste voer is voor jouw chihuahua? De verschillende voersoorten worden in dit hoofdstuk besproken. Denk bijvoorbeeld aan blikvoer, half natte brokken, vers voer etc.

Het voer moet namelijk uit een aantal bestanddelen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten en vitamines bevatten. Dit wordt allemaal uitgebreid in dit hoofdstuk beschreven. Er zijn ook nog een aantal producten waar je hond heel erg ziek van kan worden of misschien wel zelfs dood kan gaan. Deze producten mag je dus nooit aan je chihuahua geven. Denk bijvoorbeeld aan chocola. Wat wij goed vinden aan dit hoofdstuk is dat er veel informatie staat, over de juiste voeding voor je chihuahua.


11. Uiterlijke verzorging

Wanneer jij een trotse bezitter bent van een chihuahua, dan wil je ook dat hij/zij er goed bij loopt. Er zijn een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen om jou chihuahua nog mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan de vachtverzorging en gebitsverzorging.

Het is niet goed om jouw chihuahua regelmatig te wassen. Sterker nog, dit werkt zelfs averechts. In dit hoofdstuk lees je allemaal informatie waar je rekening mee moet houden, wat betreft de uiterlijke verzorging van een chihuahua.


12. Gezondheid

Chihuahua’s kunnen gemiddeld tussen de 12 en 18 jaar oud worden. Over het algemeen hebben ze dus een goede gezondheid. Toch kan het voorkomen dat je chihuahua gezondheidsproblemen krijgt.

In dit hoofdstuk lees je onder andere over de erfelijke aandoeningen van een chihuahua en de veelvoorkomende gezondheidsproblemen van een chihuahua. Ook vind je een overzicht van de vaccinaties die honden meestal krijgen.


13. Voortplanting bij de chihuahua

De zwangerschap en de geboorte van de chihuahua wordt in dit hoofdstuk besproken. Waar krijg je allemaal mee te maken als je wilt fokken met chihuahua’s? Wil jij een chihuahua fokker worden? Dan kan dit hoofdstuk jou hier zeker bij helpen.


14. Nawoord

In het nawoord lees je een kort woordje van Peter Plasman. Hopelijk besef je dat de chihuahua een bijzonder hondje is. Verder wenst Peter jou het allerbeste toe en hoopt dat je veel hebt geleerd van het meest complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua.


15. Belangrijke en interessante websites

Peter Plasman heeft een aantal belangrijke en interessante website beschreven, die jou kunnen voorzien van extra informatie.


16. Colofoon

In de colofoon vind je een opsomming van hoe dit e-book tot stand is gekomen.


Welke bonussen ontvang je gratis bij het chihuahua handboek?

Als je besluit om het complete handboek voor de opvoeding, training en verzorging van een chihuahua te kopen, dan krijg je hier tijdelijk 5 bonussen bij. De bonussen die meegeleverd worden, zijn ook in vorm van een e-book. Je kunt deze dus downloaden als pdf, waardoor je direct toegang hebt tot het product.

Wij zullen de bonussen in het kort beschrijven, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Bonus 1: Je hond de baas

Dit e-book bestaat uit 29 bladzijdes. Het is een handleiding om probleemgedrag van je chihuahua op te lossen. Dit hondenboek sluit perfect aan bij het chihuahua handboek. Je vind er namelijk diverse tips en informatie in om de gedragsproblemen van je chihuahua op te lossen.

Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

In dit e-book vind je alle onmisbare informatie over puppy’s in een notendop. Dit e-book bestaat uit 14 bladzijdes. Je leest verschillende succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy.

Bonus 3: Ontdek de geheimen van professionele hondentrainers

Dit e-book bestaat uit 27 bladzijdes. Je leest in dit e-book verschillende geheimen van professionele hondentrainers. Waneer je dit e-book hebt gelezen, zal de kans groot zijn dat je jouw hond beter begrijpt.

Bonus 4: Acht ongelofelijke simpele technieken om je hond te laten komen als je hem roept

Dit e-book bestaat uit 12 bladzijdes. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je hond kan laten komen op commando. Wanneer jij dit stappenplan volgt, is de kans groot dat jouw hond eerder zal komen.

Bonus 5: 101 manieren om het gedrag van je chihuahua te verbeteren

De perfecte chihuahua, wie wilt dat nou niet? Dit e-book bestaat uit 18 bladzijdes. Je leest de 101 manieren om het gedrag van je chihuahua te verbeteren. Ideaal voor de opvoeding van je Chihuahua.

Levenslange updates

Stel je voor…toegang krijgen tot levenslange updates op het chihuahua handboek. Dat is toch wel heel handig. Wanneer er aanpassingen worden uitgevoerd, krijg jij de mogelijkheid om de vernieuwde content ook te lezen. De totale waarde van dit bonus pakket bedraagt €49,75.

Het bonus pakket heeft volgens ons een prima toegevoegde waarde op het chihuahua handboek. Hierin krijg je namelijk nog meer praktische en handige tips te lezen, om jouw chihuahua nog beter te trainen en op te voeden. Wij vinden dit dan ook zeker een waardevolle toevoeging van het chihuahua handboek.

Chihuahua Handboek review gratis bonussen

Voor wie is het chihuahua handboek geschikt?

Voor wie is het complete handboek voor de opvoeding, training en verzorging van een chihuahua nu eigenlijk geschreven? Het Chihuahua Handboek is geschikt voor mensen die opzoek naar naar informatie over de opvoeding van een Chihuahua. Wij vinden dat dit e-book een waardevolle toevoeging heeft voor een breed scala aan mensen.

In ons geval zijn wij geen hondeneigenaar of chihuahua bezitter, maar ook voor ons bevat dit e-book waardevolle en relevante informatie om te lezen. Doormiddel van dit e-book is onze hondenkennis flink gegroeid en hebben wij handige en bruikbare tips tot ons kunnen nemen.

Het e-book is daarom niet alleen geschikt voor de trotse bezitters van een chihuahua, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over dit hondenras.

Wanneer jij twijfelt over het aanschaffen van een chihuahua, kun je zeker baat hebben bij dit informatieve e-book. Mogelijk kun jij dan een weloverwogen beslissing nemen of een chihuahua bij jou of je gezin past. Ook hondenfokkers en hondentrainers kunnen van dit chihuahua handboek leren. Zo is er namelijk waardevolle informatie te lezen over de gezondheid, training en voortplanting van de chihuahua.

Ben jij een trotse chihuahua bezitter of wil jij juist meer informatie, voordat je een chihuahua gaat kopen? Dan is het chihuahua handboek geschikt voor jou.


Wat vinden wij goed aan het chihuahua handboek?

Er zijn ons een aantal positieve punten opgevallen, die wij graag met jou willen delen.
Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

 • Wanneer je het chihuahua handboek koopt, krijg je direct een e-mail met de download link. Je kunt dus direct aan de slag.
 • In het complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua, staat enorm veel waardevolle informatie. Bovendien vind je enorm veel handige tips, die je toe kunt passen bij jouw chihuahua .
 • De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij ook dik in orde. Bovendien heb je levenslang toegang tot dit product en levenslange updates. Ook bieden ze een 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Je hebt dus niets te verliezen.
 • Het chihuahua handboek is speciaal geschikt voor de chihuahua. Ook wordt er informatie beschreven, die je bij andere honden kan toepassen. Wij hebben enorm veel geleerd over het chihuahua hondenras.

Wat vinden wij minder goed aan het chihuahua handboek?

Aan elk voordeel, zit ook vaak een nadeel. Dit verschilt uiteraard per persoon. De punten waar je rekening mee moet houden hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Zo voorkom je teleurstellingen.

 • Het complete handboek over de opvoeding, training en de verzorging van een chihuahua, bestaat uit een e-book. Je kunt dit boek dus alleen downloaden als pdf. Wanneer je toch een fysiek boek wilt, kun je dit e-book uiteraard voor eigen gebruik printen.
 • Peter Plasman is een pseudoniem. Op zich hoeft dit geen nadeel te zijn, want het gaat natuurlijk om de kwaliteit van het product.
 • Het bedrijf Blue Sky Marketing is in bezit van een KvK-nummer en wij kunnen beamen dat ze goede producten op de markt brengen.

Wat zijn de kosten van chihuahua handboek?

Dit e-book, boordevol informatie over het hondenras de chihuahua, heeft een prijs van 37 euro. Voor de prijs van 37 euro vinden wij dat je een waardevol en uitgebreid pakket krijgt. Het e-book zit namelijk boordevol praktische informatie en tips. Deze informatie kun je onder andere goed toepassen, als je bijvoorbeeld problemen met het gedrag van jouw chihuahua hebt of als je meer wilt weten over een Chihuahua.

Bovendien krijg je toegang tot alle waardevolle bonussen en levenslang toegang tot updates. Wil jij Het Complete Handboek Voor De Opvoeding, Training en Verzorging van een Chihuahua kopen met korting? Wanneer jij het Chihuahua Handboek via één van onze links aankoopt, ontvang je €10 korting! Gebruik onze persoonlijke kortingscode: DDREVIEWS.NL


Chihuahua handboek ervaringen

Voordat wij een product aankopen zijn wij altijd geïnteresseerd in de mening van anderen. Is het een waardevol product om te kopen? Is het product betrouwbaar? Wij waren dan ook uitermate benieuwd naar de Chihuahua Handboek ervaringen van anderen.

Na redelijk wat research zijn wij erachter gekomen, dat er een Facebook groep is met de naam: Chihuahuavriend. Deze groep heeft 11 duizend leden. Hier is redelijk wat activiteit te vinden en er worden regelmatig nieuwe berichten geplaatst.

facebookpagina chihuahua vriend


Verder komen wij positieve reacties tegen, van mensen die het Chihuahua handboek hebben gekocht. Zo lees je bijvoorbeeld dat mensen veel aan de tips en informatie hebben gehad en dat hun Chihuahua echt is veranderd. Negatieve ervaringen over Peter Plasman of het Chihuahua handboek, hebben wij niet kunnen vinden.


Eindoordeel over onze complete Chihuahua handboek review?

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van onze Chihuahua Handboek review. Hopelijk hebben we jou een duidelijk beeld kunnen geven aan de hand van onze Chihuahua Handboek ervaringen.

Wij zijn erg onder de indruk van de opmaak en samenstelling van dit Chihuahua handboek. Het e-book beschikt over praktische en waardevolle informatie, die direct toepasbaar is op jouw chihuahua of andere hond.

Er is goed nagedacht over de opmaak van de tekst. De hoofdstukken zijn duidelijk en goed opgezet. Sommige hoofdstukken bevatten handige handvaten in de vorm van een actieplan, om direct aan de slag te gaan met de training, opvoeding of verzorging van jouw chihuahua.

Er worden handige en praktische tips weggegeven over de opvoeding en het verhelpen van gedragsproblemen. Het pluspunt van dit e-book is dat deze qua prijs lager ligt, dan de kosten van deelname aan een hondencursus of hondentraining.

Complete chihuahua handboek vs een hondentraining of cursus

Wanneer je de vergelijking maakt met een hondentraining of cursus, is hierbij het verschil dat je specifieke tips of informatie krijgt voor jouw eigen hond. De informatie in dit e-book is globaal en voor iedere hond toepasbaar.

Peter Plasman zegt dat de inhoud van dit e-book is geverifieerd door een dierenarts en twee chihuahua fokkers, om er zeker van te zijn dat alles klopt.

Wij zijn dan ook zeker van mening dat dit e-book een schat aan informatie bevat. En dat de technieken en de informatie die zijn opgenomen in dit e-book, ook zeker een positieve werking kunnen hebben op het gedrag van jouw hond.

Chihuahua gedragsproblemen snel verhelpen?

Als jij de gedachte hebt dat je aan de hand van dit e-book snel de gedragsproblemen kunt verhelpen van jouw hondje, moeten we je helaas teleurstellen.

Gedragsproblemen van honden staan vaak in relatie met de opvoeding. De opvoeding is waar het baasje of de bazin verantwoordelijk voor is. Dit is het deel waar jij als hondenbezitter invloed op kunt hebben. Hierbij kan het chihuahua handboek jou zeker helpen, om een stap in de goede richting te zetten.

Wij zijn in elk geval zeer tevreden over dit waardevolle hondenboek en raden het Chihuahua handboek zeker aan.


Exclusieve Bonus!

Wil jij het Chihuahua Handboek kopen? Wanneer jij het Chihuahua Handboek via één van onze links aankoopt, ontvang je €10 korting! Gebruik onze persoonlijke kortingscode: DDREVIEWS.NL

hondenboek

Het handboek voor de Chihuahua

Ontdek alle informatie over de opvoeding, training en het oplossen van problemen bij jouw Chihuahua.

Ontdek de Chihuahua handboek actiepagina>>>


Alternatieve hondenboeken

Naast onze Chihuahua handboek review, hebben wij meerdere hondenboeken reviews geschreven. Misschien vind je het leuk om onze andere reviews ook te lezen. Er komen verschillende hondenrassen aan bod:


Veelgestelde vragen

Voor wie is het Chihuahua handboek geschikt?

Dit hondenboek is geschikt voor echte hondenliefhebbers, hondentrainers en hondenfokkers. Wil jij een Chihuahua kopen en wil jij meer weten over dit hondenras? Dan is dit e-boek ook geschikt voor jou. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de Chihuahua. De tips en informatie kun je direct toepassen bij jouw eigen hond.

Is er een speciale kortingscode voor het Chihuahua handboek?

Wanneer jij via een van onze link een aankoop doet, dan kun jij €10,- korting ontvangen! Wij verwijzen je graag door naar onze review voor de speciale kortingscode.

Chihuahua handboek

€37,-
4.75

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Support

4.5/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Waardevolle informatie
 • Goede opmaak en lay-out
 • Direct te gebruiken na aankoop
 • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

 • Standaard sales page bij al de producten van Blue Sky Marketing
 • Drukke "vervelende" pop-up die continue terugkeert