Bitcoinlessen Review (2021) – Crypto Community & Bitcoin cursus

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Home » Reviews » Bitcoinlessen Review (2021) – Crypto Community & Bitcoin cursus

bitcoinlesssen.nl

Bitcoinlessen, hét online platform om jezelf te leren ontwikkelen tot crypto trader. Binnen deze community staan de leden centraal. Het doel is om de leden onderling hun kennis te laten delen, om zo meer kennis te gaan vergaren met elkaar.

Via deze manier willen zij er namelijk voor zorgen dat er minder mensen de verkeerde keuzes gaan maken en veel geld verliezen met crypto trading. Natuurlijk blijft er aan iedere vorm van investeren een risico verbonden, maar aan de hand van de aangereikte tools worden deze aanzienlijk verlaagd.

Aangezien wij de volledig Bitcoinlessen cursus hebben gevolgd, delen wij graag onze mening met jou. Wil jij graag investeren in cryptocurrencies en wil jij graag meer informatie hierover? Lees gerust onze Bitcoinlessen review!

Wie zijn team Bitcoinlessen?

Wat uniek is aan het team van Bitcoinlessen.nl, is dat zij geloven in de kennis van de mens. Dit is dan ook de reden waarom er geen crypto experts of guru’s staan beschreven op hun website. De community draait volledig om de leden. Deze aanpak is gekozen vanwege het feit dat meerdere mensen meer zien, dan slechts 1 of 2 personen.

We hoeven je niet te vertellen hoe ingewikkeld de wereld van crypto trading in elkaar zit. Iedere crypto trader kijkt weer op een andere manier tegen een bepaalde crypto munt of techniek aan. Het team van Bitcoinlessen heeft er daarom voor gekozen de mogelijkheid te geven om meerdere visies en inzichten te ontvangen. In plaats van dat er één visie wordt gevolgd.

De over-all visie is dat de community leden hun kennis met elkaar gaan delen en hierdoor meer winst gaan maken en minder verliezen met traden. Door middel van deze tactiek wordt iedereen steeds meer een eigen crypto expert.

Wat is de Bitcoinlessen Cursus?

Het platform van Bitcoinlessen bied jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een crypto trader. Aan de hand van de kennis die wordt aangeboden binnen de community en de crypto cursussen, heb jij de mogelijkheid om jouw kennis te ontwikkelen. Er zijn wereldwijd veel mensen die enorme bedragen verliezen door middel van crypto trading. Dit komt vooral door het maken van verkeerde keuzes. Bitcoinlessen.nl wilt hun kennis delen om te zorgen dat er meer mensen gaan beschikken over de juiste kennis en meer geld gaan verdienen met crypto traden in plaats van verliezen.

Verder is het goed om in je achterhoofd te houden dat bij het investeren in cryptocurrencies, er altijd risico’s aanwezig blijven. Dit is eigenlijk wel bij iedere vorm van investeren. Er zijn tools die deze risico’s kunnen verminderen.

Bitcoinlessen biedt de volgende tools aan:

 • Crypto basis les
 • Crypto gevorderde les
 • Open Community
 • Gesloten Community
 • Besloten Calls groep
 • Besloten Coins to Watch groep


Waar bestaat de Bitcoinlessen cursus uit?

De Bitcoinlessen cursus bestaat uit totaal 11 modules. Deze onderwerpen zijn weer onderverdeelt in verschillende lessen.
Hieronder zullen wij jou een uitgebreid beeld geven van deze Bitcoinlessen cursus.

Bitcoinlessen

Module 1: Inleiding

De cursus begint met een sterke inleiding. Hierin ontvang je namelijk de crypto basis informatie, die voor elke beginner enorm belangrijk is. Zo wordt er onder andere verteld wat Cryptocurrencies zijn en wat Bitcoin is.

Verder ga je een stukje de diepte in en leer je achtergrondinformatie over de Blockchain. Dit is de onderliggende techniek van de crypto munten. Zo leer je onder andere wat Blockchain is en hoe dit in zijn werk gaat. Tot slot krijg je les in de veel gebruikte crypto termen. Er is een lijst samengesteld in alfabetische volgorde, waarin alle veel voorkomende termen voorbij komen.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Wat is Cryptocurrency?
 • Wat is Bitcoin?
 • Wat is de Blockchain?
 • Wat is mining?
 • Wat is een whitepaper?
 • Wat is crypto-trading?
 • Veelgebruikte termen

Module 2: Mindset

Bij het investeren in crypto munten komt er een belangrijke factor om de hoek kijken, namelijk mindset.
Mindset is als het ware een rode draad, die door iedere methode van online geld verdienen gaat.
Het is namelijk een factor die altijd een belangrijke rol zal spelen. Als jouw mindset niet op orde is, dan gaat het succes zeker niet komen.

Heb je er al eens over nagedacht dat investeren in jezelf, zoveel meer kan opleveren? Je kunt namelijk wel geld blijven sparen en besparen, maar is dit echt het leven wat jij voor ogen hebt? Als jij dit wilt dan houdt dit vaak in dat je veel dingen moet laten en niet kunt ondernemen. Dit kan zelfs zorgen voor de nodige stress.

Als jij er voor open staat om te investeren in jezelf, zorg je er op de lange termijn voor dat je 1 veel meer kennis hebt over een bepaald onderwerp. Bovendien zul je mogelijk beschikken over meer energie en hoogst waarschijnlijk meer geluk ervaren.
Als je eenmaal door hebt hoe jij geld voor jou kunt laten werken, in plaats van dat jij moet werken voor het geld, zal de wereld er ineens heel anders uit zien.

Binnen de crypto wereld is het van belang dat je jouw emoties goed in bedwang kunt houden. Het kan er de ene dag enorm rooskleurig uit zien en de volgende dag staat ineens alles in rode cijfers. Dit betekent dat jouw emoties binnen een mum van tijd kunnen schommelen van een positief, naar een negatief beeld.

De volgende onderwerpen komen aan bod in in de module Mindset:

 • Begin met investeren in jezelf!
 • Investeren met een klein bedrag?
 • Hoe ga je om met emoties?
 • Hoe ver ben je bereid om te gaan?

Deze module is een zeer uitgebreide module van totaal meer dan 1 uur aan audio materiaal. Elk onderwerp wordt stap voor stap en uitgebreid besproken. Als jij beschikt over de juiste mindset, dan zul je ook succesvoller worden.

Mindset module bitcoinlessen

Module 3: Welke strategie past bij jou?

Als jij wilt starten met het investeren in crypto valuta, dan zijn er een aantal strategieën die je vaker voorbij ziet komen.
Zo is er de term HODL. Dit betekent niets meer dan het (lang) vasthouden van jouw crypto munten. Er zijn verschillende vertalingen voor deze afkorting zoals: hold on for dear life. Als jij een investering besluit te gaan doen in een specifieke crypto munt waarin je toekomst ziet, dan is het belangrijk om deze crypto valuta vast te houden.

Natuurlijk zullen er momenten komen waarbij jouw emoties getest zullen gaan worden. Neem als voorbeeld dat de munt binnen één dag stijgt met 50%. Jouw emoties zullen op dat moment alle kanten op schieten. Je zult mogelijk gaan twijfelen of het misschien niet toch beter is om de munt te verkopen. Het is goed om jezelf te blijven verdiepen in de technische vernieuwingen en aankondigingen vanuit de ontwerper.

De prijs is natuurlijk altijd een factor die zal blijven mee spelen, maar deze is dit geval het minst belangrijkst. Het kan zomaar zo zijn dat je mogelijk het eerste jaar geen vooruitgang zult zien in jouw investering. Dit is niet direct het teken dat je in de verkeerde cryptocurrency hebt geïnvesteerd. De HODL methode is iets wat je moet kunnen zien over een aantal jaar. Dit is bovendien een passieve manier van geld verdienen met crypto.

Verder wordt er ingegaan op Swingtrading en Daytrading. Zo leer je bijvoorbeeld de verschillen. Bij Swingtrading handelen mensen aan de hand van de koersbewegingen van een specifieke crypto munt. Bij daytraden gaat het om het kopen en verkopen van cryptocurrency binnen één dag. Aan het einde van iedere dag worden de posities volledig afgesloten en deze worden bij het begin van de nieuwe dag heropend.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Buy & Hold (HODL!)
 • Swingtrading
 • Daytrading
 • Scalping

Module 4: Trading platformen & tools

In deze module ga je aan de slag met uitleg over Exchanges. Zo ontdek je onder andere wat een exchange is en wat je hierop kunt doen.
Verder wordt er ingegaan op de goedkoopste exchange van Nederland, namelijk Bitvavo.
Deze exchange is uitermate geschikt voor beginners. Ze hebben namelijk een relatief klein crypto aanbod van zo’n 50 munten.
Bovendien is het erg gemakkelijk om cryptocurrencie te kopen als beginner. Dit is geen hoogstaande wiskunde.
Wil je meer weten over Bitvavo? Lees gerust onze Bitvavo Review.

Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de voor en nadelen van Bitvavo en hoe je kunt handelen op Bitvavo. Wil jij je aanmelden bij Bitvavo? Gebruik dan onze speciale kortingslink en handel de eerst 1000 euro gratis.

Bitvavo banner

Verder krijg je uitleg over Binance, dit is de populairste crypto exchange ter wereld. Dit platform wordt iedere dag gebruikt door ervaren crypto traders. Zo ontdek je de voor en nadelen van Binance en hoe je crypto kunt handelen op Binance.

Verder ontvang je uitleg over de populaire tool genaamd Tradingview. Dit is een populaire tool die wereldwijd wordt gebruikt door vele (ervaren) crypto traders. Met deze tool heb je de mogelijkheid om per cryptocurrencie grafieken en patronen te analyseren. Er is een uitgebreide toolset aanwezig, waarmee je aantekeningen of lijnen kunt maken in de charts.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Exchanges
 • Bitvavo
 • Binance
 • TradingView
Trading en platformen & tools module

Module 5: Technische analyse

In deze module wordt de focus gelegd op het maken van Technische Analyses. Alle basis indicatoren en methodes komen aanbod, waardoor je in staat bent om patronen en trends te gaan ontdekken.

Er wordt uitleg gegeven over shorten en longen en welke impact dit heeft op de koers en jouw winst of verlies. Verder is er erg duidelijke uitleg aanwezig over candlesticks en upper en lower wicks. Als het jou lukt om patronen en trends te ontdekken, dan is de basis gelegd voor het succesvol crypto traden.

Wat wij erg goed vinden, is dat er er erg duidelijke en praktische voorbeelden worden getoond. Aan de hand van afbeeldingen wordt de tekst enorm verduidelijkt. Wij vinden dit zeker voor beginners een toegevoegde waarde. Zo kun je namelijk sneller patronen herkennen, dan wanneer je alleen iets moet ontdekken uit geschreven tekst.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Charts
 • Prijsactie
 • Kopers en verkopers
 • Candlesticks
 • Trends, high & lows
 • Support en Resistance
 • Trendlijnen
 • Support & resistance zones
 • Range trading
 • Liquiditeitzones

Module 6: Patronen

In deze module ga je leren welke patronen er zijn. Binnen de cryptomarkt wordt er namelijk erg veel getraded op patronen.
Zo heb je onder andere de term reversal, dit betekent letterlijk de ommekeer. In het geval van een trend betekent dit dat deze de andere kant uitschiet. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een trend vanuit bearish patroon, de bullish kant op gaat. Hieronder zie je een opsomming van de meest voorkomende patronen:

 • Falling Wedge (Bullish)
 • Rising Wedge (Bearish)
 • Ascending Triangle (Bullish)
 • Descending Triange (Bearish)
 • Inverse Head and Shoulders (Bullish)
 • Head and Shoulders (Bearish)
 • Double Bottom (Bullish)
 • Double Top (Bearish)

Verder ga je aan de slag met continuation. De letterlijke vertaling hiervan is voortzetting. Dit betekent dus eigenlijk het voortzetten van de trend. Als er een bullish trend aanwezig is, dan betekent dit dat deze trend zich nog wel even zal gaan voortzetten. Verder heb je ook nog neutrale patronen. Bij deze patronen is het niet duidelijk welke trendrichting de meeste kans heeft. Er worden een aantal voorbeelden gegeven van de meest voorkomende neutrale patronen. Dit wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van praktijk voorbeelden, in de vorm van afbeeldingen.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Reversal
 • Continuation
 • Neutrale
Patronen module

Module 7: Candlestick patronen

Deze module start met het bearish engulfing patroon. Dit is een formatie die bestaat uit twee candles. Er zijn een aantal eisen waaraan de twee candles moeten voldoen, om tot een bearish engulfing patroon te behoren. Je vindt hier uitgebreide uitleg over binnen deze module.

Wat wij erg goed vinden is dat het niet moeilijker wordt gemaakt, dan dat het is. De uitleg is kort en bondig, wat erg fijn weg leest. Zo hoef je geen tientallen bladzijdes aan tekst te lezen, om te begrijpen wat er wordt bedoelt.

Ook komen de termen Hammer & Hanging man aanbod, wat ook weer behoren tot 2 patronen. Je ontdekt onder andere hoe je deze patronen kunt ontdekken en wat de betekenis hiervan is. Dit wordt uitgelegd door middel van duidelijke afbeeldingen en wederom een kort maar krachtige uitleg.

In deze module zijn de verschillende patronen aanbod gekomen, maar wat vertellen ze nu eigenlijk? Een candlestick is niet alleen een graadmeter van de prijs van een cryptomunt. Candlesticks geven ook informatie weer, over de ontwikkeling van het prijsniveau binnen een bepaalde periode. Goed om te benoemen is dat candlesticks zeker niet de enige graadmeter zijn bij het traden van crypto’s. Er zijn diverse indicatoren en tools, die aangeraden worden om te gebruiken. Wat deze tools zijn ontdek je in de volgende module.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Engulfing
 • Hammer & Hanging man
 • Inverted Hammer & Shooting Star
 • Doji
 • Star
 • Tweezer
 • Wat vertellen ze?

Module 8: Indicatoren

In deze module ga je de verschillende indicatoren ontdekken. Naast de patronen zijn indicatoren een erg belangrijk element bij het traden van crypto munten. Zo komt onder andere de term moving average aanbod. Dit betekent letterlijk het bewegend gemiddelde. Je kunt aan de hand van deze indicator de gemiddelde prijs over een tijdsperiode berekenen, die jij invult.

Ook komt de indicator volume aan bod. Dit is de allerbelangrijkste indicator die er is. Het volume geeft namelijk het totaal aantal verhandelde crypto valuta weer. Je kunt het volume vaak terug vinden onder de chart of grafiek van een specifieke crypto valuta.

Het is heel goed mogelijk dat je ook weleens van de term RSI hebt gehoord. Deze afkorting staat voor Relative Strength Index. De RSI indicator meet de snelheid & de richting van een beweging en toont aan of de prijs overgekocht of oververkocht is. De RSI kan een waarde hebben tussen de 0 en 100.

Er zijn verschillende indicatoren, maar welke functie hebben deze indicatoren eigenlijk? Indicatoren zijn hulpmiddelen die jou mogelijk kunnen helpen om een trend of trendverandering te herkennen. Goed om te onthouden is dat crypto traden op basis van 1 indicator zeker geen aanrader is. Je kunt het eigenlijk het beste zien als een toevoeging aan jouw technische analyse.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Moving Averages
 • Volume
 • MACD
 • Fibonacci Retracements
 • RSI
 • Divergences
 • Wat voor functie hebben indicatoren?

Module 9: Risk Management

Je kunt natuurlijk niet alleen maar geld verdienen met crypto traden. Sterker nog het zal echt weleens gebeuren dat je een trade verliest en daardoor geld verliest. Het is belangrijk dat wanneer je een trade verliest, je de schade zo beperkt mogelijk houdt. Er worden je een aantal vuistregels geleerd, waardoor je zorgt dat het verliest beperkt blijft. Zo krijg je onder andere uitleg in het toepassen van een stop loss en wat targets zijn. Er komt namelijk een moment dat je je winst moet gaan pakken, maar hoe bepaal je dit moment? Er zijn verschillende manieren die je kunt toepassen. Dit is voor iedereen een persoonlijke keuze.

Een erg belangrijk element dat ook om de hoek komt kijken bij het crypto traden, is het bijhouden van een zo gehete Trading journal. In het Trading journal kun je onder andere terug vinden welke trades je hebt gedaan, waarom je was ingestapt en of de trade succesvol was of juist niet etc. Als je ervoor zorgt dat al je trades duidelijk en overzichtelijk zijn, kun je hiervan leren. Zo ontdek je wat je de volgende keer beter niet kunt doen of waarom een trade juist wel succesvol was. Aan de hand van je persoonlijke Trading Journal, zorg je ervoor dat je jouw trades gaat evalueren en versterken voor in de toekomst.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Verlies minimaliseren
 • S.T.E.P.
 • Return Risk Ratio (RRR)
 • Trading Journal
 • Stop-loss, take profit en positiegrootte
 • Plan the trade, and trade the plan
risk management module

Module 10: De praktijk

Nadat je alle theorie van de cursus hebt bestudeert, is het tijd om daadwerkelijk van start te gaan. Maar hoe ga je nu starten binnen de crypto markt? In deze module vind je een stappenplan, waarmee je de theorie in de praktijk kunt brengen. Zo wordt er onder andere een lijst gedeeld, die je kunt inladen binnen Tradingview en worden er een aantal instellingen gedeeld, zodat je beschikt over de juiste informatie. Verder is het natuurlijk goed om te weten, wat je nu het beste met jouw crypto munten kunt doen. Je bent tenslotte nu je eigen bank en deze moet goed beveiligd zijn. Er worden dus ook 10 tips gegeven voor de beveiliging van jouw cryptocurrencies.

Bovendien wordt er een handige app gedeeld en een aantal websites, waar je zeker iets aan hebt als je net begint met investeren in crypto’s. Wat wij erg goed vinden aan deze module, is dat er direct aandacht wordt geschonken aan de beveiliging van de crypto valuta. Zo worden er onder andere links gedeeld naar hardware wallets. Dit is echt een must have voor een crypto trader.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Marktcorrecties
 • Hoe ga je van start?
 • Wat te doen met crypto’s?
 • Apps
 • Handige websites

Module 11: Stappenplan tot je setup!

In de laatste module van de cursus wordt er uitgebreid getoond, hoe je het trading journal gebruikt. Hiervoor is een video opgenomen, die duidelijke uitleg bevat. Verder ontvang je een duidelijke uitleg over het volgen van de gegeven calls. Zo ontdek je aan de hand van praktische voorbeelden, welke instellingen je het beste kunt hanteren.

Tot slot is er een video opgenomen over het uittekenen van je plan binnen TradingView. Zo ontdek je onder andere hoe je weerstandslijnen en resistancelijnen kunt tekenen met TradingView.

De volgende lessen komen aan bod:

 • Hoe gebruik je TradingJournal?
 • Hoe volg je de calls?
 • Teken je plan uit in TradingView
stappenplan tot je setup module. Bitcoinlessen

Welke Gratis bonussen ontvang je bij de Bitcoinlessen Cursus?

Als je besluit om de Bitcoinlessen cursus aan te schaffen, dan ontvang je hier een drietal bonussen bij. Hieronder gaan we jou vertellen welke gratis bonussen je ontvangt.

 • Levenslang toegang tot de lessen
 • Maandelijkse updates van onderwerpen en lessen
 • Toegang tot de open bitcoinlessen support groep, waarbij iedereen jou verder kan helpen.

Welke Gratis bonussen ontvang je bij de Bitcoinlessen Community?

Als je besluit om lid te worden van de besloten community van Bitcoinlessen.nl, dan ontvang je ook een aantal gratis bonussen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Trade mee in uitgewerkte trades door calls
 • Krijg updates van belangrijke crypto munten
 • Krijg begeleiding van de community
 • Toegang tot de open bitcoinlessen support groep

Voor wie zijn de crypto producten van Bitcoinlessen geschikt?

De crypto producten van Bitcoinlessen.nl zijn geschikt voor mensen, die zich meer willen ontwikkelen op het gebied van crypto trading. Door middel van de community en de crypto cursus, heb je de mogelijkheid om jezelf de technieken en patronen aan te leren.

Als je besluit om actief te gaan deelnemen binnen de crypto community, dan heb je de mogelijkheid om van mede crypto traders te leren. Binnen de community staan de leden bovendien centraal. Het doel is om de community leden zoveel mogelijk kennis met elkaar te laten delen, zodat anderen hier weer van kunnen leren.

De crypto community is daarom geschikt voor zowel beginners, als gevorderden crypto traders. Gevorderden crypto traders kunnen namelijk een meerwaarde zijn, voor de startende community leden.

Gratis crypto introductie proefles van Bitcoinlessen

Wanneer jij er nog niet helemaal over uit bent of de crypto markt voor jou is weggelegd, dan heb je de mogelijkheid om een gratis proefles te proberen. In deze gratis proefles ontdek je onder andere de crypto basis en een aantal veel gemaakte fouten door beginners. Op deze manier kun je door middel van een klein inkijkje, ontdekken of deze cursus en community een optie voor je is.

Wat vinden wij goed aan de Bitcoinlessen cursus?

Nadat wij de Bitcoinlessen cursus hebben gevolgd, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen. Inmiddels hebben wij al meerdere crypto cursussen gevolgd, dus hebben wij een goed beeld over wat wij kunnen en mogen verwachten. Onze pluspunten voor de Bitcoinlessen cursus sommen wij graag even op:

✅ Korte en bondige uitleg, waardoor je niet enorme bladzijdes tekst hoeft te gaan lezen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en je mist geen overbodige informatie.

✅ Je kunt de cursus volgen vanaf je telefoon of laptop. Bovendien kun je aangeven waar je bent gebleven door een vinkje te plaatsen. Zo weet je de volgende keer, waar je verder kunt gaan. Waar en wanneer je wilt kun je de cursus volgen.

✅ Deze crypto cursus is geschikt voor zowel beginners, als ervaren crypto traders. Het is namelijk opgedeeld in 2 delen. Voor de basis en ervaren crypto traders komt alles duidelijk aan bod.

✅ Tot slot vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding goed. Je krijgt veel waarde voor je geld. Een investering in jezelf, is een investering in de toekomst.

Wat vinden wij minder goed aan Bitcoinlessen cursus?

Wij komen ook regelmatig punten tegen die minder goed zijn aan een product. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen. In het geval van de Bitcoinlessen zijn wij een paar punten tegen gekomen, die wij graag met jou willen delen.
Wij sommen de punten op, die wij minder goed vinden aan de Bitcoinlessen cursus:

❌ De Bitcoinlessen cursus bestaat vrijwel alleen uit tekst. Als jij een volledige videotraining verwacht, dan moeten we je helaas teleurstellen. De lessen zijn erg kort en bondig, waardoor je gelukkig niet door de bomen het bos niet meer ziet.

❌ De cursus is niet dermate uitgebreid, dat je direct over alle benodigde kennis zal beschikken. Je zou er eventueel voor kunnen kiezen om lid te worden van de community, zodat je ervaring gaat op doen van andere community leden. Het kost in elk geval tijd om alle informatie tot je te nemen en dan nog zul je nooit uitgeleerd zijn.

Wat zijn de kosten van de Bitcoinlessen cursus?

Als jij wilt starten met de Bitcoinlessen cursus, dan hoef je naar onze mening niet heel diep in je buidel te tasten. Je betaalt namelijk eenmalig 199 euro. Als je een eigen bedrijf hebt, dan kun je hiervan nog 21% btw aftrekken.

Natuurlijk blijft dit een behoorlijke investering, maar zie dit als een investering in jezelf. Als je de kennis toepast die binnen deze cursus wordt aangeleerd, dan heb je de kosten van deze cursus er mogelijk al binnen een mum van tijd uitgehaald.

Crypto traden wordt steeds populairder en hoe mooi zou het zijn, dat jij deze technieken kunt leren?

Bitcoinlessen ervaringen

Wij zijn erg enthousiast over de inhoud en waarde van deze crypto cursus, maar wat zeggen anderen er eigenlijk over?
Hieronder hebben wij een aantal Google recensies geplaatst, die wij hebben opgezocht.

bitcoinlessen ervaringen
bitcoinlessen ervaringWil je nog meer ervaringen lezen van anderen? Op de website van Bitcoinlessen kun je diverse ervaringen vinden.

Eindoordeel van onze Bitcoinlessen review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van onze Bitcoinlessen review. Ondertussen hebben wij al redelijk wat ervaring met het beoordelen van diverse crypto cursussen. Het valt ons op dat iedere crypto cursus een andere invalshoek heeft en het voor elkaar krijgt om dit volledig eigen te maken.

Zo is het team van Bitcoinlessen.nl er in geslaagd om een duidelijke en praktische crypto cursus neer te zetten. Een cursus die niet onnodig ingewikkeld en uitgebreid is gemaakt, maar de informatie bevat waar jij mee uit de voeten kunt. De cursus is zowel geschikt voor beginners als gevorderden, hij is namelijk opgedeeld in basis en gevorderd.

Wij vinden het zelf prettig dat de cursus niet extreem lange pagina’s aan tekst bevat. Het is kort en bondig samengevat en waar nodig wordt de tekst ondersteund met een video. Verder ligt deze crypto cursus qua kosten een stukje lager dan andere crypto cursussen, die wij hebben beoordeeld. Dit heeft er in onze ogen dan ook vooral mee te maken, dat de andere cursussen veel uitgebreider zijn en dieper op de materie in gaan.

Wij zijn wel van mening dat je niet moet verwachten dat je na het afronden van deze cursus, een volledige crypto expert bent. Je zult echt meer kennis op moeten doen om een succesvolle crypto trader te worden. Zo heb je de mogelijkheid om lid te worden van de Bitcoinlessen Crypto Community. De leermethode die achter de community schuilt is de 70/20/10 methode. Het team van Bitcoinlessen is ervan overtuigd dat je 10% leert vanuit de cursus, 20% leert door de begeleiding binnen de community en 70% leert door het te doen en feedback te ontvangen vanuit de community.

Conclusie

Wanneer jij opzoek bent naar een crypto cursus, waarin je leert meer winst te nemen en minder risico, dan raden wij de Bitcoinlessen cursus zeker aan. Tot slot wensen wij jou veel succes en plezier met jouw eigen crypto avontuur.

bitcoinlesssen.nl

Interesse in de Bitcoin & andere crypto’s?
Bitconlessen.nl biedt een crypto cursus aan voor starters en gevorderden. Bovendien heb je de mogelijkheid om lid te worden van de online Community.


Zijn er nog alternatieve Crypto cursussen op de markt?

Uiteraard zijn er nog meer crypto cursussen op de markt. Hieronder een aantal crypto cursussen:

Veelgestelde vragen

Wat kost de Bitcoinlessen Crypto cursus?

Je betaalt eenmalig 199 euro en behoud vervolgens levenslang toegang tot de crypto cursus. Bovendien blijf je op de hoogte van de nieuwste updates. Wanneer er dus bijvoorbeeld nieuwe elementen worden toegevoegd aan de cursus.

Wat kost het lidmaatschap van de besloten Bitcoinlessen community?

Momenteel is er een aanbieding actief waarbij je 29 euro per maand betaald. Voor dit bedrag ontvang je het volgende:
-Toegang tot de besloten groepschat
-Trade mee in uitgewerkte trades door calls
-Krijg updates van belangrijke crypto munten
-Krijg begeleiding van de community
-Toegang tot de open bitcoinlessen support groep

Waar kan ik Bitcoinlessen kopen?

Via deze link kun je de Bitcoinlessen cursus kopen en/of lid worden van de Bitcoinlessen community.

Bitcoinlessen

199 euro
4.75

Kwaliteit

4.5/5

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Kort en bondige uitleg
 • Je kunt de cursus overal volgen, waar en wanneer je maar wilt
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Geen volledige video cursus, maar ook veel tekst.
 • Geen extreem uitgebreide cursus, maar wel goede en interessante informatie

Plaats een reactie