Affiliate Marketing Revolutie 5.0 van Jacko Meijaard + Ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Home » Reviews » Affiliate Marketing Revolutie 5.0 van Jacko Meijaard + Ervaringen

De Affiliate Marketing Revolutie cursus is bijna niet meer weg te denken in de wereld van het online ondernemen. Deze cursus bestaat al enkele jaren en wordt continu voorzien van updates. Nu heeft Jacko Meijaard, de oprichter van deze cursus, begin augustus 2022 de nieuwste versie gelanceerd, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie 5.0.

Tijdens de Affiliate Marketing Revolutie cursus leer je om Affiliate Marketing toe te passen op jouw websites of blogs. Je gaat stap voor stap leren hoe je een affiliate website opbouwt en hoe je sterke teksten schrijft. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe je affiliate marketing het beste kunt toepassen. Het uiteindelijke doel hiervan is om zoveel mogelijk commissies te verdienen.

In deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review gaan wij onze uitgebreide ervaringen met je delen. Zodat je een duidelijk beeld kunt krijgen van de vernieuwde cursus van Jacko Meijaard.


Inhoudsopgave


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

De naam Jacko Meijaard heb je wellicht weleens voorbij zien komen op social media of in de krant. Jacko begon op jonge leeftijd met online ondernemen, omdat hij er zeker van was dat hij niet voor een baas wilde werken. In de afgelopen tien jaar heeft hij zich op het online verdienmodel Affiliate Marketing gestort.

In die 10 jaar heeft hij behoorlijke successen weten te behalen. Zo is hij bijvoorbeeld de eigenaar van het grooste Affiliate Marketing forum van Nederland namelijk de Internetsuccesgids. Deze cursus heeft intussen al meer dan 16000 leden mogen verwelkomen.


Wat is de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

affliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is een cursus waarin je leert om een succesvolle Affiliate Marketing business op te bouwen. Voorheen was dit vooral gebaseerd op het toepassen van Affiliate Marketing op jouw websites of blogs. Nu met de nieuwe update ligt de focus ook op Affiliate Marketing toepassen op TikTok of Instagram.

Er liggen namelijk grote kansen op de social media platformen. Vooral nu TikTok nog in zijn kinderschoenen staat en er nog relatief weinig concurrentie is. Zijn er volop kansen om commissies te verdienen via de social media platformen. Uiteraard gaat dit niet vanzelf en zal je je eigen creativeit moeten toepassen.


Wat ontvang je bij de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

Wellicht denk jij erover na om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, dan is het natuurlijk fijn om een zo duidelijk mogelijk beeld van het product te hebben. In deze Affiliate Marketing Revolutie review, gaan wij je een uitgebreide beeld geven van ozne ervaringen met de cursus. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van de cursus en weet je waar je aan toe bent.

Op dit moment bestaat de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 uit 11 modules en 73 lessen. Zo nu en dan zullen er nieuwe video’s worden toegevoegd aan de cursus om zoveel mogelijk kennis te delen.

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, ontvang je direct na aankoop een link naar de online leeromgeving. Het is de bedoeling dat je hier een account aanmaakt en je ontvangt dan tevens toegang tot het grootste Affiliate Marketing forum van Nederland! Hier kun je connecten met gelijkgestemden en eventueel advies vragen mocht je vastlopen of vragen hebben.


Wat is het verschil tussen de AMR 4.0 en de AMR 5.0?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 en de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 versie? De vernieuwde versie heeft ten eerste een complete metaforse ondergaan. De leeromgeving is er erg op vooruit gegaan. Daarnaast wordt er in de 5.0 versie meer diepgang gegeven in de cursus. Zo zijn er bijvoorbeeld lessen over het toepassen van Affiliate marketing op social media zoals TikTok of Instagram bijgekomen.

Daarnaast wordt er ook een hele module besteed aan de API koppelingen van affiliate netwerken. Dit is vooral heel handig als je van plan bent om een vergelijkings website op te zetten of bijvoorbeeld top 10 lijstjes wilt maken. Je hebt dan de mogelijkheid doormiddel van API koppelingen om affiliate producten rechtstreeks te importeren in jouw WordPress website.

Als je meer wilt weten lezen over de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 versie, neem dan eens een kijkje bij onze Affiliate Marketing Revolutie review. Zo krijg je een duidelijk beeld van de veranderingen die er plaats hebben gevonden in de cursus.


Inhoud Affiliate Marketing Revolutie 5.0

De Affiliate Marketing Revolutie is een laagdrempelige cursus. De cursus is namelijk voor een relatief laag bedrag van €47,00 aan te schaffen. Voor dit geld ontvang je een online cursus van maar liefst 11 modules en 73 lessen. Na het volgen van deze cursus zou je instaat moeten zijn om een eigen affiliate website op te bouwen, of Affiliate Marketing toe te passen op social media.

Op dit moment bestaat de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 uit:

affiliate marketing revolutie 5.0

Mochten er in de toekomst wijzigingen plaats vinden in de cursus, dan nemen wij deze uiteraard op in deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review.


Module 1: Bekijk dit eerst

In de eerste module van de cursus heet Jacko Meijaard jou welkom binnen zijn cursus. Binnen de eerste video geeft Jacko een rondleiding in zijn gloed nieuwe cursus.

AMR

Module 2: inspiratie & Motivatie

Het is een aanrader om te starten met de inspiratie & motivatie module. In deze module vertelt Jacko wat meer over zichzelf, hoe hij is gestart met Affiliate Marketing, welke tegenslagen hij heeft gehad en hoe hij hiermee om is gegaan. Deze totale module bestaat op dit moment uit 10 lessen.

In het begin zal je ongetwijfeld als ieder ander aan jezelf gaan twijfelen. Misschien krijg je zelfs wel het gevoel om de handdoek in de ring te gooien. Maar bij dit online verdienmodel geldt echt, de aanhouder wint. Je moet de resultaten over een langere termijn kunnen bekijken en niet bang zijn voor eventuele investeringen. Als jouw strategie klopt, en je een duidelijk doel hebt zal je dit uiteindelijk behalen.

In het begin is vooral het belangrijkst om actie te nemen en vooral te durven nemen. Tijd vrij maken om een blog of artikel te schrijven, om weer een bouwsteentje aan jouw project te leggen.


Module 3: Module 1

In deze module ga je ontdekken wat Affiliate Marketing nu precies inhoud en hoe je dit succesvol kunt toepassen. Daarnaast krijg je een rondleiding binnen diverse affiliate netwerken, waar je jezelf alvast voor kunt aanmelden. Deze netwerken bieden namelijk een breed scala aan producten of cursussen aan die jij kunt gaan promoten op je website, blog of social media.

Het is van groot belang dat je vooraf goed bepaald wat jouw doelgroep is. Het is dan de kunst om producten of diensten te vinden die goed aansluiten op jouw doelgroep. Hierna kan je direct starten met promoten!

Affiliate Marketing Revolutie 5.0

Module 4: Module 2

In de vierde module ga je aan de slag met het bedenken van een domeinnaam voor jouw website. Er zijn tevens instructie video’s bijgevoegd hoe je gemakkelijk een domeinnaam kunt bestellen bij Neostrada. Daarnaast is er ook een instructievideo aanwezig voor het opbouwe van jouw website binnen Marketheme.

Dit is een WordPress thema die speciaal ontwikkeld is door Jacko Meijaard voor het opzetten van affiliate websites. Het is overigens geen verplichting om te kiezen voor Marketheme, dit is een keuze die jezelf kunt maken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een WordPress pakket bij een hostingprovider als Cloud86 af te sluiten.


Module 5: Module 3

In deze module wordt van A-Z uitgelegd hoe je een affiliate website opbouwd binnen Marketheme. Alle configuraties die uitgevoerd moeten worden, worden stap voor stap uitgelegd in de instructie video’s. Wij vinden zelf dat deze video’s ook een toevoeging hebben voor mensen die eventueel niet voor Marketheme kiezen. Het is dus absoluut een aanrader om deze video’s ook gewoon te bekijken.

Affiliate Marketing Revolutie 5.0

Module 6: Module 4

In deze module ga je jouw Marketheme website verder opzetten. Zo ga je aan de slag met het opzetten en schrijven van een introtekst voor je homepage. Daarnaast ga je jouw website voorzien van een logo en een footer. En het is belangrijk om het menu van je website goed in te richten. Hoe dit precies in zijn werk gaat ontdek je in deze module.


Module 7: Module 5

Verder is het van cruciaal belang dat je goed zoekwoordonderzoek toepast, voordat je een artikel gaat schrijven. In deze module leer je welke tools je kunt gebruiken om zoekwoordonderzoek te doen. Bovendien word er uitleg gegeven over het schrijven een goede intro tekst. Verder zou je er zelfs voor kunnen kiezen om het schrijven van het artikelen of blogposts uit te besteden bij een tekstschrijver.

Hier zitten uiteraard wel kosten aan verbonden, dit is daarom niet voor iedereen mogelijk. Mocht je hiervoor budget gereserveerd hebben, zou je hier wellicht wel voor kunnen kiezen. Dit werkt als volgt: jij levert een onderwerp of een titel aan met meestal een aantal gewenste zoekwoorden. De tekstschrijver gaat hier vervolgens mee aan de slag en levert jou een unieke tekst aan.

AMR

Module 8: Module 6

In deze module ga je aan de slag met het plaatsen van jouw eerste tekst. Bij het schrijven van een tekst komen meerdere aspecten kijken, zo voorzie je de tekst van ondersteunende afbeeldingen om de tekst kracht mee te geven. Daarnaast moet er een subtitel worden toegevoegd, moet je de tekst uiteraard gaan voorzien van affiliate links.

Dit is tenslotte het online verdienmodel waarmee je jouw inkomsten wilt behalen. Verder is het belangrijk om een artikel of blog de juiste permalink mee te geven. Dit is de URL die je bovenin de adresbalk ziet staan als je het artikel opent zoals dit voorbeeld:
www.test1.nl/test-review. In dit geval is test-review de permalink van dit artikel.

Verder zal je mogelijk artikelen gaan schrijven over verschillende onderwerpen. Het is dan aan te raden om verschillende categorieën aan het maken op je website. Zodat iemand snel kan navigeren naar de artikelen waar hij of zij naar opzoek zijn.


Module 9: Module 7

In deze module ga je aan de slag met het ontleden van een SEO tekst. SEO is namelijk een enorm belangrijke factor bij het schrijven van artikelen of blog artikelen. Het gebruik van de juiste zoekwoorden kan er in resulteren dat je beter gevonden word in de zoekmachines.

Door te begrijpen hoe de opmaak van een SEO tekst eruit ziet, kan je gemakkelijker teksten schrijven en opmaken. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de SEO titel en Meta omschrijving. Hoe kan je een titel en omschrijving nu het beste invullen.

Tot slot ga je aan de slag met het publiceren van het bericht op je website.

AMR

Module 10: Module 8

In deze module wordt er uitgebreide uitleg gegeven voor het importeren van affiliate producten. Hier zijn namelijk verschillende API koppelingen voor binnen de affiliate netwerken. Mocht je bijvoorbeeld een vergelijkings website hebben of een top 10 beste artikel schrijven, zou je hier heel gemakkelijk gebruik van kunnen maken.

Je importeert de producten als het ware vanuit het affiliate netwerk in jouw WordPress website. Er is uitleg te vinden over de API koppelingen van tradetracker, Bol.com, Daisycon enz. Daarnaast is er ook uitleg aanwezig om de producten en prijzen automatisch te laten voorzien van updates. En er is een analytics mogelijkheid om de views en kliks van de producten in te zien.


Module 11: Module 9

Tot slot wordt er in de laatste module dieper in gegaan op het toepassen van Affiliate Marketing op social media. De social media platformen worden namelijk steeds populairder. Wat veel mensen niet weten is dat je hier ook Affiliate Marketing op kunt toepassen en dus commissies kunt verdienen.

Het social media platform TikTok is een interessante mogelijkheid voor affiliates om leuke commissies te verdienen. Op dit moment staat het platform nog in de kinderschoenen en ligt de concurrentie relatief laag.

AMR

Onze persoonlijke Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Om te laten zien wat er mogelijk is met de videocursus de Affiliate Marketing Revolutie, willen wij graag wat persoonlijke resultaten met je delen. Ook wij zijn een aantal jaren geleden gestart met deze cursus en hebben intussen al mooie bedragen mogen verdienen. Zolang je in jezelf gelooft, consistent aan jouw business blijft werken en niet opgeeft is dit voor jou ook mogelijk:

Affiliate Marketing Revolutie resultaten
resultaat affiliate marketing revolutie

Dit is het resultaat van keihard werken, niet opgeven en consistent zijn door blijven bouwen aan onze websites. Daarnaast zou je er zelfs voor kunnen kiezen om Affiliate Marketing toe te passen op social media platformen. Dit is een vrij laag drempelige manier om leuke commissies mee te pikken.


Welke bonussen ontvang je bij de Affliate Marketing Revolutie 5.0?

Als je ervoor kiest om de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 te kopen, ontvang je hierbij nog een aantal bonussen. We hebben de bonussen hieronder voor je op een rijtje gezet:

Levenslang toegang tot de Affiliate Marketing Revolutie cursus inclusief nieuwe updates en versies

Inmiddels is er al een Affiliate Marketing Revolutie 5.0. Als je de eerste, tweede, derde of vierde versie had gekocht, dan ontvang je dus gratis de vijfde versie. Daarnaast ontvang je nog toegang tot deze 2 waardevolle producten:

Toegang tot het grootste Nederlandse Affiliate Marketing forum de Internetsuccesgids

De Affiliate Marketing Revolutie is voorzien van een nieuwe update, maar dit geldt ook voor het Internetsuccesgids forum. De layout van het forum is compleet vernieuwd en heeft een modernere uitstraling gekregen.

Zoals je dit zijn er verschillende boards te vinden waar jij je vragen kunt stellen of vragen van anderen terug kunt lezen. Er is enorm veel informatie terug te vinden op het forum, mocht je ooit ergens niet uit te komen dan is er vast al eerder iemand geweest die iets over dat onderwerp heeft geschreven.

internetsuccesgids forum

Affiliate Marketing Insights

affiliate marketing insights

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met het verdienmodel Affiliate Marketing. Of je dit nu toepast op je eigen blog, website of op social media. Affiliate Marketing is op vele manieren toe te passen. Als jij interesse hebt in dit verdienmodel en je ziet hier voldoende potentie in is deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 cursus echt een nobrainer, de cursus kost slechts €47,00 inruil hiervoor ontvang je enorm veel kennis die je direct kunt toepassen.


Affiliate Marketing Revolutie voordelen

Wij hebben de voordelen van de Affiliate Marketing Revolutie voor je op een rijtje gezet. Intussen zijn wij zelf al meer dan 2 jaar actief op het gebied van Affiliate Marketing, dus wij hebben in de tussentijd een duidelijk beeld gekregen van deze cursus:

  • Levenslang toegang tot de Affiliate Marketing Revolutie + nieuwe versies en updates
  • Levenslang toegang tot het grootste Affiliate Marketing forum van Nederland
  • Je hebt de mogelijkheid om te connecten met gelijkgestemden
  • Mogelijk om vragen te stellen of feedback te vragen

Affiliate Marketing Revolutie nadelen

Er zijn de afgelopen jaren meerdere Affiliate Marketing cursussen op de markt verschenen. Als je de Affiliate Marketing Revolutie hiermee vergelijkt, dan onderscheid deze cursus zich op het vlak van Marketheme en het opbouwen van een affiliate website. Als je de cursus beoordeeld op zijn totaliteit, dan zijn er uitgebreidere cursussen op de markt te vinden. Maar daar moet wel bij gezegd worden dat deze cursussen niet beschikbaar zijn voor deze lage instap prijs.

  • Geen uitleg over adverteren met affiliate producten: Dit zouden wij zelf wel een goede toevoeging vinden aan de cursus. Er zou bijvoorbeeld een uitleg gegeven kunnen worden over Google ads.
  • Meer uitleg over potentiële nichemarkten: Toen wij zelf startte met Affiliate Marketing ,merkten wij dat het kiezen van de juiste niche nogal moeilijk was. Wij kunnen ons voorstellen dat meer startende affiliate marketeers hier moeite mee hebben.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen, dan is het natuurlijk fijn om te weten wat de cursus kost. De cursus kost €47,00, dit is als je het ons vraagt een absolute nobrainer. Je ontvangt er namelijk erg veel waarde en kennis voor terug.


Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van cursisten

Naast onze persoonlijke Affiliate Marketing Revolutie ervaringen, delen wij ook graag de AMR ervaringen van studenten. Intussen heeft de Internetsuccesgids al meer dan 16000 leden. Het forum is de laatste maanden flink gegroeid, wetende dat er een aantal maanden geleden nog geen 10 duizend leden actief waren.

De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is pas net gelanceerd, daarom zijn hier nog weinig ervaringen over te vinden. Maar wij zijn wel opzoek gegaan naar wat Internetsuccesgids ervaringen in het algemeen:

Affiliate Marketing Revolutie 5.0 ervaringen

Over het algemeen zijn de ervaringen met Jacko Meijaard positief, uiteraard zijn er enkele mindere recensies te vinden. Dit is iets wat je bij elke cursus terug zal zien en dit heeft niet altijd met het product zelf te maken. Jouw succes hangt vooral af van je eigen inzet en motivatie.


Eindconclusie Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review

Inmiddels zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 Review. Wij hopen je een duidelijk beeld te hebben gegeven van deze cursus aan de hand van onze ervaringen. De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is echt een nobrainer en de ideale mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met het verdienmodel Affiliate Marketing.

Bovendien krijg je als bonus toegang tot het grootste Affiliate Marketing forum van Nederland, vol met gelijkgestemden. Dit heeft opzich al een hele grote waarde, omdat je leert van de mensen met ervaring. Zelf zijn wij ook gestart met deze cursus in het begin van ons affiliate avontuur. Je doet voldoende kennis op om een succesvolle website of blog op te bouwen en hiermee commisses te verdienen.


Affiliate Marketing Revolutie FAQ (veelgestelde vragen)

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen over de Money Mastermind voor je op een rijtje gezet:

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja die is er! Als jij niet tevreden bent over de cursus dien je binnen 30 dagen schriftelijk op te zeggen per mail.

Is er een 100% succes garantie?

Nee niemand kan jou garanderen dat je succesvol word met Affiliate Marketing. Het hangt en staat met jou eigen inzet en motivatie.

Plaats een reactie