Affiliate Marketing In 10 Dagen Review – November 2020

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Home » Reviews » Affiliate Marketing In 10 Dagen Review – November 2020


Affiliate Marketing in 10 dagen Review.
Waarschijnlijk ben je op zoek naar informatie over de online cursus Affiliate Marketing in 10 dagen, van Paco Vermeulen. In onze uitgebreide Affiliate Marketing in 10 dagen review, lees je onze eigen ervaring met betrekking tot deze cursus.

Wij zijn in aanraking gekomen met Affiliate Marketing in 10 dagen doormiddel van de gratis proefles.

Hierna hebben wij deze online cursus zelf aangeschaft en deze compleet doorlopen.
Doormiddel van onze uitgebreide review, willen wij jullie voorzien van uitgebreide informatie over deze online affiliate marketing cursus.

Wil jij graag meer weten over de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen?

Lees dan rustig onze affiliate marketing in 10 dagen review.

Koop Nu De Affiliate Marketing In 10 Dagen Cursus

Wat kun je verwachten van deze Review?

In onze uitgebreide Affiliate Marketing in 10 dagen review ga jij het volgende leren:

 • Wie is Paco Vermeulen? De persoon achter deze cursus
 • Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Waar bestaat de online cursus Affiliate Marketing in 10 dagen uit?
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
 • Wat zijn de plus en minpunten van deze cursus?
 • Is deze training te vergelijken met andere Affiliate Marketing cursussen?
 • Wat zijn de kosten van de Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Wat hebben wij geleerd van deze cursus?
 • Veelgestelde vragen

Wie is Paco Vermeulen? De persoon achter Affiliate Marketing in 10 dagen.

Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is geboren in Brazilië en is op het moment van het schrijven van deze review 33 jaar oud. Paco is de oprichter en eigenaar van de online cursus Affiliate Marketing in 10 dagen. Dit product is relatief nieuw binnen de Affiliate Marketing wereld.

Paco is onder andere eigenaar van de website pianolesonline.com en interestexplorer.io.
grat
De website pianolesonline.com onderscheidt zichzelf enorm van de overige pianoles websites.
Paco heeft de videolessen, van de pianoles website, ontwikkelt zonder maar één noot te kunnen lezen.
Dit is een goed voorbeeld van jezelf onderscheiden van de rest. Laat dus je creativiteit spreken.
Deze website is de grootste piano-website in Nederland & België met meer dan 25.000 gebruikers.

De website interestexplorer.io bevat de software die Paco speciaal heeft ontwikkelt voor Facebook adverteerders.
Deze Facebook interest targeting tool is speciaal ontwikkelt voor het targeten binnen advertenties, op duizenden verborgen interesses binnen Facebook. Facebook toont standaard namelijk maar zo’n 25 interesse suggesties.

Aan de hand van deze targeting tool heb je dus de mogelijkheid om je concurrenten slimmer af te zijn en op meerdere interesses te targeten wat normaal niet mogelijk is. Ook dit is weer een klassiek voorbeeld van jezelf onderscheiden van de rest of een oplossing bedenken voor een bestaand probleem. Door middel van deze tool kan jij jezelf onderscheiden door meerdere targeting opties beschikbaar te krijgen.

De ervaring van Paco met online ondernemen

Paco heeft inmiddels al 12 jaar ervaring op zak met het online ondernemen. Paco Vermeulen verdient al ruim 12 jaar succesvol geld met zijn online business. Op diverse manieren heeft hij een passief inkomen gecreëerd.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten hoe dit tot stand is gekomen:

 • Bloggen
 • Online cursussen maken
 • Software ontwikkelen
 • Websites maken
 • Affiliate zijn
 • Bedrukte t-shirts verkopen
 • etc.

In 2020 heeft Paco de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen uitgebracht, omdat hij ervan overtuigt is dat er een groeiende behoefte is aan online business skills. En dan met name de skill om er je inkomen (deels) online mee te verdienen.

Vanwege de groeiende behoefte van de mensen tegenwoordig, wilt Paco zijn eigen kennis en ervaring in een praktische cursusvorm delen.

De aanpak die Paco heeft, zijn wij in elk geval nog niet eerder tegen gekomen bij vergelijkbare affiliate marketing producten.
Paco kiest ervoor om transparant te zijn richting de buitenwereld en duidelijke disclaimers te plaatsen op de website.

Aan de hand van deze disclaimers is het direct duidelijk voor de lezers van het blog of artikel dat dit affiliate links bevat.

Ook het geld wat hij verdient doormiddel van deze Affiliate Marketing in 10 dagen cursus, is deels passief.
In deze Affiliate Marketing in 10 dagen cursus, leer jij stap-voor-stap hoe je een extra (passieve) inkomstenbron kunt opbouwen aan de hand van Affiliate Marketing.

Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen?

Aan de hand van de online cursus Affiliate Marketing in 10 dagen kun je stap-voor-stap jouw online business verbeteren of optimaliseren. Je leert de effectieve en werkende werkwijze van Paco toe te passen op jouw affiliate marketing websites.

Doormiddel van de tips en tricks die Paco jou leert in de trainingsvideo’s, beschik jij over een unieke affiliate marketing methode.
In 10 dagen tijd krijg je enorm veel kennis aangereikt, waar je zeker jezelf mee kunt gaan onderscheiden.

Nadat je deze Affiliate Marketing in 10 dagen cursus volledig hebt doorlopen, kun je deze winstgevende manier van Affiliate marketing gaan inzetten binnen jouw website. Je kunt deze werkwijze continue blijven herhalen, ook als je besluit een nieuwe website te gaan starten.

Deze online cursus is geschikt voor mensen die beginnend zijn in de Affiliate Marketing wereld, maar ook zeker voor gevorderden. Een pré is wel dat je al beschikt over een website. In deze training komt bijvoorbeeld niet aanbod hoe jij een totale website kunt opzetten.

Het beeld van Affiliate Marketing

Onze ervaring en mening is dat er vaak een beeld wordt geschetst bij Affiliate Marketing.
Dit wordt op vele websites aangeprijst als de “get rich quick methode” de methode waar je snel rijk mee zou kunnen worden.

Paco is daarentegen heel open en transpirant naar de buitenwereld en wilt daarom ook weg blijven van statements als deze.
Sterker nog als jij op zoek bent naar een manier om snel online geld te verdienen, geeft hij al direct op zijn website aan dat je deze cursus beter kunt overslaan.

Hiermee schept Paco direct een duidelijk beeld en verwachtingspatroon. Bovendien onderscheidt hij zich weer van de concurrentie. Hij introduceert een Affiliate Marketing methode die uniek is en in andere vergelijkbare affiliate marketing cursussen niet aanbod komt.

Koop Nu De Affiliate Marketing In 10 Dagen Cursus

Waar bestaat Affiliate Marketing in 10 dagen uit?

Wij gaan jou een zo goed mogelijk beeld schetsen van de online cursus Affiliate Marketing in 10 dagen.
Natuurlijk kunnen wij niet alles vertellen, want dan doen wij Paco echt te kort.

Introductie & Welkom

In deze welkomst video heet Paco Vermeulen jou welkom bij zijn online cursus. Verder vertelt hij wat je gaat leren met deze cursus en wat je allemaal kunt verwachten. Ook vertelt hij iets over de lay-out van de cursus, waar je de bijbehorende documenten kunt downloaden.

welkom affiliate marketing in 10 dagen cursus

Het affiliate marketing speelveld

In deze eerste les ga je aan de slag met de basis principes van affiliatie marketing. Ook leer je wat de voor en nadelen zijn van affiliate marketing. Paco laat de voor en nadelen van zowel publishers als adverteerders zien.
Doormiddel van deze video drukt hij je direct op de feiten. Het is een video met belangrijke informatie.

De ene persoon kent deze basis principes mogelijk al wel de ander misschien niet of mogelijk heb je er nooit bij stil gestaan.
Voor ons was dit een verhelderende video en hebben we informatie gekregen waar je niet altijd meteen bij stilstaat.

De “geld-lekken”in affiliate tracking

In de tweede video wordt je direct met de neus op de feiten gedrukt. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de affiliate marketing modellen in elkaar zitten. Verder leer je welk model het meest gunstige is om op te focussen.

In les 2 ga je aan de slag met diverse soorten tracking denk bijvoorbeeld aan:

 • cookie-based tracking
 • cross-brower
 • cross-device tracking

Je leert onder andere hoe jij als affiliate binnen de affiliate marketing wereld te maken hebt met verschillende soorten attributiemodellen. Dit is heel interessant, omdat jij als affiliate hieruit kunt opmaken wanneer jij wordt beloond.

Deze les is voor ons een echte “eye-opener” geweest. Met name het gedeelte over de affiliate marketing attributiemodellen.
Voorheen keken wij niet om naar deze attributiemodellen.

Toch is dit binnen de affiliate marketing wereld erg belangrijk om goed in het vizier te hebben. Veel affiliates hebben hier geen weet van. Wat je dan vaak ziet gebeuren is dat affiliates heel veel input leveren, maar geen enkele beloning hiervoor terug zien.

Ook vanuit het gedeelte cross-browser en cross-device tracking hebben wij veel nieuwe kennis opgedaan.
Wij hebben deze informatie dan ook nog niet eerder voorbij zien komen in vergelijkbare online affiliate marketing cursussen.

Tip: Voordat je een artikel gaat schrijven over een affiliate product, controleer altijd het achterliggende attributiemodel.

Click tracking tools en link cloaking

In deze les leer je waarom het gebruik van click tracking tools en link cloaking zo belangrijk is.
Wat is link cloaking en click tracking? Welke voordelen hebben het gebruik van link tracking en link cloaking tools?
Paco geeft een aantal voorbeelden van een aantal wordpress cloaking plugins en link cloaking software die je kunt gebruiken.

Ook geeft Paco een uitgebreide uitleg over hoe je de link cloaking plugin het beste kunt configureren en kunt instellen naar jouw eigen wensen.

Voor ons was dit een enorm waardevolle les. Wij waren ooit eerder gestart met een link cloaking plugin, maar omdat wij niet de de juiste instructies konden vinden, zijn wij hier destijds niet meer verder mee gegaan.

De waarde en achterliggende gedachten van het gebruik van deze link tracking tools, was destijds niet duidelijk.

Deze les is voor ons dan ook echt een waardevolle les. Wij zijn direct aan de slag gegaan met click tracking tools en link cloaking.
Voor jou als affiliate hebben deze click tracking tools een enorme toegevoegde waarde met betrekking tot het monitoren van jouw sales en verkeer.

Het aanmoedigen van het gebruik van deze tracking tools inclusief de uitgebreide informatie, hebben wij ook nog niet eerder in vergelijkbare cursussen terug gezien.

click tracking tools en link cloaking

De essentiële spelregels

In deze les ontdek je wat er juridisch en ethisch gezien wel en niet kan binnen affiliate marketing.
Paco geeft hierbij toelichting over de wetgeving rondom affiliate marketing en de schaduwkant rondom affiliate marketing.

Disclaimer: Paco is geen jurist en deze training bevat dan ook geen juridisch advies.

Dit is eigenlijk een les om te benadrukken wat wel en absoluut niet mag/kan binnen affiliate marketing.

Er zijn veel affiliates die ongeloofwaardige claims hanteren of zelfs leugens verkopen.
De aanpak van Paco staat hier juist haaks tegenover. Wees open en transparant naar de buitenwereld.

Iedereen kan hier z’n eigen invulling aangeven natuurlijk. De één vindt het geen fijn idee om met zijn gezicht in beeld te zijn, terwijl de ander hier geen problemen mee heeft. Er zijn diverse wegen die naar Rome leiden, maar blijf open en transparant.

Wij vonden dit een zeer interessante les en een echte eye-opener.

Onze tip: Eerlijkheid duurt het langst zullen we maar zeggen en blijf bij jezelf. Ga geen trucjes uit halen om misschien tot wat meer clicks te kunnen komen. Als jij transparant bent naar jouw klanten, zullen zij jou waarderen voor wie jij bent.

Het 10X principe van top-affiliates

In deze les leer jij over welke mindset je moet beschikken. Verder leer jij dat jouw content 10X beter of waardevoller moet zijn dan jouw “concurrenten”. Je zult erachter komen dat alles samenhangt met de juiste mindset.
De winnaars en verliezers mentaliteit komen aanbod. Veel mensen beschikken niet over de juiste winnaars mentaliteit.

Paco laat een aantal succesvolle top-affiliate websites zien, die het 10X principe succesvol toepassen.
Zij onderscheiden zich hiermee ten opzichte van de overige affiliates qua waarde en aanbod.

De kunst is namelijk om iets anders te doen dan de overige affiliates. Maak jouw content en aanbod eigen.

Wij vinden deze les erg waardevol & leerzaam en hebben hier erg veel aan gehad.
Het schrijven van onze reviews was een soort van automatische geworden. Doormiddel van deze video krijg je de realiteit onder ogen te zien. Content schrijven en jezelf onderscheiden van de rest is mega belangrijk binnen de affiliate marketing.

Er zijn al genoeg websites en affiliates die hetzelfde doen als ieder ander.
De kunst is juist om jou eigen creativiteit te gebruiken en je te onderscheiden van de concurrentie.

Doormiddel van deze les hebben wij enorm veel creativiteit tot ons genomen en onze werkwijze veranderd.
Onze mening is dat deze les je aan het denken zet en je hiermee de kwaliteit van jouw blogs of artikelen zeker kunt verbeteren.

Het 10X principe van top-affiliates

Clicks converteren naar commissies

In deze les krijg je inzicht in de winnende affiliate marketing strategie van Paco.
Deze les heeft enorm veel toegevoegde waarde. De volgende onderdelen komen onder andere aan bod:

 • Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent binnen de zoekresultaten?
 • Bezoekers overtuigen om op jouw affiliate links te klikken
 • Het maken van een no-brainer aanbod (uniek en beter dan andere affiliates)

Aan de hand van deze videoles krijg je uitgebreid inzicht in wat Paco zijn aanpak is en hoe hij dit uitvoert.
Een enorm leuke en informatieve les. Je kunt wederom van deze les veel opsteken om jouw content te optimaliseren.

De oerkracht van story-telling

In deze les legt Paco uitgebreid uit wat de kracht is van verhalen en story telling.
Hij doet dit aan de hand van de bekende Tell Sell reclames en Hollywood scriptwriters.

Paco laat zien hoe hij deze methode toepast op zijn websites en hoe je bezoekers mee kunt nemen in jouw verhaallijn.
Er staan diverse tips en tricks benoemd, die jij tot uitvoer kan gaan brengen binnen jouw website of blog.

Een waardevolle les waarbij het opbouwen van een verhaallijn rondom jouw affiliate product centraal staat.
Doormiddel van deze les leer je om jouw content nog meer te optimaliseren en de lezer om te zetten tot koper.

Het perfecte product om te promoten

In deze lange en uitgebreide les neemt Paco jou mee in de zoektocht naar het herkennen van het perfecte product.
Je leert onder andere het volgende:

 • Hoe herken ik een perfect product?
 • Commiestructuur
 • Programma-voorwaarden

Paco laat jou alle voordelen en nadelen zien van diverse producten en commissie structuren.
Voordat je jouw waardevolle tijd gaat steken in de promotie van een affiliate product, moet je op research uitgaan.

Is het de moeite waard voor jou als affiliate om veel tijd en energie te steken in het product?
Of is de kans dat jij hier bijna geen verdiensten aan overhoud?

In deze les wordt de deepdive ingezet in alle voorwaarden en randvoorwaarden rondom een product of affiliate netwerk.
Onderzoek het product en de affiliate adverteerder van te voren goed. Zorg dat je op de hoogte bent van de belangrijke informatie.

Tot slot: herken de rode signalen met betrekking tot een product.
Het is ontzettend belangrijk om de juiste informatie op een rijtje te hebben Je wilt natuurlijk niet dat je promotie maakt voor een product, waar bijvoorbeeld ongelofelijk veel refunds voor worden aangevraagd.

Vind jouw winnende product

In les 8 ga je aan de slag met het vinden van het perfecte product. In de vorige les heb je alle tips en tricks kunnen lezen waar jij het geschikte product aan kunt herkennen. Verder ga je in deze les ook daadwerkelijk op zoek naar het geschikte product om te kunnen promoten.

Je leert onder andere hoe jij jouw concurrentie kunt analyseren en in kaart kunt brengen. Ook leer je hoe jouw winnaars content eruit moet komen te zien. Om deze methode tot uitvoer te kunnen brengen laat Paco jou een aantal nuttige tools zien.

Voor ons was deze les heel waardevol. Wij gebruikte deze tools voorheen nog niet.
Nu zit het gebruik van deze tools steeds meer ingebakken in onze werkwijze.

Wat bijvoorbeeld erg leuk en handig is om met deze tools te kunnen inzien uit hoeveel woorden jouw geschreven content bestaat. Dit is dus ook mogelijk om in te zien bij jouw concurrenten. Zo weet je altijd uit hoeveel woorden jouw artikel minimaal moet bestaan.

Content template voor lezers & Google

In deze les krijg je letterlijk de content template van Paco. Deze kun je voor iedere product review hergebruiken.
De content template bevat de structuur die Paco hanteert bij het schrijven van zijn product reviews.

Tevens geeft Paco in deze les een aantal tips en tricks weg, waardoor jij nog meer zichtbaarheid kunt creëren voor jouw website.
Doormiddel van diverse kanalen heb je de mogelijkheid om meer verkeer richting jouw website te genereren.
Zonder te veel te vertellen over deze les, kunnen wij beamen dat deze les veel waarde toevoegt.

Paco geeft veel tips weg, waarmee je zeker profijt kunt hebben als je deze toepast binnen jouw website.

Content template voor lezers & Google

 

\Voor ons is deze online video een stevig leerpunt geweest, waar wij direct mee aan de slag zijn gegaan.
Wij gebruiken inmiddels de content template van Paco, om iedere review die wij schrijven, te voorzien van een duidelijke structuur.

Wat ons is opgevallen, is dat wij nu nog veel meer tijd steken in het schrijven van producten reviews.
Dit komt vooral door het feit, dat je een completere en uitgebreidere review wilt schrijven in vergelijking met de “concurrenten”.

Zo zijn wij bijvoorbeeld recentelijk gestart met het maken van YouTube video’s, die wij volledig voorzien van een persoonlijke touch.

Video : Van informatie naar implementatie

In deze video van de afronding hoopt Paco dat je veel van deze online cursus affiliate marketing in 10 dagen hebt geleerd. Verder hoopt hij dat je de kennis die je hebt opgedaan aan de hand van deze online cursus, gaat toepassen in de praktijk.

Alleen wanneer je met deze informatie aan de slag gaat en deze affiliate methode keer op keer herhaalt, zul je zien dat er een mogelijkheid is om hier een passieve inkomstenbron mee te gaan verdienen.

Deel jouw ervaring

Paco vraagt hier om jouw ervaring met betrekking tot deze cursus te delen, zodat hij de online cursus hiermee kan blijven optimaliseren. Tevens heb je de mogelijkheid om openbare feedback in te sturen, zodat hij dit kan plaatsen op de website.

Zullen we samenwerken?

Als laatste item heb je de mogelijkheid om samen te gaan werken met Paco doormiddel van affiliate marketing.
Namelijk met het promoten van zijn online cursus affiliate marketing in 10 dagen.

Er zijn zoals bij iedere affiliate adverteerder natuurlijk een aantal regels waar jij je als affiliate aan moet houden.
Deze informatie kun je allemaal terugvinden via het affiliatenetwerk van Paypro.

Koop Nu De Affiliate Marketing In 10 Dagen Cursus

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen geschikt?

Zoals wij al eerder aangaven, is deze cursus niet geschikt voor mensen die nog niet over een website beschikken.
Ook vinden wij dat je wel een basis kennisniveau moet hebben op het gebied van Affiliate Marketing.

Er komen anders wellicht termen of tools aanbod waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord.
Je hoeft ook niet direct een expert te zijn. Wij zijn dit ook zeker niet en hebben veel waardevolle informatie kunnen gebruiken.
Bovendien passen wij dit steeds meer toe binnen onze website en reviews.

Deze online affiliate marketing cursus is ook zeker niet geschikt voor mensen die verwachten “slapend rijk” te worden met affiliate marketing. Je moet bereid zijn om veel werk te verrichten en jezelf te onderscheiden van de concurrentie.
Je schiet er niets mee op om hetzelfde te doen als de rest. Hier ga je geen resultaten mee behalen.

Misschien beschik je al over een website, maar hanteer je een andere werkwijze?
Ook dan moet je bereid zijn om jouw werkwijze aan te passen aan de methode van Paco.
Als je dit niet ziet zitten, kun je beter ook niet starten aan deze cursus.

Kortom het is een vereiste om voldoende tijd beschikbaar te maken, zodat je genoeg waarde kunt bieden aan jouw website of blogberichten. Je zult zien dat je meer uren gaat besteden aan het schrijven van bijvoorbeeld reviews of blogberichten.
Dit heeft zeker invloed op de kwaliteit van jouw website.

Deze cursus is daarom zeker geschikt voor mensen die al beschikken over een affiliate marketing website, maar hier bijvoorbeeld nog geen passieve inkomsten mee verdienen. Mensen die bereidt zijn om hun werkwijze en kwaliteit ten goede te verbeteren.

Wat vinden wij goed aan Affiliate Marketing in 10 dagen?

Nadat wij de affiliate marketing in 10 dagen cursus hebben gevolgd, zijn ons een aantal positieve punten opgevallen.
Toen wij aan deze cursus begonnen, hadden we al enige kennis van affiliate marketing.

Doormiddel van deze online cursus hebben wij onze kennis flink opgeschroefd. Er is voor ons veel nieuwe informatie naar voren gekomen, dat in vergelijkbare cursussen niet aan bod is gekomen.

Onze pluspunten sommen wij graag even op:

Ten eerste krijg je heel veel waardevolle informatie, als je deze cursus aanschaft.
Informatie die wij in vergelijkbare cursussen niet zijn tegengekomen en wat zeker een toevoeging is als je in de affiliate marketing zit.

De affiliate marketing in 10 dagen bevat praktische tips en tricks, waaronder diverse tools waar je je voordeel mee kunt doen. Dit kan je direct toepassen waardoor je website zeker ten goede komt.

Als je de affiliate marketing in 10 dagen cursus hebt gekocht, kun je zelf bepalen wanneer je hiermee gaat starten.
Je hebt de mogelijkheid om de video’s opnieuw te bekijken. Dit proces kun je keer op keer herhalen.

De prijs/kwaliteit verhouding is naar onze mening uitstekend in orde. Wij vinden dat de affiliate marketing cursus beschikt over de meest uitgebreide informatie en diepgang.

Wat vinden wij minder goed aan Affiliate Marketing in 10 dagen?

Wij komen ook regelmatig punten tegen die wij minder goed vinden aan een product.
Voor de ene persoon kan dit een nadeel zijn, terwijl de andere persoon er een voordeel in ziet.

In het geval van de affiliate marketing in 10 dagen cursus hebben wij geen specifieke minpunten gevonden.
Wij zijn erg onder de indruk van het product van Paco Vermeulen.
Wij benoemen wat puntjes waar je rekening mee moet houden. Deze sommen we hieronder even voor je op:

X Bij sommige producten of online cursussen wordt er een niet-goed-geld-terug-garantie gehanteerd.
Paco hanteert deze methode ook, alleen met een voorwaarde. Als je meer dan 5 video’s hebt bekeken van deze online cursus heb je geen recht op een refund. Iets wat wij volledig begrijpen, omdat je toch gebruik hebt gemaakt van de waardevolle informatie die binnen deze cursus wordt gedeeld.

X Het is geen minpunt in onze ogen maar om nog even duidelijk te benoemen, als je nog niet beschikt over een website kun je beter niet starten aan deze online cursus.

Is deze cursus te vergelijken met andere Affiliate Marketing cursussen?

In onze ogen is deze online affiliate marketing cursus niet te vergelijken met andere producten die op de markt zijn.
Het product van Paco Vermeulen bevat een eigen methode. Deze diepgang en informatie zijn wij niet eerder tegen gekomen.

In bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard, wordt een compleet andere methode gehanteerd.
Hier wordt je namelijk bij de hand genomen vanaf het moment dat je een domeinnaam + hostingpakket aanvraagt.

Bij de AMR kun je mee kijken over de schouder van Jacko.
Van het opzetten van een lege website tot het opbouwen van de website inclusief blogs.

Het zijn dus in feiten 2 totaal verschillende producten, waardoor een vergelijking ook niet op zijn plaats is.
Tegelijkertijd is het wel belangrijk dat je moet beschikken over beide elementen.

Waar de affiliate marketing revolutie meer focus biedt voor mensen die starten met het opzetten van een website, bied Paco juist een deep dive in affiliate marketing attributie modellen en informatie waar je jouw project of website mee kunt optimaliseren.

In de cursus van Paco Vermeulen, wordt er een deep dive gegeven op een geheel andere zijde van affiliate marketing.
Feiten en informatie waarbij je normaal mogelijk niet stil zal staan of waar je het bestaan niet eens van kende.
Hier moet je zeker van op de hoogte zijn als je aan affiliate marketing begint.

Naar onze mening is dit de basis waar elke affiliate over moet beschikken, als hij of zij start aan een project.
Zodat je er optimaal resultaat uit kunt gaan behalen en kunt beginnen met jezelf te onderscheiden van de rest.

Wat zijn de kosten van de Affiliate Marketing in 10 dagen?

De kosten die verbonden zijn aan deze waardevolle cursus bedragen €197,-.
Natuurlijk is dit een uitgaven, maar naar onze mening is het dit bedrag dubbel en dwars waard.

Mocht je na het zien van 5 video’s besluiten dat dit toch niet bij jou past? Dan kun je een refund aanvragen. Zorg in elk geval dat je niet meer dan 5 video’s bekijkt. Dan vervalt namelijk de mogelijkheid om je geld terug te vragen. Bovendien geld de niet-goed-geld-terug-garantie voor 14 dagen.

Wat hebben wij geleerd van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen?

Inmiddels zijn wij alweer bijna aangekomen bij het einde van de affiliate marketing in 10 dagen review.

Wij hebben enorm veel geleerd van deze affiliate marketing in 10 dagen cursus.
Onze werkwijze en aanpak van het schrijven van reviews is compleet verandert.

Voordat wij startte aan deze cursus waren wij bijvoorbeeld niet op de hoogte van de attributiemodellen binnen affiliate marketing. Dit is voor ons een echte “eye-opener” geweest. Wij zijn uitgebreider onderzoek gaan doen naar de producten alvorens wij Ja zeiden tegen een product om te reviewen.

Wij hebben gemerkt dat we bijvoorbeeld ongelofelijk veel tijd en energie in reviews hebben gestoken.
Waarvan nu blijkt dat de achterliggende attributiemodellen voor ons niet gunstig waren.
Waar we mogelijk ook weinig tot geen resultaat van zullen terug zien.

Wij zien dit als een leerproces en zijn continu met verbetering van onze reviews bezig.
Doormiddel van deze online cursus zijn wij er dus ook zeker van overtuigt dat we jou als lezer steeds meer waarde kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Is er een gratis proefles van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Ja deze gratis proefles, kun je vrijblijvend bekijken.

Is er een garantietermijn bij de Affiliate Marketing in 10 dagen beschikbaar?

Paco biedt inderdaad een niet-goed-geld-terug-garantie aan van 14 dagen.
Een kleine uitzondering op deze regel is de voorwaarde dat je niet meer dan 5 video’s hebt bekeken van deze online cursus.
Als je besluit om je geld terug te vragen kan dit heel gemakkelijk door een mailtje te sturen naar support@in10dagen.nl

Moet je ervaring hebben met Affiliate Marketing om te starten met de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus?

Nee dit is niet nodig, het is wel een pré dat je al beschikt over een website. En weet hoe je hier content op kunt plaatsen.
Je krijgt namelijk niet vanaf scratch te zien, hoe jij een website moet opbouwen.

Affiliate Marketing in 10 dagen

€197,-
5

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

5.0/5

Support

5.0/5

Prijs

5.0/5

Pluspunten

 • Enorm veel toegevoegde waarde, wat in vergelijkbare cursussen niet aan bod komt
 • Paco heeft een erg prettige stem om naar te luisteren
 • Paco heeft enorm veel kennis van affiliate marketing, die hij graag wilt overbrengen op anderen
 • Paco heeft echt zijn eigen succes methode ontwikkeld, waar hij andere mee wilt inspireren

Minpunten

 • Wij hebben geen minpunten ontdekt in deze online affiliate marketing cursus. Wij zijn erg onder de indruk van de nieuwe informatie, die wij hebben opgedaan doormiddel van deze cursus