Affiliate Formule Review – Sebastien Debaenst – 2021

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Home » Reviews » Affiliate Formule Review – Sebastien Debaenst – 2021


De Affiliate Formule, de nieuwste en erg uitgebreide online affiliate marketing videotraining van dit moment. Mogelijk vraag je jezelf af of deze cursus geschikt is om te starten met affiliate marketing. In deze training wordt onder andere de basis van affiliate marketing uitgelegd en krijg je een deep-dive in affiliate funnels en adverteren als affiliate.

Het is een erg uitgebreide videotraining, voor zowel de beginnende affiliates als gevorderden. In onze uitgebreide Affiliate Formule review ontdek je of deze cursus de geschikte kandidaat is, om jouw affiliate business op te starten of juist te voorzien van een extra boost.

Wij zullen onze ervaringen met deze affiliate marketing cursus aan jou toelichten, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het totaal plaatje. Bovendien kan je de gratis webinar van Sebastien Debaenst volgen, om een inkijkje te krijgen in de cursus.

Lees gerust onze Affiliate Formule Review.


Wie is Sebastien Debaenst?

Sebastien Debaenst is de eigenaar van de online affiliate marketingtraining “De Affiliate Formule”. Hij is geboren op 12 maart 1999 in België en is in 2017 naar Amsterdam verhuisd. Sebastien was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in het online ondernemen. Zo is hij in 2013 al gestart met zijn eigen YouTube kanaal. Op dat moment bevatte het veel technologie gerelateerde video’s, wat er eigenlijk voor zorgde dat er zich vele kansen voor deden.

Met in totaal 30 YouTube video’s presteerde hij het om meer dan 800.000 views te behalen. Maar met alleen views red je het niet. Nadat het hem was gelukt om geld te verdienen met YouTube en hij de eerste betaling had ontvangen, kreeg hij het volgende inzicht:
“Het is mogelijk om online geld te verdienen, terwijl je iets doet wat je leuk vindt”.

Daarnaast begon hij ook video’s te maken voor een groot YouTube kanaal. Uiteindelijk startte hij bij een grote online ondernemer, namelijk Eelco de Boer. Onder vele online ondernemers klinkt deze naam bekend in de oren.

Hij heeft verschillende wegen bewandeld en uitgeprobeerd. Zo startte hij bijvoorbeeld met een online Facebook training. Deze liep in het begin heel erg goed, totdat dit ineens stil viel. Daarna heeft hij nog geprobeerd om fysieke producten te gaan verkopen. Ook dit liep uit op een domper. Sebastien was continue opzoek naar een nieuwe manier om vrijheid te creëren in zijn leven. Na de nodige ervaring, die hij had opgedaan bij zijn mentor Eelco de Boer, is hij in 2017 gestart met zijn eigen onderneming.

Affiliate Markting had hij onderschat. Dit verdienmodel heeft er namelijk voor gezorgd dat Sebastien kan genieten van zijn ultieme vrijheid. Iedereen kan van ultieme vrijheid genieten, zolang je ervoor blijft gaan. Consistentie en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden.


Wat is de Affiliate Formule?

De Affiliate Formule is een online affiliate marketing cursus. Binnen deze cursus vind je verschillende video’s. Bovendien bevat deze cursus enorm veel diepgang binnen de affiliate marketing wereld. Sebastien Debaenst heeft ervoor gezorgd dat de cursus voor zowel beginners als gevorderden te volgen is.

Zo wordt er namelijk gestart met de basis van affiliate marketing. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals; wat is affiliate marketing en wat heb je ervoor nodig? Sebastien legt alle basisprincipes van affiliate marketing gedetailleerd uit, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Het blijft binnen deze cursus niet alleen beperkt tot de basisprincipes van affiliate marketing. Zo deelt Sebastien bijvoorbeeld ook marketingtips en legt hij gedetailleerd uit hoe je psychologische marketing kunt toepassen.

Wat wij erg goed vinden aan deze cursus, is dat er ook erg veel aandacht wordt geschonken aan affiliate marketing funnels. Zo biedt Sebastien je de mogelijkheid om zijn affiliate funnel templates te gebruiken en deze toe te passen op jouw eigen funnels. Ook leer je om affiliate funnels op te bouwen en hoe jij meer verkeer kan aantrekken door middel van lead magnets.

Verder komt E-mail Marketing ook uitgebreid aan bod. Wederom zijn er templates aanwezig van standaard mails, die je kunt gebruiken.
Stap voor stap wordt uitgelegd waar je standaard e-mails vandaan kunt halen om te verzenden. Binnen sommige affiliate netwerken is er namelijk veel affiliate materiaal aanwezig, waar je direct gebruikt van kunt maken. Ook is er nog een bonus Email Marketing Mastery training aanwezig, waarbij nog meer diepgang wordt gegeven op het gebied van e-mail marketing.

Wat wij ook erg interessant vinden aan deze affiliate marketing cursus, is dat er erg veel diepgang wordt geboden aan Facebook & Instagram advertenties. Zo leer je stap voor stap hoe je het beste een advertentie kunt opbouwen.


Waar bestaat de Affiliate Formule uit?

De Affiliate Formule bestaat uit totaal 13 modules met daarin een Snelstart video. Deze 13 modules zijn onderverdeeld in diverse paragrafen, waarin erg veel informatie wordt gedeeld. Wij zullen jou uitgebreid meenemen door de gehele cursus, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Specifiek hebben we de Winning Affiliate Mindset uitgebreid beschreven, omdat wij dit een belangrijk onderwerp vinden.

affiliate formule cursusoverzicht

Module 1: Snelstart

De Snelstart video bestaat uit 57 minuten beeldmateriaal, waarin de cursus globaal wordt geïntroduceerd. Het is belangrijk dat je deze video start, voordat je met de rest van de cursus begint. Zo weet je namelijk precies wat je kunt verwachten. Bovendien worden er binnen deze video al een aantal tips gegeven, die je direct kunt toepassen.

Module 2: Introductie

In deze module vind je een introductie over affiliate marketing. Mogelijk ben je al wel bekend met de term affiliate marketing en wat hiervan de betekenis is. Dan zal deze video een korte herhaling voor jou zijn. Wanneer je dit nog niet weet, dan raden wij het zeker aan om de introductie video te bekijken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie
 • Wat Is Affiliate Marketing?
 • Wat Heb Je Nodig?
 • Definities

Module 3: Winning Affiliate Mindset

Deze module bestaat totaal uit 6 paragrafen. Binnen elke video wordt er dieper ingegaan op de Winning Mindset. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen: Waarom is mindset belangrijk? Hoe kun je een Winning Mindset ontwikkelen?

Wanneer je een online business wilt gaan opstarten is een goede mindset een belangrijk element dat om de hoek komt kijken. Mindset is een terugkerend onderwerp, bij iedere vorm van online geld verdienen. Dit is dan ook iets wat je erg serieus moet nemen. Tip: Bekijk deze video’s meerdere keren, om uiteindelijk nog meer succes te kunnen behalen.

Verder worden er diverse voorbeelden gegeven over het creëren van een Winning Mindset. Wat wij positief vinden aan deze module is dat je bij elke module een PDF kunt downloaden met extra informatie. Bovendien geeft Sebastien diverse tips over hoe je een Winning Mindset kunt creëren.

Het is erg belangrijk dat je jouw doelen achterna gaat. Wij weten als geen ander dat het binnen de affiliate marketing wereld, niet altijd gemakkelijk is om positief te blijven en vooral door te zetten. Juist op dat moment is het dan ook erg belangrijk dat jij dan beschikt over de winning mindset.

Bedenk voor jezelf eens hoeveel mensen beginnen aan affiliate marketing en stoppen alweer na een aantal weken? Kan jij jezelf wel blijven motiveren en inspireren om op lange termijn te gaan denken?

Affiliate marketing is namelijk een geweldige methode om een online business op te starten. Zolang je maar in jezelf gelooft en iedere dag een steentje legt aan jouw fundering. Hieronder zullen wij de onderwerpen verder toelichten, omdat wij mindset binnen affiliate marketing belangrijk vinden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie
 • Winning Mindset
 • Big Picture Thinking
 • Falen bestaat niet
 • The Secret
 • Je succesregels

Big Picture Thinking

In deze module ga je leren hoe het grote plaatje eruit ziet. Er wordt bijvoorbeeld dieper ingegaan op Thinking Time. Door middel van Thinking Time zal je merken dat je doelen beter zichtbaar worden. Het is belangrijk om voor jezelf meetbare en duidelijke doelen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

 • Wat wil ik dit jaar bereiken?
 • Hoe ga ik dit bereiken?
 • Met wie wil je aan de slag gaan?

Falen Bestaat Niet

In deze training module ga je leren over falen. Veel mensen hebben de angst om te falen. Wist je dat dit ook regelmatig voor komt bij succesvolle mensen? Van fouten kun je leren en dit moet je zien als een kans om jezelf te verbeteren. Verder wordt er uitgelegd dat falen niet bestaat en waarom Sebastien over deze mening beschikt.

The Secret

Binnen deze module wordt er dieper in gegaan op de wet van de aantrekkingskracht. Wanneer jij iets in gedachten hebt en dit voor je ziet, dan kun je dit zeker behalen. Bovendien zul je merken dat je meer succes gaat aantrekken, als je elke dag aan je doelen denkt. Het geheim vind je in deze video.

Je Succesregels

In deze module ga je een aantal succesregels leren. Wat betekent succes voor jou? Voor iedereen betekent succes namelijk iets anders. Verder krijg je een aantal voorbeelden van een succesvol persoon te zien. Ook krijg je een oefening, waarmee je kunt nadenken over je eigen succes regels.

De complete mindset module is naar onze mening erg interessant. Zo sta je bijvoorbeeld meer stil bij punten, waar je niet altijd de tijd voor neemt. Mindset is een erg belangrijk onderdeel van een online business. Je zult het mindset element altijd terug zien keren. Het is daarom van cruciaal belang dat je jezelf voldoende de tijd geeft om hier aan te werken.


Module 4: Affiliate Programma’s

In deze module krijg je diverse nationale en internationale affiliate netwerken te zien. Je ontdekt onder andere de affiliate programma opties en hoe je het beste een affiliate netwerk kunt kiezen. Verder toont Sebastien ook zijn top 4 affiliate netwerken en vertelt hij waarom zijn voorkeur uit gaat naar deze netwerken.

Binnen deze module krijg je een korte introductie van de verschillende netwerken te zien en welk netwerk voor welk product geschikt is. Ook ontdek je waarom het niet slim is om op 1 paard te wedden, dus spreid je kansen.

wed niet op 1 paard

Module 4 bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing Werkt
 • Affiliate Programma Opties
 • Direct Affiliate Programs
 • Kies Een Affiliate Programma
 • Wordt Geaccepteerd Als Affiliate
 • Als Je Niet Bent Geaccepteerd Als Affiliate
 • Nationaal vs Internationaal
 • Mijn #4 Nationale Affiliate Programma’s
 • Mijn #4 Internationale Affiliate Programma’s
 • Vergelijk Affiliate Programma’s
 • Wed Niet Op 1 Paard

Module 5: Meld Je Aan Voor Een Affiliate Programma

In deze module ga je daadwerkelijk aan de slag. Je gaat je namelijk aanmelden bij verschillende affiliate netwerken. Het is raadzaam om van te voren na te denken welk affiliate programma geschikt is voor jouw website.

Er zijn namelijk affiliate netwerken die binnen sommige niches of doelgroepen een klein assortiment aan producten bied. Elk affiliate netwerk zal daarom niet voor iedere website geschikt zijn. Dit is een keuze die jezelf het beste kunt maken bij het opzetten van een affiliate website.

De module bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • Introductie
 • PayPro Account Aanmaken
 • ClickBank Account Aanmaken
 • Bol.com Affiliate Account Aanmaken
 • De Kleine Lettertjes
 • Koppel je Bankrekening
 • Vul Al Je Gegevens In

Module 6: Je Product & Niche

In deze module krijg je een basis introductie van affiliate marketing te zien. Zo leer je onder andere wat een niche is en hoe je deze het beste kunt kiezen. Ook ontdek je hoe jij kunt leren van je concurrenten.

Verder wordt er uitgelegd hoe je het beste een product en niche onderzoek kunt doen en waarom je het beste kunt inzetten op een “winnend paard”. Sebastien deelt zijn favoriete affiliate producten. Hier kun je natuurlijk weer je voordeel uithalen.

Deze module bestaat uit de volgende hoofdstukken:

 • Introductie
 • Wat Is Een Niche?
 • Leer Van Je Concurrenten
 • Kies Een Niche
 • Affiliate Product Blacklist
 • Onderzoek & Kies Je Product
 • Bet On A Winning Horse
 • Grow As You Go
 • Mijn Favoriete Affiliate Producten

Module 7: Marketing Magie

Deze module bestaat uit 9 lessen over de Magie van Marketing. Stap voor stap leer je hoe je het beste marketing kunt inzetten als affiliate. Zo leer je onder andere wat marketing inhoud en hoe kun je jouw bezoekers het beste kunt verleiden.

Het gaat hierbij vaak om psychologische marketing. Ook leer je hoe je dit kunt toepassen. Bovendien zijn er binnen deze module een aantal magische marketing methodes aanwezig, die Sebastien haarfijn uitlegt.

Wat wij positief vinden aan deze module is dat je handige marketing tips krijgt, die je direct kunt toepassen. Wij hebben veel aan deze tips gehad en hebben deze ook direct toegepast op onze eigen website. Ook kun je een gratis PDF bestand downloaden, met daarin de stappen die besproken zijn in de video’s.

van content naar cash

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie
 • Overtuigen vs Verleiden
 • Keep It Personal
 • Psychologische Marketing
 • Communicatie Is Key
 • “Verkopen” als Affiliate
 • Van Content Naar Cash
 • Marketing Termen Definities
 • Magische Marketing Methodes

Module 8: Affiliate Proces

Deze module bestaat uit totaal 6 paragrafen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het affiliate proces in z’n werk gaat, zodat jij de mogelijkheid hebt om een winstgevend affiliate te gaan worden. Verder leer je de voordelen van affiliate marketing en de meest gemaakte affiliate fouten.

Het is belangrijk om waardevol te blijven richting jouw potentiële klanten, zodat zij misschien in de toekomst ook nog andere producten bij jou gaan kopen.

Module 7 bestaat uit de volgende video’s:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing werkt
 • Creëer je eigen visvijver
 • Meest gemaakte Affiliate fouten
 • Verhoog je ROR
 • Audience vs Offer

Module 9: Affiliate Funnels

In deze module van totaal 9 paragrafen, leer je hoe je een affiliate funnel kunt opbouwen. Ook leer je natuurlijk wat een funnel is.
Aan de hand van voorbeelden legt Sebastien uit waarom een funnel belangrijk is en wat je allemaal van een funnel kunt verwachten.
Verder leer je wat een leadmagnet is en hoe je dit in een funnel kunt verwerken.

Wat wij positief vinden aan deze module is dat er erg veel waardevolle informatie wordt gedeeld. Wanneer wij vanuit ons eigen perspectief kijken, dan kunnen wij melden dat wij ons nog niet hadden verdiept in affiliate funnels. Aan de hand van de informatie die Sebastien deelt, ben je in staat om eigen affiliate funnels op te bouwen.

Wat wij ook erg goed vinden is dat er binnen deze module een aantal templates aanwezig zijn, die je kunt gebruiken om je eigen funnel op te bouwen. Ook gaat Sebastien stap voor stap een funnel maken en opbouwen aan de hand van een gekozen product.

In deze module komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie
 • Waarom een funnel?
 • De Lead Magnet Funnel
 • Affiliate Funnels Bouwen
 • It’s A Numbers Game
 • Verplichte Pagina’s
 • More Traffic Challenge
 • Leag Magnets
 • ClickFunnels Integraties

Module 10: Affiliate E-mail Marketing Formule

In deze module ga je leren waarom e-mail marketing belangrijk is en hoe je goede e-mails kunt schrijven. Als je affiliate bent, dan wil je natuurlijk dat de producten via jou worden gekocht. Daarom is het belangrijk dat je een band gaat opbouwen met jouw website bezoekers.

Verder krijg je in deze video te zien welke verschillende e-mail marketingsoftware je hebt en welke Sebastien aanraadt. Wij vinden dit weer een erg goede en duidelijk module, waar je als affiliate erg veel waardevolle informatie uit kunt halen. Bovendien kun je deze informatie direct toepassen op jouw eigen website.

Er zijn zelfs een aantal standaard e-mail templates die je ontvangt bij deze module. Mocht je nog uitgebreidere informatie willen over affiliate e-mail marketing, dan is er ook nog de bonus. Namelijk de Email Marketing Mastery training.

Deze module bestaat uit de volgende 7 onderwerpen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail Adres
 • The Importance Of Email Marketing
 • E-mail Marketing Software
 • De Affiliate Autoresponder
 • Schrijf Goede E-mails
 • BONUS: Email Marketing Mastery (introductie)

Module 11: Traffic Methods

Deze module bestaat uit 1 video. Zo leer je onder andere wat Traffic Methods zijn en hoe je als affiliate veel geld kunt verdienen met Traffic Methods. Ook gaat Sebastien in op organische en betalende methodes en geeft hierbij verschillende voorbeelden. Bovendien staan er onder deze video diverse links om naar een uitgebreidere training te gaan.

Module 12: Affiliate Facebook & Instagram Ads Formule

In deze module van in totaal 10 video’s ga je leren hoe je als affiliate, succesvol kunt adverteren via Facebook & Instagram advertenties. Daarom is het belangrijk om te adverteren als affiliate?

Ook ga je leren hoe je je ideale doelgroep kunt instellen. Er wordt als tip meegegeven om deze video’s in chronologische volgorde te volgen. Stap voor stap neem Sebastien jou mee naar de Ads Formule. Je leert onder andere hoe je een Instagram Business account aanmaakt en een Facebook Business account kunt maken.

Wat wij positief vinden aan deze module is dat Sebastien jou niet alleen de juiste stappen vertelt, maar hij vertelt ook hoe je kunt voorkomen om jouw Facebook of Instagram kwijt te raken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Introductie
 • Hoe Het Werkt
 • Je Pagina & Business Manager
 • The Dark Side
 • Doelgroepen
 • Budgetten
 • Facebook Pixel
 • Je Eerste Advertentie
 • De Variatie Methode
 • Opschalen

Module 13: Je Affiliate Website

De module start met een introductie video van Sebastien, waarin hij uitlegt waarom het belangrijk is om een affilaite website op te bouwen, ondanks dat je mogelijk al beschikt over diverse affiliate funnels.

Je ontdekt hoe jij door middel van organische groei, een project kunt opbouwen voor de toekomst of lange termijn visie. Waar je mogelijk jaren lang affiliate inkomsten mee kunt gaan verdienen, mits dit goed is ingericht.

Affiliate Funnels of advertenties zijn namelijk twee methodes voor short-term resultaten. Bij een affiliate website moet je meer richting de lange termijn gaan denken. Je ontdekt de voordelen van een affiliate website en waarom dit positief voor jou kan gaan werken.

Sebastien geeft een aantal interessante tips weg, waarmee jij verschil kunt maken op jouw affiliate website. Bovendien ontdek je welke pagina’s verplicht op jouw website aanwezig moeten zijn, voordat je überhaupt start met affiliate marketing. Ook krijg je een korte introductie te zien van WordPress en hoe je snel een affiliate website kan opbouwen.

waarom een website.

Deze module bestaat uit 5 video’s, namelijk:

 • Introductie
 • Waarom een Website?
 • Verplichte Pagina’s
 • Bouw je Website
 • Organische Groei

Welke Gratis Bonussen ontvang je bij de Affiliate Formule?

Bij iedere cursus of training ontvang je vrijwel altijd één of meerdere bonussen. In het geval van de Affiliate Formule, zijn dit er behoorlijk veel. Hieronder beschrijven wij de bonussen die je gratis ontvangt.

Wij zullen deze bonussen niet uitgebreid gaan beschrijven, maar we kunnen je wel vertellen dat deze bonustrainingen uit enorm veel waardevol materiaal bestaat.


Bonustrainingen

Als je de Affiliate Formule cursus koopt, ontvang je de volgende waardevolle gratis bonussen:

 • Cashflow Challenges
 • Creating a Signature Experience
 • Email Marketing Strategy
 • Facebook & Instagram Ads Mastery
 • Facebook Mastery
 • Funnel vision
 • Instagram Mastery
 • M.V.P. Method
 • Seo Supremacy
 • Wealthy With Webinars
 • Wealthy With Words
 • Winnen met Instagram Ads
 • Winning Mindset
 • Wordt een Instagram Master
 • YouTube Mastery
bonussen affiliate formule

Om de 2 weken coachingcalls met Sebastien Debaenst

Sebastien Debaenst geeft elke 2 weken een online coachingscall. Hierin komen onderwerpen ter sprake die hij of eventueel een lid van de community heeft verzonnen. Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om hem vragen te stellen over bijvoorbeeld jouw website. Wij zelf hebben ook een coachingcall sessie met Sebastien ervaren en zijn zeer te spreken over zijn aanpak.

Hij nam ruim de tijd om ons te helpen met de vragen, die wij hadden met betrekking tot onze website. Bovendien heeft hij positieve verbeteringen aangedragen voor onze website, waardoor onze website nu een stuk effectiever en professioneler oogt.


Gratis Affiliate funnel, e-mail en advertentie templates

Wat wij erg goed vinden is dat er diverse gratis templates aanwezig zijn voor verschillende doeleinden. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag met affiliate funnels of e-mail marketing? Dan zijn hiervoor verschillende templates bijgevoegd, die je elk moment kunt hergebruiken en toepassen.


Templates voor verplichte pagina’s op je website of affiliate funnel

Ook zijn er templates aanwezig voor de Privacy policy pagina en Algemene voorwaarden pagina. Deze pagina’s zijn allebei verplicht op een affiliate website of affiliate funnel. Je kunt de templates naar eigen behoefte invullen en op jouw website plaatsen.


Voor wie is de Affiliate Formule geschikt?

De Affiliate Formule cursus, is geschikt voor iedereen die in affiliate marketing het ideale online verdienmodel ziet. Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen in onze Affiliate Formule Review, is deze cursus erg uitgebreid.

De Affiliate Formule is niet alleen geschikt voor mensen die een affiliate website willen opzetten, maar ook voor mensen die geen website willen opzetten en aan de slag willen gaan met bijvoorbeeld funnels en advertenties. Er wordt namelijk erg veel diepgang gegeven aan de affiliate funnels en het adverteren als affiliate.

Dit is dan ook een methode waarbij je sneller inkomsten gaat genereren, in vergelijking met een affiliate website. Op je affiliate website moet je het namelijk hebben van organische groei binnen de zoekmachines. Belangrijk hierbij is dat het gaat om een lange termijn visie. Als het fundament eenmaal staat, dan kan dit inkomsten genereren voor de komende jaren.

Het is daarom maar net waar jou voorkeur naar toe gaat. Je kunt natuurlijk ook met beide aan de slag gaan. Wanneer je dit doet, dan creëer je namelijk een dubbele inkomsten bron.

Om een duidelijk beeld te schetsen van deze training, willen wij wel even zeggen dat je binnen deze training niet te zien krijgt hoe jij een volledige affiliate website kunt gaan opbouwen. Er wordt erg veel waardevolle informatie gedeeld over diverse affiliate methodes en je krijgt kort te zien hoe WordPress werkt.

Wanneer je toch graag wilt weten hoe jij een affiliate website kunt opbouwen, dan raden we je aan om onze Affiliate Marketing Revolutie Review te lezen. Deze cursus gaat namelijk verder in op het bouwen van een volledige affiliate marketing website.


Wat vinden wij goed aan de Affiliate Formule?

Er zijn ons een aantal positieve punten opgevallen aan de Affiliate Formule. Wij zetten dit graag voor jou op een rijtje, zodat jij een beter beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Sebastien Debaenst deelt erg waardevolle informatie, waar je direct mee aan de slag kan gaan. Wij hebben gemerkt dat hij op zo’n jonge leeftijd enorm veel ervaring heeft opgedaan. Wij hebben in zo’n korte tijd al enorm veel van hem geleerd.

De cursus bestaat uit erg veel interessante lesmateriaal. Bovendien zijn de bonussen, die je ook kunt vinden binnen de training, erg interessant.

Er zijn diverse templates aanwezig, die je kunt hergebruiken voor je eigen business.

Deze cursus onderscheidt zich op een positieve manier met de andere affiliate marketing cursussen die wij hebben gevolgd.
Er wordt erg veel diepgang gegeven in adverteren als affiliate en het succesvol opbouwen van affiliate funnels.


Wat vinden wij minder goed aan de Affiliate Formule?

Helaas zitten er ook wel eens nadelen aan en product. Wij hebben voor de Affiliate Formule geen specifieke minpunten kunnen ontdekken. Wij willen wel graag een aantal puntjes benoemen, wat voor jou mogelijk een minpunt kan zijn.

X Het is geen videotraining waarbij je leert om een volledige affiliate marketing website op te bouwen.

X Wij merken dat Sebastien soms in herhaling valt. Dit kan voor de ene persoon vervelend zijn, terwijl de andere persoon hier meer van leert. Wanneer je iets echt wilt onthouden, is herhaling wel erg belangrijk.

X Het is geen Get-Rich-Quick-Methode. Er is wel een kans om eerder geld te verdienen, wanneer je kiest voor bijvoorbeeld adverteren i.p.v. een eigen affiliate website opbouwen.


Wat zijn de kosten van de Affiliate Formule?

De Affiliate formule kost eenmalig €907,50. Dit is natuurlijk wel een uitgave. Wij zijn van mening dat het zeker de moeite waard is om in deze cursus te investeren. Zowel voor beginnende affiliates als gevorderden is deze affiliate cursus geschikt. Wij hebben in een korte tijd erg veel nieuwe kennis op gedaan, aan de hand van Sebastien zijn uitleg. Je kunt eigenlijk direct starten met het opbouwen van affiliate funnels, waardoor je al vrij snel inkomsten zal gaan behalen.

De prijs van deze cursus kun je dus al snel terug verdienen. Wat ons betreft is dit echt een no-brainer aanbod. Buiten de enorm uitgebreide cursus en de bonussen, heb je namelijk ook elke 2 weken de kans om Sebastien in een live webinar vragen te stellen. Kortom je hebt een echte affiliate marketing expert achter de hand, die jou direct kan helpen wanneer het nodig is.


Onze Affiliate Formule ervaringen en ons eindoordeel

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen ontdekken, zijn wij erg positief over de Affiliate Formule van Sebastien Verbaenst. Wij zijn van mening dat hij zich door middel van deze cursus, zeker heeft onderscheiden van de overige affiliate marketing cursussen.

Er wordt diepgang gegeven in verschillende onderwerpen, die wij in andere cursussen nog niet voorbij hebben zien komen. Ook hebben wij diverse handvaten aangereikt gekregen, om verder te bouwen in ons affiliate marketing avontuur.
Wij hebben dus erg veel geleerd van deze cursus

Bovendien hebben wij ook een live webinar bijgewoond van Sebastien en zijn wij positief verrast over zijn aanpak. Hij maakt deze webinars heel erg persoonlijk en is beschikbaar om iedereen zijn of haar vragen te bespreken.

Onze website heeft hij uitvoerig besproken en hier waardevolle tips over gegeven. Ben jij dus op zoek naar een cursus in combinatie met een goede coaching? Dan zijn wij van mening dat je bij deze cursus goed zit!


De Affiliate Formule kopen?

Wanneer jij wilt gaan starten of al gestart bent met affiliate marketing, dan raden wij deze cursus zeker aan. Deze cursus bevat erg veel lesmateriaal en enorme diepgang. De Affiliate Formule is perfect geschikt om op te schalen met jouw business.

Als wij deze cursus puur reflecteren op ons zelf, dan wij hebben erg veel nieuwe kennis op gedaan door middel van deze cursus. De cursus biedt een breed scala aan onderwerpen, waar stuk voor stuk waardevolle informatie over wordt gedeeld.

Affiliate Formule

Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Volg de Gratis training van Sebastien Debaenst!


Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest voorkomende vragen voor jou verzameld en hieronder beantwoord.

Wat kost de Affiliate Formule?

De Affiliate Formule cursus kost eenmalig €907,50.

Welke gratis bonussen ontvang je bij de Affiliate Formule?

-Cashflow Challenges
-Creating a Signature Experience
-Email Marketing Strategy
-Facebook & Instagram Ads Mastery
-Facebook Mastery
-Funnel vision
-Instagram Mastery
-M.V.P. Method
-Seo Supremacy
-Wealthy With Webinars
-Wealthy With Words
-Winnen met Instagram Ads
-Winning Mindset
-Wordt een Instagram Master
-YouTube Mastery
-Wekelijkse Coachingcalls met Sebastien Debaenst
-Gratis Affiliate funnel, e-mail en advertentie templates
-Templates voor verplichte pagina’s op je website of affiliate funnel

De Affiliate Formule

€907,50
4.65

Kwaliteit

5.0/5

Gebruiksvriendelijk

4.0/5

Support

5.0/5

Prijs

4.5/5

Pluspunten

 • Bevat erg veel waardevolle informatie, waarmee jij een succesvolle affiliate marketing business kunt opzetten of opschalen
 • De cursus onderscheidt zich positief ten opzichte van andere affiliate marketing cursussen
 • Bevat diverse templates, die je kunt hergebruiken

Minpunten

 • Geen snel geld verdienen methode
 • Deze cursus bevat geen stappenplan voor het opzetten van je eigen affiliate website
 • Sebastien valt soms in herhaling, dit is overigens voor de ene persoon vervelend en voor de ander niet. Herhaling is namelijk wel goed voor het opslaan van informatie.

Plaats een reactie